Gördalen 11:88

Bilder

  • Gördalen
  • Detaljplan

Ca Pris

2 403 725 kr

Bevaka slutpriset

Gördalen 11:88 , , Älvdalen

NU DRAR VI IGÅNG FÖRSÄLJNINGEN av ETAPPP 2 - Vackra Gördalen ligger i norra Dalarna inte långt i från den norska gränsen. Området har direktkontakt med fantastiska skoterleder och när du känner för att byta ut skotern mot skidor eller vandringskängor har du Trysil, Sälen, Idre och Ljördalen att välja mellan, alla inom 50-60 minuters bilfärd.

Den växande anläggningen Gördalen Backcountry har ett motell med servering och bar samt camping. Motellet har tolv rum och i dagsläget finns det 20 campingplatser.

Totalt finns det 40 tomter på den färdiga detaljplanen och nu släpper vi tomterna för etapp 2.

Huset på bilden är totalpris för byggnad och tomt. Det är ett exempel på kostnad för denna typ av byggnad och tomt, varav tomtpriset är på 200 000 kr. HusmanHagberg säljer inte nyckelfärdiga hus utan endast tomter. En köpare av en tomt får givetvis välja sin egen husleverantör se därför detta som ett förslag.
Läs mer på: Facebook Gördalen Backcountry, https://www.instagram.com/gordalenbackcountry/

Välkommen hem!

89 kvm, 4 rok

Typ:
Tomt
Boarea:
89 kvm
Biarea:
0 kvm
Tomtarea:
1 391 kvm
Driftskostnad:
416 kr/månad
Ca Pris:
2 403 725 kr

Mer information

Visa objekt på karta

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

4 rum varav 3 - 4 sovrum

Boarea

89 kvm

Rumsbeskrivning

Huset på bilden är totalpris på byggnad, tomt och anslutningsavgifter (el, vatten avlopp). Det är alltså ett exempel på kostnad för en denna typ av byggnad och tomt, varav tomtpriset är på 200 000 kr. HusmanHagberg säljer inte färdiga hus utan endast tomter. En köpare av en tomt får givetvis välja sin egen husleverantör se därför detta som ett förslag.
HusmanHagberg har ett samarbete med Fiskarhedenvillan, ring gärna Jonas Olsson för frågor kring denna villa/fritidshus, telefon: 0250-511180, e-post: jonas.olsson@fiskarhedenvillan.se

Under "Viktiga dokument" finns en planritning på huset, se "Gördalen.pdf". Det finns även en översiktskarta över området.

Anslutningsavgifter tillkommer för el 30 000 kr, vatten 10 000 kr och fiber finns för 16 000 kr fram till tomtgräns. Avloppet är enskilt och Älvdalens kommun föreslår en BDT-lösning. Priset för en BDT-lösning är mellan 50 000 - 70 000 kr. Ring kommunen för mer information gällande avloppet.

Vinterbilder är från: Bombardier Recreational Products Inc. (BRP)

Byggnad

Fastighetsbeteckning

Gördalen 11:88

Allmänt om fastigheten

Driftskostnad

5 000 kr/år

Kommentar

Samfälligheten kommer att leverera vatten fram till tomtgräns för en kostnad på 10 000 kr. Vattnet kommer skötas av samfälligheten som även tar hand om vägen samt snöröjning. (5 000 kr per år) Du väljer själv avloppslösning och ansöker också bygglov för detta, enskilt avlopp via Älvdalens kommun. Olika avloppslösningar hänvisas till Älvdalens kommuns hemsida.

Tomt

Areal: 1 391 kvm

Om området

I närheten

Finns i närheten

Detta är en tjänst från Hitta.se som automatiskt mäter upp avstånd till olika platser. Vissa avvikelser kan förekomma då uträkningen bygger på luftväg och inte på det faktiska vägnätet. Det betyder att det inte tas hänsyn till naturliga hinder så som vatten, berg etc. Till exempel kan en affär på andra sidan sjön vara den närmsta enligt uträkningen.

Uppgifterna bygger på offentlig adressinformation. Det innebär att viss information kan saknas eller vara gammal.

Bli kontaktad av mäklaren

* Obligatoriskt

Jag vill komma på visning

* Obligatoriskt

Jag vill bevaka slutpriset

* Obligatoriskt

Hör av dig till Annelie Svelander för mer information!

Annelie Svelander

Annelie Svelander

Falun

Reg. Fastighetsmäklare Franchisetagare

Ansvarig mäklare

070-784 99 76

023-10100

annelie.svelander@husmanhagberg.se

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad

SEB erbjuder bolån. Och mer.

Period Aktuell ränta Din ränta
3 mån 2,05 % 1,55 %
3 år 2,1 % 1,8 %
Ansök om lånelöfte