Edinsvägen 1, 5 tr

Bilder

Utgångspris

3 750 000 kr

Bevaka slutpriset

Edinsvägen 1, 5 tr , Ektorp , Nacka

INTRESSERAD? VÄLKOMMEN ATT RINGA MÄKLAREN FÖR ATT BOKA TID FÖR VISNING - 070-434 99 19!

TOPPSKICK! Välkommen till en helrenoverad gavel-4:a med inglasad balkong i härligt söderläge. Optimal planering och fint ljusinsläpp från många fönster i tre väderstreck. Tre sovrum med plats för dubbelsäng i alla, ljust rymligt vardagsrum, kök med fönster i två väderstreck samt matplats, stort badrum med badkar, separat dusch och tvättmaskin samt separat gäst-wc. Bra förvaringsmöjligheter i klädkammare, garderober samt vindsförråd.

På kort promenadavstånd finns Nacka sjukhus samt butiker och service i Ektorps centrum. Nära till natur, badsjöar och fantastiska naturreservatet Nyckelviken. I närområdet finns även flera förskolor och skolor. Täta bussförbindelser till Slussen likväl som vidare ut till skärgården.

Varmt välkommen till visning!

99,5 kvm, 4 rok

Månadsavgift:
5 647 kr Inkl värme, vatten, kabel-tv & bredband
Typ:
Lägenhet
Boarea:
99,5 kvm
Våning:
5, hiss finns
Lägenhetsnummer:
20
Byggår:
1960
Driftskostnad:
545 kr/månad
Utgångspris:
3 750 000 kr

Mer information

Visa objekt på karta

Visningar

  • Sön 27 maj 12:45-13:15

    Boka här

    Välkommen till visning!

Visa på karta

Budgivning pågår

Bud Budgivare Tidpunkt
3 700 000:- 1 2018-05-16 10:10

* = Annullerat bud

Säljaren, i överenskommelse med mäklaren, väljer på vilket sätt budgivningen ska presenteras på nätet.

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

4 rum

Boarea

99,5 kvm

Rumsbeskrivning

Lägenheten är omfattande renoverad de senaste åren med genomgående vitmålade väggar och fina golv med golvvärme (extra slittåligt Pergo-golv; Pergo Classic Plank vit furu 1-stav Original Excellence). Hela huset värms upp av vattenburen golvvärme. Eluttagen är jordade, elcentralen utbytt och det är ledlampor överallt.

HALL
Hall med plats för avhängning av ytterkläder, ingång till wc och praktiskt inredd klädkammare med spegelskjutdörrar (ELFA). Säkerhetsdörr med kamera.

KÖK
Snyggt renoverat kök från 2016 med vita luckor och handgjort kakel från Lhådös ovan bänkskiva i granit. Gott om förvaring i skåp och lådor. Fönster i två väderstreck som ger fint ljusinsläpp. Matplats. Den maskinella utrustningen består av: bred planlimmad induktionshäll, fläkt, inbyggd varmluftsugn med pyrolysrengöring, inbyggd mikrovågsugn, integrerad diskmaskin samt kyl och frys i fullhöjd.

VARDAGSRUM
Ljust rymligt vardagsrum med stort fönsterparti samt plats för både soffhörna och matrumsdel. Utgång till inglasad och delvis isolerad balkong i härligt söderläge med fin utsikt över området.

SOVRUM 1
Rymligt sovrum med gott om plats för dubbelsäng. Hel garderobsvägg med skjutdörrar (ELFA) längs ena väggen ger bra förvaring.

SOVRUM 2 och SOVRUM 3
Två bra sovrum med fönster mot norr, båda stora nog att få plats med dubbelsäng i. Det ena sovrummet har ingång från vardagsrummet och det andra från hallen.

BADRUM
Stort fräscht badrum från 2016 med helkaklade väggar och mosaikgolv. Här finns stort hörnbadkar, duschhörna med välvda glasdörrar, vägghängd wc, handfat med kommod och två blandare, spegelskåp med belysning samt spotlights med dimmer. Längs ena väggen finns en praktisk arbetsbänk med tvättmaskin och förvaringsskåp under.

WC
Med ingång från hallen finns en liten toalett med helkaklade väggar och mosaik på golvet. Även denna är renoverad 2016. Här finns vägghängd wc, handfat med kommod, väggspegel med belysning samt spotlights med dimmer.

EXTERN FÖRVARING
Till lägenheten hör ett vindsförråd.

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

5 av 10, hiss finns

Pris

3 750 000 kr Utgångspris

Avgift

5 647 kr Inkl värme, vatten, kabel-tv & bredband

Driftskostnad

6 542 kr/år

Driftskostnad, varav

El: 3 928 kr
Försäkring: 2 614 kr
Beräknat antal personer: 2

Kommentar

Driftskostnaden är säljarens faktiska kostnad det senaste året och kan för en köpare variera beroende på avtal och levnadssätt.

Andel i föreningen

1,67%

Andel av årsavgiften

1,63558%

Tillträde

Enligt överenskommelse

Byggnad

Byggnadstyp

Flerbostadshus

Byggnadsår

1960

Uppvärmning

Fjärrvärme

Energideklaration

Utförd. Utfärdat den 23 november 2009
Energiprestanda: 165 kWh/m² (Atemp) och år

Fastighetsbeteckning

Sicklaön 44:6

Övrigt

Till lägenheten hör ett vindsförråd (ca 3,8 x 1,6 m, sluttande tak).

Uppgiven area är baserad på säljarens information samt kontrollerad med föreningen. Uppgiven area kan av olika anledningar vara felaktig. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör vidta en uppmätning före kontraktsskrivning.

Förening

Namn

HSB Brf Skogshöjden i Nacka

Om föreningen

Brf Skogshöjden utgörs av port 1, 3 och 5 på Edinsvägen i Ektorp. Föreningens fastighet byggdes 1959-1960. Föreningen bildades år 2001. Totalt finns det 106 lägenheter och en lokal som är fördelade på två byggnader. Den större byggnaden har 10 våningar och den mindre har 4 våningar. Lägenheterna utgörs främst av 1:or och 4:or men det finns även ett antal 2:or och en 5:a. Föreningen upplåter ca 96 lägenheter med bostadsrätt samt ca 10 lägenheter och 1 lokal med hyresrätt.

Mellan de två byggnaderna finns det en gård med grillplats, klätterställning, sandlåda och gungor. Vidare finns det i föreningen tvättstugor, cykel-, barnvagns- och vindsförråd, grovsoprum och en gästlägenhet (Edinsv 5, 1 tr ned). Hushållssopor slängs i sopmoloken vid parkeringsplatsen bakom Edinsvägen 1-3. Utöver det förråd som ingår, finns det även extra förråd att hyra.

Hela fastigheten är uppvärmd med vattenburen golvvärme.

Överlåtelseavgift om 2,5% av gällande basbelopp debiteras säljaren.
Pantsättningsavgift om 1% av gällande basbelopp debiteras pantsättaren per pant.

Föreningen planerar för en stamrenovering. På stämman den 31/5 kommer föreningen att rösta om stambyte. För att finansiera stamrenoveringen har föreningen under en längre tid gjort avsättningar och de kommande fem åren planerar man höja avgifterna med ca 5% per år.

Läs mer om föreningen på hemsidan: www.skogshojden.se och i föreningens årsredovisning och stadgar (finns under fliken "Viktiga dokument").

Nacka kommun har en informativ hemsida där du kan läsa om det mesta i kommunen - allt ifrån byggplaner i området och planerad utbyggnad av tunnelbana till Nacka till t ex skolalternativ och kommunens fina naturområden, se www.nacka.se. Nacka kommun kommer att förtätas mycket de närmsta åren. Det är viktigt att du som köpare tar del av framtida idéer och planer för området. Kontakta Stadsbyggnadsservice på Nacka kommun på stadsbyggnad@nacka.se eller 08-718 80 00 för mer information.

TV och Bredband

Föreningen erbjuder via ComHem ett basutbud av TV-kanaler (analogt basutbud + 8 valfria digitala kanaler) och Internet (50 mbit) som ingår i månadsavgiften. Mot tillägg kan hastigheten höjas till 250 Mbit.

Parkering

Föreningen har 36 parkeringsplatser, 27 kallgarage och 10 varmgarage som hyres ut genom separat kö, alla belägna på norra sidan av den större byggnaden. Dessutom finns det tre gästparkeringsplatser som får användas av besökande till boende i föreningen (p-tillstånd krävs).

P-plats utan el 170 kr/mån
P-plats med el 300 kr/mån
Kallgarage 400 kr/mån
Varmgarage 700 kr/mån
Varmgarage mc/moped 170 kr/mån

Överlåtelseavgift

1138 kr

Pantsättningsavgift

455 kr

Om området

Ektorp

Ektorp är ett populärt, lugnt och naturskönt område nära till Skurusundet med fina promenadstråk längs vattnet i Skuruparken. Promenadavstånd till underbara Nyckelviken, där det finns en lantgård med djur och herrgård från 1700-talet, motionsslingor, stora grönområden och badklippor. Möjlighet till bad finns också i närbelägna Bastusjön och Långsjön, ca 15 minuters promenad bort. Ektorps skola ligger i närområdet, likaså Skuru skola och Saltängens skola. Dessutom finns det flera förskolor som ligger i området. För mer info se: www.nacka.se

Kommunikation

Väldigt goda busskommunikationer med täta avgångar, det tar cirka 15-20 min in till Slussen. Kollektivtrafik dygnet runt. För mer info se: www.sl.se

Närservice

Ektorps centrum är närmaste centrum. Där finns bl a mataffärer, restauranger, bageri Gateau, blomsterbutik, närbutiker, träningscentra samt sjukhus med apotek. Nära även till ICA Maxi och shopping i Nacka Forum och Sickla Köpkvarter.

Parkering

Gratis parkering i området.

I närheten

Livsmedelsbutiker
Matboden
460 m
ICA Supermarket Ektorp
560 m
Köpcentrum & Gallerior
Nacka Forum
1,8 km
Sickla Köpkvarter
4,3 km
Daghem, Förskolor & Fritidshem
Förskolan Lekis för Fröna
50 m
Skogsstigens förskola
140 m
Grundskolor
Skogsstigens förskola
140 m
Förskola Lilla Nacka AB
540 m
Gymnasium
Nacka Enskilda Gymnasium AB
1,8 km
MediaGymnasiet
1,8 km
Universitet & Högskolor
Linköpings universitet Carl Malmsten Furniture Studies
5,1 km
Banker
Swedbank AB
1,7 km
Nordea Bank AB
1,7 km
Golfbanor & Golfklubbar
Björkhagens Golfklubb
5,1 km
Saltsjöbadens Golfklubb AB
5,2 km
Sport- & Idrottsanläggningar
Medley Nacka Simhall
2,4 km
Cafeteria Nacka Sporthall
2,5 km
Simhallar & Utomhusbad
Medley Nacka Simhall
2,4 km
Vattenhuset AB
3,6 km

Finns i närheten

Detta är en tjänst från Hitta.se som automatiskt mäter upp avstånd till olika platser. Vissa avvikelser kan förekomma då uträkningen bygger på luftväg och inte på det faktiska vägnätet. Det betyder att det inte tas hänsyn till naturliga hinder så som vatten, berg etc. Till exempel kan en affär på andra sidan sjön vara den närmsta enligt uträkningen.

Uppgifterna bygger på offentlig adressinformation. Det innebär att viss information kan saknas eller vara gammal.

Bli kontaktad av mäklaren

* Obligatoriskt

Jag vill komma på visning

* Obligatoriskt

Jag vill bevaka slutpriset

* Obligatoriskt

Hör av dig till Emma Bivstedt för mer information!

Emma Bivstedt

Emma Bivstedt

Nacka

Reg Fastighetsmäklare / Civilekonom

Ansvarig mäklare

070-434 99 19

emma.bivstedt@husmanhagberg.se

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad

SEB erbjuder bolån. Och mer.

Period Aktuell ränta Din ränta
3 mån 2,05 % 1,55 %
3 år 2,1 % 1,8 %
Ansök om lånelöfte