Åsavägen 1

Bilder

  • Trädgård
  • Terrass
  • Fasad framsidan
  • Ljuvlig trädgård
  • Uteplats

Utgångspris

6 295 000 kr

Bevaka slutpriset

Åsavägen 1 , Eknäs , Nacka

Mycket välbeläget hus med utmärkt planlösning. Fyra bra sovrum, stort vardagsrum och badrum med bastu. Fantastisk trädgård med uteplatser och vackra gamla fruktträd och härliga gräsytor för barnens lek och spring. Garage. Bra läge i området nära både skolor, idrottsplats och kommunikationer.

124 kvm, 5 rok

Typ:
1 familjs friliggande
Boarea:
124 kvm
Biarea:
17 kvm
Tomtarea:
604 kvm
Byggår:
1974
Driftskostnad:
2 340 kr/månad
Utgångspris:
6 295 000 kr

Mer information

Visa objekt på karta

Visningar

Visa på karta

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

5 rum varav 4 sovrum

Boarea

124 kvm

Biarea

17 kvm

Rumsbeskrivning

Ljus trevlig entrédel med plats för jackor och skor. Från hallen som sammanbinder hela bostaden tar vi oss sedan vidare till bostadens båda våningsplan.

Övre plan:
På övre plan har vi först en trivsamt sovrum med plats för säng, skrivbord och extra förvaring. Ljusinsläpp från ett fönster.

Kök:
Trevligt kök med gott om förvaring i flertalet skåp och bra arbetsytor för den matlagningsintresserade. Matplats för 6-8 personer. Ljusinsläpp från två olika fönsterpartier bidrar till att skapa rymd.

Vardagsrum:
Lättmöblerat och rymligt vardagsrum som rymmer både extra matsalsbord, soffgrupp och förvaring. Ljusinsläpp från två väderstreck bidrar till att skapa rymd. Från vardagsrummet utgång till altan med trädäck i söderläge med sol hela dagen ( med plats för trädgårdsmöbler )

Badrum:
Fint badrum i ljusa toner med dusch, wc, tvättställ och vädringsfönster.

Nedre plan:
Det första sovrummet ligger direkt till höger när vi stiger ner för trappan. Rymligt och med gott om plats för säng och extra förvaring. Utgång till härlig trädäckad uteplats. Sovrum nummer två har även det gott om plats för säng, skrivbord och förvaring. Det största sovrummet har plats för dubbelsäng och extra förvaring. Alla sovrummen är färgsatta i trevliga toner och här kommer du garanterat sova gott om nätterna helt skyddad från insyn.

Badrum:
Badrummet är rymligt och färgsatt i ljusa trevliga toner. Både badkar att sjunka ner i kalla kvällar och en Duschplats med vikbara klarglasdörrar. Härlig bastu att använda under årets kalla månader.

Tvättstuga med tvättmaskin, vask och bänkytor för klädvård. Utöver detta finns bra förvaring i både förråd och en stor klädkammare.

Trädgård:
Ljuvlig trädgård som med sina uteplatser och vackra gamla träd skapar många olika gröna rum. Här har barnen gott om plats för både lek och spring. Tomten gränsar delvis till allmänning med lövträd

Sammantaget är detta ett mycket trevligt hus på eftertraktat lugnt läge nära både bussar, idrottsplats och skolor. Visst moderniseringsbehov föreligger, men alla grundattribut för ett blivande drömboende finns.

Byggnad

Byggnadstyp

1-plansvilla i souterräng

Byggnadsår

1974

Uppvärmning

Direkt El och luft/luftvärmepump

Energideklaration

Utförd. Utfärdat den 24 maj 2017
Energiklass: E
Energiprestanda: 75 kWh/m² (Atemp) och år

Byggnadssätt

Grundläggning: Betongplatta
Grundmur: Betong
Stomme: Trä
Fasad: Trä
Fönster: 2-glas
Bjälklag: Betong
Tak: Takpannor
Utv. plåtarbete: Plåt

Övrigt

Huset är anslutet till öppen fiber.

Fastighetsbeteckning

Eknäs 5:24

Allmänt om fastigheten

Driftskostnad

28 088 kr/år

Driftskostnad, varav

El: 16 203 kr
VA: 4 936 kr
Renhållning: 1 640 kr
Försäkring: 5 309 kr
Beräknat antal personer: 1

Kommentar

Driftskostnaderna bygger på nuvarande ägares förbrukning och kan variera över tid. Bland annat inomhustemperatur, förbrukning av varmvatten påverkar driftskostnaderna så se dessa som riktvärden.

Taxeringskod

220

Taxeringsvärde

3 572 000 kr

Summa pantbrev

285 000 kr

Tomt

Areal: 604 kvm
Tomttyp: Trädgård/Naturtomt

Vatten/avlopp

Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp.

Om området

Eknäs

För dig som bor i Eknäs ligger Kocktorpssjön och Bagarsjön på nära avstånd, med populära badplatser. Vintertid plogas en skridskobana upp på Bagarsjön. En fiskevårdsförening finns i området som bildades 1962 för att bevara Bagarsjön samt för att sköta fisket.

I närområdet ligger Boo Gård, vars område består främst av villor i varierande form och storlek. Här kombineras lugn och vacker natur med närhet till såväl Stockholms innerstad som skärgården. Flertalet badplatser och båtplatser finns här. Boo trädgård är en handelsträdgård med intilliggande café, och ett populärt fikastopp på den "lugna promenaden". Boovallen och Björknäs IP finns för idrottsutövare och åskådare. Boo kapell som uppfördes 1724 anordnar musikkvällar sommartid. För dig som vill ta en promenad, cykel eller joggingtur finns fantastiska och upplevelserika vägar och spår i närområdet. Närhet till Tollare naturreservat och fantastiska Skurusundet.

Kommunikation

Ett flertal busslinjer passerar regelbundet under dagar och kvällar och tar dig snabbt till och från Slussen. För ytterligare information om kommunikationer se, www.sl.se

Närservice

Matbutik finns på gångavstånd i Björknäs Centrum. För shoppingsugna finns Orminge C på nära avstånd med mataffärer, bibliotek, restaurang, café m.m. Dessutom vårdcentral, tandläkare, mödravård, barnavård och friskvård. Kommunen i övrigt bjuder på expansiva Sickla Köpkvarter, nyrenoverade och utbyggda Nacka Forum. För dig som har ärenden åt andra hållet erbjuder även Gustavsberg på shoppingupplevelser.

Flera förskolor finns centralt belägna i området. För äldre elever finns Björknäs skola, Boo Gårds skola, Johannes Petri skola samt Myrsjöskolan. För mer utförlig information om skolor se Nacka Kommuns hemsida, www.nacka.se samt även privata alternativ.

I närheten

Livsmedelsbutiker
ICA Nära Björknäs
630 m
W-Livs
820 m
Köpcentrum & Gallerior
Saltsjöbaden Centrum
3,8 km
Daghem, Förskolor & Fritidshem
Eklunda förskola
270 m
Eknäs förskola
330 m
Kollektivtrafik
Trädgårdsvägen
290 m
Eknäsvägen
320 m
Grundskolor
Björknässkolan
350 m
Centrumskolan
350 m
Gymnasium
Björknäs Gymnasiesärskola
350 m
Universitet & Högskolor
Johan Skyttes Högskola AB
1,2 km
Cygmed AB
2 km
Banker
SEB
3,7 km
Golfbanor & Golfklubbar
Saltsjöbadens Golfklubb AB
3,5 km
Sport- & Idrottsanläggningar
Friskis&Svettis Orminge
2,5 km
Orminge bollplan
2,6 km
Simhallar & Utomhusbad
Kocktorpssjön
1,1 km
Bagarsjön
1,7 km

Finns i närheten

Detta är en tjänst från Hitta.se som automatiskt mäter upp avstånd till olika platser. Vissa avvikelser kan förekomma då uträkningen bygger på luftväg och inte på det faktiska vägnätet. Det betyder att det inte tas hänsyn till naturliga hinder så som vatten, berg etc. Till exempel kan en affär på andra sidan sjön vara den närmsta enligt uträkningen.

Uppgifterna bygger på offentlig adressinformation. Det innebär att viss information kan saknas eller vara gammal.

Bli kontaktad av mäklaren

* Obligatoriskt

Jag vill komma på visning

* Obligatoriskt

Jag vill bevaka slutpriset

* Obligatoriskt

Hör av dig till Erik Remnert för mer information!

Erik Remnert

Erik Remnert

Nacka

Reg. Fastighetsmäklare

Ansvarig mäklare

070-494 44 20

erik.remnert@husmanhagberg.se

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag – kostnadsfritt!

Boendekostnad

SEB erbjuder bolån. Och mer.

Period Aktuell ränta Din ränta
3 mån 2,04 % 1,54 %
3 år 2,04 % 1,54 %
Ansök om lånelöfte