Ugglevägen 27 E

Bilder

  • Såld!
  • Nyrenoverat kök med bl a vinkyl och inbyggd tvättmaskin/torktumlare
  • Vardagsrum med utgång till balkong och plats för både soffgrupp och matplats
  • Sovrum 1 med stor skjutdörrsgarderob
  • Badrum
  • Härlig balkong

Ugglevägen 27 E , Ektorp/Saltängen , Nacka

Välplanerad och fint renoverad mini-4:a om 58,5 kvm (ursprunglig 3:a) på populära Ugglevägen! Genomgående planlösning med fönster åt två håll ger fint ljusinsläpp. Stort vardagsrum som rymmer både soffgrupp och matplats, två sovrum (varav det ena idag är avdelat till två mindre rum), snyggt renoverat kök och stambytt badrum. Påkostat marmorgolv i hall, kök och badrum. Bra förvaringsmöjligheter i flera garderober och två källarförråd.

Området är vackert beläget med hav och skog på nära håll och ändå bara ca 10-20 minuter från city. Här finns badsjöar, Skuruparken med skog, Saltsjö-Duvnäs marina, strandpromenad, café Koloni och Olle Nymans ateljé m.m. Du har här nära till både butiker och service i Ektorps centrum och mycket goda busskommunikationer med täta turer till/från Slussen och ut till skärgården. Du tar dig även enkelt till Nacka Forum och Sickla Köpkvarter antingen med buss eller bil.

Detta är en lägenhet som måste ses - här kommer du att trivas!

58,5 kvm, 3 rok

Månadsavgift:
3 479 kr Inkl värme, vatten, bredband & basutbud kabel-TV
Typ:
Lägenhet
Boarea:
58,5 kvm
Våning:
1
Lägenhetsnummer:
135
Byggår:
1946
Driftskostnad:
312 kr/månad

Mer information

Visa objekt på karta

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

3 rum

Boarea

58,5 kvm

Rumsbeskrivning

HALL
Välkomnande hall med bra förvaringsmöjligheter i fyra garderober. Vitmålade väggar och marmorgolv.

VARDAGSRUM
Ljust rymligt vardagsrum med plats för både soffhörna och matplats. Stort fönster som ger fint ljusinsläpp tillsammans med den delvis glasade balkongdörren. Målade väggar och en vägg med dekorationstegel samt parkettgolv.

BALKONG
Trevlig balkong i östläge med härlig morgon- och förmiddagssol. Trätrall.

KÖK
Toppfräscht nyrenoverat kök med vita luckor och vitt kakel ovan bänkskiva i laminat. Gott om arbetsytor och förvaring i skåp, vitrinskåp och lådor. Den maskinella utrustningen består av: Induktionshäll, spisfläkt, inbyggd varmluftsugn, kyl/frys, vinkyl, integrerad diskmaskin och kombinerad tvättmaskin/torktumlare snyggt gömd i ett av köksskåpen. Vitmålade väggar och marmorgolv.

SOVRUM 1
Sovrum med målade väggar och parkettgolv. Stort garderobssystem med skjutdörrar.

SOVRUM 2 / MATRUM
Rum med målade väggar och parkettgolv. Garderobssystem.

KONTOR / EXTRA SOVRUM / WALK-IN-CLOSET
Sovrum 2 är idag avdelat med en vägg, så att ytterligare ett rum kan användas som t ex arbetsrum, ett extra sovrum eller varför inte inreda en riktigt fin klädkammare? Kanske vill du ta upp fönster från sovrum 2, så att du får in dagsljus även i denna del. Och om du inte vill ha rummet delat, kan du återställa till ett stort rum igen - allt utifrån dina behov! Målade väggar och parkettgolv. Garderobssystem.

BADRUM
Stambytt badrum med fönster samt kaklade väggar och marmorgolv. Badkar med duschvägg, wc, handfat på kommod, spegelskåp, handdukstork och vägghängt skåp.

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

1 av 3, hiss finns ej

Avgift

3 479 kr Inkl värme, vatten, bredband & basutbud kabel-TV

Andel i föreningen

0,8267%

Andel av årsavgiften

0,76015%

Tillträde

Enligt överenskommelse

Byggnad

Byggnadstyp

Flerbostadshus

Byggnadsår

1946

Uppvärmning

Fjärrvärme

Energideklaration

Utförd. Utfärdat den 23 januari 2009
Energiprestanda: 135 kWh/m² (Atemp) och år

Fastighetsbeteckning

SICKLÖN 238:1

Allmänt om fastigheten

Driftskostnad

3 750 kr/år

Driftskostnad, varav

El: 2 400 kr
Försäkring: 1 350 kr
Beräknat antal personer: 2

Kommentar

Driftskostnaden är säljarens faktiska kostnad och kan för en köpare variera beroende på avtal och levnadssätt. Föreningen har tecknat gemensamt elavtal för alla medlemmar. Elen mäts individuellt och debiteras respektive lägenhet på månadsavin, kvartalsvis.

Övrigt

Till lägenheten hör ett källarförråd och ett mindre matkällarförråd.

Uppgiven area är baserad på säljarens information samt kontrollerad med föreningen. Uppgiven area kan av olika anledningar vara felaktig. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör vidta en uppmätning före kontraktsskrivning.

Förening

Namn

Brf Nacka Hus nr 2 i Ekängen

Om föreningen

Huset byggdes 1946. Föreningen upplåter 146 lägenheter med bostadsrätt samt 1 lägenhet och 9 lokaler med hyresrätt. Föreningen består till stor del av 1:or, 2:or och 3:or. Rörstambyte skedde 1994-95. Förrådsutrymmen finns i källaren.

Parkeringsplats finns att hyra (kö kan förekomma, det finns 80 platser). P-platserna med el, kostar 300:-/månad och i dagsläget finns det några lediga platser (2017-09-30).

Övriga utrymmen: I föreningen finns tillgång till gemensam tvättstuga i port 23A, cykelrum, bastu i port 21D samt barnvagnsrum. Det finns även fina gemensamma grönytor med bland annat boulebana, utemöbler, grillplats och lekplats. I föreningens lokaler finns bland annat pizzeria samt en öppen förskola.

Bredbands-tv: Bredbandsbolaget, basutbudet ingår via föreningens gruppanslutning, men i övrigt lägger man till och betalar för eventuella tillval.
Fiber finns indraget, bredband via Bredbandsbolaget (ingår i månadsavgiften).

Överlåtelseavgift debiteras köparen med 2,5% av aktuellt prisbasbelopp. Pantsättningsavgift debiteras med 1% av det aktuella prisbasbeloppet vid varje pantsättning.

Det finns inga planerade avgiftsförändringar för 2017.

Inplanerade större renoveringar/reparationer närmaste tiden: Husen ska dräneras om senast 2018, finansieras initialt med lån. Föreningen följer en underhållsplan som sträcker sig mellan åren 2017 och 2021. Se detaljerad lista i årsredovisningen över utfört och planerat underhåll. Under 2014 och 2015 har föreningen låtit bygga om det gamla tvättstugehuset till lägenheter som sålts under 2015.

Alla lägenheter har fått nya elskåp, jordfelsbrytare och tre-fas. Elen avläses numera digitalt per lägenhet och debiteras tillsammans med månadsavgiften. Balkongdörrar byts ut 2015-17.

Föreningen arbetar med ett projektförslag gällande nybyggnation av bostäder på föreningens markyta mellan Fasanvägen och Ugglevägen, "projekt Ekbacken/Skogsbacken". Det är ett projekt som kan inbringa stora intäkter till föreningen, som nu förbereder en försäljning. Läs mer på föreningens hemsida. Detaljplanearbetet kring projekt Ekbacken kan du läsa mer om på kommunens hemsida.

Läs mer om föreningen på hemsidan: www.nackahus2.com och i föreningens årsredovisning och stadgar (finns under fliken "Viktiga dokument").

Nacka kommun har en informativ hemsida där du kan läsa om det mesta i kommunen - allt ifrån byggplaner i området och planerad utbyggnad av tunnelbana till Nacka till t ex skolalternativ och kommunens fina naturområden, se www.nacka.se.

Äkta/oäkta

Föreningen är en äkta bostadsrättsförening

Överlåtelseavgift

1120 kr

Pantsättningsavgift

448 kr

Om området

Ektorp/Saltängen

Ektorp är ett populärt, lugnt och naturskönt område nära till Skurusundet med fina promenadstråk längs vattnet i Skuruparken. Promenadavstånd till underbara Nyckelviken, där det finns en lantgård med djur och herrgård från 1700-talet, motionsslingor, stora grönområden och badklippor. Möjlighet till bad finns också i Långsjön, ca 15 minuters promenad bort, och i Skurusundet söder om Duvnäs Udde. Ektorps skola ligger i närområdet, likaså Skuru skola och Saltängens skola. Dessutom finns det flera förskolor som ligger i området. För mer info se: www.nacka.se

Kommunikation

Väldigt goda busskommunikationer med täta avgångar. Det tar ca 15-25 min att åka buss till/från Slussen. Kollektivtrafik dygnet runt. Promenadavstånd även till Saltsjöbanans hållplats i Saltsjö-Duvnäs. För mer info se: www.sl.se

Närservice

Ektorps centrum är närmaste centrum. Där finns bl a restauranger, bageri Gateau, blomsterbutik, närbutiker, träningscentra samt Nacka sjukhus med apotek. Nära även till ICA Maxi och shopping i Nacka Forum och Sickla Köpkvarter. Trevliga restauranger på nära avstånd är Koloni och Stazione.

I närheten

Livsmedelsbutiker
Rds Konsultbyrå AB
150 m
ICA Supermarket Ektorp
220 m
Köpcentrum & Gallerior
Nacka Forum
2,4 km
Sickla Köpkvarter
4,9 km
Daghem, Förskolor & Fritidshem
Saltsjö-Duvnäs Montessoriförskola
140 m
Bergatrollets förskola
180 m
Kollektivtrafik
Skuru skola
100 m
Saltängen
320 m
Grundskolor
Skuru Skola
260 m
Saltängens Skola
460 m
Gymnasium
Nacka Enskilda Gymnasium AB
2,5 km
MediaGymnasiet
2,5 km
Universitet & Högskolor
Johan Skyttes Högskola AB
860 m
Mamont AB
990 m
Banker
Handelsbanken Nacka Forum
2,3 km
Nordea Bank AB
2,3 km
Golfbanor & Golfklubbar
Saltsjöbadens Golfklubb AB
4,5 km
Björkhagens Golfklubb
5,3 km
Sport- & Idrottsanläggningar
Medley Nacka Simhall
3,1 km
Cafeteria Nacka Sporthall
3,1 km
Simhallar & Utomhusbad
Bastusjön
820 m
Långsjön
950 m

Finns i närheten

Detta är en tjänst från Hitta.se som automatiskt mäter upp avstånd till olika platser. Vissa avvikelser kan förekomma då uträkningen bygger på luftväg och inte på det faktiska vägnätet. Det betyder att det inte tas hänsyn till naturliga hinder så som vatten, berg etc. Till exempel kan en affär på andra sidan sjön vara den närmsta enligt uträkningen.

Uppgifterna bygger på offentlig adressinformation. Det innebär att viss information kan saknas eller vara gammal.

Hör av dig till Emma Bivstedt för mer information!

Emma Bivstedt

Emma Bivstedt

Nacka

Reg Fastighetsmäklare / Civilekonom

Ansvarig mäklare

070-434 99 19

emma.bivstedt@husmanhagberg.se

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag – kostnadsfritt!

Boendekostnad

SEB erbjuder bolån. Och mer.

Period Aktuell ränta Din ränta
3 mån 2,04 % 1,54 %
3 år 2,04 % 1,54 %
Ansök om lånelöfte