Rudsjövägen 95

Bilder

  • Vardagsrum entréplan
  • Praktiskt kök med gott om förvaring och arbetsytor
  • Dusch/wc/tvättstuga källarplan
  • Stort trädäck på framsidan med sol från tidig morgon till ca kl. 15 sommartid
  • Fin uteplats med härlig natur på baksidan (sol till ca kl 19 sommartid). Fina lekytor för barnen!

Rudsjövägen 95 , Duvnäs Utskog , Nacka

FRIKÖPT toppfräscht radhus i tre plan (100+50 kvm) med eget garage i populära Duvnäs Utskog, Skuru.

Huset är omfattande renoverat och disponeras enligt följande:
Entréplan med hall och gäst-wc, kök med matplats vid fönster, ljust rymligt vardagsrum med plats för både soffgrupp och stort matbord och med utgång till stor altan på baksidan. Övre plan erbjuder tre sovrum, helkaklat badrum och klädkammare. I källarplanet finns ett allrum, ytterligare ett sovrum, stort helkaklat nyrenoverat badrum med tvättstuga och ett praktiskt förråd.

Huset har två fina uteplatser och området bjuder på fina gemensamma lekytor i härlig natur runt huslängorna.

Huset är anslutet till kabel-TV och fiber (kostnaden ingår i samfällighetsavgiften). Eget garage med förråd finns på tomten.

Duvnäs Utskog är ett lugnt och barnvänligt område med centralt läge i Nacka. Här bor du nära naturen och havet och har samtidigt behändigt pendlingsavstånd till city, med busshållplats bara ett stenkast bort.

Varmt välkommen till visning! Här kommer du att trivas!

100 kvm, 6 rok

Typ:
Radhus
Boarea:
100 kvm
Biarea:
50 kvm
Tomtarea:
233 kvm
Byggår:
1969
Driftskostnad:
3 992 kr/månad

Mer information

Visa objekt på karta

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

6 rum varav 3 - 4 sovrum

Boarea

100 kvm

Biarea

50 kvm

Rumsbeskrivning

Välkommen till detta fina radhus, där stora renoveringar utförts. Färdigt att flytta in!

ENTRÉPLAN - På entréplanet är det vacker enstavig ekparkett från Kährs (UV-oljad och slipbar) utan trösklar mellan hall, kök och vardagsrum. Trapporna mellan våningsplanen är vitmålad och har fina eksteg från Lundbergs.

HALL
Vitmålade väggar och klinkergolv vid entrén samt ekparkett längre in i hallen. Plats för avhängning längs vägg och i inbyggd garderob.

GÄST-WC
Vit pärlspontpanel och vitmålade väggar samt svart Pergogolv. Wc och handfat med kommod. Fönster.

KÖK
Kök renoverat 2004 med full maskinell utrustning i rostfritt samt gott om förvaring och arbetsytor. Vitt kakel ovan arbetsbänkar i massiv oljad ek och stor diskbänk i rostfritt med praktisk upphöjning i bakkant. Den maskinella utrustningen består av kyl/frys, inbyggd varmluftsugn och mikrovågsugn, extra bred induktionshäll med värmeplatta, köksfläkt samt integrerad diskmaskin. Matplats vid fönster. Vitmålade väggar och ekparkett.

VARDAGSRUM
Ljust luftigt vardagsrum med stort fönsterparti och glasad dubbeldörr till uteplats och trädgård på baksidan. Gott om plats för både soffgrupp och matsalsmöbel. Inbyggda spotlights och högtalare från Jamo. Vitmålade väggar och fin fondtapet samt ekparkett.

ÖVRE PLAN
HALL
Övre hall med vitmålade väggar och ekparkett (3-stav, oljad och slipbar). Praktiskt tvättnedkast från övre plan ner till källarplanet där tvättstugan finns.

DUSCH/WC
Badrum renoverat 2007 med helkaklade väggar och klinkergolv med vattenburen golvvärme. Wc, handfat med kommod och spegelskåp ovan, duschvägg i glas samt elhanddukstork. Två fönster som ger fint ljusinsläpp.

Tre rymliga sovrum finns på detta plan:
SOVRUM 1 (två fönster mot framsidan) - Vitmålade väggar och ekparkett (3-stav, oljad och slipbar). Inbyggd garderob och platsbyggt skrivbord mot fönster.

SOVRUM 2 (två fönster mot baksidan) - Tapetserade väggar och ekparkett (3-stav, oljad och slipbar). Plats för dubbelsäng och gott om förvaring i tre inbyggda garderober med överskåp.

SOVRUM 3 (tre fönster mot baksidan) - Vitmålade väggar och fondvägg i ljusblått samt ekparkett (3-stav, oljad och slipbar).

KLÄDKAMMARE
Från övre hallen nås även en klädkammare, även denna renoverad med vitmålade väggar och samma fina ekparkett som i sovrummen. Praktiskt inredd med komplett hyllsystem med trådbackar och hängare. Wifi-router med koppling till fiber samt reglering av mekanisk frånluft sitter upp mot taket i klädkammaren.

KÄLLARPLAN - Under trappan finns förvaringsutrymme. Det är även här tvätten landar när den kastas ner via tvättnedkastet på övervåningen.

ALLRUM
Rum med plats för både TV-soffa och kontorshörna. Vitmålade väggar och vacker fondtapet från Svenskt Tenn samt ekparkett (3-stav, oljad och slipbar). Tre högt placerade fönster mot framsidan.

SOVRUM 4
Extra sovrum med ljusinsläpp från fint platsbyggt fönster in mot allrummet. Vitmålade väggar och fondvägg i grått samt grå heltäckningsmatta.

DUSCH/WC/TVÄTTSTUGA
Toppfräscht badrum från 2016 utfört av fackmän (våtrumsintyg finns) i stilrent utförande med helkaklade väggar och klinkergolv med golvvärme (el). Vägghängd wc, handfat med kommod, imfri spegel med belysning bakom, handdukstork samt stor duschhörna med duschväggar i glas och inbyggd blandare med takdusch. Bra förvaring i lådor och högskåp och gott om arbetsyta på lång bänkskiva i ek. Rostfri tvättho. Tvättmaskin (2015), torktumlare (2005), torkskåp (2005). Dimbara spotlights i tak.

FÖRRÅD
Stort förråd med extremt gott om förvaring i praktiskt hyllsystem. I förrådet finns värmeväxlare (2015), varmvattenberedare (2015) samt värmemätare och elcentral. Här står även en extra frys (modell äldre). Vitmålade väggar och målat betonggolv.

Byggnad

Byggnadstyp

Radhus i 2 plan, samt källare

Byggnadsår

1969

Uppvärmning

Vattenburen värme från gemensam panncentral (pellets), egen värmeväxlare

Energideklaration

Utförd. Utfärdat den 23 november 2016
Energiklass: C
Energiprestanda: 69 kWh/m² (Atemp) och år

Byggnadssätt

Grundläggning: Betongplatta
Grundmur: Betong
Stomme: Lättbetong
Fasad: Träpanel/prefabbetong
Fönster: 2-glas
Bjälklag: Lättbetong
Tak: Plåt
Utv. plåtarbete: Plåt

Övrigt

FRIKÖPT TOMT:
Denna tomt är friköpt. Det innebär att du som ägare inte behöver betala den årliga tomträttsavgäld som de som har tomträtt i området behöver göra.

UTEPLATSER:
Entrésidan har ett stort trädäck i sydostläge med sol från tidig morgon till ca kl. 15 sommartid. På baksidan, med utgång från vardagsrummet, finns en rymlig träaltan i insynsskyddat nordvästläge mot härlig samfälld mark med berg och skogsparti. Hit når solen på eftermiddagen och fram till ca kl 19 sommartid. Runt omkring radhuslängorna finns det härlig natur för barnen att leka i.

FIBER OCH KABEL-TV:
Kabel-TV via Canal Digital, basutbud samt 8 fritt valda kanaler ingår i samfällighetsavgiften. Bredband 100 Mbit via Fiber från Ownit, ingår i samfällighetsavgiften.

VÄRME OCH VATTEN:
I samfällighetsavgiften ingår bl a kostnad för uppvärmning och vatten. Alla fastigheter inom samfälligheten har egen mätare, vilken avläses vid årsskiftet. Överstiger förbrukningen snittförbrukningen i samfälligheten får man erlägga överskjutande del och om man förbrukar mindre så får man pengar tillbaka.

RENOVERINGSBESKRIVNING:
2008 Nya golv övervåning, Målning och tapetsering övervåning, Målning alla väggar mellanvåning, Målning utomhus framsida.
2009 Iordningställande klädkammare övervåning med ny inredning, Nytt golv, målning och nytt porslin toalett mellanplan.
2010 Målning trapphus.
2011 Installation mekanisk frånluft och tilluftventiler sovrum, vardagsrum och källare, Ny trall fram och baksida, Ny stentrappa utomhus.
2012 & 2010 Eksteg i trappa (Lundbergs).
2014 Målning golv samt nya hyllor i källarförråd.
2015 Nytt badrum och tvättstuga källare (våtrumsintyg finns), Ny värmeväxlare och varmvattenberedare.
2016 Nytt sovrum i källare, Flytt av värmeväxlare och uppbyggnad av sockel i förråd.
2016 & 2009 Nytt golv med platonmatta och ventilerade socklar källare.

Elen i huset är till stora delar utbytt och det är automatsäkringar och jordfelsbrytare installerat av tidigare ägare (ca 2005).

Garage
2012 Målning utvändigt
2014 Ny port med elektronisk öppning

Fastighetsbeteckning

Sicklaön 19:40

Övriga byggnader

Isolerat garage med plats för en bil. Ny port med elektronisk öppning.
Carport med eluttag för motorvärmare.
Förråd med snickarbod och 3-fas ström.

Samfälligheten har en spolplatta vid panncentralen som nyttjas av boende i området för biltvätt.

Allmänt om fastigheten

Driftskostnad

47 910 kr/år

Driftskostnad, varav

El: 9 970 kr
Renhållning: 1 597 kr
Väg, samf: 30 020 kr
Försäkring: 6 323 kr
Beräknat antal personer: 4

Kommentar

Angiven driftskostnad bygger på säljarens faktiska siffror. I samfällighetsavgiften ingår kostnad för värme, V/A, kabel-TV med basutbud samt 8 fritt valda kanaler via Canal Digital, bredband via fiber från Ownit (100 Mbit/s ingår, kan ökas mot avgift), snöröjning samt underhåll av gemensamhetsanl. (panncentral, kulvertsystem, spolplatta, belysning mm). Samfällighetsavgiften uppgår f n till 32 520 kr/år. Säljaren har efter årets värmeavläsning fått tillbaka 2 500 kr.

Taxeringskod

220

Taxeringsvärde

2 790 000 kr, varav byggnadsvärde 1 207 000 kr

Summa pantbrev

2 742 000 kr

Tomt

Areal: 233 kvm
Tomttyp: Trädgård-/Naturtomt

Vatten/avlopp

Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp.

Servitut etc

Andel i samfällighet/GA: Sicklaön GA:1

Utskogens Samfällighetsförening omfattar radhusen längs Knut Stangenbergs väg och Rudsjövägen vid norra inloppet till Skurusundet i Nacka kommun. Området byggdes i slutet av 1960-talet och består av sammanlagt 238 fastigheter med äganderätt. Vissa med tomträtt och vissa med friköpta tomter.

Det är nära till Nyckelvikens naturreservat med vackra ströv- och motionsområden vid inloppet till Stockholm. Området är barnvänligt med närhet till lekparker, fotbollsplan, tennisplan och stora gräsmattor. Lågstadieskola och förskola finns inpå knuten. Det finns bra kommunikationer med buss till Slussen. I högtrafik går det motorvägsbussar, restiden är då ca 20-30 minuter.

Om Samfälligheten:
Samfällighetens uppgift är att driva panncentralen som förser fastigheterna med fjärrvärme, att ansvara för vissa gemensamma åtgärder vilka är närmare preciserade i ett anläggningsbeslut samt att svara för visst yttre underhåll och service, exempelvis upphandla snöröjning.

I praktiken fungerar samfälligheten även som intresseförening för fastighetsägarna, till exempel genom att styrelsen svarar på remisser från Nacka kommun och att genom Utskogsnytt och föreningens hemsida hålla de boende informerade om vad som händer och sker i området.

Samfällighetens hemsida: www.utskogen.se

Tillträde

Enligt överenskommelse

Klarlagt

Klarlagt-märkningen på en bostadsrätt innebär säljaren har en försäkring mot s k dolda fel och för en villa att fastigheten är besiktigad och försäkrad mot dolda fel. Läs mer om Klarlagt på husmanhagberg.se/klarlagt eller prata med din mäklare.

Om området

Duvnäs Utskog

Duvnäs Utskog är ett barnvänligt och lugnt område i Skuru, med närhet till det mesta. Här har du naturen inpå knuten. Naturreservatet Nyckelviken lockar med underbar natur, fina promenad- och joggingvägar, stall där barnen får träffa djuren och café i den gamla fina mangårdsbyggnaden. Närheten till Skurusundet och Saltsjön ger härlig havsmiljö och möjlighet till båtliv. Skurus egen lilla sjö, Bastusjön, erbjuder bad sommartid och skridskoåkning vintertid. I området finns fina lekplatser, fotbollsplan, tennisbana och även pulkabackar vintertid.

Förskola och skola på nära gångavstånd; Utskogens förskola (nya Utskogens förskola står snart klar för barnen att flytta till, läs mer på www.nacka.se) och Borgvallaskolan (F-3). Därifrån går barnen ofta vidare till närbelägna Ektorps skola (F-6), Skuru skola (F-9) eller Internationella Engelska Skolan (4-9) i Nacka Strand (bra busskommunikationer).

Kommunikation

Goda pendlingsmöjligheter med bra busskommunikationer. Motorvägsbuss 449 som tar dig till/från Slussen på ca 25 minuter i rusningstrafik. Buss 409 tar ca 15 minuter till Nacka Forum och ca 35 minuter till Slussen.

Närservice

I närbelägna Ektorp finns bl a restauranger, bageri, deli, närbutiker, träningscentra samt sjukhus med apotek. Nära även till ICA Maxi och shopping i Nacka Forum och Sickla Köpkvarter.

I närheten

Livsmedelsbutiker
Intertrade i Piteå AB
400 m
Kids Drinks Nordic AB
1,6 km
Köpcentrum & Gallerior
Nacka Forum
3,4 km
Saltsjöbaden Centrum
6 km
Daghem, Förskolor & Fritidshem
Utskogens förskola
380 m
Skuru förskola
1,5 km
Kollektivtrafik
Rudsjövägen
60 m
Lindholmsplan
210 m
Grundskolor
Borgvallaskolan
350 m
Skuru Skola
1,7 km
Gymnasium
Nacka Enskilda Gymnasium AB
3,1 km
MediaGymnasiet
3,1 km
Universitet & Högskolor
Mamont AB
2,5 km
Johan Skyttes Högskola AB
2,6 km
Banker
SEB
3,2 km
FOREX Bank
3,4 km
Golfbanor & Golfklubbar
Ekholmsnäs Golf
4 km
Saltsjöbadens Golfklubb AB
5,8 km
Sport- & Idrottsanläggningar
Breviks idrottsplats
1,9 km
Vattenhuset AB
2,4 km
Simhallar & Utomhusbad
Bastusjön
1,1 km
Glasbrukssjön
1,2 km

Finns i närheten

Detta är en tjänst från Hitta.se som automatiskt mäter upp avstånd till olika platser. Vissa avvikelser kan förekomma då uträkningen bygger på luftväg och inte på det faktiska vägnätet. Det betyder att det inte tas hänsyn till naturliga hinder så som vatten, berg etc. Till exempel kan en affär på andra sidan sjön vara den närmsta enligt uträkningen.

Uppgifterna bygger på offentlig adressinformation. Det innebär att viss information kan saknas eller vara gammal.

Hör av dig till Emma Bivstedt för mer information!

Emma Bivstedt

Emma Bivstedt

Nacka

Reg Fastighetsmäklare / Civilekonom

Ansvarig mäklare

070-434 99 19

emma.bivstedt@husmanhagberg.se

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag – kostnadsfritt!

Boendekostnad

SEB erbjuder bolån. Och mer.

Period Aktuell ränta Din ränta
3 mån 2,04 % 1,54 %
3 år 2,04 % 1,54 %
Ansök om lånelöfte