Ugglevägen

Bilder

  • Kommande®

Ektorp
Nacka

Ljus tvåa om 38 kvm högst upp i huset och med balkong i härligt söderläge. Centralt läge på Ugglevägen - härifrån har du nära till all service och bussarna vid Ektorp centrum.

Lägenheten har rymligt vardagsrum med plats för både soffgrupp och matplats/kontorsplats, sovrum med fint ljusinsläpp och ljust fint kök i charmig retrostil och med plats för matbord. Stambytt badrum. Bra förvaringsmöjligheter i två källarförråd.

Området är vackert beläget med hav och skog på nära håll och ändå bara ca 10-20 minuter från city. Här finns badsjöar, Skuruparken med skog, Saltsjö-Duvnäs marina, strandpromenad, café Koloni och Olle Nymans ateljé m.m. Du har här nära till både butiker och service i Ektorps centrum och mycket goda busskommunikationer med täta turer till/från Slussen och ut mot skärgården. Du tar dig även enkelt till Nacka Forum och Sickla Köpkvarter antingen med buss eller bil.

Lägenheten kommer att visas när säljaren köpt ny bostad. Varmt välkommen med din intresseanmälan redan idag, så blir du inbjuden när det blir dags för visning!

Bli kontaktad av mäklaren

* Obligatoriskt

Jag vill komma på visning

* Obligatoriskt

Jag vill bevaka slutpriset

* Obligatoriskt

Hör av dig till Emma Bivstedt för mer information!

Emma Bivstedt

Emma Bivstedt

Nacka

Reg Fastighetsmäklare / Civilekonom

Ansvarig mäklare

070-434 99 19

emma.bivstedt@husmanhagberg.se

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag – kostnadsfritt!