Serenadvägen

Bilder

Serenadvägen , Nacka Forum , Nacka

Supercharmig trerummare i etage. Kök och vardagsrum i öppen planlösning med en liten nivåskillnad. Trivsam uteplats mot innergården med eftermiddagssol.

78,5 kvm, 3 rok

Månadsavgift:
4 608 kr Inkl värme, vatten, kabel-tv & bredband
Typ:
Lägenhet
Boarea:
78,5 kvm
Våning:
1, hiss finns
Lägenhetsnummer:
61

Mer information

Visa objekt på karta

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

3 rum

Boarea

78,5 kvm

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

1, hiss finns

Avgift

4 608 kr Inkl värme, vatten, kabel-tv & bredband

Andel i föreningen

1,24007%

Andel av årsavgiften

1,47493%

Förening

Namn

HSB Brf Palatinen i Nacka

Om föreningen

HSB Brf Palatinen innefattar 70 lägenheter, samtliga upplåtna med bostadsrätt, med en total yta om 5 118 kvm.

GEMENSAMMA UTRYMMEN
Det finns en tvättstuga i port 13B. Det finns även ett gästrum som går att hyra för 250 kr/natt i port 15. Där finns det bäddsoffa, pentry och dusch/wc. Barnvagns- och cykelrum finns på flera platser i huset. Cykelparkering med tak finns i närheten (genom port 17A). Soprum för hushållssopor och källsortering finns i huset.

PARKERING
Till samfälligheten, där föreningen ingår, hör ca 177 garageplatser och 9 mc-platser som hyrs ut till medlemmarna via separat kö. Hyra 700:-/månad.

KABEL-TV OCH BREDBAND
Föreningen tillhandahåller kollektivt analog kabel-TV från ComHem i deras basutförande (ca 15 kanaler). Digital-tv ingår även i avgiften.
Bostadsrättsföreningen tillhandahåller också anslutning av IP-telefoni (s k bredbandstelefoni) och bredband (100/100 Mbit) från Bredbandsbolaget kollektivt. Abonnemangskostnaderna ingår i månadsavgiften.

FÖRSÄKRING
Fastigheten är försäkrad via Folksam. Gemensamt bostadsrättstillägg för samtliga bostadsrättslägenheter ingår. Hemförsäkring tecknas separat.

ÖVRIGT
Föreningen tillämpar enhetsmätning av el, vilket innebär att det är föreningen som tecknar avtal med nät- och elleverantörerna. Du som enskild medlem har därför inget eget el-abonnemang. Lägenheternas elförbrukning avläses kvartalsvis. Kostnaden debiteras därefter med en tredjedel per månad på avgiftsavierna från HSB.

EKONOMI
Överlåtelseavgift på 3,5% av gällande prisbasbelopp betalas av säljaren. Pantsättningsavgift på 1,5% av gällande prisbasbelopp betalas av köparen per pantsättning. För att beviljas medlemskap i föreningen krävs det att man går med i HSB Stockholm ekonomiska förening med en andel á 500 kr.

Föreningen har inga stora investeringar inplanerade på fastigheten, utan endast löpande underhåll och det finns i dagsläget inga beslut om avgiftsförändringar (2017-11-09).

Läs mer om föreningen på hemsidan: http://brfpalatinen.se/ och i föreningens årsredovisning och stadgar.

Nacka kommun har en informativ hemsida där du kan läsa om det mesta i kommunen - allt ifrån byggplaner i området och planerad utbyggnad av tunnelbana till Nacka till t ex skolalternativ och kommunens fina naturområden, se www.nacka.se. Nacka kommun kommer att förtätas mycket de närmsta åren. Det är viktigt att du som köpare tar del av framtida idéer och planer för området. Säljaren och fastighetsmäklaren uppmanar dig att kontakta Stadsbyggnadsservice på Nacka kommun på stadsbyggnad@nacka.se eller 08-718 80 00 för information.

Överlåtelseavgift

1593 kr

Pantsättningsavgift

683 kr

Om området

Nacka Forum

Lägenheten ligger invid Nacka Forum, som är ett toppmodernt affärscentrum och bostadsområde i Nacka. Läget är fantastiskt oavsett om man är ute efter service, kommunikationer eller rekreation, allt finns nära till hands! Dessutom når man Stockholms innerstad efter endast 10-15 minuter med kommunala färdmedel.

Ett par minuter bort ligger lummiga Långsjön som erbjuder ljumma bad under sommaren och skridskoåkning på vintern. Runt sjön finns även trevliga promenadstråk. På andra sidan motorvägen en liten bit bort ligger populära Nyckelviken, 134 hektar natur. Efter väg genom skog och ängar når du hembygdsmuseum, lantgård med djur, café, motionsspår, härliga klippbad mm. I stora Nackareservatet i sydvästra Nacka mot Stockholm och Tyresö, 700 hektar friluftsområde finns bland annat Hellasgården, ett mycket uppskattat friluftsområde samt restaurang och bad.

Kommunikation

Ett dussintal busslinjer finns med täta turer. Till Slussen tar det ca 10-15 minuter. Även Saltsjöbanan finns att tillgå. I bil tar det endast från 5-10 minuter mellan Nacka Forum och Stockholms innerstad, beroende på tid på dygnet. Önskar du ta båt till stan så är det 10-15 minuters promenad till ångbåtsbryggan vid Nacka Strand. På sikt kommer även tunnelbanan att dras ut till Nacka Forum.

Närservice

Köpcentrumet Nacka Forum har ett stort utbud med många butiker, caféer och restauranger. Även apotek, vårdcentral, mödravård, systembolag, bibliotek, gym, flera banker, bland annat Handelsbanken och mataffärer (Willys och Hemköp). I närområdet finns flera förskolor samt nära till ett urval av skolor. En kort promenad bort ligger Nacka Gymnasium samt ICA Maxi. Vid Nacka Strand finns populära Restaurang J.

I närheten

Livsmedelsbutiker
Joachims Kött & Chark AB
150 m
Willy:s Hemma
280 m
Köpcentrum & Gallerior
Nacka Forum
160 m
Sickla Köpkvarter
2,7 km
Daghem, Förskolor & Fritidshem
Föräldrakooperativet Lyckolunden
70 m
Helianthus - Förskolan Lupus
70 m
Grundskolor
Fyren/Jarlabergs Skola
540 m
Internationella Engelska Skolani Nacka
570 m
Gymnasium
MediaGymnasiet
560 m
Nacka Enskilda Gymnasium AB
580 m
Universitet & Högskolor
Linköpings universitet Carl Malmsten Furniture Studies
4,7 km
Föreningen Grävande Journalister
4,8 km
Banker
FOREX Bank
160 m
Swedbank AB
190 m
Golfbanor & Golfklubbar
Birdiefabriken AB
3,7 km
Björkhagens Golfklubb
4 km
Sport- & Idrottsanläggningar
Medley Nacka Simhall
820 m
Cafeteria Nacka Sporthall
860 m
Simhallar & Utomhusbad
Medley Nacka Simhall
820 m
Vattenhuset AB
2 km

Finns i närheten

Detta är en tjänst från Hitta.se som automatiskt mäter upp avstånd till olika platser. Vissa avvikelser kan förekomma då uträkningen bygger på luftväg och inte på det faktiska vägnätet. Det betyder att det inte tas hänsyn till naturliga hinder så som vatten, berg etc. Till exempel kan en affär på andra sidan sjön vara den närmsta enligt uträkningen.

Uppgifterna bygger på offentlig adressinformation. Det innebär att viss information kan saknas eller vara gammal.

Bli kontaktad av mäklaren

* Obligatoriskt

Jag vill komma på visning

* Obligatoriskt

Jag vill bevaka slutpriset

* Obligatoriskt

Hör av dig till Anki Vistam för mer information!

Anki Vistam

Anki Vistam

Nacka

Reg. Fastighetsmäklare

Ansvarig mäklare

070-001 94 01

anki.vistam@husmanhagberg.se

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad

SEB erbjuder bolån. Och mer.

Period Aktuell ränta Din ränta
3 mån 2,05 % 1,55 %
3 år 2,1 % 1,8 %
Ansök om lånelöfte