Ugglevägen 3, 3 tr

Bilder

  • Såld!
  • Rymlig balkong i högt fritt läge med em-/kvällssol
  • Ljus fin lägenhet med fönster i tre väderstreck
  • Kök i charmig retrostil
  • Sovrum med praktisk garderobsvägg med skjutdörrar
  • Dusch/wc med tvättmaskin

Ugglevägen 3, 3 tr , Ektorp , Nacka

Fantastiskt ljus och charmig tvåa om 38 kvm högst upp i huset. Högt fritt insynsskyddat läge med fönster i tre väderstreck och balkong med härlig eftermiddags- och kvällssol. Centralt läge på Ugglevägen - härifrån har du nära till all service och bussarna vid Ektorp centrum.

Rymligt vardagsrum som rymmer både soffgrupp och matplats, sovrum med bra förvaring i garderobsvägg med skjutdörrar, ljust fint kök i charmig retrostil och stambytt badrum med tvättmaskin. Bra förvaringsmöjligheter i garderober och två källarförråd.

Området är vackert beläget med hav och skog på nära håll och ändå bara ca 10-20 minuter från city. Här finns badsjöar, Skuruparken med skog, Saltsjö-Duvnäs marina, strandpromenad, café Koloni och Olle Nymans ateljé m.m. Du har här nära till både butiker och service i Ektorps centrum och mycket goda busskommunikationer med täta turer till/från Slussen och ut mot skärgården. Du tar dig även enkelt till Nacka Forum och Sickla Köpkvarter antingen med buss eller bil.

Varmt välkommen till visning!

38 kvm, 2 rok

Månadsavgift:
3 368 kr Inkl värme, vatten, kabel-tv (basutbud) & bredband
Typ:
Lägenhet
Boarea:
38 kvm
Våning:
3
Lägenhetsnummer:
30
Byggår:
1941
Driftskostnad:
381 kr/månad

Mer information

Visa objekt på karta

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

2 rum

Boarea

38 kvm

Rumsbeskrivning

HALL
Hall med plats för avhängning och bra förvaring i garderob med överskåp. Vita målade väggar och laminatgolv. Fönstret i dörren in till badrummet ger ett fint ljusinsläpp även till hallen.

KÖK
Trevligt kök i charmig retrostil med luckor i vitt och sobert turkost samt turkos glasmosaik ovan bänkskiva i trä. Gott om arbetsytor och förvaringsutrymme i skåp, lådor och på hyllor. Den maskinella utrustningen består av: Spis, fläkt och kyl/frys. Vitmålade väggar och laminatgolv.

VARDAGSRUM
Rymligt vardagsrum med plats för både soffhörna och matbord. Här flödar ljuset in via stort fönster och balkongdörr. Målade väggar och fondtapet samt parkettgolv. Utgång till BALKONG i högt fritt läge utan insyn. Här njuter du gärna av den fina utsikten och härliga eftermiddags- och kvällssolen!

SOVRUM
Insynsskyddat sovrum med praktiskt garderobssystem med skjutdörrar. Vitmålade väggar och parkettgolv. Fönster med fin utsikt över villorna bredvid.

BADRUM
Badrum med kaklade väggar och plastmatta på golv. Fönster som ger fint ljusinsläpp. Utrustning: Dusch, wc, handfat med kommod, spegelskåp, handdukstork och tvättmaskin (2015/2016).

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

3 av 3, hiss finns ej

Avgift

3 368 kr Inkl värme, vatten, kabel-tv (basutbud) & bredband

Andel i föreningen

0,9009%

Andel av årsavgiften

0,90238%

Tillträde

Enligt överenskommelse

Byggnad

Byggnadstyp

Flerbostadshus

Byggnadsår

1941

Uppvärmning

Fjärrvärme

Energideklaration

Utförd. Utfärdat den 31 augusti 2009
Energiprestanda: 225 kWh/m² (Atemp) och år

Fastighetsbeteckning

SICKLAÖN 227:1

Allmänt om fastigheten

Driftskostnad

4 573 kr/år

Driftskostnad, varav

El: 2 329 kr
Försäkring: 2 244 kr
Beräknat antal personer: 2

Kommentar

Driftskostnaden är säljarens faktiska kostnad och kan för en köpare variera beroende på avtal och levnadssätt.

Övrigt

Till lägenheten hör två källarförråd.

Uppgiven area är baserad på säljarens information och kontrollerad med föreningen. Föreningen garanterar inte att uppgiven area överensstämmer med verklig area. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör vidta en uppmätning.

Förening

Namn

Brf Nackahus i Ekängen

Om föreningen

Fastighetens bebyggdes 1941 och består av 8 flerbostadshus. Föreningen upplåter 96 lägenheter med bostadsrätt (1:or, 2:or och 3:or) samt 15 lokaler med hyresrätt.

Kabel-TV via Bredbandsbolaget (basutbud ingår i månadsavgiften).
Bredband: I månadsavgiften ingår 100 Mbit/s bredband från Ownit AB.

El: Alla lägenheter har en individuell elmätare och förbrukningen betalas av medlemmen. Elen renoverades 2002-2004. Alla uttag är jordade.

Förråd: Två förråd i markplan/källare tillhör varje lägenhet.

Parkering: Föreningen har 33 p-platser (varav 11 med eluttag) och 3 garage som medlemmarna kan hyra. Platserna har ingen koppling till lägenheterna utan medlemmen får ställa sig i kö. För närvarande är avgiften 750 kr/månad för garage, 300 kr/månad för el-p-plats och 150 kr/månad för vanlig p-plats.

Tvättstuga: Gemensam tvättstuga (renoverad 2010) finns mellan Ugglevägen 5B och 5C med tre vanliga tvättmaskiner och en torktumlare (bokningsbara), en liten snabbtvättmaskin med torktumlare, en grovtvättmaskin, samt två torkrum och ett torkskåp.

Överlåtelseavgift debiteras köparen med 2,5% av aktuellt prisbasbelopp (1 120 kr för år 2017). Pantsättningsavgift debiteras med 1% av det aktuella prisbasbeloppet vid varje pantsättning (448 kr för år 2017).

Det finns i dagsläget inga beslutade avgiftsförändringar (2017-06-08). Avgifterna höjdes med 1% 2016-04-01 och med 1% 2017-04-01.

Föreningen har beslutat om balkongrenovering (ej bestämt än när den ska påbörjas).

Utförda större reparationer och ombyggnader (se utförlig lista i föreningens årsredovisning): Utbyte av liggande avloppsstammar i alla hus 2016, Tak genomgångna och takpannor utbytta 2013, Omputsning av fasad 2010-2011. Renovering av fönster 2007-2008. Installation av fjärrvärme 2007-2008. Elstambyte 2002-2004. Renovering av balkonger 1999. Rörstambyte 1997. Omläggning av tak 1993. För planerat underhåll se föreningens årsredovisning.

Läs mer om föreningen på hemsidan: https://www.sbc.se/Forenings-hemsida-ny/N/Nacka-Hus-i-Ekangen/2/ och i föreningens årsredovisning och stadgar (finns bilagda under fliken "Viktiga dokument").

Nacka kommun har en informativ hemsida där du kan läsa om det mesta i kommunen - allt ifrån byggplaner i området och planerad utbyggnad av tunnelbana till Nacka till t ex skolalternativ och kommunens fina naturområden, se www.nacka.se.

Organisationsform

Bostadsrätt

Äkta/oäkta

Föreningen är en äkta bostadsrättsförening

Juridisk person

Föreningen tillåter inte juridisk person

Delat ägande

Minsta tillåtna ägarandel för den som bor i lägenheten är 10%.

Överlåtelseavgift

1120 kr

Pantsättningsavgift

448 kr

Om området

Ektorp

Ektorp är ett populärt, lugnt och naturskönt område nära till Skurusundet med fina promenadstråk längs vattnet i Skuruparken. Promenadavstånd till underbara Nyckelviken, där det finns en lantgård med djur och herrgård från 1700-talet, motionsslingor, stora grönområden och badklippor. Möjlighet till bad finns också i Långsjön, ca 15 minuters promenad bort. Ektorps skola ligger i närområdet, likaså Skuru skola och Saltängens skola. Dessutom finns det flera förskolor som ligger i området. För mer info se: www.nacka.se

Kommunikation

Väldigt goda busskommunikationer med täta avgångar, det tar cirka 15-20 min in till Slussen. Kollektivtrafik dygnet runt. För mer info se: www.sl.se

Närservice

Ektorps centrum är närmaste centrum. Där finns bl a mataffärer, restauranger, bageri Gateau, blomsterbutik, närbutiker, träningscenter samt sjukhus med apotek. Nära även till ICA Maxi och shopping i Nacka Forum och Sickla Köpkvarter.

Parkering

Gratis parkering i området.

I närheten

Livsmedelsbutiker
Matboden
130 m
Rds Konsultbyrå AB
190 m
Köpcentrum & Gallerior
Nacka Forum
2,1 km
Sickla Köpkvarter
4,6 km
Daghem, Förskolor & Fritidshem
Förskola Lilla Nacka AB
140 m
Bergatrollets förskola
400 m
Kollektivtrafik
Ektorps centrum
130 m
Hägervägen
230 m
Grundskolor
Förskola Lilla Nacka AB
140 m
Skuru Skola
490 m
Gymnasium
MediaGymnasiet
2,2 km
Nacka Enskilda Gymnasium AB
2,2 km
Universitet & Högskolor
Mamont AB
670 m
Johan Skyttes Högskola AB
1 km
Banker
Nordea Bank AB
2 km
Handelsbanken Nacka Forum
2 km
Golfbanor & Golfklubbar
Saltsjöbadens Golfklubb AB
4,7 km
Björkhagens Golfklubb
5 km
Sport- & Idrottsanläggningar
Medley Nacka Simhall
2,8 km
Cafeteria Nacka Sporthall
2,8 km
Simhallar & Utomhusbad
Långsjön
620 m
Bastusjön
980 m

Finns i närheten

Detta är en tjänst från Hitta.se som automatiskt mäter upp avstånd till olika platser. Vissa avvikelser kan förekomma då uträkningen bygger på luftväg och inte på det faktiska vägnätet. Det betyder att det inte tas hänsyn till naturliga hinder så som vatten, berg etc. Till exempel kan en affär på andra sidan sjön vara den närmsta enligt uträkningen.

Uppgifterna bygger på offentlig adressinformation. Det innebär att viss information kan saknas eller vara gammal.

Hör av dig till Emma Bivstedt för mer information!

Emma Bivstedt

Emma Bivstedt

Nacka

Reg Fastighetsmäklare / Civilekonom

Ansvarig mäklare

070-434 99 19

emma.bivstedt@husmanhagberg.se

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag – kostnadsfritt!

Boendekostnad

SEB erbjuder bolån. Och mer.

Period Aktuell ränta Din ränta
3 mån 2,04 % 1,54 %
3 år 2,04 % 1,54 %
Ansök om lånelöfte