Ugglevägen 17 A, 2 tr

Bilder

  • Såld!
  • Ljust nyrenoverat kök med fönster i två väderstreck
  • Ljust nyrenoverat kök med fönster i två väderstreck
  • Vardagsrum och utgång till balkong i härligt sydvästläge
  • Sovdelen ut mot balkongen med lummig utsikt
  • Balkong i härligt sydvästläge

Ugglevägen 17 A, 2 tr , Ektorp , Nacka

Ljus välplanerad gavellägenhet (mini-2:a på 38 kvm) med fönster i tre väderstreck och balkong i härligt sydvästläge. Bra planlösning med sovdelen avskild från vardagsrummet med praktiskt hyllsystem. Fräscht nyrenoverat kök med bra arbetsytor och gott om förvaring samt plats för matbord. Fint ljusinsläpp via två fönster i köket. Stambytt badrum med tvättmaskin och torktumlare. Hall med praktisk garderobsförvaring.

Lugnt område vackert beläget med hav och skog på nära håll och ändå bara ca 10-20 minuter från Stockholm. Här finns badsjöar, Skuruparken med skog, Saltsjö-Duvnäs marina, strandpromenad, café Koloni och Olle Nymans ateljé m.m. På nära promenadavstånd finns butiker och service i Ektorp centrum. Täta bussförbindelser till Nacka Forum, Sickla köpkvarter och Slussen, likväl som vidare ut till skärgården.

Varmt välkommen till visning!

38 kvm, 1 rok

Månadsavgift:
2 375 kr Inkl värme, vatten, bredband & basutbud kabel-TV
Typ:
Lägenhet
Boarea:
38 kvm
Våning:
2
Lägenhetsnummer:
45
Byggår:
1946
Driftskostnad:
345 kr/månad

Mer information

Visa objekt på karta

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

1 rum

Boarea

38 kvm

Rumsbeskrivning

Lägenheten är i mycket gott skick. I november 2014 totalrenoverades hall, kök inklusive vitvaror och rum (utom originalgolvet). Samtidigt byttes kommod och spegelskåp i badrummet och handdukstork och tvättpelare installerades. Sedan september 2015 har lägenheten endast använts sporadiskt på grund av utlandsvistelse.

HALL
Trevlig hall med plats för avhängning av kläder och gott om förvaring i tre garderober. Klinkergolv vid entrén och ekparkett längre in samt vitmålade väggar. Säkerhetsdörr med kamera installerad.

KÖK
Ljust fräscht kök med fönster i två väderstreck, inredning i vitt och glasskiva ovan arbetsbänk i laminat. Gott om förvaringsutrymme med skåp ända upp till tak. Trevlig matplats vid det ena fönstret. Utrustning: induktionshäll, inbyggd varmluftsugn och mikrovågsugn, fläkt, diskmaskin och integrerad kyl/frys. Vitmålade väggar och ekparkett.

VARDAGSRUM MED SOVALKOV
Rymligt ljust rum med utgång till BALKONG i härligt sydvästläge. Stort fönster och balkongdörr ger fint ljusinsläpp. Rummet är idag avdelat med ett bokhyllsystem, vilket ger en avskild sovdel med två garderober och plats för dubbelsäng. Vitmålade väggar och originalparkett.

DUSCH/WC
Stambytt badrum med kaklade väggar och klinkergolv. Utrustning: Dusch, WC, handfat med kommod, spegelskåp, elhanddukstork samt tvättmaskin och torktumlare. Fönster som ger fint ljusinsläpp.

Till lägenheten hör ett källarförråd och ett mindre matkällarförråd.

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

2 av 3, hiss finns ej

Avgift

2 375 kr Inkl värme, vatten, bredband & basutbud kabel-TV

Andel i föreningen

0,5637%

Andel av årsavgiften

0,51889%

Tillträde

Enligt överenskommelse

Byggnad

Byggnadstyp

Flerbostadshus

Byggnadsår

1946

Uppvärmning

Fjärrvärme

Energideklaration

Utförd. Utfärdat den 23 januari 2009
Energiprestanda: 132 kWh/m² (Atemp) och år

Allmänt om fastigheten

Driftskostnad

4 150 kr/år

Driftskostnad, varav

El: 2 000 kr
Försäkring: 2 150 kr
Beräknat antal personer: 1

Kommentar

Driftskostnaden är säljarens faktiska kostnad det senaste året och kan för en köpare variera beroende på avtal och levnadssätt. Föreningen har tecknat gemensamt elavtal för alla medlemmar. Elen mäts individuellt och debiteras respektive lägenhet på månadsavin. Lägenheten har endast använts sporadiskt senaste året på grund av utlandsvistelse, därför är angiven elkostnad en uppskattad siffra.

Övrigt

Till lägenheten hör ett källarförråd och ett mindre matkällarförråd.

Förening

Namn

Brf Nacka Hus nr 2 i Ekängen

Om föreningen

Huset byggdes 1946. Föreningen upplåter 146 lägenheter med bostadsrätt samt 1 lägenhet och 9 lokaler med hyresrätt. Föreningen består till stor del av 1:or, 2:or och 3:or. Rörstambyte skedde 1994-95. Förrådsutrymmen finns i källaren.

Parkeringsplats finns att hyra (kö kan förekomma, det finns 80 platser). P-platserna med el, kostar 300:-/månad och i dagsläget finns det några lediga platser (2017-09-30).

Övriga utrymmen: I föreningen finns tillgång till gemensam tvättstuga i port 23A, cykelrum, bastu i port 21D samt barnvagnsrum. Det finns även fina gemensamma grönytor med bland annat boulebana, utemöbler, grillplats och lekplats. I föreningens lokaler finns bland annat pizzeria samt en öppen förskola.

Bredbands-tv: Bredbandsbolaget, basutbudet ingår via föreningens gruppanslutning, men i övrigt lägger man till och betalar för eventuella tillval.
Fiber finns indraget, bredband via Bredbandsbolaget (ingår i månadsavgiften).

Överlåtelseavgift debiteras köparen med 2,5% av aktuellt prisbasbelopp. Pantsättningsavgift debiteras med 1% av det aktuella prisbasbeloppet vid varje pantsättning.

Det finns inga planerade avgiftsförändringar för 2017.

Inplanerade större renoveringar/reparationer närmaste tiden: Husen ska dräneras om senast 2018, finansieras initialt med lån. Föreningen följer en underhållsplan som sträcker sig mellan åren 2017 och 2021. Se detaljerad lista i årsredovisningen över utfört och planerat underhåll. Under 2014 och 2015 har föreningen låtit bygga om det gamla tvättstugehuset till lägenheter som sålts under 2015.

Alla lägenheter har fått nya elskåp, jordfelsbrytare och tre-fas. Elen avläses numera digitalt per lägenhet och debiteras tillsammans med månadsavgiften. Balkongdörrar byts ut 2015-17.

Föreningen arbetar med ett projektförslag gällande nybyggnation av bostäder på föreningens markyta mellan Fasanvägen och Ugglevägen, "projekt Ekbacken/Skogsbacken". Det är ett projekt som kan inbringa stora intäkter till föreningen, som nu förbereder en försäljning. Läs mer på föreningens hemsida. Detaljplanearbetet kring projekt Ekbacken kan du läsa mer om på kommunens hemsida.

Läs mer om föreningen på hemsidan: www.nackahus2.com och i föreningens årsredovisning och stadgar (finns under fliken "Viktiga dokument").

Nacka kommun har en informativ hemsida där du kan läsa om det mesta i kommunen - allt ifrån byggplaner i området och planerad utbyggnad av tunnelbana till Nacka till t ex skolalternativ och kommunens fina naturområden, se www.nacka.se.

Äkta/oäkta

Föreningen är en äkta bostadsrättsförening

Överlåtelseavgift

1120 kr

Pantsättningsavgift

448 kr

Om området

Ektorp

Ektorp är ett populärt, lugnt och naturskönt område nära till Skurusundet med fina promenadstråk längs vattnet i Skuruparken. Promenadavstånd till underbara Nyckelviken, där det finns en lantgård med djur och herrgård från 1700-talet, motionsslingor, stora grönområden och badklippor. Möjlighet till bad finns också i Långsjön, ca 15 minuters promenad bort. Ektorps skola ligger i närområdet, likaså Skuru skola och Saltängens skola. Dessutom finns det flera förskolor som ligger i området. För mer info se: www.nacka.se

Kommunikation

Väldigt goda busskommunikationer med täta avgångar, det tar cirka 15-20 min in till Slussen. Kollektivtrafik dygnet runt. För mer info se: www.sl.se

Närservice

Ektorps centrum är närmaste centrum. Där finns bl a mataffärer, restauranger, bageri Gateau, deli, blomsterbutik, närbutiker, träningscenter samt sjukhus med apotek. Nära även till ICA Maxi och shopping i Nacka Forum och Sickla Köpkvarter.

I närheten

Livsmedelsbutiker
Rds Konsultbyrå AB
10 m
ICA Supermarket Ektorp
220 m
Köpcentrum & Gallerior
Nacka Forum
2,3 km
Sickla Köpkvarter
4,8 km
Daghem, Förskolor & Fritidshem
Förskola Lilla Nacka AB
160 m
Bergatrollets förskola
280 m
Kollektivtrafik
Skuru skola
240 m
Ektorps centrum
310 m
Grundskolor
Förskola Lilla Nacka AB
160 m
Skuru Skola
370 m
Gymnasium
MediaGymnasiet
2,4 km
Nacka Enskilda Gymnasium AB
2,4 km
Universitet & Högskolor
Mamont AB
850 m
Johan Skyttes Högskola AB
880 m
Banker
Handelsbanken Nacka Forum
2,2 km
Nordea Bank AB
2,2 km
Golfbanor & Golfklubbar
Saltsjöbadens Golfklubb AB
4,5 km
Björkhagens Golfklubb
5,1 km
Sport- & Idrottsanläggningar
Medley Nacka Simhall
2,9 km
Cafeteria Nacka Sporthall
3 km
Simhallar & Utomhusbad
Långsjön
800 m
Bastusjön
910 m

Finns i närheten

Detta är en tjänst från Hitta.se som automatiskt mäter upp avstånd till olika platser. Vissa avvikelser kan förekomma då uträkningen bygger på luftväg och inte på det faktiska vägnätet. Det betyder att det inte tas hänsyn till naturliga hinder så som vatten, berg etc. Till exempel kan en affär på andra sidan sjön vara den närmsta enligt uträkningen.

Uppgifterna bygger på offentlig adressinformation. Det innebär att viss information kan saknas eller vara gammal.

Hör av dig till Emma Bivstedt för mer information!

Emma Bivstedt

Emma Bivstedt

Nacka

Reg Fastighetsmäklare / Civilekonom

Ansvarig mäklare

070-434 99 19

emma.bivstedt@husmanhagberg.se

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag – kostnadsfritt!

Boendekostnad

SEB erbjuder bolån. Och mer.

Period Aktuell ränta Din ränta
3 mån 2,04 % 1,54 %
3 år 2,04 % 1,54 %
Ansök om lånelöfte