Klyvarevägen 48A

Bilder

  • Såld!
  • Ljust rymligt kök
  • Stor terrass mot villorna i Skogalund
  • Kök
  • Fönster ovan diskbänken
  • Kök i öppen planlösning mot vardagsrum

Klyvarevägen 48A , Skogalund , Nacka

Toppfräsch lägenhet på 62,5 kvm (2-3:a) i BR-radhus byggt 2005. Lägenheten ligger på nedre planet med stor terrass i härligt söderläge mot villorna i Skogalund. Många fönster ger ett fantastiskt ljusinsläpp i kök och vardagsrum som är byggt i öppen planlösning. Ena delen av vardagsrummet är idag avdelat och inrett till ett andra sovrum (vilket enkelt kan återställas till ett stort vardagsrum igen om så önskas). Rymligt badrum med tvättmaskin och torktumlare. Gott om förvaring i garderober och i praktiskt uteförråd som tillhör lägenheten. Möjlighet att överta säljarens p-plats.

Här bor du centralt i Nacka nära kommunikationer och med gångavstånd till Nyckelvikens fina naturreservat, ICA Maxi stormarknad och Nacka Forum. Nära till Ektorps skola och Skogsstigens förskola. Fin lekplats i området. Detta är en lägenhet och ett område som måste upplevas på plats med dess fina läge precis i utkanten av villaområdet Skogalund.

Varmt välkommen till visning!

62,5 kvm, 3 rok

Månadsavgift:
3 471 kr Inkl kallvatten, kabel-tv & bredband, uteförråd
Typ:
Lägenhet
Boarea:
62,5 kvm
Våning:
0
Lägenhetsnummer:
13
Byggår:
2005
Driftskostnad:
899 kr/månad

Mer information

Visa objekt på karta

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

3 rum

Boarea

62,5 kvm

Rumsbeskrivning

HALL
Ljus hall med fönster i ytterdörren. Plats för avhängning och praktisk förvaring i två garderober med överskåp. Tapetserade väggar och klinkergolv.

KÖK
Kök i öppen planlösning med vardagsrummet och med stor plats för matbord. Inredning från HTH med vita skåp och lådor samt gott om arbetsytor och förvaring. Kakel ovan bänkskiva i laminat och diskbänk i rostfritt. Litet fönster ovan arbetsbänken som ger bra ljus och är en fin detalj i inredningen. Den maskinella utrustningen består av: Spis med glashäll, fläkt, kyl/frys och diskmaskin. Utgång till stor TERRASS i härligt söderläge mot villorna i Skogalund. Här kan du njuta av solen stora delar av dagen.

VARDAGSRUM
Ljust vardagsrum med plats för soffgrupp. Genom de många fönstren i vardagsrum och kök flödar ljuset in och ger en skön stämning i rummet. Tapetserade väggar och ekparkettgolv.

SOVRUM 1
Rymligt sovrum med stort fönster samt vitmålade väggar och ekparkettgolv. Två garderober med överskåp.

SOVRUM 2
Vardagsrummet är idag avdelat för att få ett andra sovrum. Lägenheten kan vid behov enkelt återställas till ursprunglig planlösning med ett stort vardagsrum och ett sovrum. Tapetserade väggar och ekparkettgolv. Två garderober med överskåp.

BADRUM
Stort badrum med helkaklade väggar och klinkergolv. Badkar, wc, handfat med kommod, spegelskåp och handdukstork. Praktisk vask med rostfri arbetsyta och förvaring under. Tvättpelare med tvättmaskin och torktumlare. Fönster som ger fint ljusinsläpp.

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

0 av 1, hiss finns ej

Avgift

3 471 kr Inkl kallvatten, kabel-tv & bredband, uteförråd

Andel i föreningen

1,01035%

Andel av årsavgiften

1,17143%

Tillträde

Enligt överenskommelse

Byggnad

Byggnadstyp

Bostadsrättsradhus

Byggnadsår

2005

Uppvärmning

Bergvärme

Energideklaration

Utförd. Utfärdat den 26 september 2008
Energiprestanda: 65 kWh/m² (Atemp) och år

Fastighetsbeteckning

Nacka Sicklaön 42:1

Allmänt om fastigheten

Driftskostnad

10 795 kr/år

Driftskostnad, varav

Uppvärmning: 2 727 kr
El: 4 677 kr
VA: 1 044 kr
Försäkring: 2 347 kr
Beräknat antal personer: 2

Kommentar

Driftskostnaden är säljarens faktiska kostnad och kan för en köpare variera beroende på avtal och levnadssätt. Föreningen har individuell avläsning av värme och varmvatten. Dessa kostnader ingår i driftskostnaden ovan och läggs på månadsavin från föreningen.

Övrigt

Till lägenheten hör ett uteförråd.

Parkeringsplatsen som säljaren har kan övertas av köparen. P-platsen (med el) kostar 350 kr/mån att hyra. P-plats utan el kostar 200 kr/mån (separat kö).

Uppgiven area är baserad på säljarens information och kontrollerad med föreningen. Föreningen garanterar inte att uppgiven area överensstämmer med verklig area. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör vidta en uppmätning.

Förening

Namn

HSB Brf Skogalundshöjden

Om föreningen

HSB Brf Skogalundshöjden i Nacka består av 17 hus byggda 2005. Föreningen består av totalt 67 bostadsrätter.

Ovanför Skogsstigen ligger husen i bostadsrättsföreningen Skogalundshöjden - alla längs samma entrégata. Ett plank och en vall skyddar från motorvägsbuller och insyn.

P-platser är centralt belägna med parkering bekvämt placerad i den östra delen av området där också en gångstig leder vidare mot Nyckelviken med sitt rika friluftsliv.

Föreningen ligger i framkant beträffande miljötänk och ekonomi. Dels förses husen med värme och varmvatten med hjälp av bergvärmepumpar - en för varje hus. Dels har föreningen individuell mätning och debitering av värme och varmvatten. Du betalar för vad du förbrukar. Rättvist, ekonomiskt.

Överlåtelseavgift om högst 3,5% av prisbasbeloppet debiteras säljaren. Pantsättningsavgift om högst 1,5% av prisbasbeloppet debiteras pantsättaren per pant.

HSB-medlemskap måste tecknas och betalas av köparen.

Det finns inga beslutade avgiftsförändringar (2017-08-31). Under 2017 målas alla fasader om (Klyvarevägen 44 och grannhusen är färdigmålade.)

Läs mer om föreningen på hemsidan (och se fina bilder från området): www.brfskogalundshojden.se samt i föreningens årsredovisning och stadgar.

Nacka kommun har en informativ hemsida där du kan läsa om det mesta i kommunen - allt ifrån byggplaner i området och planerad utbyggnad av tunnelbana till Nacka till t ex skolalternativ och kommunens fina naturområden, se www.nacka.se.

Organisationsform

Bostadsrätt

Antal lägenheter

67

Överlåtelseavgift

1120 kr

Pantsättningsavgift

448 kr

Om området

Skogalund

Skogalund ligger mitt i centrala Nacka och är ett populärt villaområde med närhet till det mesta. På gångavstånd finns natur, köpcentrum och bra kommunikationer.
Även gångavstånd till lummiga Långsjön som erbjuder ljumma bad under sommaren och skridskoåkning på vintern, runt sjön finns även trevliga promenadstråk.
Nyckelviken är ett 134 hektar stort naturområde med anor från medeltiden. Här finns ängar skog och sol-, badklippor, lantgård, motionsspår, café, hembygdsmuseum och mycket mera.
I Nacka Strand finns ytterligare butiker, gym, service och inte minst Marinan, krogen J och ångbåtsbryggan med båttrafik till både city och skärgården.
I stora Nackareservatet i sydvästra Nacka mot Stockholm och Tyresö, 700 hektar friluftsområde finns bland annat Hellasgården, ett mycket uppskattat friluftsområde samt restaurang och bad.

Närservice

Nära till både ICA Maxi stormarknad och Nacka Forum som har ett stort utbud av butiker, caféer och restauranger. Även apotek, systembolag, bibliotek, mataffärer och vårdcentral mm.

I närheten

Livsmedelsbutiker
Matboden
770 m
Maxi ICA Stormarknad
780 m
Köpcentrum & Gallerior
Nacka Forum
1,4 km
Sickla Köpkvarter
3,9 km
Daghem, Förskolor & Fritidshem
Föräldrakooperativet Lekis för Fröna
330 m
Pysslingen Förskolor och Skolor AB Förskolan Järven
450 m
Kollektivtrafik
Övre Skogalundsklippan
370 m
Edinsvägen övre
380 m
Grundskolor
Ektorps Skola
480 m
Förskola Lilla Nacka AB
870 m
Gymnasium
Nacka Enskilda Gymnasium AB
1,4 km
MediaGymnasiet
1,4 km
Universitet & Högskolor
Mamont AB
600 m
Johan Skyttes Högskola AB
1,9 km
Banker
Swedbank AB
1,4 km
Handelsbanken Nacka Forum
1,4 km
Golfbanor & Golfklubbar
Björkhagens Golfklubb
4,9 km
Birdiefabriken AB
4,9 km
Sport- & Idrottsanläggningar
Medley Nacka Simhall
2,1 km
Cafeteria Nacka Sporthall
2,1 km
Simhallar & Utomhusbad
Långsjön
680 m
Bastusjön
1,2 km

Finns i närheten

Detta är en tjänst från Hitta.se som automatiskt mäter upp avstånd till olika platser. Vissa avvikelser kan förekomma då uträkningen bygger på luftväg och inte på det faktiska vägnätet. Det betyder att det inte tas hänsyn till naturliga hinder så som vatten, berg etc. Till exempel kan en affär på andra sidan sjön vara den närmsta enligt uträkningen.

Uppgifterna bygger på offentlig adressinformation. Det innebär att viss information kan saknas eller vara gammal.

Hör av dig till Emma Bivstedt för mer information!

Emma Bivstedt

Emma Bivstedt

Nacka

Reg Fastighetsmäklare / Civilekonom

Ansvarig mäklare

070-434 99 19

emma.bivstedt@husmanhagberg.se

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag – kostnadsfritt!

Boendekostnad

SEB erbjuder bolån. Och mer.

Period Aktuell ränta Din ränta
3 mån 2,04 % 1,54 %
3 år 2,04 % 1,54 %
Ansök om lånelöfte