Ugglevägen 34 A, 1 tr

Bilder

  • Såld!
  • Stort ljust vardagsrum med utgång till balkong
  • Härlig utsikt från balkong i högt fritt läge
  • Fräscht kök med matplats
  • Sovrum 2
  • Stambytt badrum med badkar och tvättmaskin

Ugglevägen 34 A, 1 tr , Ektorp/Saltängen , Nacka

Ljus och fräsch trea (74,5 kvm) med ett högt och fritt läge helt utan insyn och med lite sjöutsikt. Härlig utsikt från vardagsrum, balkong och ena sovrummet mot Skuruparken och det glittrande vattnet. Lägenheten ligger en våning (1 tr) upp från gatan och fyra våningar upp på baksidan av huset. Trevlig planlösning med fönster åt två håll. Kök med matplats, vardagsrum med utgång till balkong samt två fina rymliga sovrum. Utmärkta förvaringsmöjligheter i klädkammare, flera platsbyggda garderober med överskåp, vindsförråd samt matkällare. Rymligt och stambytt badrum med badkar och tvättmaskin.

Området är vackert beläget med hav och skog på nära håll och ändå bara ca 10-25 minuter från city. Här finns badsjöar, Skuruparken med skog, Saltsjö-Duvnäs marina, strandpromenad, café Koloni och Olle Nymans ateljé m.m. På promenadavstånd finns butiker och service i Ektorps Centrum. Täta bussförbindelser till Slussen likväl som vidare ut till skärgården.

Varmt välkommen till visning!

74,5 kvm, 3 rok

Månadsavgift:
4 053 kr inkl värme, vatten, kabel-TV & förråd
Typ:
Lägenhet
Boarea:
74,5 kvm
Våning:
4
Lägenhetsnummer:
15
Byggår:
1953
Driftskostnad:
776 kr/månad

Mer information

Visa objekt på karta

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

3 rum

Boarea

74,5 kvm

Rumsbeskrivning

HALL
Välkomnande hall med mycket bra förvaringsmöjligheter i praktisk klädkammare samt tre garderober med överskåp. Vitmålade väggar samt klinkergolv med golvvärme.

VARDAGSRUM
Ljust och luftigt vardagsrum i högt och fritt läge utan insyn. Här får det plats både soffhörna och matsalsbord. Stort fönster och utgång till balkong. Vitmålade väggar, fondtapet samt parkettgolv.

BALKONG
Balkong i högt och fritt läge med härlig utsikt över Saltängen, Skuruparken och mot det glittrande vattnet. Sommartid skiner solen på balkongen från tidig morgon till ca 14.00. Trätrall.

KÖK
Trevligt och fräscht kök med matplats för 4-6 personer. Vita skåp samt vitt kakel ovan bänkskivor av trä och diskho i rostfritt. Praktiskt skafferi. Vitmålade väggar och fondtapet samt parkettgolv. Fönster utan insyn. Nya vitvaror 2014 från Cylinda: spis med häll, fläkt, kyl och frys i fullhöjd. Diskmaskin från 2009.

SOVRUM 1
Stort sovrum med fönster utan insyn. Vitmålade väggar samt parkettgolv.

SOVRUM 2
Rymligt sovrum med högt och fritt läge, viss sjöutsikt och ingen insyn. Vitmålade väggar, fondtapet samt parkettgolv.

BADRUM
Fräscht stambytt badrum med helkaklade väggar och klinkergolv med golvvärme. Badkar, handfat, vägghängd wc, infälld spegel, handdukstork, hörnskåp, rymligt väggskåp samt tvättmaskin (2005). Infällda spotlights i taket med dimmer.

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

4 av 5, hiss finns ej

Avgift

4 053 kr inkl värme, vatten, kabel-TV & förråd

Andel i föreningen

4,11875%

Andel av årsavgiften

4,11875%

Tillträde

Enligt överenskommelse

Byggnad

Byggnadstyp

Flerbostadshus

Byggnadsår

1953

Uppvärmning

Fjärrvärme

Energideklaration

Utförd. Utfärdat den 23 januari 2009
Energiprestanda: 94 kWh/m² (Atemp) och år

Fastighetsbeteckning

Sicklaön 239:1

Allmänt om fastigheten

Driftskostnad

9 313 kr/år

Driftskostnad, varav

El: 5 262 kr
Försäkring: 4 051 kr
Beräknat antal personer: 3

Kommentar

Driftskostnaden är säljarens faktiska kostnad det senaste året och kan för en köpare variera beroende på avtal och levnadssätt.

Övrigt

Till lägenheten hör ett vindsförråd samt ett matkällarförråd.

Uppgiven area är baserad på säljarens information och kontrollerad med föreningen. Föreningen garanterar inte att uppgiven area överensstämmer med verklig area. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör vidta en uppmätning.

Förening

Namn

Brf Skurudal

Om föreningen

I föreningen finns det 23 lägenheter, vilka samtliga är upplåtna med bostadsrätt. Föreningen har även en bostadsrättslokal, sex uthyrningslokaler, sju förråd och 14 parkeringsplatser. I huset finns en Montessori-förskola.

I källaren finns gemensam tvättstuga med två stora tvättmaskiner, en torktumlare, en liten mangel och torkrum, bastu, cykelförråd samt matkällare. På vinden finns större förråd. Till varje lägenhet finns dels ett matkällarförråd samt antingen ett källar- eller vindsförråd. Cykeln kan du ställa i cykelstället utanför A-porten eller i cykel- och barnvagnsrummet på husets ena gavel.

Under 2000-talet har en rad större renoveringar och underhållsåtgärder vidtagits:
2002-2004 Stambyte, tvättstuga och torkrum totalrenoverades, bastu installerades, 2006 Bergvärme installerades (fjärrvärme används idag), 2008 Fasad- och balkongrenovering, 2010 Taket mot Ugglevägen lades om, koppartaket byttes mot plåt, 2012 Värmekablar i fotrännor och stuprännor installerades, 2013 Fjärrvärme installerades i fastigheten, 2014 takarbeten utfördes samt gallring av träd på innergården.

Kabel-TV via ComHem (basutbud ingår i månadsavgiften).
Bredband: Internetuppkoppling kan göras genom såväl telefon- som kabel-TV-nätet och du har därmed möjlighet att själv välja operatör (avtal tecknas separat).

Föreningen har 14 p-platser för uthyrning (100 kr/mån), separat kö. På Ugglevägen gäller lokala trafik- och parkeringsbestämmelser.

Överlåtelseavgift debiteras säljaren med 2,5% av aktuellt prisbasbelopp. Pantsättningsavgift debiteras med 1% av det aktuella prisbasbeloppet vid varje pantsättning. HSB-medlemskap betalas av köparen.

FÖRSLAG TILL NYA STADGAR
Se förslag till nya stadgar på föreningens hemsida: http://www.hsb.se/stockholm/brf/skurudal/meddelande-fran-styrelsen/

Mer information om föreningen hittar du på: http://www.hsb.se/stockholm/brf/skurudal/ och i föreningens årsredovisning och stadgar.

Nacka kommun har en informativ hemsida där du kan läsa om det mesta i kommunen - allt ifrån byggplaner i området och planerad utbyggnad av tunnelbana till Nacka till t ex skolalternativ och kommunens fina naturområden, se www.nacka.se.

Om området

Ektorp/Saltängen

Ektorp/Saltängen är ett populärt, lugnt och naturskönt område nära till Skurusundet med fina promenadstråk längs vattnet i Skuruparken. Promenadavstånd till underbara Nyckelviken, där det finns en lantgård med djur och herrgård från 1700-talet, motionsslingor, stora grönområden och badklippor. Möjlighet till bad finns också i Långsjön, ca 15 minuters promenad bort, och i Skurusundet söder om Duvnäs Udde. Ektorps skola ligger i närområdet, likaså Skuru skola och Saltängens skola. Dessutom finns det flera förskolor som ligger i området. För mer info se: www.nacka.se

Kommunikation

Väldigt goda busskommunikationer med täta avgångar. Det tar ca 15-25 min att åka buss till/från Slussen. Kollektivtrafik dygnet runt. Promenadavstånd även till Saltsjöbanans hållplats i Saltsjö-Duvnäs. För mer info se: www.sl.se

Närservice

Ektorps centrum är närmaste centrum. Där finns bl a restauranger, bageri Gateau, blomsterbutik, närbutiker, träningscentra samt Nacka sjukhus med apotek. Nära även till ICA Maxi och shopping i Nacka Forum och Sickla Köpkvarter. Trevliga restauranger på nära avstånd är Koloni och Stazione.

Parkering

Gratis parkering i området.

I närheten

Livsmedelsbutiker
Rds Konsultbyrå AB
270 m
ICA Supermarket Ektorp
300 m
Köpcentrum & Gallerior
Nacka Forum
2,5 km
Saltsjöbaden Centrum
4,9 km
Daghem, Förskolor & Fritidshem
Saltsjö-Duvnäs Montessoriförskola
30 m
Bergatrollets förskola
170 m
Kollektivtrafik
Skuru skola
70 m
Skurustugan
320 m
Grundskolor
Skuru Skola
220 m
Förskola Lilla Nacka AB
360 m
Gymnasium
Nacka Enskilda Gymnasium AB
2,6 km
MediaGymnasiet
2,6 km
Universitet & Högskolor
Johan Skyttes Högskola AB
860 m
Mamont AB
1,1 km
Banker
Handelsbanken Nacka Forum
2,5 km
Nordea Bank AB
2,5 km
Golfbanor & Golfklubbar
Saltsjöbadens Golfklubb AB
4,5 km
Björkhagens Golfklubb
5,4 km
Sport- & Idrottsanläggningar
Medley Nacka Simhall
3,2 km
Cafeteria Nacka Sporthall
3,2 km
Simhallar & Utomhusbad
Bastusjön
760 m
Långsjön
1,1 km

Finns i närheten

Detta är en tjänst från Hitta.se som automatiskt mäter upp avstånd till olika platser. Vissa avvikelser kan förekomma då uträkningen bygger på luftväg och inte på det faktiska vägnätet. Det betyder att det inte tas hänsyn till naturliga hinder så som vatten, berg etc. Till exempel kan en affär på andra sidan sjön vara den närmsta enligt uträkningen.

Uppgifterna bygger på offentlig adressinformation. Det innebär att viss information kan saknas eller vara gammal.

Hör av dig till Emma Bivstedt för mer information!

Emma Bivstedt

Emma Bivstedt

Nacka

Reg Fastighetsmäklare / Civilekonom

Ansvarig mäklare

070-434 99 19

emma.bivstedt@husmanhagberg.se

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag – kostnadsfritt!

Boendekostnad

SEB erbjuder bolån. Och mer.

Period Aktuell ränta Din ränta
3 mån 2,04 % 1,54 %
3 år 2,04 % 1,54 %
Ansök om lånelöfte