Beckasinvägen 33, 2 tr

Bilder

  • Såld!
  • Rymligt vardagsrum
  • Ljust vardagsrum
  • Utgång till balkong
  • Vardagsrum i öppen planlösning mot kök
  • Ut mot balkong

Beckasinvägen 33, 2 tr , Ektorp/Saltängen , Nacka

Ljus fint renoverad tvåa på 53 kvm i ett högt fritt läge i trevliga Saltängen!

Rymligt vardagsrum i öppen planlösning med kök. Fint ljusinsläpp från tre fönster och utgång till balkong i härligt sydvästläge. Ljust fint sovrum med stor klädkammare. Stambytt badrum. Till lägenheten hör källarförråd och matkällarförråd.

Området är vackert beläget med hav och skog på nära håll och ändå bara ca 10-20 minuter från city. Här finns badsjöar, Skuruparken med skog, Saltsjö-Duvnäs marina, strandpromenad, café Koloni och Olle Nymans ateljé m.m. Besök i vackra Nyckelviken, Erstaviksskogen och Nackareservatet med fina strövområden rekommenderas. När du bor i Saltängen har du både nära till butiker och service i Ektorps centrum och mycket goda busskommunikationer med täta turer till/från Slussen (15-25 min) och ut till skärgården. Du tar dig även enkelt till Nacka Forum och Sickla Köpkvarter antingen med buss eller bil.

Varmt välkommen till visning! Förboka dig gärna via "Boka här"-länken vid respektive visningstid.

53 kvm, 2 rok

Månadsavgift:
3 142 kr Inkl värme, vatten, kabel-tv & bredband
Typ:
Lägenhet
Boarea:
53 kvm
Våning:
2
Lägenhetsnummer:
70
Byggår:
1952-53
Driftskostnad:
367 kr/månad

Mer information

Visa objekt på karta

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

2 rum

Boarea

53 kvm

Rumsbeskrivning

HALL
Hall med avhängningsmöjligheter, ljusgrå målade väggar och klinkergolv.

KÖK
Trevligt kök i vitt och trä samt med plats för matbord i öppna delen mot vardagsrummet. Ljust kakel ovan arbetsbänk i trä och rostfritt. Den maskinella utrustningen består av: spishäll, fläkt, inbyggnadsugn, diskmaskin och kyl/frys. Vitmålade väggar och klinkergolv.

VARDAGSRUM
Ljust rymligt vardagsrum i öppen planlösning med köket och med fantastiskt ljusinsläpp från tre fönster och dörr ut till BALKONG i härligt sydvästläge. Vitmålade väggar och laminatgolv.

SOVRUM
Fint sovrum med vitmålade väggar, fondtapet och laminatgolv. Ingång till stor praktisk KLÄDKAMMARE inredd med hyllor och klädstång.

BADRUM
Helkaklat badrum med klinkergolv. Dusch, wc, handfat, spegelskåp, handdukstork och liten glashylla. Förberett för tvättmaskin. Stambytt ca 1995.

Till lägenheten hör ett källarförråd och ett matkällarförråd.

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

2 av 3, hiss finns ej

Avgift

3 142 kr Inkl värme, vatten, kabel-tv & bredband

Andel i föreningen

1,23551%

Andel av årsavgiften

1,23551%

Reparationsfond

857 kr

Tillträde

Början av juni el enl ök

Byggnad

Byggnadstyp

Flerbostadshus

Byggnadsår

1952-53

Uppvärmning

Bergvärme

Energideklaration

Utförd. Utfärdat den 4 september 2008
Energiprestanda: 78 kWh/m² (Atemp) och år

Allmänt om fastigheten

Driftskostnad

4 408 kr/år

Driftskostnad, varav

El: 2 594 kr
Försäkring: 1 814 kr
Beräknat antal personer: 1

Kommentar

Driftskostnaden är säljarens faktiska kostnad och kan för en köpare variera beroende på avtal och levnadssätt.

Övrigt

Uppgiven area är baserad på säljarens information och kontrollerad med föreningen. Föreningen garanterar inte att uppgiven area överensstämmer med verklig area. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör vidta en uppmätning.

Förening

Namn

Brf Skurusund

Om föreningen

De fyra husen i föreningen byggdes 1952-53 och föreningen bildades 1954. Adresserna som ingår i fastigheten är Beckasinvägen 33-39. Av föreningens 80 bostadslägenheter upplåts samtliga med bostadsrätt. Av föreningens 4 lokaler upplåts 3 med hyresrätt.

Större utförda åtgärder/renoveringar:
Stambyte av samtliga stammar 1995, Fasadrenovering 2004, Radonmätning gjord utan anmärkning 2007, Installation av bergvärme 2007, Stamspolning 2011, Målning av entrédörrar, smidesräcken etc 2013, Tätning/isolering av taket samt kontroll av radiatorer i lägenheterna 2015. Installation av ny bergvärmeanläggning 2017. Se utförlig beskrivning i årsredovisningen.

Planerat underhåll:
Byte av fönster har diskuterats.

Det finns i dagsläget (2017-05-30) inga beslut om avgiftsförändringar.

Överlåtelseavgift om högst 3,5% av prisbasbeloppet debiteras säljaren. Pantsättningsavgift om högst 1,5% av prisbasbeloppet debiteras pantsättaren per pant.

Gemensamma utrymmen finns i form av: tvättstuga, torkrum och cykelförråd. Tvättstuga finns i hus nr 37. Till varje lägenhet hör ett förråd samt ett matkällarförråd.

HSB-medlemskap måste tecknas och betalas av köparen.

Läs mer om föreningen på hemsidan: www.hsb.se/stockholm/skurusund samt i föreningens årsredovisning och stadgar (finns under fliken "Viktiga dokument").

Nacka kommun har en informativ hemsida där du kan läsa om det mesta i kommunen - allt ifrån byggplaner i området och planerad utbyggnad av tunnelbana till Nacka till t ex skolalternativ och kommunens fina naturområden, se www.nacka.se.

TV och Bredband

Kabel-TV och bredband via ComHem. Basutbud kabel-TV, bredband 50 mbit/s och ip-telefoni ingår i månadsavgiften. Bra rabatter via föreningens avtal med ComHem på högre hastigheter på bredbandet.

Parkering

Parkering är tillåten och gratis på gatorna i området. Observera dock städdag och gällande lokala trafikföreskrifter.
Föreningen hyr ut 15 parkeringsplatser med el-uttag till medlemmarna (separat kö som sköts av HSB Servicecenter). En parkeringsplats kostar ca 250 kr/mån.

Juridisk person

Föreningen tillåter inte juridisk person

Delat ägande

Minsta ägarandel för den som bor i lägenheten är 25%.

Om området

Ektorp/Saltängen

Ektorp/Saltängen är ett populärt, lugnt och naturskönt område nära till Skurusundet med fina promenadstråk längs vattnet i Skuruparken. Promenadavstånd till underbara Nyckelviken, där det finns en lantgård med djur och herrgård från 1700-talet, motionsslingor, stora grönområden och badklippor. Möjlighet till bad finns också i Långsjön, ca 15 minuters promenad bort, och i Skurusundet söder om Duvnäs Udde. Ektorps skola ligger i närområdet, likaså Skuru skola och Saltängens skola. Dessutom finns det flera förskolor som ligger i området. För mer info se: www.nacka.se

Kommunikation

Väldigt goda busskommunikationer med täta avgångar. Det tar ca 15-25 min att åka buss till/från Slussen. Kollektivtrafik dygnet runt. Promenadavstånd även till Saltsjöbanans hållplats i Saltsjö-Duvnäs. För mer info se: www.sl.se

Närservice

Ektorps centrum är närmaste centrum. Där finns bl a restauranger, bageri Gateau, blomsterbutik, närbutiker, träningscentra samt Nacka sjukhus med apotek. Nära även till ICA Maxi och shopping i Nacka Forum och Sickla Köpkvarter. Trevliga restauranger på nära avstånd är Koloni och Stazione.

Parkering

Gratis parkering i området.

I närheten

Finns i närheten

Detta är en tjänst från Hitta.se som automatiskt mäter upp avstånd till olika platser. Vissa avvikelser kan förekomma då uträkningen bygger på luftväg och inte på det faktiska vägnätet. Det betyder att det inte tas hänsyn till naturliga hinder så som vatten, berg etc. Till exempel kan en affär på andra sidan sjön vara den närmsta enligt uträkningen.

Uppgifterna bygger på offentlig adressinformation. Det innebär att viss information kan saknas eller vara gammal.

Hör av dig till Emma Bivstedt för mer information!

Emma Bivstedt

Emma Bivstedt

Nacka

Reg Fastighetsmäklare / Civilekonom

Ansvarig mäklare

070-434 99 19

emma.bivstedt@husmanhagberg.se

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag – kostnadsfritt!

Boendekostnad

SEB erbjuder bolån. Och mer.

Period Aktuell ränta Din ränta
3 mån 2,04 % 1,54 %
3 år 2,04 % 1,54 %
Ansök om lånelöfte