Klyvarevägen 44 C

Bilder

  • Såld!

Klyvarevägen 44 C , Skogalund , Nacka

Toppfräsch 3:a (77,5 kvm) i BR-radhus byggt 2005. Lägenheten ligger på övre planet med stor balkong i härligt söderläge och fin utsikt över villorna i Skogalund. Många fönster ger ett fantastiskt ljusinsläpp i det stora vardagsrummet som är byggt i öppen planlösning med köket. Två fina rymliga sovrum samt badrum med tvättmaskin och torktumlare. Gott om förvaring i garderober och garderobsväggar i sovrum och hall samt i praktiskt uteförråd som tillhör lägenheten. Möjlighet att överta säljarens p-plats nära huset.

Här bor du centralt i Nacka nära kommunikationer och med gångavstånd till Nyckelvikens fina naturreservat, ICA Maxi stormarknad och Nacka Forum. Nära till Ektorps skola och Skogsstigens förskola. Fin lekplats i området. Detta är en lägenhet och ett område som måste upplevas på plats med dess fina läge precis i utkanten av villaområdet Skogalund.

Varmt välkommen till visning! Föranmäl dig gärna via "Boka här"-länken under respektive visningstid.

77,5 kvm, 3 rok

Månadsavgift:
4 180 kr Inkl kallvatten, kabel-tv & bredband, uteförråd
Typ:
Lägenhet
Boarea:
77,5 kvm
Våning:
1
Lägenhetsnummer:
7
Byggår:
2005
Driftskostnad:
774 kr/månad

Mer information

Visa objekt på karta

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

3 rum

Boarea

77,5 kvm

Rumsbeskrivning

HALL
Ljus hall med fönster i ytterdörren. Praktisk förvaring i garderobsvägg med skjutdörrar. Vitmålade väggar och smal fonddel målad i grått samt klinkergolv.

KÖK
Kök i öppen planlösning med det stora vardagsrummet. Inredning från HTH med vita skåp och lådor samt gott om arbetsytor och förvaring. Grått kakel ovan bänkskiva i laminat och diskbänk i rostfritt. Litet fönster ovan arbetsbänken som ger bra ljus och är en fin detalj i inredningen. Lös borttagbar köksö tillverkad med skåp från IKEA. Den maskinella utrustningen består av: Spis med glashäll, spisfläkt, inbyggd mikrovågsugn, kyl och frys i fullhöjd samt diskmaskin. Utgång till STOR BALKONG i härligt söderläge med sol större delen av dagen och fin utsikt över villorna i Skogalund.

VARDAGSRUM
Rymligt ljust vardagsrum med plats för både soffgrupp och matplats. Genom de många fönstren flödar ljuset in och ger en skön stämning i rummet. Vitmålade väggar och två smalare väggdelar målade i grått samt ekparkettgolv.

SOVRUM 1
Vitmålade väggar och fondvägg i grått samt ekparkettgolv. Garderobsvägg med skjutdörrar.

SOVRUM 2
Vitmålade väggar och fondvägg i blått samt ekparkettgolv. Tre garderober.

BADRUM
Helkaklade väggar och klinkergolv med golvvärme. Duschvägg i glas, wc, handfat med kommod, spegelskåp och handdukstork. Praktisk arbetsbänk ovan tvättmaskin och torktumlare samt vask vid sidan om. Fönster som ger fint ljusinsläpp.

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

1 av 1, hiss finns ej

Avgift

4 180 kr Inkl kallvatten, kabel-tv & bredband, uteförråd

Andel i föreningen

1,3574%

Andel av årsavgiften

1,41085%

Tillträde

1 juni eller enligt ök

Byggnad

Byggnadstyp

Bostadsrättsradhus

Byggnadsår

2005

Uppvärmning

Bergvärme

Energideklaration

Utförd. Utfärdat den 26 september 2008
Energiprestanda: 65 kWh/m² (Atemp) och år

Allmänt om fastigheten

Driftskostnad

9 289 kr/år

Driftskostnad, varav

Uppvärmning: 2 655 kr
El: 4 554 kr
VA: 430 kr
Försäkring: 1 650 kr
Beräknat antal personer: 2

Kommentar

Driftskostnaden är säljarens faktiska kostnad och kan för en köpare variera beroende på avtal och levnadssätt. Föreningen har individuell avläsning av värme och varmvatten. Dessa kostnader ingår i driftskostnaden ovan och läggs på månadsavin från föreningen.

Övrigt

Till lägenheten hör ett uteförråd.

Parkeringsplatsen som säljaren har kan övertas av köparen. P-platsen (med el) kostar 350 kr/mån att hyra. P-plats utan el kostar 200 kr/mån (separat kö).

Uppgiven area är baserad på säljarens information och kontrollerad med föreningen. Föreningen garanterar inte att uppgiven area överensstämmer med verklig area. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör vidta en uppmätning.

Förening

Namn

HSB Brf Skogalundshöjden

Om föreningen

HSB Brf Skogalundshöjden i Nacka består av 17 hus byggda 2005. Föreningen består av totalt 67 bostadsrätter.

Ovanför Skogsstigen ligger husen i bostadsrättsföreningen Skogalundshöjden - alla längs samma entrégata. Ett plank och en vall skyddar från motorvägsbuller och insyn.

P-platser är centralt belägna med parkering bekvämt placerad i den östra delen av området där också en gångstig leder vidare mot Nyckelviken med sitt rika friluftsliv.

Föreningen ligger i framkant beträffande miljötänk och ekonomi. Dels förses husen med värme och varmvatten med hjälp av bergvärmepumpar - en för varje hus. Dels har föreningen individuell mätning och debitering av värme och varmvatten. Du betalar för vad du förbrukar. Rättvist, ekonomiskt.

Överlåtelseavgift om högst 3,5% av prisbasbeloppet debiteras säljaren. Pantsättningsavgift om högst 1,5% av prisbasbeloppet debiteras pantsättaren per pant.

HSB-medlemskap måste tecknas och betalas av köparen.

Det finns inga beslutade avgiftsförändringar. Under 2016 kommer föreningen att påbörja ommålning av några fastigheter. Det är ännu inte beslutat vilka huskroppar som prioriteras.

Läs mer om föreningen på hemsidan (och se fina sommarbilder från området): www.brfskogalundshojden.se samt i föreningens årsredovisning och stadgar.

Nacka kommun har en informativ hemsida där du kan läsa om det mesta i kommunen - allt ifrån byggplaner i området och planerad utbyggnad av tunnelbana till Nacka till t ex skolalternativ och kommunens fina naturområden, se www.nacka.se.

Antal lägenheter

67

Om området

Skogalund

Skogalund ligger mitt i centrala Nacka och är ett populärt villaområde med närhet till det mesta. På gångavstånd finns natur, köpcentrum och bra kommunikationer.
Även gångavstånd till lummiga Långsjön som erbjuder ljumma bad under sommaren och skridskoåkning på vintern, runt sjön finns även trevliga promenadstråk.
Nyckelviken är ett 134 hektar stort naturområde med anor från medeltiden. Här finns ängar skog och sol-, badklippor, lantgård, motionsspår, café, hembygdsmuseum och mycket mera.
I Nacka Strand finns ytterligare butiker, gym, service och inte minst Marinan, krogen J och ångbåtsbryggan med båttrafik till både city och skärgården.
I stora Nackareservatet i sydvästra Nacka mot Stockholm och Tyresö, 700 hektar friluftsområde finns bland annat Hellasgården, ett mycket uppskattat friluftsområde samt restaurang och bad.

Närservice

Nära till både ICA Maxi stormarknad och Nacka Forum som har ett stort utbud av butiker, caféer och restauranger. Även apotek, systembolag, bibliotek, mataffärer och vårdcentral mm.

I närheten

Livsmedelsbutiker
Maxi ICA Stormarknad
740 m
Matboden
810 m
Köpcentrum & Gallerior
Nacka Forum
1,4 km
Daghem, Förskolor & Fritidshem
Föräldrakooperativet Lekis för Fröna
370 m
Pysslingen Förskolor och Skolor AB Förskolan Järven
420 m
Kollektivtrafik
Övre Skogalundsklippan
340 m
Skogalundsklippan
390 m
Grundskolor
Ektorps Skola
520 m
Fyren/Jarlabergs Skola
1,1 km
Gymnasium
Nacka Enskilda Gymnasium AB
1,4 km
MediaGymnasiet
1,4 km
Universitet & Högskolor
Mamont AB
610 m
Cygmed AB
1,1 km
Banker
Swedbank AB
1,4 km
Nordea Bank AB
1,4 km
Sport- & Idrottsanläggningar
Medley Nacka Simhall
2 km
Cafeteria Nacka Sporthall
2,1 km
Simhallar & Utomhusbad
Långsjön
700 m
Bastusjön
1,2 km

Finns i närheten

Detta är en tjänst från Hitta.se som automatiskt mäter upp avstånd till olika platser. Vissa avvikelser kan förekomma då uträkningen bygger på luftväg och inte på det faktiska vägnätet. Det betyder att det inte tas hänsyn till naturliga hinder så som vatten, berg etc. Till exempel kan en affär på andra sidan sjön vara den närmsta enligt uträkningen.

Uppgifterna bygger på offentlig adressinformation. Det innebär att viss information kan saknas eller vara gammal.

Hör av dig till Emma Bivstedt för mer information!

Emma Bivstedt

Emma Bivstedt

Nacka

Reg Fastighetsmäklare / Civilekonom

Ansvarig mäklare

070-434 99 19

emma.bivstedt@husmanhagberg.se

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag – kostnadsfritt!

Boendekostnad

SEB erbjuder bolån. Och mer.

Period Aktuell ränta Din ränta
3 mån 2,04 % 1,54 %
3 år 2,04 % 1,54 %
Ansök om lånelöfte