Beckasinvägen 41A

Bilder

  • Såld!
  • Balkong i fritt läge med utsikt mot Skuruparken
  • Ljust vardagsrum med vackert parkettgolv
  • Snyggt renoverat kök
  • Ljust sovrum med plats för dubbelsäng och sängbord
  • Superfräscht badrum

Beckasinvägen 41A , Ektorp/Saltängen , Nacka

Toppfräsch helrenoverad tvåa med balkong i fritt läge i populära Saltängen! Snyggt och modernt kök med matplats samt helkaklat badrum med stilrena materialval. Stort vardagsrum med plats för både soffhörna och kontorsplats. Sovrum med plats för dubbelsäng. Genomgående vitmålade väggar. De fina golven med ekparkett och klinkers ger en extra lyxig känsla i lägenheten. Gott om förvaring i stora garderober med skjutdörrar i sovrum och hall samt i källarförråd och matkällarförråd.

Saltängen är fantastiskt vackert beläget vid Skurusundet invid villaidyllen Saltsjö-Duvnäs med hav och skog på nära håll och ändå bara ca 10-20 minuter från city. Här finns badsjöar, Skuruparken med skog, Saltsjö-Duvnäs marina, strandpromenad, seglarskola, café Koloni och Olle Nymans ateljé m.m. På promenadavstånd finns butiker och service i Ektorps Centrum. I närområdet finns även flera förskolor och skolor. Täta bussförbindelser till Slussen (ca 20 min) likväl som vidare ut till skärgården.

Varmt välkommen till visning!

50 kvm, 2 rok

Månadsavgift:
2 980 kr Inkl värme, vatten, kabel-tv & bredband
Typ:
Lägenhet
Boarea:
50 kvm
Våning:
2
Lägenhetsnummer:
31
Byggår:
1950
Driftskostnad:
383 kr/månad

Mer information

Visa objekt på karta

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

2 rum

Boarea

50 kvm

Rumsbeskrivning

HALL
Luftig välkomnande hall i öppen planlösning med kök. Gott om förvaring i stor garderob med spegelskjutdörrar. Klinkergolv och ekparkett samt vitmålade väggar. Spotlights i tak.

KÖK
Fräscht kök renoverat 2009 med högblanka vita luckor, glasmosaik ovan bänkskiva i högblank laminat och spotlights i tak. Gott om arbetsytor och förvaring. Den maskinella utrustningen består av: spishäll, fläkt, inbyggd varmluftsugn och mikro samt integrerad kyl/frys och diskmaskin. Matplats för fyra personer. Vitmålade väggar och klinkergolv.

VARDAGSRUM
Stort vardagsrum med vitmålade väggar och ekparkett samt dekorativa spotligts i tak längs ena väggen. Utgång till BALKONG i fritt läge med härlig morgon- och förmiddagssol och utsikt bort mot Skuruparken.

SOVRUM
Rymligt sovrum med plats för dubbelsäng. Två stora inbyggda garderober med skjutdörrar ger mycket bra förvaringsmöjligheter. Vitmålade väggar och ekparkett.

BADRUM
Snyggt renoverat badrum (2009) med helkaklade väggar och klinkergolv med golvväme. Dusch med takdusch och välvda glasdörrar, handfat på vacker träbänk, wc, handdukstork och stor väggspegel. Spotlights i tak.

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

2 av 4, hiss finns ej

Avgift

2 980 kr Inkl värme, vatten, kabel-tv & bredband

Andel i föreningen

0,95536%

Andel av årsavgiften

0,97565%

Tillträde

Enligt överenskommelse

Byggnad

Byggnadstyp

Flerbostadshus

Byggnadsår

1950

Uppvärmning

Bergvärme/olja

Energideklaration

Utförd. Utfärdat den 13 januari 2009
Energiprestanda: 168 kWh/m² (Atemp) och år

Byggnadssätt

Fönster: 3-glas

Allmänt om fastigheten

Driftskostnad

4 600 kr/år

Driftskostnad, varav

El: 2 800 kr
Försäkring: 1 800 kr
Beräknat antal personer: 2

Kommentar

Driftskostnaden är säljarens faktiska kostnad och kan för en köpare variera beroende på avtal och levnadssätt.

Övrigt

Till lägenheten hör ett källarförråd och ett matkällarförråd.

Uppgiven area är baserad på säljarens information och kontrollerad med föreningen. Föreningen garanterar inte att uppgiven area överensstämmer med verklig area. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör vidta en uppmätning.

Förening

Namn

HSB Brf Bostaden

Om föreningen

HSB Brf Bostaden bildades år 1981 och förvärvade fastigheten 1982. I föreningen finns 96 st lägenheter, varav 94 upplåts med bostadsrätt och 2 st upplåts med hyresrätt. Adresserna är Ugglevägen 32A-C, Beckasinvägen 41A-43B samt Beckasinvägen 45A-47B.

Husen är uppförda 1950 och är i god kondition. Stora renoveringar har gjorts, bland annat byte av vatten- och avloppsstammar år 1993-94, nya el-stigar, ommålning av fasad och trapphus, tilläggsisolering på vinden, byte av taktegel på Beckasinvägen 41-47, ombyggnad av ventilation, renovering av pannrum. Fönsterbyte 2005 samt installation av bergvärme 2008/2010/2013. Fiber från Telia drogs in 2012.
Investeringar närmaste året (info från styrelsen 2016-03-07: Utveckla bergvärme och minska oljedriften, installationer avfallskvarnar (pågående), eventuellt byte av belysning till led eller annan modernare belysning, renovera entrédörrar. Investeringar tas med befintliga medel.

GEMENSAMMA UTRYMMEN finns i form av tvättstuga på Ugglevägen 32, Beckasinvägen 41 och 47 med 2 tvättmaskiner, torktumlare, stort torkrum och mangel. Cykelrum finns på Ugglevägen 32, Beckasinvägen 41 och Beckasinvägen 45. Till varje lägenhet hör ett källarförråd och ett matkällarförråd. Föreningen har även ett antal extraförråd som går att hyra mot en mindre avgift (kö kan förekomma).

Kabel-TV och bredband (fiber) via Telia.
I månadsavgiften ingår kabel-TV och bredband.

PARKERING
Föreningen förfogar över ett antal parkeringsplatser, där man kan parkera när det finns lediga platser. I övrigt finns gratis parkering på gatan.

Överlåtelseavgift om högst 3,5% av prisbasbeloppet debiteras säljaren. Pantsättningsavgift om högst 1,5% av prisbasbeloppet debiteras pantsättaren per pant. HSB-medlemskap måste tecknas och betalas av köparen.

I dagsläget finns det inga beslut om avgiftsförändringar.

Läs mer om föreningen på hemsidan: www.hsb.se/stockholm/brf/bostaden samt i föreningens årsredovisning och stadgar.

Nacka kommun har en informativ hemsida där du kan läsa om det mesta i kommunen - allt ifrån byggplaner i området och planerad utbyggnad av tunnelbana till Nacka till t ex skolalternativ och kommunens fina naturområden, se www.nacka.se.

Om området

Ektorp/Saltängen

Ektorp/Saltängen är ett populärt, lugnt och naturskönt område nära till Skurusundet med fina promenadstråk längs vattnet i Skuruparken. Promenadavstånd till underbara Nyckelviken, där det finns en lantgård med djur och herrgård från 1700-talet, motionsslingor, stora grönområden och badklippor. Möjlighet till bad finns också i Långsjön, ca 15 minuters promenad bort, och i Skurusundet söder om Duvnäs Udde. Ektorps skola ligger i närområdet, likaså Skuru skola och Saltängens skola. Dessutom finns det flera förskolor som ligger i området. För mer info se: www.nacka.se

Kommunikation

Väldigt goda busskommunikationer med täta avgångar. Det tar ca 15-25 min att åka buss till/från Slussen. Kollektivtrafik dygnet runt. Promenadavstånd även till Saltsjöbanans hållplats i Saltsjö-Duvnäs. För mer info se: www.sl.se

Närservice

Ektorps centrum är närmaste centrum. Där finns bl a restauranger, bageri Gateau, blomsterbutik, närbutiker, träningscentra samt Nacka sjukhus med apotek. Nära även till ICA Maxi och shopping i Nacka Forum och Sickla Köpkvarter. Trevliga restauranger på nära avstånd är Koloni och Stazione.

Parkering

Gratis parkering i området.

I närheten

Livsmedelsbutiker
Rds Konsultbyrå AB
280 m
ICA Supermarket Ektorp
340 m
Köpcentrum & Gallerior
Nacka Forum
2,6 km
Saltsjöbaden Centrum
4,8 km
Daghem, Förskolor & Fritidshem
Saltsjö-Duvnäs Montessoriförskola
80 m
Saltängens förskola Skeppet
210 m
Kollektivtrafik
Skuru skola
120 m
Saltängen
290 m
Grundskolor
Skuru Skola
270 m
Saltängens Skola
360 m
Gymnasium
Nacka Enskilda Gymnasium AB
2,7 km
MediaGymnasiet
2,7 km
Universitet & Högskolor
Johan Skyttes Högskola AB
810 m
Mamont AB
1,1 km
Banker
Handelsbanken Nacka Forum
2,5 km
Nordea Bank AB
2,5 km
Golfbanor & Golfklubbar
Saltsjöbadens Golfklubb AB
4,4 km
Björkhagens Golfklubb
5,4 km
Sport- & Idrottsanläggningar
Medley Nacka Simhall
3,2 km
Cafeteria Nacka Sporthall
3,3 km
Simhallar & Utomhusbad
Bastusjön
800 m
Långsjön
1,1 km

Finns i närheten

Detta är en tjänst från Hitta.se som automatiskt mäter upp avstånd till olika platser. Vissa avvikelser kan förekomma då uträkningen bygger på luftväg och inte på det faktiska vägnätet. Det betyder att det inte tas hänsyn till naturliga hinder så som vatten, berg etc. Till exempel kan en affär på andra sidan sjön vara den närmsta enligt uträkningen.

Uppgifterna bygger på offentlig adressinformation. Det innebär att viss information kan saknas eller vara gammal.

Hör av dig till Emma Bivstedt för mer information!

Emma Bivstedt

Emma Bivstedt

Nacka

Reg Fastighetsmäklare / Civilekonom

Ansvarig mäklare

070-434 99 19

emma.bivstedt@husmanhagberg.se

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag – kostnadsfritt!

Boendekostnad

SEB erbjuder bolån. Och mer.

Period Aktuell ränta Din ränta
3 mån 2,04 % 1,54 %
3 år 2,04 % 1,54 %
Ansök om lånelöfte