Kantatvägen 11

Bilder

  • Såld!
  • Fin balkong med trätrall
  • Snyggt nyrenoverat kök
  • Vardagsrum/kök
  • Öppen planlösning mellan kök och vardagsrum
  • Dusch/wc

Kantatvägen 11 , Nacka Forum , Nacka

Toppfräsch nyrenoverad tvåa på 44,5 kvm med balkong mot föreningens trevliga innergård. Lägenheten är totalrenoverad 2015/2016 med stilrena fina materialval. Allt är mycket genomtänkt och snyggt gjort!

Vardagsrum med öppen planlösning mot kök samt utgång till balkong. Rymligt sovrum och helkaklat badrum. En ljus och trevlig lägenhet med gott om förvaring i flera garderober i sovrummet och hallen samt i externt förråd.

Här har du allt inpå knuten; trevlig grönskande innergård, Nacka Forum med sitt stora utbud av service och butiker, ICA Maxi stormarknad, busshållplatser nära med snabba och täta kommunikationer till stan samt fina naturområden vid Nyckelviken och Långsjön.

Detta är en lägenhet du inte vill missa - en riktig liten pärla!

Varmt välkommen till visning!

44,5 kvm, 2 rok

Månadsavgift:
3 300 kr Inkl värme, vatten & kabel-tv
Typ:
Lägenhet
Boarea:
44,5 kvm
Våning:
1, hiss finns
Lägenhetsnummer:
126
Byggår:
1991
Driftskostnad:
372 kr/månad

Mer information

Visa objekt på karta

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

2 rum

Boarea

44,5 kvm

Rumsbeskrivning

HALL
Välkomnande hall med vitmålade väggar och mörkgrå kustgranit på golvet. Garderober som ger bra förvaring.

KÖK
Fräscht nyrenoverat kök med matplats. Vita högblanka luckor och vitt kakel ovan bänkskivor i betong. Den maskinella utrustningen består av: Induktionshäll, varmluftsugn, fläkt, inbyggd mikrovågsugn, diskmaskin, kyl och frys (allt från Siemens, förutom fläkten). Gott om arbetsytor och förvaring. Vitmålade väggar och parkettgolv.

VARDAGSRUM
Ljust och luftigt vardagsrum med öppen planlösning mot kök samt utgång till balkong. Vitmålade väggar och parkettgolv.

BALKONG
Rymlig balkong mot fin grönskande innergård. Här kan du njuta av härlig morgon- och förmiddagssol. Trätrall och eluttag.

SOVRUM
Stort sovrum med två fönster. Garderober längs hela ena väggen. Vitmålade väggar och parkettgolv.

BADRUM
Nyrenoverat badrum med helkaklade väggar och klinkergolv med golvvärme. Dusch med välvda glasdörrar (90x90 cm), handfat med kommod, spegelskåp, wc, dimbara spotlights i tak samt handdukstork.

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

1 av 3, hiss finns

Avgift

3 300 kr Inkl värme, vatten & kabel-tv

Andel i föreningen

0,30203%

Andel av årsavgiften

0,30203%

Reparationsfond

0 kr

Tillträde

Enligt överenskommelse

Byggnad

Byggnadstyp

Flerbostadshus

Byggnadsår

1991

Uppvärmning

Fjärrvärme

Energideklaration

Utförd. Utfärdat den 17 juni 2008
Energiprestanda: 132 kWh/m² (Atemp) och år

Fastighetsbeteckning

Sicklaön 387:1

Allmänt om fastigheten

Driftskostnad

4 472 kr/år

Driftskostnad, varav

El: 2 500 kr
Försäkring: 1 972 kr
Beräknat antal personer: 1

Kommentar

Driftskostnaden är säljarens faktiska kostnad och kan för en köpare variera beroende på avtal och levnadssätt.

Övrigt

Till lägenheten hör ett källarförråd.

Uppgiven area är baserad på säljarens information samt kontrollerad med föreningen. Uppgiven area kan av olika anledningar vara felaktig. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör vidta en uppmätning före kontraktsskrivning.

Förening

Namn

Hsb Brf Senaten i Nacka

Om föreningen

Bostadsrättsföreningen HSB Brf Senaten bildades 1989 och äger fastigheten Sicklaön 387:1 i Nacka kommun. Föreningen består av 198 lägenheter och 15 lokaler fördelade på fyra fastigheter och ett gårdshus. Samtliga lägenheter är upplåtna med bostadsrätt. Adresserna är Kantatvägen 1-29 (udda nummer). I fastigheterna finns två lokaler med förskolor och två gruppboenden som upptar 10 bostadsrättslägenheter.

GEMENSAMMA LOKALER
Gästlägenhet finns i port 25 och kan hyras för 300 kr per natt. Rummet har fyra sängplatser, matlagningsmöjligheter samt toalett och dusch. Gemensamhetslokal finns i gårdshuset och kan hyras för privata evenemang. I gårdshuset finns också en bastu. Dessutom finns pingisrum i port 29, solarium i port 7, cykelförråd på ett flertal ställen och flera moderna tvättstugor som är både stora och fräscha. Det finns även en grovtvättstuga i port 27. Därutöver finns tillgång till både fotbollsplan och tennisbana i närheten.

Läs gärna mer på föreningens hemsida:
http://www.hsb.se/stockholm/senaten

TV och Bredband

Föreningen har avtal med Comhem avseende kabel-TV-nät. Basutbudet ingår i avgiften. Bredband kan fås genom både Bredbandsbolaget och ComHem med hastighet upp till 100 Mbit.

Parkering

Föreningen har tillsammans med Folksam (via en samfällighet som föreningen är delägare i) tillgång till ca 260 garage- och parkeringsplatser. 28 av dessa platser används som gästparkering. De kostar förnärvarande mellan ca 300-550 kr/månad. Det är separat kö. Bokning av parkeringsplats sköts via Nacka Drift & Skötsel AB, tel. 073-551 37 45, vardagar 8.00-16.00. E-post: info@nackadrift.se.

Renoveringar

Föreningen planerar inte för några renoveringar eller ombyggnationer i dagsläget. Samfälligheten kommer att renovera garage och parkeringsplatserna.

Ekonomi

Det finns inga planerade avgiftsförändringar. I samband med att garage och parkeringsplatserna renoveras så kommer hyran av dem att höjas.

Överlåtelseavgift

1120 kr

Pantsättningsavgift

448 kr

Övrigt

Köparen måste vara medlem i HSB. Ett medlemskap kostar 500 kr/ägare i insats, samt en årsavgift per hushåll.

Om området

Nacka Forum

Lägenheten ligger invid Nacka Forum, som är ett toppmodernt affärscentrum och bostadsområde i Nacka. Läget är fantastiskt oavsett om man är ute efter service, kommunikationer eller rekreation, allt finns nära till hands! Dessutom når man Stockholms innerstad efter endast 10-15 minuter med kommunala färdmedel.

Ett par minuter bort ligger lummiga Långsjön som erbjuder ljumma bad under sommaren och skridskoåkning på vintern. Runt sjön finns även trevliga promenadstråk. På andra sidan motorvägen en liten bit bort ligger populära Nyckelviken, 134 hektar natur. Efter väg genom skog och ängar når du hembygdsmuseum, lantgård med djur, café, motionsspår, härliga klippbad mm. I stora Nackareservatet i sydvästra Nacka mot Stockholm och Tyresö, 700 hektar friluftsområde finns bland annat Hellasgården, ett mycket uppskattat friluftsområde samt restaurang och bad.

Kommunikation

Ett dussintal busslinjer finns med täta turer. Till Slussen tar det ca 15-20 minuter. Även Saltsjöbanan finns att tillgå. I bil tar det endast från 10-15 minuter mellan Nacka Forum och Stockholms innerstad, beroende på tid på dygnet. Önskar du ta båt till stan så är det 10-15 minuters promenad till ångbåtsbryggan vid Nacka Strand. På sikt kommer även tunnelbanan att dras ut till Nacka Forum.

Närservice

Köpcentret Nacka Forum har ett stort utbud med många butiker, caféer och restauranger. Även apotek, vårdcentral, mödravård, systembolag, bibliotek, gym, flera banker, bland annat Handelsbanken och mataffär (Willys och Hemköp). I närområdet finns flera förskolor samt nära till ett urval av skolor. En kort promenad bort ligger Nacka gymnasium samt ICA Maxi. Vid Nacka Strand finns populära Restaurang J.

I närheten

Livsmedelsbutiker
Maxi ICA Stormarknad
200 m
Joachims Kött & Chark AB
490 m
Köpcentrum & Gallerior
Nacka Forum
530 m
Sickla Köpkvarter
3 km
Daghem, Förskolor & Fritidshem
Förskolan KUL i Forum
10 m
Ängslyckans förskola
70 m
Kollektivtrafik
Storängen
120 m
Per Hallströms väg
170 m
Grundskolor
Jxl Properties AB
630 m
Fyren/Jarlabergs Skola
720 m
Gymnasium
MediaGymnasiet
860 m
Nacka Enskilda Gymnasium AB
870 m
Universitet & Högskolor
Mamont AB
930 m
Johan Skyttes Högskola AB
2,4 km
Banker
Nordea Bank AB
460 m
Handelsbanken Nacka Forum
460 m
Golfbanor & Golfklubbar
Björkhagens Golfklubb
4,1 km
Birdiefabriken AB
4,1 km
Sport- & Idrottsanläggningar
Medley Nacka Simhall
1,2 km
Cafeteria Nacka Sporthall
1,2 km
Simhallar & Utomhusbad
Långsjön
1 km
Medley Nacka Simhall
1,2 km

Finns i närheten

Detta är en tjänst från Hitta.se som automatiskt mäter upp avstånd till olika platser. Vissa avvikelser kan förekomma då uträkningen bygger på luftväg och inte på det faktiska vägnätet. Det betyder att det inte tas hänsyn till naturliga hinder så som vatten, berg etc. Till exempel kan en affär på andra sidan sjön vara den närmsta enligt uträkningen.

Uppgifterna bygger på offentlig adressinformation. Det innebär att viss information kan saknas eller vara gammal.

Hör av dig till Emma Bivstedt för mer information!

Emma Bivstedt

Emma Bivstedt

Nacka

Reg Fastighetsmäklare / Civilekonom

Ansvarig mäklare

070-434 99 19

emma.bivstedt@husmanhagberg.se

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag – kostnadsfritt!

Boendekostnad

SEB erbjuder bolån. Och mer.

Period Aktuell ränta Din ränta
3 mån 2,04 % 1,54 %
3 år 2,04 % 1,54 %
Ansök om lånelöfte