Winborgs väg 18

Bilder

  • Såld!

Winborgs väg 18 , Järla Sjö , Nacka

Välkommen till denna fantastiska gavellägenhet intill Järlasjön med underbar sjöutsikt från de flesta rum och från balkongen. Stort vardagsrum med många fönster och utgång till balkong i soligt söderläge. Kök med stor matplats i anslutning till vardagsrum. Badrum med badkar och fönster. Två fina sovrum med sjöutsikt och garderober. Lägenheten är mycket ljus med fönster i tre vädersträck.

Järlasjön inbjuder till sköna bad sommartid och skridskoåkning vintertid. Mycket bra kommunikationer till stan med både buss och tåg. Nära till ett flertal populära skolor och förskolor. Nackareservatet på andra sidan sjön erbjuder fin natur med många motionsslingor.

86,5 kvm, 3 rok

Månadsavgift:
5 279 kr inkl värme, vatten, kabel-tv & bredband
Typ:
Lägenhet
Boarea:
86,5 kvm
Våning:
3, hiss finns
Lägenhetsnummer:
10
Byggår:
2004
Driftskostnad:
610 kr/månad

Mer information

Visa objekt på karta

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

3 rum

Boarea

86,5 kvm

Rumsbeskrivning

HALL
Inbjudande hall som öppnar upp sig mot kök och vardagsrum där man möts av den fina sjöutsikten. Garderobsvägg med skjutdörrar samt städskåp. Målade väggar i blå ton, ekparkettgolv samt svart klinkergolv vid entrén. Ingång till förråd med skoskåp, hyllplan och klädstång.

VARDAGSRUM
Stort, ljust och luftigt vardagsrum med stora fönster i två väderstreck och hänförande utsikt över Järlasjön och sjöpiren. Vitmålade väggar, ljus fondtapet samt ekparkettgolv. Utgång till balkong i soligt söderläge.

BALKONG
Helglasad dörr leder ut till den fina balkongen med magisk utsikt över det glittrande vattnet, sjöpiren, Nackareservatet, Hästhagen, Hammarbybacken och Nackamasterna. Balkongen ligger i soligt söderläge. Det finns trätrall, lampa och eluttag.

KÖK
Lättarbetat och väldisponerat kök i anslutning till vardagsrummet. Matplats framför fönster med sjöglimt och trevlig utsikt mot innergårdens lekplats. Fin sjöutsikt genom vardagsrummets fönster. Ljus tapet, fondvägg i grå sten samt ekparkettgolv. Luckor och bänkskiva i ek samt vitt kakel. Rostfri spis med häll, rostfri fläktkåpa, kyl och frys i fullhöjd samt diskmaskin.

BADRUM
Stort och fräscht badrum i ljusa färgval och med fönster med sjöglimt. Helkaklade väggar i vitt, grå fondvägg samt grått klinkergolv med golvvärme. Badkar, handdukstork, vägghängt handfat samt vägghängd wc. Praktisk stenhylla under spegeln. Arbetsbänk och väggskåp ovanför tvättmaskin (från 2015) och torktumlare (från 2015).

SOVRUM 1
Rymligt sovrum med underbar sjöutsikt. Målade väggar i blå ton, fondvägg av vitmålad liggande träpanel samt ekparkettgolv. Garderobsvägg med spegelskjutdörrar.

SOVRUM 2
Fönster åt två håll och sjöutsikt. Vitmålade väggar, fondtapet samt ekparkettgolv. Två garderober.

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

3 av 4, hiss finns

Avgift

5 279 kr inkl värme, vatten, kabel-tv & bredband

Andel i föreningen

1,623%

Tillträde

Enligt överenskommelse

Byggnad

Byggnadstyp

Flerbostadshus

Byggnadsår

2004

Uppvärmning

Fjärrvärme

Energideklaration

Utförd. Utfärdat den 16 oktober 2009
Energiprestanda: 131 kWh/m² (Atemp) och år

Allmänt om fastigheten

Driftskostnad

7 328 kr/år

Driftskostnad, varav

El: 5 028 kr
Försäkring: 2 300 kr
Beräknat antal personer: 3

Övrigt

Det finns ett barnvagnsförråd på plan 1 samt tillgång till cykelförråd.

Uppgiften om lägenhetens andel av föreningens årsavgift har ej gått att få fram från föreningens förvaltare.

Förening

Namn

Riksbyggens Brf Vasagården

Om föreningen

Den första inflyttningen till Brf Vasagården skedde i november 2004. Föreningen består av 62 lägenheter fördelade på tre fastigheter.

Nere vid Winborgs torg och sjön ligger Sjöblänket, som med sin soliga brygga är en naturlig samlingsplats året om. Gårdstunet med gemensam trädgård och lekplats ligger alldeles ovanför. På Garverigränd ligger Skogsbacken.

Utöver månadsavgiften tillkommer kostnaden för grundutbud kabel-tv om fn 78 kr/månad från Com-Hem samt bredband 100 mbit om fn 137 kr/månad från Bredbandsbolaget.

Överlåtelseavgift om 2,5% av gällande basbelopp debiteras köparen. Pantsättningsavgift om 1% av gällande basbelopp debiteras pantsättaren per pant.

Parkering

Boendeparkering i området med elektronisk parkering (inga lappar behövs i bilen). 30-dagars markparkering kostar 400 kr/månad och garage kostar 900 kr/månad. Innehavare av en bostadsrättslägenhet i Järla Sjö är berättigad till ett boendeparkeringstillstånd mark per lägenhet till normalpris (fn 400 kr/månad). Samfälligheten äger och förvaltar tre garage. De ligger vid Gustav de Lavals väg 5, Winborgs väg 16 och 24. Är man intresserad av en garageplats vänder man sig till Apcoa på 08-556 306 70 alternativt uthyrning@apcoa.se. Till garageplatserna är det separat kö. Garageplatserna är onumrerade och inga garageplatser öronmärks för någon. För motorcyklar tas fn ej ut markparkeringsavgift såvida motorcykeln ej parkeras på bilparkeringsplats. Motorcyklar kan därför ställas på lämplig plats där inte hinder eller annan olägenhet uppstår. Möjlighet finns även att hyra garageplats på Ekudden för fn 750-900 kr/månad. Det är Apcoa som administrerar dem också.

Renoveringar

Målningsarbeten av trapphus och staket ska slutföras.

Ekonomi

Det finns inga planerade avgiftsförändringar.

Om området

Järla Sjö

Järla Sjö är ett populärt bostadsområde och en idyllisk småstad belägen vid Järlasjöns norra strand, strax väster om Lillängen. Järla Sjö rymmer idag drygt 700 bostäder blandat med några butiker och restauranger. Det pågår ombyggnation av den gamla industribyggnaden Lavalhallen och några kringliggande byggnader till drygt 200 bostäder under de kommande åren. År 2004 fick Järla Sjö Stadsmiljörådets utmärkelse som delas ut för förtjänstfulla insatser att förbättra stadsmiljöns kvaliteter.

Boende i Järla Sjö erbjudes bad, kräftfiske, båt- och naturliv under sommarhalvåret samt skridskoåkning och längdskidor på sjön vintertid. Här finns även många parker med bänkar och ett flertal lekplatser för barnen.

På andra sidan Järlasjön, bortanför Hästhagen ligger Nackareservatet och populära friluftsanläggningen Hellasgården med utegym och motionsslingor. Vill man åka slalom vintertid är det inte långt till Hammarbybacken.

Längs strandkanten finns fina promenadstråk och bryggor för ett uppfriskande bad. Invid bryggorna finns även båtplatser att hyra och i augusti varje år fiskas det kräftor i sjön.

Boendeparkering i området med elektronisk parkering (inga lappar behövs i bilen). 30-dagars markparkering kostar 400 kr/månad och garage kostar 900 kr/månad. Innehavare av en bostadsrättslägenhet i Järla Sjö är berättigad till ett boendeparkeringstillstånd mark per lägenhet till normalpris (fn 400 kr/månad). Samfälligheten äger och förvaltar tre garage. De ligger vid Gustav de Lavals väg 5, Winborgs väg 16 och 24. Är man intresserad av en garageplats vänder man sig till Apcoa på 08-556 306 70 alternativt uthyrning@apcoa.se. Till garageplatserna är det separat kö. Garageplatserna är onumrerade och inga garageplatser öronmärks för någon. För motorcyklar tas fn ej ut markparkeringsavgift såvida motorcykeln ej parkeras på bilparkeringsplats. Motorcyklar kan därför ställas på lämplig plats där inte hinder eller annan olägenhet uppstår. Möjlighet finns även att hyra garageplats på Ekudden för 750-900 kr/månad. Det är Apcoa som administrerar dem också och kö kan förekomma.

Kommunikation

Mycket bra kommunikationer med både buss från Järla station till Slussen och tåg från Saltsjö-Järla till Henriksdal (anslutningsbuss mellan Henriksdal och Slussen). Trafiken går dygnet runt och tar 10-15 minuter. På sikt kommer det även finnas tunnelbana.

Närservice

Restauranger och butiker finns i området. Kort gångavstånd till Stockholms bästa shopping, här bor man mitt emellan Sickla Köpkvarter och Nacka Forum. I de stora shoppingkvarteren finns ett brett utbud av affärer, restauranger, livsmedelsbutiker, systembolag, apotek och caféer. I Sickla finns även SATS, biograf, bowling samt Andys lekland. I närområdet finns ett flertal populära förskolor och skolor.

I närheten

Livsmedelsbutiker
Armaso AB
760 m
Picard
960 m
Köpcentrum & Gallerior
Nacka Forum
1,1 km
Pop Up Agency
1,6 km
Daghem, Förskolor & Fritidshem
Yogamandella
220 m
Optimus förskola
330 m
Kollektivtrafik
Turbinvägen
200 m
Ekuddsvägen
230 m
Grundskolor
Montessoriskolan Castello. Pysslingen Förskolor och Skolor AB
80 m
Eklidens Skola
580 m
Gymnasium
Nacka gymnasium
680 m
Praktiska Nacka
1,4 km
Universitet & Högskolor
Ascolta
1,8 km
Mamont AB
2,4 km
Banker
Handelsbanken Nacka Forum
1,1 km
Nordea Bank AB
1,1 km
Golfbanor & Golfklubbar
Birdiefabriken AB
2,9 km
Sport- & Idrottsanläggningar
Cafeteria Nacka Sporthall
590 m
Nacka Simhall
720 m
Simhallar & Utomhusbad
Nacka Simhall
720 m
Vattenhuset AB
970 m

Finns i närheten

Detta är en tjänst från Hitta.se som automatiskt mäter upp avstånd till olika platser. Vissa avvikelser kan förekomma då uträkningen bygger på luftväg och inte på det faktiska vägnätet. Det betyder att det inte tas hänsyn till naturliga hinder så som vatten, berg etc. Till exempel kan en affär på andra sidan sjön vara den närmsta enligt uträkningen.

Uppgifterna bygger på offentlig adressinformation. Det innebär att viss information kan saknas eller vara gammal.

Hör av dig till Ragnhild Sjöberg för mer information!

Ragnhild Sjöberg

Ragnhild Sjöberg

Nacka

Reg. Fastighetsmäklare

Ansvarig mäklare

070-400 19 83

ragnhild.sjoberg@husmanhagberg.se

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag – kostnadsfritt!

Boendekostnad

SEB erbjuder bolån. Och mer.

Period Aktuell ränta Din ränta
3 mån 2,03 % 1,53 %
3 år 2,02 % 1,52 %
Ansök om lånelöfte