Serenadvägen 13 B

Bilder

  • Såld!
  • Trevlig uteplats
  • Vardagsrum
  • Kök
  • Sovrum
  • Dusch/wc med tvättmaskin & torktumlare

Serenadvägen 13 B , Nacka Forum , Nacka

Välkommen till en mycket fin och välplanerad 2:a med stor uteplats mot trevlig innergård och eget förråd bara några meter från lägenhetsdörren. Allt är mycket fräscht från 2009 då huset byggdes. Rymligt vardagsrum i öppen planlösning med kök och matplats. Fint sovrum med gott om förvaring i flera garderober. Fräscht badrum med tvättmaskin och torktumlare. Låg månadsavgift inklusive bredband och kabel-tv. Här har du allt inpå knuten, Nacka Forum med sitt stora utbud av service och butiker, snabba kommunikationer till stan, närhet till förskolor, skolor samt storhandling vid ICA Maxi.

Varmt välkommen till visning av detta bekväma boende med närhet till allt du kan tänkas behöva!

58,5 kvm, 2 rok

Månadsavgift:
3 608 kr Inkl värme, vatten, kabel-tv & bredband
Typ:
Lägenhet
Boarea:
58,5 kvm
Våning:
BV, hiss finns
Lägenhetsnummer:
51
Byggår:
2009
Driftskostnad:
383 kr/månad

Mer information

Visa objekt på karta

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

2 rum

Boarea

58,5 kvm

Rumsbeskrivning

HALL
Trevlig hall med plats för avhängning av kläder och gott om förvaring i garderober. Ljusa tapetserade väggar och ekparkett på golvet.

VARDAGSRUM
Ljust och luftigt vardagsrum med flera fönster och helglasad utgång till rymlig UTEPLATS mot den trevliga innergården. Rummet är stort nog att möblera med både soffhörna och matsalsdel eller som det används idag, avdelat till två "rum". Ekparkettgolv och ljusa tapetserade väggar.

KÖK
Kök med vita luckor och svart kakel ovan bänkskiva i laminat. Gott om skåp och arbetsyta. Den maskinella utrustningen består av: kyl och frys i fullhöjd, spis med glashäll, spisfläkt, diskmaskin och mikro. Vitmålade väggar och ekparkettgolv. Matplats vid fönster.

SOVRUM
Sovrum med ljusa tapetserade väggar och ekparkettgolv. Tre garderober.

DUSCH/WC
Rymligt och stilrent badrum med vita helkaklade väggar samt svart klinkergolv med golvvärme. Två infällda speglar samt infällda spotlights i taket med dimmer. Dusch med svängd duschvägg i glas, vägghängd wc, vägghängt tvättställ samt handdukstork. Praktisk arbetsbänk och två väggskåp ovanför tvättmaskin och torktumlare.

Till lägenheten hör ett FÖRRÅD som ligger på samma våningsplan bara några meter från lägenhetsdörren. Ett bättre och trevligare förråd är svårt att få till sin lägenhet!

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

BV av 4, hiss finns

Avgift

3 608 kr Inkl värme, vatten, kabel-tv & bredband

Andel i föreningen

1,121%

Andel av årsavgiften

1,16623%

Tillträde

Enligt överenskommelse

Byggnad

Byggnadstyp

Flerbostadshus

Byggnadsår

2009

Uppvärmning

Fjärrvärme

Energideklaration

Utförd. Utfärdat den 21 februari 2013
Energiprestanda: 121 kWh/m² (Atemp) och år

Allmänt om fastigheten

Driftskostnad

4 600 kr/år

Driftskostnad, varav

El: 3 350 kr
Försäkring: 1 250 kr
Beräknat antal personer: 3

Kommentar

Driftskostnaden är säljarens faktiska kostnad det senaste året och kan för en köpare variera beroende på avtal och levnadssätt.

Övrigt

Härlig uteplats om ca 15 kvm mot den trevliga innergården.

Till lägenheten hör ett eget förråd bara ett par meter från lägenhetsdörren.

Uppgiven area är baserad på säljarens information och kontrollerad med föreningen. Föreningen garanterar inte att uppgiven area överensstämmer med verklig area. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör vidta en uppmätning.

Förening

Namn

HSB Brf Palatinen i Nacka

Om föreningen

HSB Brf Palatinen innefattar 70 lägenheter, samtliga upplåtna med bostadsrätt, med en total yta om 5 115,5 kvm.

GEMENSAMMA UTRYMMEN
Det finns en tvättstuga i port 13B. Det finns även en kombinerad styrelselokal/övernattningslägenhet som går att hyra för 200 kr/natt i port 15. Där finns det bäddsoffa, pentry och dusch/wc. Barnvagns- och cykelrum finns på flera platser i huset. Cykelparkering med tak finns i närheten (genom port 17A). Soprum för hushållssopor och källsortering finns i huset.

PARKERING
Till samfälligheten, där föreningen ingår, hör 177 garageplatser och 9 mc-platser som hyrs ut till medlemmarna via separat kö. Hyra 700:-/månad.

KABEL-TV OCH BREDBAND
Föreningen tillhandahåller kollektivt analog kabel-TV från ComHem i deras basutförande (ca 15 kanaler). Digital-tv ingår även i avgiften.
Bostadsrättsföreningen tillhandahåller också anslutning av IP-telefoni (s k bredbandstelefoni) och bredband (100/100 Mbit) från Bredbandsbolaget kollektivt. Abonnemangskostnaderna ingår i månadsavgiften.

FÖRSÄKRING
Fastigheten är försäkrad via HSB Försäkrings AB. Gemensamt bostadsrättstillägg för samtliga bostadsrättslägenheter ingår. Hemförsäkring tecknas separat.

ÖVRIGT
I Brf Palatinen tillämpar man enhetsmätning av el. Det betyder att det är föreningen som ansvarar för upphandlingen av el för samtliga medlemmar. Fördelen med systemet är att bostadsrättsföreningen är en större elupphandlare än vad varje enskild medlem kan bli. Varje lägenhet har en egen mätare för att kunna bli debiterad för sin faktiska förbrukning, som kommer på avgiftsavin.

EKONOMI
Överlåtelseavgift på 2,5% av gällande prisbasbelopp betalas av säljaren. Pantsättningsavgift på 1% av gällande prisbasbelopp betalas av köparen per pantsättning. För att beviljas medlemskap i föreningen krävs det att man går med i HSB Stockholm ekonomiska förening med en andel á 500 kr.

Föreningen har inga stora investeringar inplanerade på fastigheten (husen är så nya), utan endast löpande underhåll och det finns i dagsläget inga beslut om avgiftsförändringar.

Mer information hittar du på föreningens hemsida: http://brfpalatinen.se/ och i föreningens årsredovisning. Nacka kommun har en utmärkt hemsida där du kan läsa om det mesta i kommunen, se www.nacka.se.

Om området

Nacka Forum

Lägenheten ligger invid Nacka Forum, som är ett toppmodernt affärscentrum och bostadsområde i Nacka. Läget är fantastiskt oavsett om man är ute efter service, kommunikationer eller rekreation, allt finns nära till hands! Dessutom når man Stockholms innerstad efter endast 10-15 minuter med kommunala färdmedel.

Ett par minuter bort ligger lummiga Långsjön som erbjuder ljumma bad under sommaren och skridskoåkning på vintern. Runt sjön finns även trevliga promenadstråk. På andra sidan motorvägen en liten bit bort ligger populära Nyckelviken, 134 hektar natur. Efter väg genom skog och ängar når du hembygdsmuseum, lantgård med djur, café, motionsspår, härliga klippbad mm. I stora Nackareservatet i sydvästra Nacka mot Stockholm och Tyresö, 700 hektar friluftsområde finns bland annat Hellasgården, ett mycket uppskattat friluftsområde samt restaurang och bad.

Kommunikation

Ett dussintal busslinjer finns med täta turer. Till Slussen tar det ca 10-15 minuter. Även Saltsjöbanan finns att tillgå. I bil tar det endast från 5-10 minuter mellan Nacka Forum och Stockholms innerstad, beroende på tid på dygnet. Önskar du ta båt till stan så är det 10-15 minuters promenad till ångbåtsbryggan vid Nacka Strand. På sikt kommer även tunnelbanan att dras ut till Nacka Forum.

Närservice

Köpcentret Nacka Forum har ett stort utbud med många butiker, caféer och restauranger (bl a O´Learys). Även apotek, vårdcentral, mödravård, systembolag, bibliotek, gym, flera banker, bland annat Handelsbanken och mataffär (Willys samt nya Hemköp). I närområdet finns flera förskolor samt nära till ett urval av skolor. En kort promenad bort ligger Nacka Gymnasium samt ICA Maxi. Vid Nacka Strand finns populära Restaurang J.

I närheten

Livsmedelsbutiker
Joachims Kött & Chark AB
170 m
Picard
290 m
Köpcentrum & Gallerior
Nacka Forum
180 m
Sickla Köpkvarter
2,7 km
Daghem, Förskolor & Fritidshem
Föräldrakooperativet Lyckolunden
70 m
Helianthus - Förskolan Lupus
90 m
Kollektivtrafik
Forum norra
220 m
Forum
280 m
Grundskolor
Fyren/Jarlabergs Skola
530 m
Internationella Engelska Skolani Nacka
570 m
Gymnasium
MediaGymnasiet
560 m
Nacka Enskilda Gymnasium AB
580 m
Universitet & Högskolor
Mamont AB
1,3 km
Johan Skyttes Högskola AB
2,8 km
Banker
FOREX Bank
180 m
Swedbank AB
200 m
Golfbanor & Golfklubbar
Birdiefabriken AB
3,7 km
Björkhagens Golfklubb
4 km
Sport- & Idrottsanläggningar
Medley Nacka Simhall
830 m
Cafeteria Nacka Sporthall
880 m
Simhallar & Utomhusbad
Medley Nacka Simhall
830 m
Långsjön
1,4 km

Finns i närheten

Detta är en tjänst från Hitta.se som automatiskt mäter upp avstånd till olika platser. Vissa avvikelser kan förekomma då uträkningen bygger på luftväg och inte på det faktiska vägnätet. Det betyder att det inte tas hänsyn till naturliga hinder så som vatten, berg etc. Till exempel kan en affär på andra sidan sjön vara den närmsta enligt uträkningen.

Uppgifterna bygger på offentlig adressinformation. Det innebär att viss information kan saknas eller vara gammal.

Hör av dig till Emma Bivstedt för mer information!

Emma Bivstedt

Emma Bivstedt

Nacka

Reg Fastighetsmäklare / Civilekonom

Ansvarig mäklare

070-434 99 19

emma.bivstedt@husmanhagberg.se

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag – kostnadsfritt!

Boendekostnad

SEB erbjuder bolån. Och mer.

Period Aktuell ränta Din ränta
3 mån 2,04 % 1,54 %
3 år 2,04 % 1,54 %
Ansök om lånelöfte