Knut Stangenbergs väg 27

Bilder

  • Både balkong och stort trädäck på baksidan
  • Uteplats med inramning av fruktgivande vinranka
  • Fint ljusinflöde via fyra fönster i köket
  • Vardagsrum nedre plan med utgång till trädäck
  • Badrum entréplan

Knut Stangenbergs väg 27 , Duvnäs Utskog , Nacka

Välplanerat och omfattande renoverat radhus i populära Duvnäs Utskog. Huset har två härliga insynsskyddade uteplatser och balkong samt eget garage, carport och förråd på tomten. Barnvänligt med härliga gemensamma lekytor i vacker natur på baksidan av längan.

Husets två plan med en totalyta om 118 kvm disponeras enligt följande: Entréplan med hall, kök i öppen planlösning med matplats vid fönster, två ljusa fina sovrum och helkaklat badrum. På nedre plan finns ytterligare ett sovrum, rymligt vardagsrum med utgång till stor altan (delvis under tak) på baksidan, tvättstuga med gott om förrådsutrymme samt separat wc.

Huset är anslutet till kabel-TV och fiber (kostnaden ingår i samfällighetsavgiften) samt har direktkopplat larm installerat (abonnemanget kan övertas av köparen om så önskas).

Duvnäs Utskog är ett lugnt och barnvänligt område med centralt läge i Nacka. Här bor du nära naturen och havet och har samtidigt behändigt pendlingsavstånd till city.

Varmt välkommen till visning!

100 kvm, 4 rok

Tomträttsavgäld/år:
18 700 kr
Typ:
Radhus
Boarea:
100 kvm
Biarea:
18 kvm
Tomtarea:
251 kvm
Byggår:
1968
Driftskostnad:
3 446 kr/månad

Mer information

Visa objekt på karta

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

4 rum varav 3 sovrum

Boarea

100 kvm

Biarea

18 kvm

Rumsbeskrivning

ENTRÉPLAN:
HALL
Välkomnande hall med ljusa målade väggar, klinkergolv med elvärme samt spotlights i tak. Praktisk garderob med spegelskjutdörrar.

KÖK
Ljust rymligt kök med högblanka vita köksluckor och gott om arbetsytor och förvaring. Glasskiva på väggen ovan bänkskiva i svart granit samt glasmosaik på väggen runt fönstret. Dubbla rostfria hoar med trevlig placering framför fönstret. Den maskinella utrustningen består av: induktionshäll, köksfläkt, inbyggnadsugn, inbyggnadsmikro, integrerat kylskåp och integrerad diskmaskin (frysskåp finns i förrådet i källaren). Rymlig matplats vid fönster för 6-8 personer, men det finns utrymme att duka upp för ännu fler. Vitmålade väggar, oljad ekparkett samt spotlights i tak.

BADRUM
Badrum renoverat med helkaklade väggar och klinkergolv med elvärme. Badrummet är utrustat med badkar på tassar, vägghängd WC, handfat med kommod, vägghängt skåp och handdukstork. Spotlights i tak.

SOVRUM 1 och SOVRUM 2
Två ljusa sovrum med flera fönster mot baksidan. Inbyggda garderober som ger bra förvaring. Målade ljusa väggar och fondtapet samt oljad ekparkett på golven. Utgång till stor balkong från ena rummet.

NEDRE PLAN:
SOVRUM 3
Sovrum med fönster mot baksidan. Ljusa väggar och vitmålad originalparkett i ek på golvet.

VARDAGSRUM
Vardagsrum med bra ljusinsläpp från tre fönster och glasad altandörr ut till det stora härliga trädäcket på baksidan. Vardagsrummet har plats för både soff-/TV-avdelning och läshörna eller annan möblering. Ljusa målade väggar och vitoljad ekparkett.

WC
Toalett med vitmålade väggar och mönstrad fondtapet i svagt blå och grå toner samt klinkergolv. Här finns WC och handfat med kommod.

TVÄTTSTUGA/FÖRRÅD
Generöst utrymme för klädvård och bra förvaring. Förutom praktisk arbetsbänk och gott om förvaring i garderober och skåp finns här ett stort frysskåp, tvättmaskin, torktumlare, äldre torkskåp (säljaren vet ej om det fungerar), varmvattenberedare med värmeväxlare samt centraldammsugare. Vitmålade väggar och målat vitt betonggolv.

FÖRRÅD UNDER TRAPPAN
Praktiskt förråd med dörr i utrymmet under trappan. Detta utrymme kan även öppnas upp och inredas till exempelvis liten kontors- eller lek-/myshörna, om så önskas.

Byggnad

Byggnadstyp

1-plans radhus med suterrängvåning

Byggnadsår

1968

Uppvärmning

Vattenburen värme från gemensam panncentral (pellets), egen värmeväxlare

Energideklaration

Utförd. Utfärdat den 7 oktober 2009
Energiprestanda: 64 kWh/m² (Atemp) och år

Byggnadssätt

Grundläggning: Betong
Grundmur: Betong
Stomme: Lättbetong
Fasad: Träpanel/prefabbetong
Fönster: 2-glas
Bjälklag: Lättbetong
Tak: Plåt
Utv. plåtarbete: Plåt

Övrigt

RENOVERINGSBESKRIVNING
2015 - Renovering av balkong, Installation av friskluftsintag i vardagsrum och sovrum nedre plan.
2014 - Fondtapet i sovrummen på övre plan, Installation av direktkopplat larm (Sector Alarm, abonnemanget kan övertas av köparen om så önskas).

Renoveringar och förbättringar utförda av husets tidigare ägare:
2013 - Nytt trädäck mot allmänning, Ny ytterbelysning framsida, Staket mot carport, Grusgång, Nytt entrédäck.
2012 - Ny köksfläkt (Gorenje kolfilter).
2011 - Ny markis entrésidan.
2010 - Nya innerdörrar/foder, Nytt golv i vardagsrummet, Målning av golv i sovrum på nedre plan, Ny tvättmaskin och torktumlare (Cylinda), Målning av golv, väggar och tak i tvättstuga.
2009 - Tilläggsisolering av tak, Ny värmeväxlare och 200-liters varmvattenberedare (NIBE VPA 200/70), Frys som står i förrådet i källaren, Delvis byte av panel på entrésidan.
2009/2010 - Stor renovering av huset, bl a omfattandes: Nytt kök, Nytt badrum på övre plan, Byte av avloppsrör, Renovering av hall med nya garderober, Nya golv på övre plan samt ommålning och byte av dörrar, Eksteg i trapp samt ommålning, Renovering av toalett på nedre plan, Ommålning av samtliga väggar och tak i hela huset.
2007 - Installation av centraldammsugare
1996 - Tillbyggnad av balkong (endast några få radhus i området har balkong)
1994 - Ny fasadpanel och tilläggsisolering på fram- och baksida
1975 - Garaget tillbyggt med varmbonad förrådsdel

VÄRME OCH VATTEN
I samfällighetsavgiften ingår bl a kostnad för uppvärmning och vatten. Alla fastigheter inom samfälligheten har egna vattenmätare, vilka avläses vid årsskiftet. Överstiger förbrukningen snittförbrukningen i samfälligheten får man erlägga överskjutande del och om man förbrukar mindre så får man pengar tillbaka.

Fastighetsbeteckning

Sicklaön 17:14

Övriga byggnader

Eget garage och carport på tomten. Praktiskt förråd i garagets förlängning.

Samfälligheten har en spolplatta vid panncentralen som kan nyttjas av boende i området för biltvätt.

Allmänt om fastigheten

Driftskostnad

41 362 kr/år

Driftskostnad, varav

El: 4 132 kr
Renhållning: 1 200 kr
Väg, samf: 30 360 kr
Försäkring: 5 670 kr
Beräknat antal personer: 4

Kommentar

Angiven driftskostnad bygger på faktiska siffror från nuvarande ägare. I samfällighetsavgiften ingår kostnad för uppvärmning, V/A, kabel-TV med grund- och nöjesutbud via Ownit, bredband via fiber (100 Mbit/s ingår, kan ökas mot avgift), snöröjning samt underhåll av gemensamhetsanläggningar (panncentral, kulvertsystem, belysning mm). Huset har direktkopplat larm installerat. Abonnemanget kan övertas av köparen om så önkas. Kostnaden för tomträttsavgälden är avdragsgill med 30%.

Taxeringskod

220

Taxeringsvärde

2 541 000 kr, varav byggnadsvärde 1 025 000 kr

Summa pantbrev

3 102 500 kr

Tomt

Areal: 251 kvm
Tomttyp: Trädgårds-/naturtomt

Tomtbeskrivning

Framsida: Mysig insynsskyddad framsida med trädäck och gräsmatta. Längs husväggen växer en fin vinranka som brukar ge riklig skörd vindruvor. Över uteplatsen finns en bred markis. På framsidan kan du njuta av solen från soluppgång till eftermiddag.

Baksida: På baksidan finns ett stort trädäck, delvis under tak, som inbjuder till härliga grillkvällar. Under sommarhalvåret lyser solen här från eftermiddagen tills den går ner bakom trädtopparna. Utanför trädäcket finns en gräsmatta med äppelträd och vinbärsbuskar. Gräsmattan angränsar till allmänningen utanför med härlig natur för barnen att leka i.
Detta hus är ett av de få husen i området som har balkong, vilken nås från ett av sovrummen på entréplanet. Hit når solens strålar från tidig eftermiddag till senare på kvällen, tack vare balkongens höga och fria läge.

Vatten/avlopp

Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp.

Servitut etc

Andel i samfällighet/GA: Sicklaön GA:1

Tillträde

Enligt överenskommelse

Klarlagt

Klarlagt-märkningen på en bostadsrätt innebär säljaren har en försäkring mot s k dolda fel och för en villa att fastigheten är besiktigad och försäkrad mot dolda fel. Läs mer om Klarlagt på husmanhagberg.se/klarlagt eller prata med din mäklare.

Om området

Duvnäs Utskog

Duvnäs Utskog är ett barnvänligt och lugnt område i Skuru, med närhet till det mesta. Här har du naturen inpå knuten. Naturreservatet Nyckelviken lockar med underbar natur, fina promenad- och joggingvägar, stall där barnen får träffa djuren och café i den gamla fina mangårdsbyggnaden. Närheten till Skurusundet och Saltsjön ger härlig havsmiljö och möjlighet till båtliv. Skurus egen lilla sjö, Bastusjön, erbjuder bad sommartid och skridskoåkning vintertid. I området finns fina lekplatser, fotbollsplan, tennisbana och även pulkabackar vintertid.

Förskola och skola på nära gångavstånd; Utskogens förskola och Borgvallaskolan (F-3). Därifrån går barnen ofta vidare till närbelägna Ektorps skola (F-6), Skuru skola (F-9) eller Internationella Engelska Skolan (4-9) i Nacka Strand (bra busskommunikationer).

Kommunikation

Goda pendlingsmöjligheter med bra busskommunikationer. Motorvägsbuss 449 som tar dig till/från Slussen på ca 25 min i rusningstrafik. Buss 409 tar ca 15 min till Nacka Forum och ca 35 min till Slussen.

Närservice

I närbelägna Ektorp finns bl a restauranger, bageri Gateau, deli, närbutiker, träningscenter samt sjukhus med apotek. Nära även till ICA Maxi och shopping i Nacka Forum och Sickla Köpkvarter.

I närheten

Livsmedelsbutiker
Intertrade i Piteå AB
540 m
ICA Supermarket Ektorp
1,8 km
Köpcentrum & Gallerior
Nacka Forum
3,1 km
Sickla Köpkvarter
5,5 km
Daghem, Förskolor & Fritidshem
Utskogens förskola
440 m
Skuru förskola
1,5 km
Kollektivtrafik
Kungshamn
250 m
Knut Stangenbergs väg
260 m
Grundskolor
Borgvallaskolan
450 m
Ektorps Skola
1,6 km
Gymnasium
Nacka Enskilda Gymnasium AB
2,9 km
MediaGymnasiet
2,9 km
Universitet & Högskolor
Mamont AB
2,3 km
Johan Skyttes Högskola AB
2,6 km
Banker
SEB
3 km
FOREX Bank
3,1 km
Golfbanor & Golfklubbar
Ekholmsnäs Golf
3,9 km
Saltsjöbadens Golfklubb AB
5,9 km
Sport- & Idrottsanläggningar
Breviks idrottsplats
1,9 km
Vattenhuset AB
2,6 km
Simhallar & Utomhusbad
Bastusjön
1,1 km
Glasbrukssjön
1,5 km

Finns i närheten

Detta är en tjänst från Hitta.se som automatiskt mäter upp avstånd till olika platser. Vissa avvikelser kan förekomma då uträkningen bygger på luftväg och inte på det faktiska vägnätet. Det betyder att det inte tas hänsyn till naturliga hinder så som vatten, berg etc. Till exempel kan en affär på andra sidan sjön vara den närmsta enligt uträkningen.

Uppgifterna bygger på offentlig adressinformation. Det innebär att viss information kan saknas eller vara gammal.

Hör av dig till Emma Bivstedt för mer information!

Emma Bivstedt

Emma Bivstedt

Nacka

Reg Fastighetsmäklare / Civilekonom

Ansvarig mäklare

070-434 99 19

emma.bivstedt@husmanhagberg.se

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag – kostnadsfritt!

Boendekostnad

SEB erbjuder bolån. Och mer.

Period Aktuell ränta Din ränta
3 mån 2,04 % 1,54 %
3 år 2,04 % 1,54 %
Ansök om lånelöfte