Blomstervägen 44

Bilder

  • Såld!
  • Härlig uteplats i sydvästläge
  • Ljust fräscht kök med utgång till uteplatsen
  • Många fönster ger fint ljusinsläpp i lägenheten
  • Sovrum 1
  • WC/Dusch

Blomstervägen 44 , Nacka Kyrkby , Nacka

Toppfräsch helrenoverad lägenhet (65 kvm) med härlig uteplats i soligt sydvästläge längst upp i populära barnvänliga Nacka Kyrkby. Lägenheten är en trea som idag används som en mini-4:a, genom att ena rummet är avdelat i två delar. Öppen planlösning mellan kök och vardagsrum och utgång till uteplatsen. Altandörren kan med fördel användas som egen ingång till lägenheten. Snygga stilrena materialval - här är det bara att flytta in och trivas!

Stabil föreningen med låga avgifter och tillgång till parkeringsplats att hyra.

Nacka Kyrkby är ett lugnt fridfullt område med mycket grönska och utan störande trafik. Härifrån har du närhet till det mesta, både shopping, kommunikationer, natur och badsjöar. Centralt läge nära både Nacka Forum, Sickla Köpkvarter och Finntorps centrum. Endast ca 10 min till Slussen med buss eller tåg!

Varmt välkommen till visning!

65 kvm, 3 rok

Månadsavgift:
2 925 kr inkl värme, vatten, kabel-tv & bostadsrättstillägg
Typ:
Lägenhet
Boarea:
65 kvm
Våning:
-1
Lägenhetsnummer:
902
Byggår:
1976-78
Driftskostnad:
407 kr/månad

Mer information

Visa objekt på karta

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

3 rum

Boarea

65 kvm

Rumsbeskrivning

Lägenheten helrenoverades 2012-2013 och har genomgående parkettgolv och vitmålade väggar (förutom i barnrummet).

HALL
Entré med plats för avhängning och praktiskt skoskåp monterat på väggen. Garderob som avdelar entrédelen från vardagsrum.

VARDAGSRUM
Öppen planlösning mellan vardagsrum och kök. Här finns plats för både soffgrupp och matplats.

KÖK
Snyggt renoverat kök med vita luckor och svart kakel ovan bänkskiva i laminat. Den maskinella utrustningen består av: glashäll, inbyggd varmluftsugn, köksfläkt, diskmaskin, inbyggd mikrovågsugn samt integrerad
kyl och frys. Utgång till fantastisk uteplats i härligt läge. Altandörren används ofta som egen ingång till lägenheten.

SOVRUM 1
Rymligt rum med fint ljusinsläpp och plats för dubbelsäng. Här finns ett stort garderobssystem med gott om förvaringsutrymme.

SOVRUM 2 + BARNRUM
Stort rum som idag är avdelat till två rum (kan enkelt göras om till ett stort rum igen). Ena delen används idag som TV-rum och den andra som barnrum (gul- och grönmålade väggar).

WC/DUSCH
Stilrent badrum med helkaklade väggar och klinkergolv med golvvärme. Duschhörna med välvda dörrar i frostat glas, wc, handfat med kommod och spegelskåp.

FÖRRÅD
Till bostadsrätten hör ett förråd på som ligger på samma plan som lägenheten.

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

-1 av 2, hiss finns ej

Avgift

2 925 kr inkl värme, vatten, kabel-tv & bostadsrättstillägg

Andel i föreningen

0,712%

Andel av årsavgiften

0,712%

Tillträde

Enligt överenskommelse

Byggnad

Byggnadstyp

Flerbostadshus

Byggnadsår

1976-78

Uppvärmning

Fjärrvärme

Energideklaration

Utförd. Utfärdat den 9 maj 2008
Energiprestanda: 133 kWh/m² (Atemp) och år

Allmänt om fastigheten

Driftskostnad

4 890 kr/år

Driftskostnad, varav

El: 2 400 kr
Försäkring: 2 490 kr
Beräknat antal personer: 3

Kommentar

Driftskostnaden är säljarens faktiska kostnad det senaste året och kan för en köpare variera beroende på avtal och levnadssätt. Föreningen har tecknat gemensamt elavtal för alla medlemmar. Elen mäts individuellt och debiteras respektive lägenhet på månadsavin.

Övrigt

Lägenheten har en härlig sydvästvänd uteplats med sol stora delar av dagen.

Till lägenheten hör ett källarförråd.

Uppgiven area är baserad på säljarens information och kontrollerad med föreningen. Föreningen garanterar inte att uppgiven area överensstämmer med verklig area. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör vidta en uppmätning.

Förening

Namn

Brf Nacka Kyrkby

Om föreningen

Brf Nacka Kyrkbys byggnader uppfördes 1976-1978 och har beteckningen Sicklaön 350:1. Föreningen har tio tvåvåningshus jämte souterrängvåning. Totalt har föreningen 115 lägenheter som upplåts med bostadsrätt. De 115 lägenheterna är fördelade på 19 st 5 rum och kök, 48 st 3 rum och kök, 11 st 3 rum med kokvrå, 29 st 2 rum och kök, 4 st 2 rum med kokvrå och 4 st 1 rum och kök.

I föreningen finns 112 parkeringsplatser fördelade på två garage och två parkeringsdäck utomhus. Platserna hyrs ut till föreningens medlemmar. Den som bor i Brf Nacka Kyrkby och äger eller har tillgång till bil, är enligt föreningens stadgar skyldig att hyra parkeringsplats.
Parkeringsplats: 200 kr per månad (finns lediga platser)
Garage: 350 kr per månad (kö)
MC-plats i garage: 190 kr per månad

Föreningens ekonomi är mycket god och inga avgiftshöjningar är planerade för kommande år. Möjligen kan avgift för p-plats höjas med mindre belopp framöver då föreningen har mycket låga avgifter (enligt styrelsen 2016-10-01).

Föreningen har en 20-årig underhållsplan med planerade åtgärder varje år, men inget som ska påverka månadsavgifterna för medlemmar (enligt styrelsen 2016-10-01). I år har föreningen t ex bytt ut alla ventiler, termostater och luftnipplar i alla element och trimmat värmesystemet. Framåt planerar föreningen även att byta tätningslister i alla fönster och balkong-/altandörrar, en åtgärd med beprövat gott resultat för värmeekonomi och komfort. För lista över utförda renoveringar tidigare år se föreningens årsredovisning för 2015 (finns som bilaga under fliken "Viktiga dokument").

Visma Uppsala sköter föreningens ekonomiska förvaltning.
Överlåtelseavgift på 2,5% av gällande prisbasbelopp betalas av köparen. Pantsättningsavgift på 1% av gällande prisbasbelopp betalas per pantsättning.

Kabel-TV via Com Hem, basutbudet ingår i avgiften.
Bredband går att fås genom ComHem. Dessutom finns fiberanslutning till Telias utbud av tv, telefoni och bredband.

Två gemensamma tvättstugor finns, den ena bakom Blomstervägen 16 och den andra bakom Blomstervägen 36. Föreningslokal finns på Blomstervägen 6, vilken kan bokas för exempelvis fester. Även en övernattningslokal finns för medlemmar att hyra för 200 kr/natt (Blomstervägen 24-26). Föreningen har två cykelförråd, ett på baksidan av Blomstervägen 10 och ett bakom Blomstervägen 50. I föreningen finns också källsorteringsrum och bastu (Blomstervägen 24-26). Bastun är bokad för damer varje tisdagkväll och för herrar varje onsdagkväll.

Bostadsrättsinnehavaren ansvarar för trappstädning i sin egen trappuppgång.

Föreningen har en trevlig och välskött utemiljö, delvis genom "Gröna gruppens" försorg som engagerar sig lite extra i utemiljön. Redskapsrum med redskap för den gemensamma trädgårdsskötseln finns på flera ställen i området. Städdag arrangeras två gånger per år. På Valborgsmässoafton arrangeras Valborgsmässofirande på berget. I föreningen finns också boulebana, flera lekplatser och grillplats.

Läs mer om föreningen på hemsidan: www.nackakyrkby.se och i föreningens årsredovisning och stadgar (finns som bilaga under fliken "Viktiga dokument").

Nacka kommun har en informativ hemsida där du kan läsa om det mesta i kommunen - allt ifrån byggplaner i området och planerad utbyggnad av tvärbana och tunnelbana till Nacka till t ex skolalternativ och kommunens fina naturområden, se www.nacka.se.

Om området

Nacka Kyrkby

Nacka Kyrkby är beläget centralt i Nacka kommun och har sedan 1949 års stadsplan bebyggts med både villor, radhus och flerbostadshus. Här bor du i trevliga omgivningar och har nära till vacker natur. Naturområde på nära håll i form av bland annat Hellasgården och Nackareservatet, samt badmöjligheter i Järlasjön och Sicklasjön. På fem minuter kan du promenera ned till Stockholms vackra inlopp där du längs trädäck sedan kan vandra ända bort till Nacka Strand och Nyckelviken.

På kort gångavstånd hittar du både förskola, grundskola och gymnasium.

Kommunikation

Mycket goda kommunikationer med både buss och Saltsjöbanan med endast några stationers resa in till centrala Stockholm. Hållplatser finns på några minuters promenad från området.

Närservice

I närbelägna Finntorps centrum finns bl a mataffär, konditori Papa Lee bakery och ett flertal restauranger, däribland populära sushirestaurangen Tosa. Inom gångavstånd finns både Nacka Forum och Sickla Köpkvarter med ett stort utbud av affärer, restauranger, service samt kulturutbud i Dieselverkstaden.

I närheten

Livsmedelsbutiker
Willy:s Hemma
970 m
Picard
970 m
Köpcentrum & Gallerior
Nacka Forum
1 km
Sickla Köpkvarter
1,5 km
Daghem, Förskolor & Fritidshem
Yogamandella
330 m
Optimus förskola
560 m
Kollektivtrafik
Saltsjö-Järla station
280 m
Ekuddsvägen
300 m
Grundskolor
Eklidens Skola
420 m
Montessoriskolan Castello. Pysslingen Förskolor och Skolor AB
470 m
Gymnasium
Nacka gymnasium
330 m
KY-guiden
1,1 km
Universitet & Högskolor
Mamont AB
2,5 km
Stockholmsjournalsiternas Seniorer
2,7 km
Banker
FOREX Bank
1 km
Swedbank AB
1,1 km
Golfbanor & Golfklubbar
Birdiefabriken AB
2,6 km
Björkhagens Golfklubb
3,6 km
Sport- & Idrottsanläggningar
Cafeteria Nacka Sporthall
330 m
Medley Nacka Simhall
410 m
Simhallar & Utomhusbad
Medley Nacka Simhall
410 m
Vattenhuset AB
850 m

Finns i närheten

Detta är en tjänst från Hitta.se som automatiskt mäter upp avstånd till olika platser. Vissa avvikelser kan förekomma då uträkningen bygger på luftväg och inte på det faktiska vägnätet. Det betyder att det inte tas hänsyn till naturliga hinder så som vatten, berg etc. Till exempel kan en affär på andra sidan sjön vara den närmsta enligt uträkningen.

Uppgifterna bygger på offentlig adressinformation. Det innebär att viss information kan saknas eller vara gammal.

Hör av dig till Emma Bivstedt för mer information!

Emma Bivstedt

Emma Bivstedt

Nacka

Reg Fastighetsmäklare / Civilekonom

Ansvarig mäklare

070-434 99 19

emma.bivstedt@husmanhagberg.se

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag – kostnadsfritt!

Boendekostnad

SEB erbjuder bolån. Och mer.

Period Aktuell ränta Din ränta
3 mån 2,04 % 1,54 %
3 år 2,04 % 1,54 %
Ansök om lånelöfte