Knut Stangenbergs väg 37

Bilder

  • Insynsskyddad framsidan med härlig uteplats
  • Ljust fint kök
  • Vardagsrum med utgång till baksidan
  • Sovrum 2 (entréplan)
  • Badrum (entréplan)

Knut Stangenbergs väg 37 , Duvnäs Utskog , Nacka

Fint gavelradhus i populära Duvnäs Utskog. Välplanerat och i bra skick. Två fina uteplatser samt eget garage, förråd och parkering på tomten. Barnvänligt med underbara gemensamma lekytor i härlig natur på baksidan av längan.

Huset är omfattande renoverat och disponeras enligt följande:
Entréplan med hall, kök i öppen planlösning med matplats vid fönster, två ljusa fina sovrum och badrum. På nedre plan finns ytterligare ett sovrum, ljust rymligt vardagsrum med utgång till insynsskyddat trädäck på baksidan, stor tvättstuga med dusch och gott om förrådsutrymme samt separat wc.

Huset är anslutet till kabel-TV och fiber samt har direktkopplat larm installerat.

Duvnäs Utskog är ett lugnt och barnvänligt område med centralt läge i Nacka. Här bor du nära naturen och havet och har samtidigt behändigt pendlingsavstånd till city.

Varmt välkommen till visning - här kommer familjen att trivas!

100 kvm, 4 rok

Tomträttsavgäld/år:
18 700 kr
Typ:
Radhus
Boarea:
100 kvm
Biarea:
18 kvm
Tomtarea:
364 kvm
Byggår:
1968
Driftskostnad:
3 705 kr/månad

Mer information

Visa objekt på karta

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

4 rum varav 3 sovrum

Boarea

100 kvm

Biarea

18 kvm

Rumsbeskrivning

ENTRÉPLAN:
HALL
Välkomnande hall med ljusa målade väggar och klinkergolv med vattenburen golvvärme. Ena väggen är klädd med råspont och har krokar för avhängning av kläder samt väggfast bänk med praktisk skohylla under. Garderob med draperi.

KÖK
Ljust rymligt kök från 2003 med högblanka vita köksluckor och gott om arbetsytor och förvaring. Vitt kakel ovan bänkskiva i oljad ek. Dubbla rostfria hoar framför fönstret. Den maskinella utrustningen består av: spis, fläkt, kyl/frys och diskmaskin. Stor matplats vid fönster för 6-8 personer, men det finns utrymme att duka upp för ännu fler. Vitmålade väggar och dekorativ fondtapet samt oljad finstavig ekparkett (3 cm tjock, inlagd 2003). Fyra fönster mot framsidan ger fint ljusinsläpp.

BADRUM
Badrum renoverat 2003 med vita helkaklade väggar och klinkergolv i svart. Badrummet är utrustat med badkar, WC, handfat, väggspegel, elektrisk handdukstork och ett högskåp med frostade glasdörrar.

SOVRUM 1 och SOVRUM 2
Två ljusa sovrum med flera fönster mot baksidan. Inbyggda garderober som ger bra förvaring. Väggar i vilsamma gröna nyanser och finstavig oljad ekparkett på golven (samma som i kök).

NEDRE PLAN:
SOVRUM 3
Sovrum med fönster mot baksidan. Ljusa tapetserade väggar och ekparkett.

VARDAGSRUM
Vardagsrum med bra ljusinsläpp från tre fönster och glasad altandörr ut till det stora härliga trädäcket på baksidan. Vardagsrummet har plats för både soff-/TV-avdelning och läshörna eller annan möblering. Ljusa målade väggar och ekparkett.

WC
Toalett renoverad 2005 med kaklade/målade väggar och klinkergolv. WC, handfat, väggspegel och två vägghängda förvaringsskåp.

DUSCH/TVÄTTSTUGA/FÖRRÅD
Generöst utrymme för klädvård och bra förvaring, renoverat 2008. Här finns duschhörna med kaklade väggar och välvda duschdörrar, tvättmaskin (2012) och torktumlare (2003), värmeväxlare (2003) och en extra frys. Praktisk arbetsbänk och förvaring i garderober och väggfasta hyllor. Vitmålade väggar och målat rött betonggolv.

KONTORSHÖRNA/FÖRRÅD UNDER TRAPPAN
Utrymmet under trappan har dekorativ fondtapet och används idag som mys-/lekhörna för barnen. Kan även lämpligen användas som ett extra förrådsutrymme eller inredas som en liten kontorsplats.

Byggnad

Byggnadstyp

1-plans gavelradhus med suterrängvåning

Byggnadsår

1968

Uppvärmning

Centralvärme med egen värmeväxlare, vattenburen värme

Energideklaration

Utförd. Utfärdat den 23 april 2009
Energiprestanda: 108 kWh/m² (Atemp) och år

Byggnadssätt

Grundläggning: Betongplatta på mark
Grundmur: Betong
Stomme: Lättbetong
Fasad: Träpanel/prefabbetong
Fönster: 2-glas
Bjälklag: Lättbetong
Tak: Plåt
Utv. plåtarbete: Plåt

Övrigt

RENOVERINGSBESKRIVNING
2014 Vardagsrum ommålning väggar samt nya lister. Renovering yttertak (hela längan).
2012 Sovrum 3 nedre plan ny tapet, ommålning tak och lister. Omkittning och målning av fönster.
2011 Ny fasad baksida.
2010 Sovrum 2 entréplan målning vägg och tak, renovering garderober samt nya lister. Sovrum 1 entréplan ny tapet, ommålning tak samt renovering garderober. Fondvägg kök tapetserad. Dörrar entréplan målade samt nya beslag.
2009 Ny garagefasad, garageport renoverad samt ny förrådsdörr.

Renoveringar gjorda av förra ägaren:
2008 Tvättstuga renoverad. Avloppsstammen från entréplan samt från tvättmaskin och dusch utbytt.
2007 Trädäck baksida byggt.
2005 WC nedre plan renoverad. Hallen renoverad.
2003 Badrum entréplan renoverat. Köket renoverat. Nytt golv entréplan (oljad finstavig ekparkett, 3 cm tjock).

VÄRME OCH VATTEN
I samfällighetsavgiften ingår bl a kostnad för uppvärmning och vatten. Alla fastigheter inom samfälligheten har egna mätare, vilka avläses vid årsskiftet. Överstiger förbrukningen snittförbrukningen i samfälligheten får man erlägga överskjutande del och om man förbrukar mindre så får man pengar tillbaka.

Fastighetsbeteckning

Sicklaön 17:19

Övriga byggnader

Eget garage och parkeringsplats på tomten. Praktiskt förråd i garagets förlängning.

Allmänt om fastigheten

Driftskostnad

44 465 kr/år

Driftskostnad, varav

El: 6 534 kr
Renhållning: 2 826 kr
Väg, samf: 30 360 kr
Försäkring: 4 745 kr
Beräknat antal personer: 4

Kommentar

Angiven driftskostnad bygger på faktiska siffror från nuvarande ägare. I samfällighetsavgiften ingår kostnad för uppvärmning, V/A, kabel-TV med grund- och nöjesutbud via Ownit, bredband via fiber (100 Mbit/s ingår, kan ökas mot avgift), snöröjning samt underhåll av gemensamhetsanläggningar (panncentral, kulvertsystem, belysning mm). Huset har direktkopplat larm installerat. Abonnemanget kan övertas av köparen om så önkas. Kostnaden för tomträttsavgälden är avdragsgill med 30%.

Taxeringskod

220

Taxeringsvärde

2 972 000 kr, varav byggnadsvärde 1 197 000 kr

Summa pantbrev

2 370 000 kr

Tomt

Areal: 364 kvm
Tomttyp: Trädgårdstomt

Tomtbeskrivning

Framsida: Insynsskyddad framsida med plattsatt uteplats samt gräsmatta och rabatter. Här är det sol från morgon och fram över dagen. Över uteplatsen finns en bred markis. Garage med vidbyggt förråd på tomten. Förrådet är isolerat och har eluttag samt elektriskt element. Parkeringsplats bredvid garaget med uttag för motorvärmare.
Baksida: Stort trädäck och gräsmatta mot angränsande allmänning med härlig natur. Solen når trädäcket från ca kl. 11 till 19 sommartid. Mysig trädkoja som barnen gärna leker i finns också.

Vatten/avlopp

Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp.

Servitut etc

Andel i samfällighet/GA: Sicklaön GA:1
Last, Officialservitut: Utrymme

Tillträde

November

Klarlagt

Klarlagt-märkningen på en bostadsrätt innebär säljaren har en försäkring mot s k dolda fel och för en villa att fastigheten är besiktigad och försäkrad mot dolda fel. Läs mer om Klarlagt på husmanhagberg.se/klarlagt eller prata med din mäklare.

Om området

Duvnäs Utskog

Duvnäs Utskog är ett barnvänligt och lugnt område i Skuru, med närhet till det mesta. Här har du naturen inpå knuten. Naturreservatet Nyckelviken lockar med underbar natur, fina promenad- och joggingvägar, stall där barnen får träffa djuren och café i den gamla fina mangårdsbyggnaden. Närheten till Skurusundet och Saltsjön ger härlig havsmiljö och möjlighet till båtliv. Skurus egen lilla sjö, Bastusjön, erbjuder bad sommartid och skridskoåkning vintertid. I området finns fina lekplatser, fotbollsplan, tennisbana och även pulkabackar vintertid.

Förskola och skola på nära gångavstånd; Utskogens förskola och Borgvallaskolan (F-3). Därifrån går barnen ofta vidare till närbelägna Ektorps skola (F-6), Skuru skola (F-9) eller Internationella Engelska Skolan (4-9) i Nacka Strand (bra busskommunikationer).

Kommunikation

Goda pendlingsmöjligheter med bra busskommunikationer. Närmsta busshållsplats är Rudsjövägen. Därifrån tar motorvägsbuss 449 dig till/från Slussen på ca 20 min. i rusningstrafik. Buss 409 tar ca 10 min. till Nacka Forum och ca 30 min. till Slussen. För mer information och tidtabell se: www.sl.se.

Närservice

I närbelägna Ektorp finns bl a restauranger, bageri/konditori Gateau, deli, två matbutiker, träningscenter samt sjukhus med apotek. Nära även till ICA Maxi och shopping i Nacka Forum och Sickla Köpkvarter.

I närheten

Livsmedelsbutiker
Intertrade i Piteå AB
530 m
ICA Supermarket Ektorp
1,8 km
Köpcentrum & Gallerior
Nacka Forum
3,2 km
Sickla Köpkvarter
5,5 km
Daghem, Förskolor & Fritidshem
Utskogens förskola
440 m
Skuru förskola
1,5 km
Kollektivtrafik
Kungshamn
230 m
Knut Stangenbergs väg
300 m
Grundskolor
Borgvallaskolan
450 m
Ektorps Skola
1,6 km
Gymnasium
Nacka Enskilda Gymnasium AB
2,9 km
MediaGymnasiet
2,9 km
Universitet & Högskolor
Mamont AB
2,4 km
Johan Skyttes Högskola AB
2,6 km
Banker
SEB
3 km
FOREX Bank
3,2 km
Golfbanor & Golfklubbar
Ekholmsnäs Golf
3,9 km
Saltsjöbadens Golfklubb AB
5,9 km
Sport- & Idrottsanläggningar
Breviks idrottsplats
1,9 km
Vattenhuset AB
2,6 km
Simhallar & Utomhusbad
Bastusjön
1,1 km
Glasbrukssjön
1,4 km

Finns i närheten

Detta är en tjänst från Hitta.se som automatiskt mäter upp avstånd till olika platser. Vissa avvikelser kan förekomma då uträkningen bygger på luftväg och inte på det faktiska vägnätet. Det betyder att det inte tas hänsyn till naturliga hinder så som vatten, berg etc. Till exempel kan en affär på andra sidan sjön vara den närmsta enligt uträkningen.

Uppgifterna bygger på offentlig adressinformation. Det innebär att viss information kan saknas eller vara gammal.

Hör av dig till Emma Bivstedt för mer information!

Emma Bivstedt

Emma Bivstedt

Nacka

Reg Fastighetsmäklare / Civilekonom

Ansvarig mäklare

070-434 99 19

emma.bivstedt@husmanhagberg.se

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag – kostnadsfritt!

Boendekostnad

SEB erbjuder bolån. Och mer.

Period Aktuell ränta Din ränta
3 mån 2,04 % 1,54 %
3 år 2,04 % 1,54 %
Ansök om lånelöfte