Järla Gårdsväg 25, 5 tr

Bilder

  • Såld!
  • Sjöglimt från ena balkongen sommartid
  • Matplats med utgång till ena balkongen
  • Vardagsrum mot den möblerbara entrén
  • Sovrum med utgång till ena balkongen
  • Härlig kvällssol på köksbalkongen (säljarens bild)

Järla Gårdsväg 25, 5 tr , Järla Sjö , Nacka

Fantastiskt charmig insynsskyddad 2,5:a om 66 kvm belägen högst upp i huset med trevlig vindskänsla. Två balkonger i högt fritt läge med härlig utsikt och sol både morgon/dag respektive sen eftermiddag/kväll. Öppen planlösning mellan kök, vardagsrum och hall samt många fönster ger en ljus och rymlig känsla. Fräscht kök och badrum. Rymligt sovrum med gott om förvaring i garderober. Även den möblerbara hallen inrymmer bra förvaringsmöjligheter i garderober med skjutdörrar och i stort förråd.

Eventuellt kommer vinden ovanför lägenheten kunna inredas för att skapa ytterligare ett rum i etage.

Kort promenad till Järlasjön med badplats och bryggor för skön avkoppling. Nära till shopping och service i både Nacka Forum och Sickla Köpkvarter. Mycket bra kommunikationer till city med både bussar och Saltsjöbanan ett stenkast bort.

Detta är en fantastisk lägenhet som måste upplevas på plats - varmt välkommen till visning!

66 kvm, 2,5 rok

Månadsavgift:
4 029 kr Inkl värme, vatten, bredband, kabel-TV & telefoni
Typ:
Lägenhet
Boarea:
66 kvm
Våning:
5, hiss finns
Byggår:
2005
Driftskostnad:
486 kr/månad

Mer information

Visa objekt på karta

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

2,5 rum

Boarea

66 kvm

Rumsbeskrivning

HALL
Välkomnande möblerbar hall med plats för skrivbordshörna under takfönster med fint ljusinsläpp. Goda förvaringsmöjligheter i garderob med skjutdörrar och i stort FÖRRÅD/KLÄDKAMMARE. Målade vita väggar och parkettgolv.

VARDAGSRUM
Luftigt och ljust vardagsrum i öppen planlösning med kök och hall. Här finns gott om plats för soffa och annan möblering. Rummet har vitmålade väggar och parkettgolv samt sluttande tak med takfönster som ger en trevlig vindskänsla.

KÖK
Ljust kök med utgång till lägenhetens ena balkong. Köket har vit inredning från Vedum samt vitt kakel ovan arbetsytor i rostfritt och laminat. Vitvaror från 2012 (spis, kyl/frys, diskmaskin). Vitmålade väggar och parkettgolv. Matplats med fint ljusinsläpp från stort fönster och helglasad balkongdörr.

BALKONG nr 1
Balkong i högt och fritt läge med utgång från köket. Här kan du njuta av sen eftermiddags- och kvällssol.

SOVRUM
Stort sovrum med gott om plats för dubbelsäng. Härifrån når du lägenhetens andra balkong. Utmärkta förvaringsmöjligheter i platsbyggda garderober längs ena väggen. Vitmålade väggar och parkettgolv.

BALKONG nr 2
Balkong i högt och fritt österläge med sol från soluppgång till ca 14:30. Härifrån har du utsikt ner mot Järlasjön och över takåsarna i Järla Sjö och villorna i intilliggande Lillängen.

BADRUM
Rymligt helkaklat badrum med klinkergolv. Duschhörna med glasväggar, wc, handfat, spegel och flera förvaringsskåp. Här finns även tvättmaskin och torktumlare med praktisk arbetsbänk ovanpå. Fönster.

VINDSPLAN
Ovanför lägenheten finns en vind som eventuellt kan inredas för att skapa ytterligare ett rum i etage. Föreningen har ställt sig positiv till detta förslag.

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

5 av 5, hiss finns

Avgift

4 029 kr Inkl värme, vatten, bredband, kabel-TV & telefoni

Andel i föreningen

2,573%

Tillträde

Enligt överenskommelse

Byggnad

Byggnadstyp

Flerbostadshus

Byggnadsår

2005

Uppvärmning

Fjärrvärme

Energideklaration

Utförd. Utfärdat den 17 februari 2014
Energiklass: E
Energiprestanda: 124 kWh/m² (Atemp) och år

Byggnadssätt

Fönster: 3-glas

Allmänt om fastigheten

Driftskostnad

5 837 kr/år

Driftskostnad, varav

El: 4 067 kr
Försäkring: 1 770 kr
Beräknat antal personer: 1

Kommentar

Driftskostnaden kan variera beroende på levnadssätt, avtal och användning. Detta är säljarens faktiska årsförbrukning (2008 kWh).

Övrigt

Tillgång till cykelförråd och barnvagnsrum.

Uppgiften om lägenhetens andel av föreningens årsavgift har ej gått att få fram från föreningens förvaltare.

Förening

Namn

Brf Marketenteriet

Om föreningen

Föreningen består av 38 lägenheter belägna mot liten innergård. Ett av husen på grannfastigheten har tidigare fungerat som marketenteri, därav föreningens namn.

I föreningen finns bredband 100 mbit, ip-telefoni och kabel-tv från Ownit (ingår i månadsavgiften). Tillgång till flera cykelförråd och barnvagnsrum.

Det finns inga planerade avgiftsförändringar i dagsläget. Man lägger om avskrivningen på föreningens byggnader från progressiv till rak. Styrelsens förslag är att inte höja avgiften pga av detta. Beslut tas på stämman den 21 maj. Det finns inga stora renoveringar inplanerade.

Överlåtelseavgift om 2,5% av gällande prisbasbelopp, betalas av köparen. Pantsättningsavgift om 1% av gällande prisbasbelopp, betalas av låntagaren per pant.

Om området

Järla Sjö

Järla Sjö är ett bostadsområde och en idyllisk småstad belägen vid Järlasjöns norra strand, strax väster om Lillängen. Järla Sjö rymmer idag cirka 700 bostäder blandat med butiker, restauranger och ungefär 1200 arbetsplatser i gamla upprustade industribyggnader. Det planeras för att industribyggnaderna skall byggas om till bostäder under de kommande åren. År 2004 fick Järla Sjö Stadsmiljörådets utmärkelse som delas ut för förtjänstfulla insatser att förbättra stadsmiljöns kvaliteter.

Boende i Järla Sjö erbjudes bad, kräftfiske och båtliv under sommarhalvåret samt skridskoåkning och längdskidor på sjön vintertid. Här finns även många parker med bänkar och ett flertal lekplatser för barnen.

På andra sidan Järlasjön, bortanför Hästhagen ligger Nackareservatet och populära friluftsanläggningen Hellasgården. Vill man åka slalom vintertid är det inte långt till Hammarbybacken.

Längs strandkanten finns fina promenadstråk och bryggor för ett uppfriskande bad. Invid bryggorna finns även båtplatser att hyra och i augusti varje år fiskas det kräftor i sjön.

Kommunikation

Mycket bra kommunikationer med både buss från Järla station och tåg från Saltsjö-Järla till Slussen. Trafiken går dygnet runt och tar 10-15 minuter.

Närservice

Restauranger och butiker finns i området. Kort gångavstånd till Stockholms bästa shopping, här bor man mitt emellan Sickla Köpkvarter och Nacka Forum. I de stora shoppingkvarteren finns ett brett utbud av affärer, restauranger, livsmedelsbutiker, systembolag, apotek och caféer. I Sickla finns även SATS, biograf, bowling samt Andys lekland. I närområdet finns ett flertal populära förskolor och skolor.

Parkering

Boendeparkering i området med elektronisk parkering (inga lappar behövs i bilen). 30-dagars parkering kostar 350 kr/månad och garage kostar 850 kr/månad. Kontakta områdesansvarig Bengt Lidforss för frågor om tillgänglighet garage, 0702 98 98 95 eller info@jarlasjo.se.

I närheten

Livsmedelsbutiker
Picard
590 m
Willy:s Hemma
590 m
Köpcentrum & Gallerior
Nacka Forum
710 m
Sickla Köpkvarter
1,9 km
Daghem, Förskolor & Fritidshem
Optimus förskola
50 m
Kristallens förskola
200 m
Kollektivtrafik
Lillängen
240 m
Saltsjö-Järla station
300 m
Grundskolor
Järla Skola
300 m
Montessoriskolan Castello. Pysslingen Förskolor och Skolor AB
300 m
Gymnasium
Nacka gymnasium
490 m
Praktiska Nacka
1 km
Universitet & Högskolor
Mamont AB
2 km
Stockholmsjournalsiternas Seniorer
3,2 km
Banker
Handelsbanken Nacka Forum
700 m
Nordea Bank AB
700 m
Golfbanor & Golfklubbar
Birdiefabriken AB
3,1 km
Björkhagens Golfklubb
3,3 km
Sport- & Idrottsanläggningar
Cafeteria Nacka Sporthall
370 m
Medley Nacka Simhall
490 m
Simhallar & Utomhusbad
Medley Nacka Simhall
490 m
Vattenhuset AB
1,2 km

Finns i närheten

Detta är en tjänst från Hitta.se som automatiskt mäter upp avstånd till olika platser. Vissa avvikelser kan förekomma då uträkningen bygger på luftväg och inte på det faktiska vägnätet. Det betyder att det inte tas hänsyn till naturliga hinder så som vatten, berg etc. Till exempel kan en affär på andra sidan sjön vara den närmsta enligt uträkningen.

Uppgifterna bygger på offentlig adressinformation. Det innebär att viss information kan saknas eller vara gammal.

Hör av dig till Emma Bivstedt för mer information!

Emma Bivstedt

Emma Bivstedt

Nacka

Reg Fastighetsmäklare / Civilekonom

Ansvarig mäklare

070-434 99 19

emma.bivstedt@husmanhagberg.se

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag – kostnadsfritt!

Boendekostnad

SEB erbjuder bolån. Och mer.

Period Aktuell ränta Din ränta
3 mån 2,04 % 1,54 %
3 år 2,04 % 1,54 %
Ansök om lånelöfte