Järla Gårdsväg 25, 5 tr

Bilder

  • Såld!
  • Högt fritt läge & vidsträckt utsikt från balkongen
  • Snyggt fräscht kök med utgång till härlig balkong
  • Kök
  • Ljus matplats med fin utsikt över takåsarna
  • Öppen planlösning

Järla Gårdsväg 25, 5 tr , Järla Sjö , Nacka

Välkommen till denna charmiga 2:a om 53 kvm belägen högst upp i huset med trevlig vindskänsla. Balkong i högt fritt läge med härlig utsikt över takåsarna i Järla Sjö och villorna i Lillängen. Öppen planlösning mellan kök, vardagsrum och hall samt många fönster ger en ljus och rymlig känsla. Snyggt och modernt kök och badrum. Sovrum med gott om förvaring i garderober och separat förråd. Även hallen inrymmer bra förvaringsmöjligheter i garderobsvägg med skjutdörrar.

Eventuellt kommer vinden ovanför lägenheten kunna inredas för att skapa ytterligare ett rum i etage.

Kort promenad till Järlasjön med badplats och bryggor för skön avkoppling. Nära till shopping och service i både Nacka Forum och Sickla Köpkvarter. Mycket bra kommunikationer till city med både bussar och Saltsjöbanan ett stenkast bort.

En toppfräsch lägenhet som måste ses - varmt välkommen till visning!

53 kvm, 2 rok

Månadsavgift:
3 462 kr Inkl värme, vatten, bredband, kabel-TV & telefoni
Typ:
Lägenhet
Boarea:
53 kvm
Våning:
5, hiss finns
Byggår:
2005
Driftskostnad:
476 kr/månad

Mer information

Visa objekt på karta

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

2 rum

Boarea

53 kvm

Rumsbeskrivning

HALL
Välkomnande hall med vitmålade väggar och målat parkettgolv. Goda förvaringsmöjligheter i garderob med spegelskjutdörrar och under sittbänk innanför ytterdörren (säkerhetsdörr).

VARDAGSRUM
Ljust och luftigt vardagsrum i öppen planlösning med kök och hall. Här finns gott om plats för soffa och annan möblering. Rummet har vitmålade väggar och målat parkettgolv samt två takfönster som ger en trevlig vindskänsla.

KÖK
Snyggt modernt kök renoverat 2013 med nytt kakel, nya luckor från Vedum (där även originalstommarna kommer ifrån) och ny bänkskiva i valnöt. Gott om arbetsytor och förvaring. Den maskinella utrustningen består av: induktionshäll (2013), varmluftsugn (2013), fläkt (2013), kyl/frys samt integrerad diskmaskin. Vitmålade väggar och målat parkettgolv. Ljus matplats vid stort fönster och glasad dörr till balkong. Detta ger en fantastisk utsikt!

BALKONG
Härlig balkong i högt och fritt läge med utsikt över takåsarna i Järla Sjö och Lillängens grönskande villakvarter. Här kan man njuta av solen från tidig morgon till eftermiddag. Trätrall.

SOVRUM
Stort sovrum med plats för dubbelsäng. Två takfönster ger fint ljusinsläpp. Utmärkta förvaringsmöjligheter i garderober längs hela ena väggen och i separat FÖRRÅD på motsatt vägg (detta utrymme har av tidigare ägare använts som ett extra sovrum). Vitmålade väggar och målat parkettgolv.

BADRUM
Rymligt helkaklat badrum med klinkergolv. Duschhörna med glasväggar, wc, handfat med kommod (2013), spegelskåp (2013), väggskåp (2013) och två väggfasta hyllor. Här finns även tvättmaskin och torktumlare med praktisk arbetsbänk ovanpå.

VINDSPLAN
Ovanför lägenheten finns en vind som eventuellt skulle kunna inredas för att skapa ytterligare ett rum i etage. Föreningen har ställt sig positiv till detta förslag.

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

5 av 5, hiss finns

Avgift

3 462 kr Inkl värme, vatten, bredband, kabel-TV & telefoni

Andel i föreningen

2,066%

Reparationsfond

0 kr

Tillträde

Enligt överenskommelse

Byggnad

Byggnadstyp

Flerbostadshus

Byggnadsår

2005

Uppvärmning

Fjärrvärme

Energideklaration

Utförd. Utfärdat den 17 februari 2014
Energiklass: E
Energiprestanda: 124 kWh/m² (Atemp) och år

Byggnadssätt

Fönster: 3-glas

Fastighetsbeteckning

Sicklaön 145:12.2

Allmänt om fastigheten

Driftskostnad

5 722 kr/år

Driftskostnad, varav

El: 3 178 kr
Försäkring: 2 544 kr
Beräknat antal personer: 2

Övrigt

Tillgång till cykelförråd bredvid porten och till barnvagnsrum på entréplanet.

Uppgiften om lägenhetens andel av föreningens årsavgift har ej gått att få fram från föreningens förvaltare.

Förening

Namn

Brf Marketenteriet

Om föreningen

Föreningen består av 38 lägenheter belägna mot liten innergård. Ett av husen på grannfastigheten har tidigare fungerat som marketenteri, därav föreningens namn.

I föreningen finns bredband 100 mbit, ip-telefoni och kabel-tv från Ownit (ingår i månadsavgiften). Tillgång till flera cykelförråd och barnvagnsrum.

Det finns inga planerade avgiftsförändringar i dagsläget. Man lägger om avskrivningen på föreningens byggnader från progressiv till rak. Styrelsens förslag är att inte höja avgiften pga av detta. Beslut tas på stämman den 21 maj. Det finns inga stora renoveringar inplanerade.

Överlåtelseavgift om 2,5% av gällande prisbasbelopp, betalas av köparen. Pantsättningsavgift om 1% av gällande prisbasbelopp, betalas av låntagaren per pant.

Om området

Järla Sjö

Järla Sjö är ett bostadsområde och en idyllisk småstad belägen vid Järlasjöns norra strand, strax väster om Lillängen. Järla Sjö rymmer idag cirka 700 bostäder blandat med butiker, restauranger och ungefär 1200 arbetsplatser i gamla upprustade industribyggnader. År 2004 fick Järla Sjö Stadsmiljörådets utmärkelse som delas ut för förtjänstfulla insatser att förbättra stadsmiljöns kvaliteter.

Boende i Järla Sjö erbjudes bad, kräftfiske och båtliv under sommarhalvåret samt skridskoåkning och längdskidor på sjön vintertid. Här finns även många parker med bänkar och ett flertal lekplatser för barnen.

På andra sidan Järlasjön, bortanför Hästhagen ligger Nackareservatet och populära friluftsanläggningen Hellasgården. Vill man åka slalom vintertid är det inte långt till Hammarbybacken.

Längs strandkanten finns fina promenadstråk, bryggor för ett uppfriskande bad och en trevlig sjökrog. Invid bryggorna finns även båtplatser att hyra och i augusti varje år fiskas det kräftor i sjön.

Kommunikation

Mycket bra kommunikationer med både buss från Järla station och tåg från Saltsjö-Järla till Slussen. Trafiken går dygnet runt och tar 10-15 minuter.

Närservice

Restauranger och butiker finns på gångavstånd. Kort avstånd till Stockholms bästa shopping, här bor man mitt emellan Sickla Köpkvarter och Nacka Forum. I de stora shoppingkvarteren finns ett brett utbud av affärer, restauranger, livsmedelsbutiker, systembolag, apotek och caféer. I Sickla finns även SATS, biograf, bowling samt Andys lekland. I närområdet finns ett flertal populära förskolor och skolor.

Parkering

Boendeparkering i området med elektronisk parkering (inga lappar behövs i bilen). 30-dagars parkering kostar 350 kr/månad och garage kostar 850 kr/månad. Kontakta områdesansvarig Bengt Lidforss för frågor om tillgänglighet garage på info@jarlasjo.se.

I närheten

Livsmedelsbutiker
Picard
600 m
Willy:s Hemma
600 m
Köpcentrum & Gallerior
Nacka Forum
710 m
Sickla Köpkvarter
1,9 km
Daghem, Förskolor & Fritidshem
Optimus förskola
40 m
Kristallens förskola
200 m
Kollektivtrafik
Lillängen
240 m
Saltsjö-Järla station
300 m
Grundskolor
Montessoriskolan Castello. Pysslingen Förskolor och Skolor AB
300 m
Järla Skola
300 m
Gymnasium
Nacka gymnasium
490 m
Praktiska Nacka
1 km
Universitet & Högskolor
Mamont AB
2 km
Stockholmsjournalsiternas Seniorer
3,2 km
Banker
Handelsbanken Nacka Forum
710 m
Nordea Bank AB
710 m
Golfbanor & Golfklubbar
Birdiefabriken AB
3,1 km
Björkhagens Golfklubb
3,3 km
Sport- & Idrottsanläggningar
Cafeteria Nacka Sporthall
370 m
Medley Nacka Simhall
490 m
Simhallar & Utomhusbad
Medley Nacka Simhall
490 m
Vattenhuset AB
1,2 km

Finns i närheten

Detta är en tjänst från Hitta.se som automatiskt mäter upp avstånd till olika platser. Vissa avvikelser kan förekomma då uträkningen bygger på luftväg och inte på det faktiska vägnätet. Det betyder att det inte tas hänsyn till naturliga hinder så som vatten, berg etc. Till exempel kan en affär på andra sidan sjön vara den närmsta enligt uträkningen.

Uppgifterna bygger på offentlig adressinformation. Det innebär att viss information kan saknas eller vara gammal.

Hör av dig till Emma Bivstedt för mer information!

Emma Bivstedt

Emma Bivstedt

Nacka

Reg Fastighetsmäklare / Civilekonom

Ansvarig mäklare

070-434 99 19

emma.bivstedt@husmanhagberg.se

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag – kostnadsfritt!

Boendekostnad

SEB erbjuder bolån. Och mer.

Period Aktuell ränta Din ränta
3 mån 2,04 % 1,54 %
3 år 2,04 % 1,54 %
Ansök om lånelöfte