Skyttevägen 18 F, 3 tr

Bilder

  • Såld!
  • Fint renoverad lgh med härlig balkong
  • Ljus luftig lägenhet
  • Rum med sovalkov
  • In mot kokvrå och ut mot balkong

Skyttevägen 18 F, 3 tr , Saltsjöbaden/Solsidan , Nacka

LÅG MÅNADSAVGIFT! Ljus, charmig etta på 26 kvm i mycket gott skick med balkong i fint läge med eftermiddags- och kvällssol. Lägenheten är omfattande renoverad med snyggt kök, helkaklat stambytt badrum, vitmålade väggar och genomgående fin ekparkett. Gott om förvaring i tre garderober och källarförråd.

Fantastiska omgivningar runt omkring med promenadavstånd till hav, sjöar och bad samt härlig natur i Erstaviks naturreservat. Nära till Saltsjöbanan, som tar dig till Slussen på ca 30 min.

Varmt välkommen till visning!

26 kvm, 1 rok

Månadsavgift:
1 256 kr Inkl värme, vatten, kabel-tv & bredband
Typ:
Lägenhet
Boarea:
26 kvm
Våning:
3
Lägenhetsnummer:
639
Byggår:
1954
Driftskostnad:
404 kr/månad

Mer information

Visa objekt på karta

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

1 rum

Boarea

26 kvm

Rumsbeskrivning

HALL
Hall med avhängningsmöjligheter och gott om praktisk förvaring i tre garderober. Vita målade väggar och ekparkettgolv.

RUM MED SOVALKOV
Ljust rum med plats för både soffgrupp och matplats. Vitmålade väggar och ekparkett. Utgång till BALKONG i lummigt läge med eftermiddags- och kvällssol. Sovalkov som ger en fin inramning för sängen.

KÖK
Ytoptimerad och snyggt renoverad kokvrå med kaklade och vitmålade väggar samt ekparkett på golv. Gott om förvaring i skåp, lådor och vitrinskåp. Bänkskiva i laminat. Den maskinella utrustningen består av: induktionshäll, varmluftsugn, fläkt, kyl/frys och mikro. Fönster som ger fint ljusinsläpp.

BADRUM
Stambytt badrum med helkaklade väggar och klinkers med golvvärme. Dusch med välvda glasdörrar, wc, handfat med kommod, handdukstork och väggspegel.

FÖRRÅD
Till lägenheten hör ett källarförråd.

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

3 av 3, hiss finns ej

Avgift

1 256 kr Inkl värme, vatten, kabel-tv & bredband

Andel i föreningen

0,8047%

Andel av årsavgiften

0,89493%

Tillträde

Omgående eller enl ök

Byggnad

Byggnadstyp

Flerbostadshus

Byggnadsår

1954

Uppvärmning

Bergvärme/olja/el

Energideklaration

Utförd. Utfärdat den 24 juni 2010
Energiprestanda: 89 kWh/m² (Atemp) och år

Allmänt om fastigheten

Driftskostnad

4 852 kr/år

Driftskostnad, varav

El: 2 800 kr
Försäkring: 2 052 kr
Beräknat antal personer: 1

Kommentar

Driftskostnaden är säljarens faktiska kostnad och kan för en köpare variera beroende på avtal och levnadssätt.

Övrigt

Uppgiven area är baserad på säljarens information och kontrollerad med föreningen. Föreningen garanterar inte att uppgiven area överensstämmer med verklig area. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör vidta en uppmätning.

Förening

Namn

Brf Vaxskivlingen 2

Om föreningen

Bostadsrättsföreningen Vaxskivlingen 2 bildades 1981 och förvärvade 1982 föreningens fastighet Solsidan 10:2, som består av ett flerbostadshus byggt 1954. Föreningen upplåter 38 lägenheter med bostadsrätt och 4 större hyreslokaler samt förråd, garage och parkeringsplatser som även hyrs ut. I föreningen finns gemensam tvättstuga, bastu, cykelförråd/barnvagnsrum och däcksförråd. Trappstädning, snöskottning och trädgårdsskötsel utförs av de boende själva enligt schema.

Taken lades om 2005/2006, stambyte utfördes 2008 och samma år installerades bergvärme. Under 2012 utfördes kontroller och reparationer av balkongerna. Asfaltering gårdssida är planerad till våren 2017. Mer utförlig information om utfört och planerat underhåll finner du i årsredovisningen.

Välskött förening med god ekonomi och låga lån. Föreningens årsavgift, som hållits oförändrad sedan stambytet 2009, sänktes 2015 med 4% och med 13,5% 2016. På styrelsemöte 2016-10-24 beslutades om avgiftssänkningar för 2017. Fr o m 1/1-17 har avgiften sänkts med 7% och fr o m 1/8-17 planerar man att sänka den med ytterligare 8,3%. Föreningen kommer att sälja två nybyggda, mindre lägenheter i markplan. Dessa är tidigare lokaler som byggts om. Fler lokaler finns för eventuell ombyggnad till bostadsrättslägenheter, men beslut är inte fattat.

2016 drog föreningen in fiber från Telia. 100 Mbit/s internet samt ca 25 TV-kanaler ingår numera i månadsavgiften. Vill man ha större paket får man teckna avtal för det själv. IP-telefoni finns också.

Föreningen har ekonomisk förvaltning via SBC och sköter själva delar av den tekniska förvaltningen såsom trappstädning och trädgårdsskötsel.
Överlåtelseavgift debiteras säljaren med 2,5% av gällande prisbasbelopp. Pantsättningsavgift debiteras med 1% av gällande prisbasbelopp per pantsättning.

Föreningen har en grönskande och fin trädgård med gemensamma sittgrupper och grill.

Allmän parkering finns vid infarten till Skyttevägen. Föreningen hyr ut både p-platser (ca 13 st) samt garageplatser (ca 15 st). Kostnad 150 kr/mån för en p-plats (höjs till 290 kr fr o m 1/8-17) och garage ca 500 kr/mån beroende på storlek. För närvarande (2017-01-24) är det kort kö till p-platserna och längre kö till garagen, men det finns parkeringsplatser utanför tomtgränsen som är avgiftsfria.

På andra sidan gatan ligger en sushirestaurang, en frisör och ett gym, Puls&Träning. I Saltsjöbadens centrum finns matbutik, Systembolag, Apotek, flera restauranger och caféer, ett flertal butiker, bibliotek samt gym.

I närheten av bostaden finns Erstaviks naturområde med joggingspår, fin skogsmark och bad vid både klippor och strand. Ytterligare ett bad finns i Solsidan - Vårgärdsbadet - med liten strand och brygga. KSSS har sin verksamhet intill Grand Hotell, med seglingskurser och tävlingar i hamnen. Saltsjöbaden har även en egen golfklubb med en 9-hålsbana och en 18-hålsbana. Här spåras för längdskidåkning vintertid. Vintertid kan även den egna slalombacken nyttjas.

KOMMUNIKATION
Ett par minuters promenad till Saltsjöbanans station, Solsidan Station, där även buss 408 går till Älgö. Nattbuss 497 går från Slussen och T-centralen till Saltsjöbaden.

Läs mer om föreningen i föreningens årsredovisning, stadgar och energideklaration (vilka finns under fliken "Viktiga dokument"). Uppdaterade stadgar kommer börja gälla efter kommande årsstämma 26/4-17. De föreslagna nya stadgarna kan tillhandahållas av mäklaren vid visning.

Nacka kommun har en informativ hemsida där du kan läsa om det mesta i kommunen - allt ifrån byggplaner i området och planerad utbyggnad av tunnelbana till Nacka till t ex skolalternativ och kommunens fina naturområden, se www.nacka.se.

Om området

Saltsjöbaden/Solsidan

I vackra Saltsjöbaden finns förutom fantastiskt härlig natur och ett aktivt båtliv en tennishall och utomhusbanor, både 9- och 18-håls golfbana, simhall, idrottsplats med konstgräs, ishall och slalombacke med lift. Badplatser finns det gott om. Sommartid kan ett besök på Holmens Kök och Bar med livemusik på helgerna varmt rekommenderas.

Kommunikation

Saltsjöbanan tar dig till Slussen på ca 30 minuter. Även nattbuss finns; buss 497.

Närservice

I Solsidan finns restauranger (grill & café, Bistro Solsidan och Sushibar), frisör och träningscenter. I Saltsjöbadens centrum finns shopping och service, med bl a butiker, matbutiker, bank, träningscenter, systembolag, folktandvård, vårdcentral, apotek, bibliotek, blomsterhandel mm.

I närheten

Livsmedelsbutiker
Saduk Handel AB
120 m
ICA Supermarket
1,7 km
Köpcentrum & Gallerior
Saltsjöbaden Centrum
1,7 km
Tyresö Centrum
4,5 km
Daghem, Förskolor & Fritidshem
Vårgärdets förskola
100 m
Pysslingen Förskolor och Skolor AB Förskolan Tuvan
240 m
Kollektivtrafik
Solsidan station
310 m
Erstaviksbadet station
370 m
Grundskolor
Da Vinciskolan
70 m
Kunskapsskolan Saltsjöbaden
780 m
Gymnasium
Internationella Engelska Skolan Tyresö
4,8 km
Universitet & Högskolor
Becker Growth Consulting AB
560 m
Johan Skyttes Högskola AB
5,7 km
Banker
SEB
1,8 km
Nordea Bank AB
4,6 km
Golfbanor & Golfklubbar
Ncf Nordic Corporate Finance AB
1,9 km
Saltsjöbadens Golfklubb AB
2 km
Sport- & Idrottsanläggningar
Saltsjöbadens Tennisklubb
1,4 km
Saltsjöbadens Tennisklubb
1,4 km
Simhallar & Utomhusbad
Vårgärdsbadet
870 m
Erstaviksbadet
1,4 km

Finns i närheten

Detta är en tjänst från Hitta.se som automatiskt mäter upp avstånd till olika platser. Vissa avvikelser kan förekomma då uträkningen bygger på luftväg och inte på det faktiska vägnätet. Det betyder att det inte tas hänsyn till naturliga hinder så som vatten, berg etc. Till exempel kan en affär på andra sidan sjön vara den närmsta enligt uträkningen.

Uppgifterna bygger på offentlig adressinformation. Det innebär att viss information kan saknas eller vara gammal.

Hör av dig till Emma Bivstedt för mer information!

Emma Bivstedt

Emma Bivstedt

Nacka

Reg Fastighetsmäklare / Civilekonom

Ansvarig mäklare

070-434 99 19

emma.bivstedt@husmanhagberg.se

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag – kostnadsfritt!

Boendekostnad

SEB erbjuder bolån. Och mer.

Period Aktuell ränta Din ränta
3 mån 2,04 % 1,54 %
3 år 2,04 % 1,54 %
Ansök om lånelöfte