Ugglevägen 17 E

Bilder

  • Såld!
  • Kök
  • Ljust fint rum
  • Sovdel i vardagsrum (går att göra till eget rum)
  • Balkong
  • Hall

Ugglevägen 17 E , Ektorp , Nacka

Välplanerad och charmig 1:a överst i huset med balkong i härligt sydvästläge. Bra planlösning med möjlighet att skapa en mini-2:a genom att särskilja sovdelen från vardagsrummet. Rymligt kök med bra arbetsytor och plats för matbord samt hall med praktisk garderobsförvaring.

Området är vackert beläget med hav och skog på nära håll och ändå bara ca 10-20 minuter från Stockholm. Här finns badsjöar, Skuruparken med skog, Saltsjö-Duvnäs marina, strandpromenad, café Koloni och Olle Nymans ateljé m.m. På promenadavstånd finns butiker och service i Ektorps Centrum. Täta bussförbindelser till Slussen (ca 20 min) likväl som vidare ut till skärgården.

Varmt välkommen till visning!

38 kvm, 1 rok

Månadsavgift:
2 240 kr Inkl värme, vatten, bredband & basutbud kabel-TV
Typ:
Lägenhet
Boarea:
38 kvm
Våning:
3
Lägenhetsnummer:
72
Byggår:
1946
Driftskostnad:
319 kr/månad

Mer information

Visa objekt på karta

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

1 rum

Boarea

38 kvm

Rumsbeskrivning

HALL
Trevlig hall med plats för avhängning av kläder och gott om förvaring i fyra garderober. Vitmålade väggar och laminatgolv. Ny säkerhetsdörr installerad.

KÖK
Charmigt kök med matplats för 3-4 personer. Vitmålade skåpluckor och vitt kakel ovan arbetsbänk i trä. Utrustning: glashäll, ugn, fläkt, diskmaskin och kyl/frys. Ljust målade väggar och laminatgolv.

VARDAGSRUM/SOVRUM
Stort ljust rum med utgång till BALKONG i härligt sydvästläge. Rummet kan delas av om man önskar ett mer avskilt sovrum. Vitmålade väggar (ej randig fondtapet längre som på bild) och parkettgolv.

BADRUM
Helkaklat badrum från stambytet 1995 utrustat med badkar, wc och handfat. Stort fönster som ger fint ljusinsläpp.

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

3 av 3, hiss finns ej

Avgift

2 240 kr Inkl värme, vatten, bredband & basutbud kabel-TV

Andel i föreningen

0,5637%

Andel av årsavgiften

0,50514%

Tillträde

Enligt överenskommelse

Byggnad

Byggnadstyp

Flerbostadshus

Byggnadsår

1946

Uppvärmning

Fjärrvärme

Energideklaration

Utförd. Utfärdat den 23 januari 2009
Energiprestanda: 132 kWh/m² (Atemp) och år

Allmänt om fastigheten

Driftskostnad

3 830 kr/år

Driftskostnad, varav

El: 1 922 kr
Försäkring: 1 908 kr
Beräknat antal personer: 1

Kommentar

Driftskostnaden är säljarens faktiska kostnad det senaste året och kan för en köpare variera beroende på avtal och levnadssätt. Föreningen har planer på att teckna gemensamt elavtal för alla medlemmar. Kostnaden kommer då att redovisas som tillägg på månadsavin.

Förening

Namn

Brf Nacka Hus nr 2 i Ekängen

Om föreningen

Huset byggdes 1946. Föreningen upplåter 146 lägenheter med bostadsrätt samt 1 lägenhet och 9 lokaler med hyresrätt. Föreningen består till stor del av 1:or, 2:or och 3:or. Rörstambyte skedde 1994-95. Förrådsutrymmen finns i källaren.

Parkeringsplats finns att hyra (kö kan förekomma, det finns 80 platser). P-platserna med el, kostar 300:-/månad och i dagsläget finns det några lediga platser (2017-09-30).

Övriga utrymmen: I föreningen finns tillgång till gemensam tvättstuga i port 23A, cykelrum, bastu i port 21D samt barnvagnsrum. Det finns även fina gemensamma grönytor med bland annat boulebana, utemöbler, grillplats och lekplats. I föreningens lokaler finns bland annat pizzeria samt en öppen förskola.

Bredbands-tv: Bredbandsbolaget, basutbudet ingår via föreningens gruppanslutning, men i övrigt lägger man till och betalar för eventuella tillval.
Fiber finns indraget, bredband via Bredbandsbolaget (ingår i månadsavgiften).

Överlåtelseavgift debiteras köparen med 2,5% av aktuellt prisbasbelopp. Pantsättningsavgift debiteras med 1% av det aktuella prisbasbeloppet vid varje pantsättning.

Det finns inga planerade avgiftsförändringar för 2017.

Inplanerade större renoveringar/reparationer närmaste tiden: Husen ska dräneras om senast 2018, finansieras initialt med lån. Föreningen följer en underhållsplan som sträcker sig mellan åren 2017 och 2021. Se detaljerad lista i årsredovisningen över utfört och planerat underhåll. Under 2014 och 2015 har föreningen låtit bygga om det gamla tvättstugehuset till lägenheter som sålts under 2015.

Alla lägenheter har fått nya elskåp, jordfelsbrytare och tre-fas. Elen avläses numera digitalt per lägenhet och debiteras tillsammans med månadsavgiften. Balkongdörrar byts ut 2015-17.

Föreningen arbetar med ett projektförslag gällande nybyggnation av bostäder på föreningens markyta mellan Fasanvägen och Ugglevägen, "projekt Ekbacken/Skogsbacken". Det är ett projekt som kan inbringa stora intäkter till föreningen, som nu förbereder en försäljning. Läs mer på föreningens hemsida. Detaljplanearbetet kring projekt Ekbacken kan du läsa mer om på kommunens hemsida.

Läs mer om föreningen på hemsidan: www.nackahus2.com och i föreningens årsredovisning och stadgar (finns under fliken "Viktiga dokument").

Nacka kommun har en informativ hemsida där du kan läsa om det mesta i kommunen - allt ifrån byggplaner i området och planerad utbyggnad av tunnelbana till Nacka till t ex skolalternativ och kommunens fina naturområden, se www.nacka.se.

Äkta/oäkta

Föreningen är en äkta bostadsrättsförening

Överlåtelseavgift

1120 kr

Pantsättningsavgift

448 kr

Om området

Ektorp

Ektorp är ett populärt, lugnt och naturskönt område nära till Skurusundet med fina promenadstråk längs vattnet i Skuruparken. Promenadavstånd till underbara Nyckelviken, där det finns en lantgård med djur och herrgård från 1700-talet, motionsslingor, stora grönområden och badklippor. Möjlighet till bad finns också i Långsjön, ca 15 minuters promenad bort. Ektorps skola ligger i närområdet, likaså Skuru skola och Saltängens skola. Dessutom finns det flera förskolor som ligger i området. För mer info se: www.nacka.se

Kommunikation

Väldigt goda kommunikationer med täta avgångar, det tar cirka 10-15 min in till Slussen. Kollektivtrafik dygnet runt.

Närservice

Ektorps centrum är närmaste centrum. Där finns bl a restauranger, bageri Gateau, deli, blomsterbutik, närbutiker, träningscenter samt sjukhus med apotek. Nära även till ICA Maxi och shopping i Nacka Forum och Sickla Köpkvarter.

I närheten

Livsmedelsbutiker
Rds Konsultbyrå AB
60 m
ICA Supermarket Ektorp
260 m
Köpcentrum & Gallerior
Nacka Forum
2,3 km
Sickla Köpkvarter
4,8 km
Daghem, Förskolor & Fritidshem
Förskola Lilla Nacka AB
220 m
Saltsjö-Duvnäs Montessoriförskola
270 m
Kollektivtrafik
Skuru skola
230 m
Gamla allén
300 m
Grundskolor
Förskola Lilla Nacka AB
220 m
Skuru Skola
380 m
Gymnasium
MediaGymnasiet
2,5 km
Nacka Enskilda Gymnasium AB
2,5 km
Universitet & Högskolor
Johan Skyttes Högskola AB
830 m
Mamont AB
890 m
Banker
Handelsbanken Nacka Forum
2,3 km
Nordea Bank AB
2,3 km
Golfbanor & Golfklubbar
Saltsjöbadens Golfklubb AB
4,5 km
Björkhagens Golfklubb
5,1 km
Sport- & Idrottsanläggningar
Medley Nacka Simhall
3 km
Cafeteria Nacka Sporthall
3 km
Simhallar & Utomhusbad
Långsjön
840 m
Bastusjön
930 m

Finns i närheten

Detta är en tjänst från Hitta.se som automatiskt mäter upp avstånd till olika platser. Vissa avvikelser kan förekomma då uträkningen bygger på luftväg och inte på det faktiska vägnätet. Det betyder att det inte tas hänsyn till naturliga hinder så som vatten, berg etc. Till exempel kan en affär på andra sidan sjön vara den närmsta enligt uträkningen.

Uppgifterna bygger på offentlig adressinformation. Det innebär att viss information kan saknas eller vara gammal.

Hör av dig till Emma Bivstedt för mer information!

Emma Bivstedt

Emma Bivstedt

Nacka

Reg Fastighetsmäklare / Civilekonom

Ansvarig mäklare

070-434 99 19

emma.bivstedt@husmanhagberg.se

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag – kostnadsfritt!

Boendekostnad

SEB erbjuder bolån. Och mer.

Period Aktuell ränta Din ränta
3 mån 2,04 % 1,54 %
3 år 2,04 % 1,54 %
Ansök om lånelöfte