Lokevägen 25A

Bilder

  • Välkommen till Lokevägen 25A!
  • Fin öppen spis i vardagsrum
  • Vardagsrum med öppen spis
  • Kök med många skåp
  • Stort badrum med fönster, badkar och dusch

Lokevägen 25A , Lännersta , Nacka

Välkommen till detta optimalt planerade enplanshus i absolut toppskick. Huset är totalrenoverat under de senaste åren och här är det bara att flytta in och stortrivas. Lekvänlig tomt med flera uteplatser och fina rabatter. På det övre trädäcket skiner solen från morgon till sen kväll om sommaren. Carport samt utvändigt förråd. Genomgående vattenburen golvvärme i hela huset. Stilrent kök med matplats och utgång till altan. Vardagsrum med öppen spis och stort fönsterparti. Tre fina sovrum. Stort badrum med både dusch och badkar samt fönster. Separat tvättstuga och gäst-wc. Genomgående vitlaserad och mattlackad enstavsekparkett samt vitmålade väggar. Fiber från Telia indraget 2014. Barnvänligt område med närhet till förskolor, skolor, utmärkta kommunikationer, affärer, bad samt härlig natur.

113 kvm, 4 rok

Typ:
1 familjs friliggande
Boarea:
113 kvm
Biarea:
0 kvm
Tomtarea:
763 kvm
Byggår:
1979
Driftskostnad:
3 304 kr/månad

Mer information

Visa objekt på karta

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

4 rum varav 3 sovrum

Boarea

113 kvm

Rumsbeskrivning

Huset har under de fyra senaste åren totalrenoverats invändigt. Läs gärna säljarens bifogade renoveringsbeskrivning under fliken "Dokument och länkar".

HALL
Välkomnande hall med praktiskt klinkergolv vid entrén. Ingång till wc. Plats för avhängning i garderob samt i klädkammaren i den inre hallen. Vitmålade väggar samt vitlaserat ekparkettgolv med vattenburen golvvärme.

VARDAGSRUM
Ljust och luftigt vardagsrum med stort fönsterparti som ger ett fint ljusinsläpp. Vacker öppen spis för mysiga hemmakvällar. Vitmålade väggar samt vitlaserat ekparkettgolv med vattenburen golvvärme.

KÖK
Mycket fräscht och tilltalande kök totalrenoverat 2011-2012 med vita luckor, vitt kakel samt svart stenbänkskiva från Bror Turner. Gott om skåp samt stor matplats. Spotlights under väggskåpen med dimmer. Utgång till altanen. Induktionshäll, rostfri fläktkåpa, integrerad diskmaskin, rostfri varmluftsugn i högskåp, rostfri mikro i högskåp samt två kombinerade och integrerade kyl/frys. Vitmålade väggar samt vitlaserat ekparkettgolv med vattenburen golvvärme.

BADRUM
Stort och ljust badrum med fönster totalrenoverat 2011-2012. Kaklade väggar i vitt samt vitt och svart klinkergolv med både vattenburen och elburen golvvärme. Vägghängd wc, tvättställ med kommod, badkar samt separat dusch. Stor infälld spegel med praktisk stenhylla under.

SOVRUM 1
Stort sovrum med utgång till altanen på husets baksida. Rymlig garderobsvägg. Vitmålade väggar samt vitlaserat ekparkettgolv med vattenburen golvvärme.

SOVRUM 2
Fönster mot framsidan. Vitmålade väggar samt vitlaserat ekparkettgolv med vattenburen golvvärme.

SOVRUM 3
Fönster mot baksidan. Vitmålade väggar samt vitlaserat ekparkettgolv med vattenburen golvvärme.

TVÄTTSTUGA
Stor tvättstuga som idag även används som kontor. Fräscht renoverat 2011-2012. Stort fönster ger ett fint ljusinsläpp. Vita kaklade väggar samt svart klinkergolv med både vattenburen och elburen golvvärme. En inbyggd garderob samt uppgång till vinden med bra förvaringsmöjligheter. Tvättmaskin, torktumlare, varmvattenberedare samt värmepump.

WC
Vitmålade väggar samt grått klinkergolv med vattenburen golvvärme. Wc samt tvättställ.

Byggnad

Byggnadstyp

1-plansvilla

Byggnadsår

1979

Uppvärmning

Vattenburen golvvärme i alla rum, värmepump luft/vatten

Ventilation

Mekanisk från- & tilluft m värmeväxlare

Energideklaration

Utförd. Utfärdat den 4 december 2014
Energiklass: E
Energiprestanda: 94 kWh/m² (Atemp) och år

Byggnadssätt

Grundläggning: Betongplatta
Stomme: Trä
Fasad: Målad kalksandsten
Fönster: 3-glas isoler
Tak: Plåt
Utv. plåtarbete: Plåt

Övrigt

Stort trädäck på husets baksida från 2013, en del med tak. Sommartid vandrar solen över trädäcket från morgon till lunch.

Övre soldäck i högt läge från 2014. Sommartid når solen soldäcket från morgon till sen kväll.

Solig framsida som sommartid blir inramad av grönskande häck och buskar. Solen vandrar över framsidan från förmiddag till kväll.

Gott om plats för barnens lek, liten sandlåda samt uppskattad kiosk på gaveln av huset, plan bollvänlig gräsmatta och gungställning på tomtens framsida. Studsmattan kan gärna lämnas kvar till de nya köparna.

Fastighetsbeteckning

Bo 1:850

Övriga byggnader

Vidbyggt och isolerat förråd ca 12 kvm samt carport. Uppfart med plats för två bilar samt ytterligare en p-plats.

Under 2014 har villafiber via Telia kopplats in (100 Mbit).

Allmänt om fastigheten

Driftskostnad

39 658 kr/år

Driftskostnad, varav

Uppvärmning: 22 586 kr
VA: 8 117 kr
Renhållning: 1 826 kr
Försäkring: 7 129 kr
Beräknat antal personer: 4

Kommentar

Driftskostnaden är säljarens faktiska kostnad och den kan variera utifrån förbrukning, levnadssätt, avtal och klimat. I uppvärmningskostnaden ingår även kostnaden för hushållsel, Säljarens månadskostnad i snitt har varit 3 304 kr/månad.

Taxeringskod

220

Taxeringsvärde

3 066 000 kr, varav byggnadsvärde 1 224 000 kr

Summa pantbrev

3 160 000 kr

Tomt

Areal: 763 kvm
Tomttyp: Trädgård/Naturtomt

Tomtbeskrivning

I den välskötta trädgården växer många fina buskar, träd perenner bla:

I häcken mot vägen på framsidan växer bondsyrener och prestonsyrener i blandade färger, olvonträd, fläder, rosor, schersmin, rhododendron samt blandade perenner, pioner, humle och malva m.m.

Vinbärsbuskar röda och svarta, hallonbuskar och ett plommonträd samt jordgubbar på framsidan. Röda buskrosor av okänd sort mot fasaden.

Mot uteplatsen på baksidan växer blandade perenner, riddarsporrar, irisar, lavendel, backsippa, blåklocka, sibirisk vallmo, nävor m.m. En clematis samt blandade örter.

Längs med muren växer stockrosor, rosor, humle och clematis. Vid berget/backen växer marktäckande rosor, lavendel, smultron samt blandade perenner. Mot lekstugan växer murgröna, daggkåpa, löjtnantshjärta, förgätmigej.

I pallkragar i mitten av backen på baksidan växer bla jättedaggkåpa, lavendel, pionvallmo, nejlikor, blandade örter, rosor, malva och pion. Om våren blommar påskliljor och pärlhyacinter på hela baksidan samt en stor forsythia.

Vatten/avlopp

Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp.

Servitut etc

Förmån, Officialservitut: Utrymme väg
Last, Avtalsservitut: Nyttjanderätt fiske
Last, Avtalsservitut: Villa och årlig avgäld

Tillträde

Enligt överenskommelse

Klarlagt

Klarlagt-märkningen på en bostadsrätt innebär säljaren har en försäkring mot s k dolda fel och för en villa att fastigheten är besiktigad och försäkrad mot dolda fel. Läs mer om Klarlagt på husmanhagberg.se/klarlagt eller prata med din mäklare.

Om området

Lännersta

Lännersta är ett lugnt och barnvänligt område med närhet till natursköna områden och vatten. Bagarsjön är en populär badsjö om sommaren och för skridskoåkning på vinter. Vill man till saltsjön så är det ca 10 minuters cykelväg till Boobadet för bad, fiske och båtliv. Där är det även fina midsommarfiranden varje år arrangerade av villaföreningen. Boo FF bedriver, förutom sin kända fotbollsskola, seglarskola på Mjölkudden varje sommar. Ovanför Baggenstäket ligger Fregattbacken där Friluftsfrämjandet har en skidlift snörika vintrar vilken är populär bland områdets barn. Nära till natursköna Velamsund med ett stort antal stigar och spår för skogspromenader, löpning och längdskidåkning. På Velamsund finns Nacka Ridklubb, som är ett populärt stall. Närbelägna naturreservatet Gustavsvik, som är ett lite mindre reservat perfekt för utflykter med barn.

För sportintresserade är det nära till flera sport- och simhallar. Boo rackethall ligger ca två km bort och bedriver förutom racketsporter även judo- och klättringsklubbar. Det finns även flera gym i närområdet.

Närmsta matbutik är Hemköp som ligger endast ca 15 minuters promenadväg bort. Det är nära till flera köpcentra. För storhandling av mat finns många olika alternativ i närområdet som Coop Extra, Willys, Lidl eller Ica Maxi vid Skvaltan. I Orminge Centrum finns bibliotek, apotek, systembolag, vårdcentral, tandläkare samt flera andra butiker och service. Nacka Forum är en stor, ljus, välsorterad galleria med 3 timmar fri parkering. Även Sickla Köpkvarter en bit närmare stan har många intressanta butiker. Där finns även en stor biograf och Dieselverkstaden som har många kulturella aktiviteter för barn och ungdomar.

Det finns flera populära förskolor och skolor i närområdet. Exempel på förskolor är: Källans förskolan, Förskolan LÄR, Smörblommans förskola och Boo Gårds Förskola. Bland grundskolorna kan nämnas; Boo Gårds skola, Myrsjöskolan, Lännerstaskolan och Björknäs skola. Bland gymnasieskolor är Nacka Gymnasium den mest populära, dit det tar ca 20 min med buss.

De kommunala förbindelserna med Stockholm (Slussen) är goda. Det tar ca 5 minuter att gå till närmsta busshållsplats, Västertäppsvägen. I rusningstrafik finns även buss till Stockholm Central samt till Kista från Orminge Centrum. För dig som vill cykla finns cykelbana hela vägen till Stockholm City.

I närheten

Livsmedelsbutiker
Björnen i Boo
670 m
LiDL
1,1 km
Köpcentrum & Gallerior
Saltsjöbaden Centrum
4 km
Daghem, Förskolor & Fritidshem
Källans förskola
520 m
Förskolan LÄR i Nacka
900 m
Grundskolor
Boo Gårds Skola
1,2 km
Myrsjöskolan
1,5 km
Golfbanor & Golfklubbar
Saltsjöbadens Golfklubb AB
4,2 km
Nacka Golfklubb
4,9 km
Sport- & Idrottsanläggningar
Boovallen
1,2 km
Friskis&Svettis Orminge
1,3 km
Simhallar & Utomhusbad
Vattenhuset AB
2,5 km
Medley Näckenbadet
4 km

Finns i närheten

Detta är en tjänst från Hitta.se som automatiskt mäter upp avstånd till olika platser. Vissa avvikelser kan förekomma då uträkningen bygger på luftväg och inte på det faktiska vägnätet. Det betyder att det inte tas hänsyn till naturliga hinder så som vatten, berg etc. Till exempel kan en affär på andra sidan sjön vara den närmsta enligt uträkningen.

Uppgifterna bygger på offentlig adressinformation. Det innebär att viss information kan saknas eller vara gammal.

Hör av dig till Ragnhild Sjöberg för mer information!

Ragnhild Sjöberg

Ragnhild Sjöberg

Nacka

Reg. Fastighetsmäklare

Ansvarig mäklare

070-400 19 83

ragnhild.sjoberg@husmanhagberg.se

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad

SEB erbjuder bolån. Och mer.

Period Aktuell ränta Din ränta
3 mån 2,05 % 1,55 %
3 år 2,1 % 1,8 %
Ansök om lånelöfte