Alphyddevägen 21, 2 tr

Bilder

  • Såld!
  • Ljust rymligt vardagsrum med utgång till balkong
  • Vardagsrum
  • Vardagsrum
  • Härlig inglasad balkong
  • Kök

Alphyddevägen 21, 2 tr , Alphyddan , Nacka

Välkommen till denna ljusa och fräscha 3:a i populära Alphyddan! Rymligt vardagsrum med utgång till inglasad balkong med utsikt både in mot gården och ut mot Sickla Köpkvarter och Hammarbybacken. Snyggt retrokök med välbevarade teak-luckor i original och fin matplats vid stort fönster. Bra förvaringsmöjligheter i flera garderober samt i källarförråd.

Alphyddan är ett populärt område invid Sickla Köpkvarter med naturen inpå knuten men ändå nära till all service man behöver. Snabba kommunikationer in till stan. Bussar och Saltsjöbanan ett stenkast bort och bara 15 minuters promenad till Tvärbanan i Hammarby Sjöstad.

67 kvm, 3 rok

Månadsavgift:
3 460 kr inkl värme, vatten & kabel-tv
Typ:
Lägenhet
Boarea:
67 kvm
Våning:
2
Lägenhetsnummer:
26
Byggår:
1962
Driftskostnad:
527 kr/månad

Mer information

Visa objekt på karta

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

3 rum

Boarea

67 kvm

Rumsbeskrivning

HALL
Välkomnande hall med praktisk förvaring i fem inbyggda garderober. Ljusa målade väggar samt ekparkettgolv (2014). Hatthylla.

VARDAGSRUM
Ljust och luftigt vardagsrum med utgång till den inglasade balkongen. Plats för både soffhörna och matsalsbord om så önskas. Vitmålade väggar samt ekparkettgolv. Två inbyggda garderober.

BALKONG
Inglasad balkong i trevlig utformning mellan huskropparna med fönster åt två håll. Fin utsikt både in mot innergården och ut mot Sickla Köpkvarter och Hammarbybacken.

KÖK
Snyggt retrokök med välbevarade teak-luckor i original och tidsenlig arbetsbänk i laminat och rostfritt. Gott om förvaring i skåp och lådor. Vitt kakel ovan arbetsbänk. Vitmålade väggar och ljust laminatgolv (2014). Den maskinella utrustningen består av en helt ny spis (2014) samt kyl/frys. Ljus matplats vid stort fönster med plats för 4-5 personer.

SOVRUM 1
Stort sovrum med fönster i fritt läge mot innergård. Ljusa målade väggar samt parkettgolv.

SOVRUM 2
Fönster i fritt läge mot innergård. Ljusa målade väggar samt plastmatta.

BADRUM
Helkaklat badrum med dusch, wc, handfat, väggspegel och elhanddukstork.

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

2 av 2, hiss finns ej

Avgift

3 460 kr inkl värme, vatten & kabel-tv

Andel i föreningen

0,53071%

Andel av årsavgiften

0,53071%

Reparationsfond

2490 kr

Tillträde

Enligt överenskommelse

Byggnad

Byggnadstyp

Flerbostadshus

Byggnadsår

1962

Uppvärmning

Fjärrvärme

Energideklaration

Utförd. Utfärdat den 20 november 2008
Energiprestanda: 157 kWh/m² (Atemp) och år

Allmänt om fastigheten

Driftskostnad

6 335 kr/år

Driftskostnad, varav

El: 4 565 kr
Försäkring: 1 770 kr
Beräknat antal personer: 1

Övrigt

Förråd och matkällarförråd som tillhör lägenheten finns i källaren. Cykelförråd finns i källaren.

Förening

Namn

Hsb Bostadsrättsförening Barrträdet

Om föreningen

Bostadsrättsföreningen Barrträdet äger och förvaltar fastigheterna Sicklaön 84:4 och 84:5 och består av fyra byggnader med adresserna Alphyddevägen 19-35 (endast udda nummer). Föreningen har 192 lägenheter varav 191 upplåts med bostadsrätt och 1 med hyresrätt. Föreningen har flertalet lokaler, varav 2 upplåts med bostadsrätt och 38 med hyresrätt. Förråd för uthyrning räknas in i dessa hyreslokaler.

Husen är uppförda 1961-1963 och är i god kondition. Stora renoveringar har gjorts, bland annat omläggning av tak 1989, stambyte 1993, installation av fjärrvärme 2002, balkongrenovering och inglasning 2005, byte av låssystem till alla gemensamma utrymmen, renovering av samtliga tvättstugor inklusive nya maskiner 2007, takrenovering 2012 samt fönsterbyte 2013. Under 2015 har all belysningsarmatur i trapphusen bytts ut. Även frånluftsfläktar på taket har bytts ut i de flesta av husen.

Föreningen har inga beslutade avgiftsförändringar i dagsläget (2016-07-05). Man planerar framförallt för renovering av hissarna i alla uppgångar, men i olika etapper under kommande år.

Minsta ägarandel som accepteras är 90/10.

GEMENSAMMA UTRYMMEN finns i form av flera fräscha tvättstugor (även spontantvättstuga och grovtvättmaskin), övernattningsrum, samt bastu, bubbelbad och relax som finns i källaren 33-35. Dessa kan bokas via föreningens hemsida. Det finns även grovsoprum, hobbyrum och pingisrum. Cykelrum finns i varje källare och barnvagnsrum finns på flertalet ställen. Till varje lägenhet hör ett källar- eller vindsförråd och ett mindre matkällarförråd. Därutöver finns några ytterligare förråd som hyrs ut (kö kan förekomma). På båda gårdarna finns lekplatser för föreningens yngsta medlemmar.

Kabel-tv och bredband via Com-Hem. Grundpaketet för kabel-TV ingår i månadsavgiften. Även möjlighet till bredband via Telia Fiber finns.

PARKERING
Från och med den 1 december 2015 har parkeringsavgifter införts på de allmänna vägarna på västra Sicklaön.
Det kostar 8 kronor i timmen mellan klockan 8-17 på vardagar, utom dag före söndag och helgdag. Övrig tid på dygnet är det gratis att parkera.

Boendeparkering
För att prioritera parkering för boende erbjuds en reducerad boendetaxa på 400 kronor för en 30-dagarsperiod eller 30 kronor per dag.

GARAGE
Plats att hyra finns i flerbilsgarage uppe vid vändplanen (drivs av Brf Alphyddan Ros) och nere vid infarten till Alphyddevägen (drivs av Kaiser Cars). Vid infartent ill Alpyddevägen finns även parkeringsplatser utomhus att hyra (drivs av Kaiser Cars).

ÖVRIGT
Överlåtelseavgift debiteras säljaren med 3,5% av aktuellt prisbasbelopp. Pantsättningsavgift debiteras med 1,5% av det aktuella prisbasbeloppet vid varje pantsättning. HSB-medlemskap betalas av köparen.

Efter beslut i styrelsen har avsättning till inre reparationsfond upphört fr.o.m. 2016-01-01.

För ytterligare information se föreningens hemsida: www.barrtradet.se

Om området

Alphyddan

Alphyddan som bostadsområde började växa fram och bebyggas under 1960-talet. Idag består områdets bostäder till övervägande del av bostadsrätter. Nära till flera grönområden och badsjöar. Kort promenad till mysigt café vid Svindersvik. I området finns goda lekmöjligheter för barnen i form av flera fina lekplatser.

Kommunikation

Med buss är det cirka 5 minuters restid till Slussen. Det går även att åka Saltsjöbanan från Sickla station till Slussen, vilket också tar runt 5 minuter. Det planeras att Tvärbanan skall förlängas med slutstation vid Sickla till ca 2016. Tvärbanan kan idag tas från Hammarby Sjöstad, ca 15 minuters promenad från Alphyddan.

Närservice

Ett stenkast bort ligger Sickla köpkvarter med sina ca 150 butiker. Här finns ett brett utbud av både shopping, restauranger, kultur, nöjen och service.

Parkering

Kostnadsfri parkering på Alphyddevägen. Garageplats kan hyras genom grannföreningen Brf Alphyddans Ros eller på p-däcket i början av Alphyddevägen. Kö kan förekomma.

I närheten

Livsmedelsbutiker
Naturkött
200 m
ICA Kvantum Sickla
330 m
Köpcentrum & Gallerior
Sickla Köpkvarter
240 m
Nacka Forum
2,3 km
Daghem, Förskolor & Fritidshem
Förskolan Lilla Maestro
230 m
Familjedaghem Tripp Trapp Trull AB
330 m
Kollektivtrafik
Sickla bro
100 m
Alphyddevägen
150 m
Grundskolor
Maestroskolan
230 m
Framtidens Skola
420 m
Gymnasium
DesignGymnasiet
350 m
Didaktus Skolor AB
390 m
Universitet & Högskolor
Stockholmsjournalsiternas Seniorer
1,4 km
Theducation AB
2,2 km
Banker
Swedbank
250 m
Swedbank
250 m
Golfbanor & Golfklubbar
Birdiefabriken AB
1,4 km
Traryd Golf Resort AB
2,9 km
Sport- & Idrottsanläggningar
Friskis&Svettis Sickla
200 m
Vattenhuset AB
520 m
Simhallar & Utomhusbad
Vattenhuset AB
520 m
Sickla strands
590 m

Finns i närheten

Detta är en tjänst från Hitta.se som automatiskt mäter upp avstånd till olika platser. Vissa avvikelser kan förekomma då uträkningen bygger på luftväg och inte på det faktiska vägnätet. Det betyder att det inte tas hänsyn till naturliga hinder så som vatten, berg etc. Till exempel kan en affär på andra sidan sjön vara den närmsta enligt uträkningen.

Uppgifterna bygger på offentlig adressinformation. Det innebär att viss information kan saknas eller vara gammal.

Hör av dig till Emma Bivstedt för mer information!

Emma Bivstedt

Emma Bivstedt

Nacka

Reg Fastighetsmäklare / Civilekonom

Ansvarig mäklare

070-434 99 19

emma.bivstedt@husmanhagberg.se

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag – kostnadsfritt!

Boendekostnad

SEB erbjuder bolån. Och mer.

Period Aktuell ränta Din ränta
3 mån 2,04 % 1,54 %
3 år 2,04 % 1,54 %
Ansök om lånelöfte