Gustaf de Lavals Väg 11

Bilder

Utgångspris

4 850 000 kr

Bevaka slutpriset

Gustaf de Lavals Väg 11 , Järla Sjö , Nacka

Välkommen till denna fantastiskt ljusa och trivsamma gavellägenhet intill Herrgårdsparken i populära Järla Sjö. Många fönster och stor uteplats i soligt söderläge. Lugnt och fint läge med parken utanför porten och ett stenkast till närmaste badbrygga. På den stora uteplatsen finns gott om plats för lek och umgänge. Stenlagd del, gräsmatta, vackra rabatter och en inbjudande grillplats. Bra och funktionell planlösning med fönster i tre väderstreck. Kök och vardagsrum i öppen planlösning samt stor matplats i burspråk. Tre sovrum och fräscht badrum med badkar och fönster. Genomgående ljusa väggar samt parkettgolv. Mycket bra förvaringsmöjligheter i klädkammare, garderober samt ett för Järla Sjö sällsynt källarförråd. Brf Fyren är en populär förening med låga månadsavgifter, källarförråd, bastu, övernattningsrum, roddbåt samt kajaker. Järlasjön ligger endast ca 100 meter bort och inbjuder till sköna bad sommartid och skridskoåkning vintertid. Mycket bra kommunikationer till stan med både buss och tåg. Nära till ett flertal populära skolor och förskolor.

Vi planerar inte för att ha några förhandsvisningar alls utan alla är välkomna på de öppna visningarna eller på bokade visningar därefter.

87,5 kvm, 4 rok

Månadsavgift:
4 248 kr inkl värme, vatten, kabel-tv, bredband & förråd
Typ:
Lägenhet
Boarea:
87,5 kvm
Våning:
1, hiss finns
Lägenhetsnummer:
10
Byggår:
2003
Driftskostnad:
759 kr/månad
Utgångspris:
4 850 000 kr

Mer information

Visa objekt på karta

Visningar

  • Mån 1 maj 13:15-14:00

    Boka här

    Varmt välkomna!

  • Tis 2 maj 18:00-18:30

    Boka här

    Varmt välkomna!

Visa på karta

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

4 rum

Boarea

87,5 kvm

Rumsbeskrivning

HALL
Välkomnande hall med plats för byrå och avhängning. Ljus tapet samt parkettgolv. Ingång till klädkammare/kontor med hyllplan, klädstång och städskåp.

VARDAGSRUM
Mycket ljust och trivsamt vardagsrum med flera fönster och utgång till uteplatsen. Öppen planlösning mot kök och matplats. Vitmålade väggar samt parkettgolv.

UTEPLATS
Fantastisk uteplats med både stenläggning, gräsmatta, insynskyddande häck, rabatter samt örtagård. Här finns gott om plats för både lek och umgänge. Många fina blommor och växter, ett plommonträd och fin grillplats. Soligt söderläge med sol hela dagen. Uteplatsen är belägen mot lugn innergård med sandlåda. Kort promenad till närmaste badbrygga. Det finns ingen upplåten mark som tillhör lägenheten utan uteplatsen är belägen på föreningens mark.

KÖK
Fräscht kök med vita släta luckor, vitt kakel samt grå bänkskiva med infälld diskho och induktionshäll. Trevlig matplats i burspråk mot uteplatsen. Luftig och öppen planlösning mot vardagsrum. Många fönster ger ett fint ljusinsläpp. Varmluftsugn, rostfri fläktkåpa, kyl och frys i fullhöjd, inbyggd mikro samt integrerad diskmaskin. Vitmålade väggar samt parkettgolv.

SOVRUM 1
Stort sovrum med gott om plats för dubbelsäng. Platsbyggd garderob med skjutdörrar längs ena väggen. Två fönster ger ett fint ljusinsläpp. Ljus tapet samt parkettgolv.

SOVRUM 2
Fint barnrum med fönster mot uteplatsen. Vitmålade väggar, fondtapet samt parkettgolv. Två inbyggda garderober. Även i detta sovrum finns det plats för dubbelsäng.

SOVRUM 3
Mindre sovrum med ett fönster. Vitmålade väggar samt parkettgolv.

BADRUM
Ljust och fräscht badrum med fönster och badkar. Vita kaklade väggar, grå fondvägg samt ljusgrått klinkergolv med golvvärme. Vägghängd wc, vägghängt tvättställ, handdukstork, väggskåp, hyllplan samt praktisk stenhylla under spegeln. Arbetsbänk ovanför tvättmaskin (från 2014) och torktumlare (från 2015).

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

1 av 4, hiss finns

Pris

4 850 000 kr Utgångspris

Avgift

4 248 kr inkl värme, vatten, kabel-tv, bredband & förråd

Andel i föreningen

1,77121%

Tillträde

Enligt överenskommelse

Byggnad

Byggnadstyp

Flerbostadshus

Byggnadsår

2003

Uppvärmning

Fjärrvärme

Energideklaration

Utförd. Utfärdat den 15 juli 2009
Energiprestanda: 141 kWh/m² (Atemp) och år

Allmänt om fastigheten

Driftskostnad

9 116 kr/år

Driftskostnad, varav

El: 6 521 kr
Försäkring: 2 595 kr
Beräknat antal personer: 4

Övrigt

Till lägenheten hör ett källarförråd (beläget i källaren under Gustaf de Lavals väg 13). Tillgång till cykelförråd.

Uppgiften om lägenhetens andel av årsavgift har ej gått att få fram från föreningens förvaltare.

Förening

Namn

HSB Brf Fyren i Nacka

Om föreningen

Föreningen består av 47 st lägenheter och en lokal som nu byggs om till lägenheter, alla upplåtna med bostadsrätt. Varje lägenhet har tillgång till ett källarförråd. Föreningen har även flera gemensamma cykelförråd. På bryggan nedanför Vackra Kullans väg finns ingången till föreningens bastu samt blivande övernattningsrum. Där ligger även föreningens roddbåt förtöjd under sommarhalvåret. Föreningen har även två kajaker.

Brf Fyren är en trevlig förening som har gemensamt kräftfiske samt kräftskiva varje sommar.

Köparen måste vara/bli medlem i HSB Stockholm. Ett medlemskap kostar 500 kr/ägare i insats, samt en årlig avgift.

Besök gärna föreningens hemsida: www.brffyren.se eller områdets hemsida: www.jarlasjo.se.

TV och Bredband

Föreningen har tecknat gruppanslutning för bredband och telefoni via Bredbandsbolaget. Av månadsavgiften är 150 kr/månad en obligatorisk kostnad och då får man bredband via fiber 100/10 Mbit. Kabel-tv via Com-Hem, basutbudet ingår i avgiften. I föreningens försäkring ingår bostadsrättstillägget för alla medlemmar.

Parkering

Garageplats går att hyra, fn 900 kr/månad genom Järla Sjö samfällighetsförening. Boendeparkering gäller i området, fn 400 kr/månad.

Renoveringar

Inga stora renoveringar är planerade, enbart normalt underhåll.

Ekonomi

Inga avgiftsförändringar är inplanerade (avgiften har tidigare sänkts i två omgångar, senast med 10 % den 1 januari 2017).

Överlåtelseavgift

1123 kr

Pantsättningsavgift

445 kr

Om området

Järla Sjö

Järla Sjö är ett populärt bostadsområde och en idyllisk småstad belägen vid Järlasjöns norra strand, strax väster om Lillängen. Järla Sjö rymmer idag drygt 700 bostäder blandat med några butiker och restauranger. Det pågår ombyggnation av den gamla industribyggnaden Lavalhallen och några kringliggande byggnader till drygt 200 bostäder under de kommande åren. År 2004 fick Järla Sjö Stadsmiljörådets utmärkelse som delas ut för förtjänstfulla insatser att förbättra stadsmiljöns kvaliteter.

Boende i Järla Sjö erbjudes bad, kräftfiske, båt- och naturliv under sommarhalvåret samt skridskoåkning och längdskidor på sjön vintertid. Här finns även många parker med bänkar och ett flertal lekplatser för barnen.

På andra sidan Järlasjön, bortanför Hästhagen ligger Nackareservatet och populära friluftsanläggningen Hellasgården med utegym och motionsslingor. Vill man åka slalom vintertid är det inte långt till Hammarbybacken.

Längs strandkanten finns fina promenadstråk och bryggor för ett uppfriskande bad. Invid bryggorna finns även båtplatser att hyra och i augusti varje år fiskas det kräftor i sjön.

Boendeparkering i området med elektronisk parkering (inga lappar behövs i bilen). 30-dagars markparkering kostar 400 kr/månad och garage kostar 900 kr/månad. Innehavare av en bostadsrättslägenhet i Järla Sjö är berättigad till ett boendeparkeringstillstånd mark per lägenhet till normalpris (fn 400 kr/månad). Samfälligheten äger och förvaltar tre garage. De ligger vid Gustav de Lavals väg 5, Winborgs väg 16 och 24. Är man intresserad av en garageplats vänder man sig till Apcoa på 08-556 306 70 alternativt uthyrning@apcoa.se. Till garageplatserna är det separat kö. Garageplatserna är onumrerade och inga garageplatser öronmärks för någon. För motorcyklar tas fn ej ut markparkeringsavgift såvida motorcykeln ej parkeras på bilparkeringsplats. Motorcyklar kan därför ställas på lämplig plats där inte hinder eller annan olägenhet uppstår. Möjlighet finns även att hyra garageplats på Ekudden för 750-900 kr/månad. Det är Apcoa som administrerar dem också och kö kan förekomma.

Kommunikation

Mycket bra kommunikationer med både buss från Järla station till Slussen och tåg från Saltsjö-Järla till Henriksdal (anslutningsbuss mellan Henriksdal och Slussen). Trafiken går dygnet runt och tar 10-15 minuter. Från och med i höst går även tvärbanan till Sickla Köpkvarter. På sikt kommer det även finnas tunnelbana.

Närservice

Restauranger och butiker finns i området. Kort gångavstånd till Stockholms bästa shopping, här bor man mitt emellan Sickla Köpkvarter och Nacka Forum. I de stora shoppingkvarteren finns ett brett utbud av affärer, restauranger, livsmedelsbutiker, systembolag, apotek och caféer. I Sickla finns även SATS, biograf, bowling samt Andys lekland. I närområdet finns ett flertal populära förskolor och skolor.

I närheten

Livsmedelsbutiker
Willy:s Hemma
830 m
Picard
830 m
Köpcentrum & Gallerior
Nacka Forum
960 m
Pop Up Agency
1,7 km
Daghem, Förskolor & Fritidshem
Optimus förskola
220 m
Yogamandella
310 m
Kollektivtrafik
Turbinvägen
280 m
Ekuddsvägen
290 m
Grundskolor
Montessoriskolan Castello. Pysslingen Förskolor och Skolor AB
120 m
Eklidens Skola
520 m
Gymnasium
Nacka gymnasium
650 m
Praktiska Nacka
1,3 km
Universitet & Högskolor
Ascolta
2 km
Mamont AB
2,2 km
Banker
Handelsbanken Nacka Forum
940 m
Nordea Bank AB
940 m
Golfbanor & Golfklubbar
Birdiefabriken AB
3 km
Sport- & Idrottsanläggningar
Cafeteria Nacka Sporthall
540 m
Vattenhuset AB
1,1 km
Simhallar & Utomhusbad
Vattenhuset AB
1,1 km
Källtorpsbadet
1,2 km

Finns i närheten

Detta är en tjänst från Hitta.se som automatiskt mäter upp avstånd till olika platser. Vissa avvikelser kan förekomma då uträkningen bygger på luftväg och inte på det faktiska vägnätet. Det betyder att det inte tas hänsyn till naturliga hinder så som vatten, berg etc. Till exempel kan en affär på andra sidan sjön vara den närmsta enligt uträkningen.

Uppgifterna bygger på offentlig adressinformation. Det innebär att viss information kan saknas eller vara gammal.

Bli kontaktad av mäklaren

* Obligatoriskt

Jag vill komma på visning

* Obligatoriskt

Jag vill bevaka slutpriset

* Obligatoriskt

Hör av dig till Ragnhild Sjöberg för mer information!

Ragnhild Sjöberg

Ragnhild Sjöberg

Nacka

Reg. Fastighetsmäklare

Ansvarig mäklare

070-400 19 83

ragnhild.sjoberg@husmanhagberg.se

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag – kostnadsfritt!

Boendekostnad

SEB erbjuder bolån. Och mer.

Period Aktuell ränta Din ränta
3 mån 2,04 % 1,54 %
3 år 2,04 % 1,54 %
Ansök om lånelöfte