Järla Gårdsväg 25, 3 tr

Bilder

  • Såld!
  • Stor balkong i soligt och ostört läge
  • Stilrent kök med burspråk
  • Matplats i burspråk med härlig utsikt
  • Rymligt kök
  • Fräscht och rymligt badrum med golvvärme

Järla Gårdsväg 25, 3 tr , Järla Sjö , Nacka

Toppfräsch och välplanerad 2:a med ett högt och fritt läge i populära Järla Sjö. Kök, sovrum och balkong ligger insynsfritt och med härlig utsikt mot Lillängens grönska. I köket finns stor matplats i underbart burspråk som ger ett fint ljusinsläpp. Alla rum är väl tilltagna och det finns fönster i två vädersträck. Påkostat badrum med badkar och golvvärme. Stor balkong i soligt läge. Genomgående vita väggar och parkettgolv. En kort promenad bort ligger Järlasjön med flera bryggor för sköna sommardopp. Utmärkta kommunikationer med både tåg och buss. Välkommen till en superfin lägenhet som man bara kan flytta in i och stortrivas!

66 kvm, 2 rok

Månadsavgift:
3 960 kr Inkl värme & vatten
Typ:
Lägenhet
Boarea:
66 kvm
Våning:
4, hiss finns
Byggår:
2005
Driftskostnad:
622 kr/månad

Mer information

Visa objekt på karta

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

2 rum

Boarea

66 kvm

Rumsbeskrivning

HALL
Rymlig hall med vitmålade väggar, parkettgolv samt hatthylla.

VARDAGSRUM
Ljust och luftigt vardagsrum med stort fönster. Vitmålade väggar samt parkettgolv. Ingång till förråd med städskåp.

KÖK
Fräscht och ljust kök med matplats i trevligt burspråk. Från burspråket har man en ostörd och härlig utsikt över innergård samt mot grönskan vid Lillängen. Öppet mot vardagsrum. Ljus tapet, parkettgolv, vita speglade luckor samt beige kakel. Spis med häll, fläkt, kyl/frys samt diskmaskin (ny -13).

SOVRUM
Fint sovrum i fritt läge utan insyn. Vitmålade väggar, parkettgolv samt tre garderober. Utgång till balkongen.

BALKONG
Stor balkong med trall i högt och fritt läge. Tilltalande utsikt över innergård samt mot Lillängens grönska. Sommartid når solen balkongen från tidig morgon till sen eftermiddag.

BADRUM
Stort och påkostat badrum med vita kaklade väggar samt grått klinkergolv med golvvärme. Badkar, wc, tvättställ med kommod och väggskåp. Praktisk arbetsbänk över tvättmaskin och torktumlare.

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

4 av 5, hiss finns

Avgift

3 960 kr Inkl värme & vatten

Driftskostnad

7 465 kr/år

Driftskostnad, varav

El: 5 649 kr
Försäkring: 1 816 kr
Beräknat antal personer: 2

Andel i föreningen

2,573%

Tillträde

Enligt överenskommelse

Byggnad

Byggnadstyp

Flerbostadshus

Byggnadsår

2005

Uppvärmning

Fjärrvärme

Ventilation

Mekanisk (endast frånluft)

Energideklaration

Ej utförd.

Fastighetsbeteckning

Sicklaön 145:12

Övrigt

Uppgiften om lägenhetens andel av föreningens årsavgift har ej gått att få fram från föreningens förvaltare.

Förening

Namn

Brf Marketenteriet

Om föreningen

Föreningen består av 38 lägenheter belägna mot liten innergård. Ett av husen på grannfastigheten har tidigare fungerat som marketenteri, därav föreningens namn.

I föreningen finns bredband 100 mbit, ip-telefoni och kabel-tv från Ownit (ingår i månadsavgiften). Tillgång till flera cykelförråd och barnvagnsrum.

Det finns inga planerade avgiftsförändringar i dagsläget. Man lägger om avskrivningen på föreningens byggnader från progressiv till rak. Styrelsens förslag är att inte höja avgiften pga av detta. Beslut tas på stämman den 21 maj. Det finns inga stora renoveringar inplanerade.

Överlåtelseavgift om 2,5% av gällande prisbasbelopp, betalas av köparen. Pantsättningsavgift om 1% av gällande prisbasbelopp, betalas av låntagaren per pant.

Om området

Järla Sjö

Järla Sjö är ett populärt bostadsområde och en idyllisk småstad belägen vid Järlasjöns norra strand, strax väster om Lillängen. Järla Sjö rymmer idag drygt 900 bostäder blandat med några butiker och restauranger. År 2004 fick Järla Sjö Stadsmiljörådets utmärkelse som delas ut för förtjänstfulla insatser att förbättra stadsmiljöns kvaliteter.

Boende i Järla Sjö erbjudes bad, kräftfiske, båt- och naturliv under sommarhalvåret samt skridskoåkning och längdskidor på sjön vintertid. Här finns även många parker med bänkar och ett flertal lekplatser för barnen. Den stora lekplatsen vi Gustaf Dahlens park är precis ombyggd efter de boendes önskemål.

På andra sidan Järlasjön, bortanför Hästhagen ligger Nackareservatet och populära friluftsanläggningen Hellasgården med utegym och motionsslingor. Vill man åka slalom vintertid är det inte långt till Hammarbybacken.

Längs strandkanten finns fina promenadstråk och bryggor för ett uppfriskande bad. Invid bryggorna finns även båtplatser att hyra och i augusti varje år fiskas det kräftor i sjön.

Boendeparkering i området med digitalt p-tillstånd (inga lappar behövs i bilen). Maximalt två parkeringstillstånd utfärdas per lägenhet, det första tillståndet är gratis och det andra kostar 300 kr/månad. 30-dagars uteparkering kostar alltså 400 kr/månad för första bilen och 700 kr/månad för andra bilen. Garage kostar 900 kr/månad. Parkeringsreglerna har precis ändrats, läs gärna mer på samfällighetens hemsida www.jarlasjo.se. Samfälligheten äger och förvaltar tre garage. De ligger vid Gustav de Lavals väg 5, Winborgs väg 16 och 24. Är man intresserad av en garageplats vänder man sig till Apcoa på 08-556 306 70 alternativt uthyrning@apcoa.se. Till garageplatserna är det separat kö. Garageplatserna är onumrerade och inga garageplatser öronmärks för någon. Det finns idag tre reserverade platser för elbilar i det stora garaget på Winborgs väg 24 och en elbilplats i det lilla garaget på Gustaf de Lavals väg 5. Månadsavgiften för en elbilsplats är 1 400 kr. Möjlighet finns även att hyra garageplats på Ekudden för fn 1000 kr/månad. Det är Apcoa som administrerar dem också och det är separat kö. I hela Järla sjö gäller gratis besöksparkering med p-skiva under 1 timme, förutom på parkeringsplatserna vid Stalands möbler, där det är tillåtet att stå avgiftsfritt i 2 timmar. Avgiften för besöksparkering är därefter 10 kronor per timme eller maximalt 50 kronor per dygn.

Kommunikation

Mycket bra kommunikationer med både buss från Järla station till Slussen och tåg från Saltsjö-Järla till Henriksdal (anslutningsbuss mellan Henriksdal och Slussen). Trafiken går dygnet runt och tar 10-15 minuter. Från och med förra året går även tvärbanan till/från Sickla Köpkvarter. På sikt kommer det även finnas tunnelbana. Samfälligheten hyr ut en bilpoolplats till Sunfleet som är belägen på Gustaf de Lavals Torg. Se deras hemsida för mer information: www.sunfleet.com.

Närservice

Restauranger och butiker finns i området. Kort gångavstånd till Stockholms bästa shopping, här bor man mitt emellan Sickla Köpkvarter och Nacka Forum. I de stora shoppingkvarteren finns ett brett utbud av affärer, restauranger, livsmedelsbutiker, systembolag, apotek och caféer. I Sickla finns även SATS, biograf samt Andys lekland. I närområdet finns ett flertal populära förskolor och skolor.

I närheten

Livsmedelsbutiker
Willy:s Hemma
600 m
Picard
600 m
Köpcentrum & Gallerior
Nacka Forum
720 m
Sickla Köpkvarter
1,9 km
Daghem, Förskolor & Fritidshem
Optimus förskola
40 m
Kristallens förskola
210 m
Grundskolor
Castello Järla Sjö. Pysslingen Förskolor och Skolor AB
300 m
Järla Skola
300 m
Gymnasium
Nacka gymnasium
490 m
Praktiska Nacka
1 km
Universitet & Högskolor
Sthlm Unniversitet
4,2 km
Integrative Care Science Center
4,4 km
Banker
Handelsbanken Nacka Forum
710 m
Nordea Bank AB
710 m
Golfbanor & Golfklubbar
Birdiefabriken AB
3,1 km
Björkhagens Golfklubb
3,3 km
Sport- & Idrottsanläggningar
Cafeteria Nacka Sporthall
370 m
Medley Nacka Simhall
490 m
Simhallar & Utomhusbad
Medley Nacka Simhall
490 m
Vattenhuset AB
1,2 km

Finns i närheten

Detta är en tjänst från Hitta.se som automatiskt mäter upp avstånd till olika platser. Vissa avvikelser kan förekomma då uträkningen bygger på luftväg och inte på det faktiska vägnätet. Det betyder att det inte tas hänsyn till naturliga hinder så som vatten, berg etc. Till exempel kan en affär på andra sidan sjön vara den närmsta enligt uträkningen.

Uppgifterna bygger på offentlig adressinformation. Det innebär att viss information kan saknas eller vara gammal.

Hör av dig till Ragnhild Sjöberg för mer information!

Ragnhild Sjöberg

Ragnhild Sjöberg

Nacka

Reg. Fastighetsmäklare

Ansvarig mäklare

070-400 19 83

ragnhild.sjoberg@husmanhagberg.se

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad

SEB erbjuder bolån. Och mer.

Period Aktuell ränta Din ränta
3 mån 2,05 % 1,55 %
3 år 2,1 % 1,8 %
Ansök om lånelöfte