Granitvägen 36

Bilder

 • Såld!
 • Fasad mot väster
 • Planlösning 3D, övre plan möblerad.

  Viss avvikelse kan förekomma.

  Skala och mått kan avvika från verkligheten.

 • Planritning 3D, entré plan möblerad.

  Viss avvikelse kan förekomma.

  Skala och mått kan avvika från verkligheten.

 • Planlösning 2D, övre plan.

  Viss avvikelse kan förekomma.

  Skala och mått kan avvika från verkligheten.

 • Planlösning 2D, nedre plan.

  Viss avvikelse kan förekomma.

  Skala och mått kan avvika från verkligheten.

Granitvägen 36 , Lindome , Mölndal

Fräscht och väl underhållet gavelradhus i ett populärt och barnvänligt område med promenadavstånd till flera skolor. Pendeln från Lindome station tar er in till centrala Göteborg på ca 15 min.Kontakta Izabela Nowak för visning!

110 kvm, 6 rok

Typ:
Radhus
Boarea:
110 kvm
Biarea:
37 kvm
Tomtarea:
348 kvm
Byggår:
1972
Driftskostnad:
3 208 kr/månad

Mer information

Visa objekt på karta

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

6 rum varav 4 sovrum

Boarea

110 kvm

Biarea

37 kvm

Rumsbeskrivning

Varmt välkomna till Granitvägen 36 i Lindome!
Ni möts av ett välvårdat gavelradhus med förråd direkt innanför grinden på vänstra sidan om ca 12 kvm. Gången till huset är prydligt stenlagd med grå marksten, både snyggt och lätt att sköta. Innan ni kommer in i fastigheten möts ni av den första uteplatsen i västerläge med trä däck, på högra sidan om fastigheten finns gräsmattan på vilken ni kan placera en studsmatta för barnen. Här kan ni avnjuta flera trevliga middagar med familjen och era vänner varma sommardagar samtidigt som ni har koll på barnen när de leker.

Entréplan:
Öppen och luftig entré som är smakfullt inredd med klinkerliknande matta på golvet, både snyggt och praktiskt regniga dagar. Här finns det bra avhängningsmöjlighet för familjen och era gäster i den inbyggda garderoben. Längre in i entréplanet finns en större klädkammare med gott om plats för ytterplagg och skor till hela familjen.

Sovrummet är hemmets viktigaste rum. Här vill man kunna sova gott och komma till ro. På detta plan finns två sovrum som är strategiskt placerade med ett sällskapsrum emellan.

Sällskapsrummet är ett perfekt rum för barnen där de kan spela spel, se på tv eller läsa en bok.

Fräsch tvättstuga med klinkergolv och helkaklade väggar, bänkskiva med tvättho i rostfritt stål samt gott om plats till förvaring av tvättmedel mm. Tvättmaskin, torktumlare och duschkabin.

Från entrén finns trappan upp till övervåningen där sällskapsytorna finns. Trappan är smakfullt renoverad med trappsteg i ek. Under trappan finns det ytterligare förvaringsmöjlighet.

Övervåningen:
Vardagsrummet har många funktioner i ett hem. Oftast har man det för att se på tv, koppla av efter en arbetsdag eller umgås med familjen och era vänner. Vårt vardagsrum ger dig och din familj alla möjligheter. Det stora fönsterpartiet i västerläge ger rummet extra ljus och luftighet. Ljus färgsättning på väggarna och slipat original ekparkett på golvet. Härifrån kommer ni ut till balkongen i västerläge med trätrall på golvet samt markis med sol och vindsensor.

Köket är hemmets hjärta. Det är ofta det rummet man har som central punkt i ett hem då man tillbringar mycket tid i just köket varje dag. Därför är det otroligt viktigt att det är inrett på ett sätt man tycker om och uppskattar. Vårt kök har en stilren och smakfull inredning med vita luckor, hela köket är renoverat 2010. Det mörka kaklet ovanför arbetsbänken matchar bänkskivan i laminat och ger den ljusa köksinredningen liv och skapar en trevlig miljö att vistas i. På golvet ligger ekparkett. Belysningen under skåpen lyser upp under tiden ni lagar mat. Den maskinella parken består av: kyl och frys i fallhöjd, spishäll och rostfri kåpa, integrerad diskmaskin. I köket finns en stor matplats med plats för många gäster. Från köket kommer ni ut till den andra uteplatsen i österläge på vilken ni kan ta ert morgon kaffe i solen en skön sommarmorgon. Även denna uteplatsen är renoverad med trätrall, grå marksten och dekorsten mot staketet. Den eldrivna markisen på altanen skyddar inte enbart från regn och sol den skapar också ett extra rum utomhus.

På detta plan finns ytterligare två sovrum. Det ena sovrummet är placerat mot framsidan av huset med fönster i västerläge. Ljus färgsättning på väggarna med en fondvägg, parkett på golvet. Det andra sovrummet är placerat med fönster i österläge mot baksidan av huset, ljus färgsättning på väggarna och laminat på golvet.

Mycket fräscht och smakfullt renoverat badrum år 2015 med helkaklade väggar och klinker på golvet. Stilren inredning med wc, kommod med handfat och badrumsskåp med spegel. Dusch med glasväggar. Fräscht och lätt att hålla rent. Elinstallationen och renoveringen av badrummet är utförd av fackmän, kvalitetsdokument finns.

Gjorda renoveringar: dränering år 2003, nytt kök samt renovering av övervåning år 2010, nytt badrum år 2015, nytt papptak år 2015, fiberinstallation år 2013, ommålning av fasad 2016.

Byggnad

Byggnadstyp

2-plans gavelradhus

Byggnadsår

1972

Uppvärmning

Fjärrvärme

Ventilation

Mekanisk

Energideklaration

Utförd. Utfärdat den 24 november 2016
Energiklass: E
Energiprestanda: 119 kWh/m² (Atemp) och år

Byggnadssätt

Grundläggning: Betongplatta
Grundmur: Betong
Stomme: Trä
Fasad: Trä
Fönster: 2-glas
Bjälklag: Trä
Tak: Papp
Utv. plåtarbete: Lackerad plåt

Övrigt

Altan:
Fastigheten har två stora altaner, en i västerläge och en i österläge som skapar många möjligheter. Här finns det gott om plats för matbord och loungemöbler som ger er möjlighet att avnjuta flera trevliga middagar med familjen och era vänner varma sommardagar och kvällar.

Fastighetsbeteckning

Annestorp 2:260

Övriga byggnader

Förråd om ca 12,25 kvm.

Allmänt om fastigheten

Driftskostnad

38 500 kr/år

Driftskostnad, varav

El: 9 600 kr
Väg, samf: 25 200 kr
Försäkring: 3 700 kr

Kommentar

I driftskostnaden ingår: avgift till samfällighet, vatten, värme, hushållsel, hemförsäkring, renhållning samt skötsel av allmänna ytor.

Taxeringskod

220

Taxeringsvärde

1 928 000 kr, varav byggnadsvärde 882 000 kr

Summa pantbrev

2 217 000 kr

Tomt

Areal: 348 kvm

Vatten/avlopp

Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp.

Servitut etc

Andel i samfällighet/GA: Annestorp GA:2, GA:8

Tillträde

2017-07-01

Om området

Lindome

Lindome ligger i Mölndals kommun och är placerat söder om Göteborg, precis vid kommungränsen till Kungsbacka. Här finns närhet till sjöar och naturområden.
Skolor och barnomsorg
Lindome är barnrikt och här trivs barnfamiljerna. Förskolor: Skånhälla Förskola (Spårhagav), privata Naturförskolan (Spårhagav), Gastorps Förskola (Almv), Fågelstens Förskola (Flyttfågelv) och Bräcka Förskola (Fageredsv).
Skolor: Skånhällaskolan år F-9, Valåsskolan år F-3 och Almåsskolan år 4-9.
Natur och fritid
Inom Lindome finns fina naturområden, bl.a. Bunketorp som ligger i anslutning till Lindome Golfbana. Här finns motionsslingor, rid- och skidspår och vacker natur. Om man känner sig vandringssugen kan man ansluta sig till den 37 mil långa Bohusleden som går från Lindome i söder till Strömstad i norr. Badar gör man gärna i Södra Barnsjön, som är en barnvänlig strand med bryggor, hopptorn och bollplan. Här kan man även fiska, samt i Norra Barnsjön. Lindome Centrumpark finns för vardagsrekreation där man kan fiska och grilla längs Lindomeån.

Kommunikation

Kommunikation
Bra kommunikationer både via motorvägen E6-an, pendeltåget och bussförbindelser.
5 min till buss 760, 762 och promenad, cykelavstånd till pendel

Närservice

Övrigt
Lindome Centrum har allt man kan behöva i sitt närområde, med bl.a. bank, apotek, vårdcentral samt matvaruaffär.
Närheten till Mölndals centrum, Göteborgs centrum och Kungsmässan i Kungsbacka gör Lindome som en strategisk utgångspunkt för valbar shopping.

Parkering

Garage och parkering utanför garaget.

I närheten

Livsmedelsbutiker
ICA Supermarket
660 m
Polfärskt Bröd AB
930 m
Daghem, Förskolor & Fritidshem
Valåsskolan Fritidshem
140 m
Familjedaghem Lindome
140 m
Grundskolor
Valåsskolan
130 m
Almåsskolan
610 m
Golfbanor & Golfklubbar
Mölndals Golfklubb
1,7 km
Bostadsrättsföreningen Capri
4,4 km
Sport- & Idrottsanläggningar
Almåsskolans Sporthall
660 m
Bräcka Förskola
880 m

Finns i närheten

Detta är en tjänst från Hitta.se som automatiskt mäter upp avstånd till olika platser. Vissa avvikelser kan förekomma då uträkningen bygger på luftväg och inte på det faktiska vägnätet. Det betyder att det inte tas hänsyn till naturliga hinder så som vatten, berg etc. Till exempel kan en affär på andra sidan sjön vara den närmsta enligt uträkningen.

Uppgifterna bygger på offentlig adressinformation. Det innebär att viss information kan saknas eller vara gammal.

Hör av dig till Izabela Nowak för mer information!

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad

SEB erbjuder bolån. Och mer.

Period Aktuell ränta Din ränta
3 mån 2,05 % 1,55 %
3 år 2,1 % 1,8 %
Ansök om lånelöfte