Skrivarvägen 10

Bilder

  • Kommande®


Falun

En ljus och barnvänlig villa i lugna Hälsingberg. Villan har löpande underhållits och renoverats vilket ger ett mycket gott helhetsintryck.
På entréplan har man genomgående valt ljusa färger och samtliga ytskikt är renoverade på senare år. I vardagsrummet finner man en täljstenskamin som bidrar till att hålla de redan låga driftkostnaderna nere.
Detta är ett hus som passar barnfamiljen eller paret som söker lugnet. I området finner man gott om familjer med barn i alla åldrar så har man själv barn och flyttar hit kommer barnen aldrig ha långt till lekkamrater.
På villans framsida har man en takad altan och på villans baksida har man ett stort trädäck. Detta gör att man alltid kommer ha möjlighet att njuta av trädgården oavsett väder, vind eller hur solen står på himlen.
När man sitter på villans baksida så slås man av hur insynsskyddad tomten är trots de närliggande husen. Villorna på vardera sida om huset skärmas effektivt bort av dels ett insynsskydd på ena sidan dels förrådet på andra sidan. Bakom huset har man ett stort naturområde. Tomtens placering är verkligen perfekt!
I området finns både förskolor och grundskola upp till årskurs 6. Här har man alltid nära till skog och natur och endast en kort promenad från huset så är man i Rottnebyskogens naturreservat. På sommaren finns här fantastiska promenadstråk och vintertid finns möjligheten till längdskidåkning.
Välkommen hem!

Bli kontaktad av mäklaren

* Obligatoriskt

Jag vill komma på visning

* Obligatoriskt

Jag vill bevaka slutpriset

* Obligatoriskt

Hör av dig till Elin Bornesäter för mer information!

Elin Bornesäter

Elin Bornesäter

Borlänge / Falun

Reg. Fastighetsmäklare / Franchistagare

Ansvarig mäklare

070-924 99 76

elin.bornesater@husmanhagberg.se

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag – kostnadsfritt!