Ringvägen 112, 2 tr

Bilder

Accepterat Pris

4 350 000 kr

Bevaka slutpriset

Ringvägen 112, 2 tr , Södermalm Sofia , Stockholm

ACCEPTERAT PRIS! Välkommen till denna ljusa tvåa med optimalt planerade kvadratmetrar. Bevarad 20-talscharm med en generöst tilltagen takhöjd, fint originalgolv samt spröjsade fönster med djupa nischer. Direkt närhet till SoFos sköna puls och Årstavikens lummiga miljö. Snabbt tillträde möjligt!

55 kvm, 2 rok

Månadsavgift:
2 174 kr inkl värme, VA, grundutbud tv
Typ:
Lägenhet
Boarea:
55 kvm
Våning:
2, hiss finns
Driftskostnad:
350 kr/månad
Accepterat Pris:
4 350 000 kr

Mer information

Visa objekt på karta

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

2 rum

Boarea

55 kvm

Rumsbeskrivning

Lägenheten disponeras enligt följande:

ENTRÉ/HALL
Välkomnande hall med goda avhängningmöjligheter. Bra förvaring genom den inbyggda garderoben med snygg skjutdörr.

KÖK
Komplett kök i mycket bra skick! Bra arbetsytor och goda förvaringsmöjligheter. Maskinell utrusning i form av integrerad kyl/frys, induktionshäll, ugn, kolfilterfläkt samt integrerad diskmaskin. Vacker fiskbensparkett på golvet. Härligt ljusinsläpp genom kökets stora fönster. Plats för mindre matbord om så önskas.

VARDAGSRUM
Rymligt och lättdisponerat vardagsrum med härlig karaktär genom den framtagna murstocken samt snygg fiskbensparkett. Här finns gott om utrymme för soffa, soffbord, mediemöbel samt en matplats för upp till 6 personer.

SOVRUM
Mycket luftigt sovrum med utrymme för dubbelsäng om så önskas. Vita väggar och fina furutiljor på golvet. Fantastisk förvaring genom de fyra garderoberna.

BADRUM
Mycket fräscht badrum i ett stilrent skick! Snygg klinker på golvet samt vitt högglansigt kakel på väggarna. Här finns wc, handfat samt en rymlig duschhörna. Golvvärme installerat!

ÖVRIGA UTRYMMEN
-Till lägenheten hör ett källarförråd.

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

2 av 4, hiss finns

Pris

4 350 000 kr Accepterat Pris

Avgift

2 174 kr inkl värme, VA, grundutbud tv

Andel i föreningen

1,51581%

Andel av årsavgiften

1,49648%

Reparationsfond

0 kr

Byggnad

Energideklaration

Beställd.

Allmänt om fastigheten

Driftskostnad

4 200 kr/år

Driftskostnad, varav

El: 2 400 kr
Försäkring: 1 800 kr
Beräknat antal personer: 1

Förening

Namn

HSB Brf Kungshuset Tre Portaler

Om föreningen

Föreningen bildades år 1999 och äger fastigheten Metspöet 2 som består av 51 st bostadsrätter samt 1 hyresrätt, och fördelas på 3 uppgångar; Rutger Fuchsgatan 1, Ringvägen 112 och Östgötagatan 70. Föreningen innehar även 3 st lokaler.

Avloppsstammarna byttes 2003 i samband med stamrenoveringen. Under 2012 utfördes en stamspolning som föreningen beslutade om ur underhållssynpunkt. Föreningens låssystem byttes ut under 2014, p.g.a detta samt för att gå i linje med en planerad underhållsplan gjorde föreningen en mindre avgiftshöjning under 2014. Föreningen har på det stora hela en mycket god ekonomi med låg belåningsgrad och det föreligger i dagsläget ingen planerad avgiftshöjning eller någon större renovering i dagsläget.

Föreningens tvättstuga är belägen i källaren på Rutger Fuchsgatan 1 och är rustad med 3 tvättmaskiner, 2 torkskåp, 1 torktumlare, 1 centrifug och 1 mangel. På samma källarplan finns även ett utrymme som nyttjas av föreningens styrelse. Samtliga lägenheter har ett tillhörande källarförråd. Detta källarplan nås enkelt via hissen i trapphuset. Från Östgötagatan 70 finns ett barnvagnsrum som nås från gatan.

Föreningen tar ut en överlåtelseavgift om 2,5% av prisbasbeloppet av säljaren, samt en pantsättningsavgift om 1% av prisbasbeloppet per pant av pantsättaren.

För mer information, se föreningens informativa hemsida: http://www.treportaler.se/

Viktiga dokument

Om området

Södermalm Sofia

Med sitt perfekta läge i SoFo har du närhet till populära Nytorget med dess härliga uteserveringar och restauranger med mat från världens alla hörn. På Ringvägen finns även ett flertal mysiga caféer och restauranger. Här har du även nära till grönområden i Vita Bergsparken och Lilla Blecktornsparken samt Årstaviken med härliga promenadvägar längs vattnet. Runt hörnet finner du familjevänliga Stora Blecktornsparken som inrymmer både en liten djurpark, lekplats och grönområde för t.ex. picknick. Varför inte strosa längs med kanalen eller ta färjan över till Hammarby Sjöstad? Med promenadavstånd når du även Skanstulls populära köpcentrum med allt från inredningsbutiker till klädaffärer och livsmedelsbutiker, som bidrar till områdets unika och levande atmosfär. På gångavstånd finns Eriksdalshallen som erbjuder både inomhus- och utomhusbad, samt gym och badminton. Här bor du med ett perfekt läge med närhet till allt!

Kommunikation

God närhet till kommunikationer från bostaden. Busslinjerna 3, 76 och 59 går strax utanför och på intilliggande Ringvägen. Närmaste T-banestation är Skanstull vid Ringens köpcentrum, ca 5 minuters promenadväg. Närmaste pendeltågsstation är Stockholms Södra på Rosenlundsgatan dit du kan promenera på ca 20 minuter eller ta busslinje 3 och byta till linje 4.

Parkering

På gatorna gäller boendeparkering. Tillståndet är kostnadsfritt, men du betalar parkeringsavgift (f.n. 900kr/mån eller 60kr/dag). Besök www.stockholm.se för mer information, samt för ansökan om boendeparkeringstillstånd. För information om övriga parkeringsplatser i närområdet, besök www.stockholmparkering.se.

I närheten

Livsmedelsbutiker
ICA Nära Lansen
110 m
Lanka Te & Krydd Import
170 m
Köpcentrum & Gallerior
Ringen Centrum
240 m
Skrapan
560 m
Daghem, Förskolor & Fritidshem
English Preschool Förskola
130 m
Neptun Simklubben
180 m
Kollektivtrafik
Skanstull
160 m
Skanstull
180 m
Grundskolor
Europa Skolan
250 m
Stiftelsen Docendo Discimus
250 m
Gymnasium
International School of the Stockholm Region ISSR
170 m
Frans Schartaus Gymnasium
170 m
Universitet & Högskolor
Ewa Westman Naturmedicinsk Praktik
170 m
Integrative Care Science Center
250 m
Banker
Handelsbanken Skanstull
180 m
Swedbank
240 m
Golfbanor & Golfklubbar
Traryd Golf Resort AB
1,2 km
Replenty AB
1,3 km
Sport- & Idrottsanläggningar
Friskis&Svettis Skanstull
230 m
Svenska Golfförbundet Golfsystem AB
260 m
Simhallar & Utomhusbad
Forsgrénska Badet
840 m
Trampoolin Simskolor i Storsthlm AB
1,8 km

Finns i närheten

Detta är en tjänst från Hitta.se som automatiskt mäter upp avstånd till olika platser. Vissa avvikelser kan förekomma då uträkningen bygger på luftväg och inte på det faktiska vägnätet. Det betyder att det inte tas hänsyn till naturliga hinder så som vatten, berg etc. Till exempel kan en affär på andra sidan sjön vara den närmsta enligt uträkningen.

Uppgifterna bygger på offentlig adressinformation. Det innebär att viss information kan saknas eller vara gammal.

Bli kontaktad av mäklaren

* Obligatoriskt

Jag vill komma på visning

* Obligatoriskt

Jag vill bevaka slutpriset

* Obligatoriskt

Hör av dig till Jonas Uhlbäck för mer information!

Jonas Uhlbäck

Jonas Uhlbäck

Stockholm Södermalm / Gamla stan

Reg. Fastighetsmäklare, Franchisetagare

Ansvarig mäklare

070-474 59 45

jonas.uhlback@husmanhagberg.se

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag – kostnadsfritt!

Boendekostnad

SEB erbjuder bolån. Och mer.

Period Aktuell ränta Din ränta
3 mån 2,04 % 1,54 %
3 år 2,04 % 1,54 %
Ansök om lånelöfte