Ringvägen 122, 5 tr

Bilder

  • Rymligt allrum med fransk balkong
  • Mycket generöst ljusinsläpp
  • Sängloft för optimal disponering
  • Utsikt ifrån lägenheten
  • Utsikt mot Sofia Kyrka

Utgångspris

1 995 000 kr

Bevaka slutpriset

Ringvägen 122, 5 tr , Södermalm Sofia , Stockholm

Ljus och väldisponerad etta med fransk balkong i högt läge! Direkt närhet till trendiga SoFo och lummiga Årstaviken samt goda kommunikationsförbindelser. Låg avgift i en mycket omtyckt förening. En klockren förstalya helt enkelt! Snabbt tillträde möjligt.

22 kvm, 1 rok

Månadsavgift:
1 271 kr inkl värme, VA, grundutbud TV
Typ:
Lägenhet
Boarea:
22 kvm
Våning:
5, hiss finns
Byggår:
1964
Driftskostnad:
250 kr/månad
Utgångspris:
1 995 000 kr

Mer information

Visa objekt på karta

Visningar

Visa på karta

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

1 rum

Boarea

22 kvm

Rumsbeskrivning

Lägenheten disponeras enligt följande:

HALL
Välkomnande och rymlig hall med goda avhängningsmöjligheter. Vita väggar och samt praktisk klinker på golvet. Mycket bra förvaring genom de två platsbyggda garderoberna.

ALLRUM
Rymligt rum med skönt ljusinsläpp genom rummets franska balkong samt stora fönster. Härlig utsikt över trädkronor och takåsar. Rummet ger gott om plats för matplats, soffa, soffbord, mediemöbel samt barnmöbel. Sängloftet (120 cm-säng) skapar bra möjligheter till en friare disponering. Vita väggar samt fint parkettgolv med holländskt förband.

KÖK
Ljust och trevligt kök med en öppen och social planlösning mot allrummet. Bardisk med bra arbetsyta och smart förvaring. Vita väggar samt vitt kakel. Bänkskiva i behandlat trä. Praktisk klinker på golvet. Komplett utrustning finns i form av spis, ugn, köksfläkt samt kyl/frys.

BADRUM
Helkaklat och mycket fräscht badrum! Mörkt klinkergolv och vitt kakel på väggarna. Här finns wc, handfat, spegelskåp, samt en rymlig duschhörna. Förberett för tvättmaskin!

ÖVRIGA UTRYMMEN
Till lägenheten hör ett källarförråd.

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

5 av 6, hiss finns

Pris

1 995 000 kr Utgångspris

Avgift

1 271 kr inkl värme, VA, grundutbud TV

Andel i föreningen

0,28782%

Andel av årsavgiften

0,28782%

Byggnad

Byggnadstyp

Flerfamiljsfastighet

Byggnadsår

1964

Energideklaration

Utförd. Utfärdat den 18 september 2008
Energiprestanda: 162 kWh/m² (Atemp) och år

Fastighetsbeteckning

Masken 50

Allmänt om fastigheten

Driftskostnad

3 000 kr/år

Driftskostnad, varav

El: 1 800 kr
Försäkring: 1 200 kr
Beräknat antal personer: 1

Förening

Namn

HSBs Brf Masken i Stockholm

Om föreningen

Mycket solid och attraktiv förening som bildades 1958. Föreningen äger och förvaltar fastigheten MASKEN 50 i Sofia församling i Stockholm bestående av 181 lägenheter på 11 085 kvm, 6 lokaler på 1 154 kvm och ett garage bestående av 168 platser samt 60 parkeringsplatser på gården. Den genomsnittliga årsavgiften är 479,50 kr/kvm. Fastigheten är fullvärdesförsäkrad i Trygg-Hansa.

GEMENSAMMA UTRYMMEN
Föreningen har en stor, fin gård med sittplatser, barnvagnsförråd, cykelrum och tvättstuga med nyligen utbytta tvättmaskiner och torktumlare. Tvättstugorna finns i källaren i varje huslänga, tider bokas med "proppen" på tavlan som finns i anslutning till respektive tvättstuga. Det finns tre pass dagligen, 7-12, 12-17 och 17-22.

TV & INTERNET
I fastigheten finns två leverantörer av bredband, Bredbandsbolaget (fiberlina 100 Mbit) och Comhem. Bredbandsbolagets anslutning sitter som regel direkt innanför dörren till er lägenhet. Comhems anslutning sitter i antennuttaget till TV:n. Föreningens kabel tv levereras av Comhem. I hyran ingår ett grundutbud.

PARKERING
Bostadsrättsföreningen Masken har 60 parkeringsplatser utomhus på gården som skall breddas och minskas till 52 och cirka 156 parkeringsplatser i varmluftsgarage. I garaget finns det även platser för motorcyklar. Både medlemmar och externa är välkomna att teckna kontrakt för en eller flera p-platser. Medlemmar har förtur i kön. Från och med 1 maj 2013 är det HSB som sköter den administrativa hanteringen p-platserna. Det är därför till dem du ska vända dig om du exempelvis vill ställa dig i kö för en plats. Kontakt till HSB Servicecenter: Tel: 010- 442 11 00. E-post: servicecenter.stockholm@hsb.se. Medlemmar får ha max två p-platser per hushåll.

Avgifter:
För medlemmar i Brf Masken:
P-plats i garage: 700 kr/månad.
P-plats på gården: 300 kr/månad
MC-plats i garage: 200 kr/månad
Storplats i garage: 900 kr/månad

För mer information om föreningen: http://www.brfmasken.se

Om området

Södermalm Sofia

Med sitt perfekta läge i SoFo har du närhet till populära Nytorget med dess härliga uteserveringar och restauranger med mat från världens alla hörn. På Ringvägen finns även ett flertal mysiga caféer och restauranger. Här har du även nära till grönområden i Vita Bergsparken och Lilla Blecktornsparken samt Årstaviken med härliga promenadvägar längs vattnet. Runt hörnet finner du familjevänliga Stora Blecktornsparken som inrymmer både en liten djurpark, lekplats och grönområde för t.ex. picknick. Varför inte strosa längs med kanalen eller ta färjan över till Hammarby Sjöstad? Med promenadavstånd når du även Skanstulls populära köpcentrum med allt från inredningsbutiker till klädaffärer och livsmedelsbutiker, som bidrar till områdets unika och levande atmosfär. På gångavstånd finns Eriksdalshallen som erbjuder både inomhus- och utomhusbad, samt gym och badminton. Här bor du med ett perfekt läge med närhet till allt!

Kommunikation

God närhet till kommunikationer från bostaden. Busslinjerna 3, 76 och 59 går strax utanför och på intilliggande Ringvägen. Närmaste T-banestation är Skanstull vid Ringens köpcentrum, ca 5 minuters promenadväg. Närmaste pendeltågsstation är Stockholms Södra på Rosenlundsgatan dit du kan promenera på ca 20 minuter eller ta busslinje 3 och byta till linje 4.

Parkering

På gatorna gäller boendeparkering. Tillståndet är kostnadsfritt, men du betalar parkeringsavgift (f.n. 900kr/mån eller 60kr/dag). Besök www.stockholm.se för mer information, samt för ansökan om boendeparkeringstillstånd. För information om övriga parkeringsplatser i närområdet, besök www.stockholmparkering.se.

I närheten

Livsmedelsbutiker
ICA Nära Lansen
20 m
Skanstull Thai Market AB
30 m
Köpcentrum & Gallerior
Ringen Centrum
330 m
Skrapan
580 m
Daghem, Förskolor & Fritidshem
English Preschool Förskola
210 m
Tullstugan förskola
220 m
Kollektivtrafik
Södermannagatan
140 m
Skanstull
250 m
Grundskolor
Utsiktstornet AB
200 m
Stiftelsen Docendo Discimus
280 m
Gymnasium
International School of the Stockholm Region ISSR
160 m
Frans Schartaus Gymnasium
160 m
Universitet & Högskolor
Ewa Westman Naturmedicinsk Praktik
250 m
Integrative Care Science Center
250 m
Banker
Handelsbanken
260 m
Swedbank
330 m
Golfbanor & Golfklubbar
Replenty AB
1,3 km
Birdiefabriken AB
1,3 km
Sport- & Idrottsanläggningar
Idrottens Hus
320 m
Svenska Golfförbundet Golfsystem AB
320 m
Simhallar & Utomhusbad
Eriksdalsbadet
500 m
Forsgrénska Badet
860 m

Finns i närheten

Detta är en tjänst från Hitta.se som automatiskt mäter upp avstånd till olika platser. Vissa avvikelser kan förekomma då uträkningen bygger på luftväg och inte på det faktiska vägnätet. Det betyder att det inte tas hänsyn till naturliga hinder så som vatten, berg etc. Till exempel kan en affär på andra sidan sjön vara den närmsta enligt uträkningen.

Uppgifterna bygger på offentlig adressinformation. Det innebär att viss information kan saknas eller vara gammal.

Bli kontaktad av mäklaren

* Obligatoriskt

Jag vill komma på visning

* Obligatoriskt

Jag vill bevaka slutpriset

* Obligatoriskt

Hör av dig till Jonas Uhlbäck för mer information!

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag – kostnadsfritt!

Boendekostnad

SEB erbjuder bolån. Och mer.

Period Aktuell ränta Din ränta
3 mån 2 % 1,65 %
3 år 2 % 1,65 %
Ansök om lånelöfte