Kyrkbyn 46

Bilder

  • Såld!

Kyrkbyn 46 , Eriksberg/Norsborg , Botkyrka

Mysig och härlig trea i lugna kvarter. Bra standard. Privata sovdelar på övre plan samt sociala delar på nedre plan. Parkeringsplats som tillhör bostaden. Stor stenlagd uteplats på baksidan med blick mot grönskan. Här bor man med en härlig radhuskänsla med närhet till det mesta. Snabbt tillträde möjligt! Kontakta mäklaren för privatvisning!

62 kvm, 3 rok

Månadsavgift:
3 273 kr inkl vatten och kabel-tv
Typ:
Radhus
Boarea:
62 kvm
Biarea:
0 kvm
Lägenhetsnummer:
46
Byggår:
2003-04

Mer information

Visa objekt på karta

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

3 rum

Boarea

62 kvm

Rumsbeskrivning

ENTRÈ - Välkomna in och här möts man av ljus och högt till tak. Bostaden utstrålar rymd och hög standard. Ljusa ytskikt på väggarna samt mörkt polerat klinkergolv med värmeslingor. Direkt till vänster finns yta för avkopplingsdel eller matplats vid det härliga fönsterpartiet.

BADRUM - Badrummet är beläget direkt till höger från entrén. Kaklade väggar och klinkergolv med värmeslingor. Badrummet är utrustat med tvättmaskin, torktumlare, duschhörna med praktiska glasdörrar, frånluftsvärmepump från IVT samt vädringsfönster.

KÖK - Centralt placerat kök som har det mesta som diskmaskin, spishäll, inbyggd ugn, spisfläkt samt side by side kyl/frys med is/vatten funktion. Öppen planlösning med matplats och vardagsrum. Polerat klinkergolv med värmeslingor samt ljusa väggar.

VARDAGSRUM - Öppet med köket och även här polerat klinkergolv med värmeslingor samt ljusa ytskikt. Här fins en stor öppning mot det tillbygga rummet.

MATSAL/SOVRUM - Den tillbyggda delen används idag som en härlig matsal med kan även byggas om till ett extra sovrum vid behov. Klinkergolv med värmeslingor samt ljusa väggar och härliga fönsterpartier och dubbla utgångar till uteplatsen.

SOVLOFT - Privat sovdel en trappa upp och här finns även förvaringsutrymme och yta för ex en arbetsplats. Två fönster som ger ett bra ljus. Vita väggar och parkettgolv.

KLÄDKAMMARE - Praktiskt förvaringsutrymme inne i bostaden som idag används som barnrum.

Välkommen att trivas i denna härliga trea du med!

FÖRRÅD - Finns i separat och insynsskyddad byggnad ett stenkast från bostaden.

PARKERING - Ingår i månadsavgiften och ligger framför bostaden och här finns även möjlighet till elstolpe för ca 50 kr i månaden för närvarande.

Bostaden är i originalplanlösning 51 kvm. Denna bostad är hela 62 kvm tack vare utbyggnaden. Bostaden är registrerad som 51 kvm hos föreningen. Pga av utbyggnaden har denna bostad ett tillägg på 96 kr per månad (denna avgift är inkluderad i angiven avgift) Möbler kan säljas separat eller ev ingå i köpet.

DRIFTSKONSTNAD Årlig driftskostnad 11 292 kr fördelat på el/uppvärmning 9600 kr och hemförsäkring 1692 kr, beräknat på 3 personer i hushållet.

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Avgift

3 273 kr inkl vatten och kabel-tv

Andel i föreningen

1,31%

Andel av årsavgiften

2,2%

Tillträde

Snabb inflyttning möjlig

Byggnad

Byggnadstyp

Bostadsrätt radhus

Byggnadsår

2003-04

Uppvärmning

Frånluftsvärmepump med återvinning

Energideklaration

Utförd. Utfärdat den 2 juni 2008
Energiprestanda: 93 kWh/m² (Atemp) och år

Byggnadssätt

Fönster: Isolerglas

Allmänt om fastigheten

Övrigt

Nu har du möjlighet att förvärva denna härliga och utbyggda bostad i natursköna Kyrkbyn. Bostaden har vattenburen golvvärme på nedre plan (ej utbyggnad) samt övriga ytor har elvärme. Här bor du med närhet till naturen, kommunikationer, barnomsorg samt Hallunda Centrum. E4:an når du på ett par minuter. Parkeringsplats ingår i månadsavgiften och möjlighet finns till elstolpe (50kr/mån). Utvändigt förråd finns i separat byggnad. Rymlig stenlagd uteplats på baksidan med blick mot grönskan och staket runtom. Även på framsidan finns en mindre uteplats samt grästäppa. Bostaden har ett tredje andelstal för kapital 2,2009%. Här bor man med en härlig radhuskänsla!

Förening

Namn

Brf Kyrkbyn 1

Om föreningen

Föreningen bestod från början av av 20 st parhus och 40 st lofthus numera är 17 enheter friköpta. Det finns 5 st sophus i området. Inga stora reparationer eller avgiftshöjningar är planerade. Föreningen accepterar ej juridisk person som medlem. Föreningen har en fin hemsida med mycket bra information http://brfkyrkbyn1.bostadsratterna.se/

Om området

I närheten

Livsmedelsbutiker
Hallunda Snabbköp
290 m
Nya Norsborgs Livs AB
400 m
Köpcentrum & Gallerior
Hallunda Centrum
680 m
Alby Centrum
1,5 km
Daghem, Förskolor & Fritidshem
Granen Förskola
150 m
Gullvivan Förskola
500 m
Kollektivtrafik
Eriksbergsåsen
190 m
Botkyrka kyrka
270 m
Grundskolor
Botkyrka Friskola
240 m
Hammerstaskolan
580 m
Gymnasium
Gymnasiesärskola Norsborg
770 m
Balett O Rsg-Skolan Vackra Rosen
2,1 km
Universitet & Högskolor
Ascolta
3,3 km
Trulsson Innovation & Development AB
6 km
Banker
Nordea Bank AB
680 m
Supergrossen Hallunda
680 m
Sport- & Idrottsanläggningar
Kärsbyhallen
650 m
Brunna IP
1 km
Simhallar & Utomhusbad
Slagstabadet Mälaren
2,5 km
Fittjabadet Simhall
2,7 km

Finns i närheten

Detta är en tjänst från Hitta.se som automatiskt mäter upp avstånd till olika platser. Vissa avvikelser kan förekomma då uträkningen bygger på luftväg och inte på det faktiska vägnätet. Det betyder att det inte tas hänsyn till naturliga hinder så som vatten, berg etc. Till exempel kan en affär på andra sidan sjön vara den närmsta enligt uträkningen.

Uppgifterna bygger på offentlig adressinformation. Det innebär att viss information kan saknas eller vara gammal.

Hör av dig till Martin Eriksson för mer information!

Martin Eriksson

Martin Eriksson

Botkyrka / Salem

Fastighetsmäklare / Franchisetagare

Ansvarig mäklare

070-776 46 60

martin.eriksson@husmanhagberg.se

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad

SEB erbjuder bolån. Och mer.

Period Aktuell ränta Din ränta
3 mån 2,04 % 1,54 %
3 år 2,1 % 1,8 %
Ansök om lånelöfte