Munkhättevägen 27 C

Bilder

  • Såld!

Munkhättevägen 27 C , Tumba Park , Botkyrka

Välplanerad etta med sovalkov. Stort nyrenoverat badrum med tvättmaskin. Fullt utrustat kök. Balkong mot innergård. Bo centralt i Tumba med nära till kommunikationer, butiker och restauranger och daglig service. 25 min med pendel till Stockholm central

40,5 kvm, 1 rok

Månadsavgift:
3 130 kr inkl värme, vatten och kabel-tv
Typ:
Lägenhet
Boarea:
40,5 kvm
Våning:
BV, hiss finns
Byggår:
2004

Mer information

Visa objekt på karta

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

1 rum

Boarea

40,5 kvm

Rumsbeskrivning

HALL - Välkommen in, här finns hatthylla och plats för skohylla. Mörk klinker och målade väggar. Plats ställa en garderob.

KLÄDKAMMARE/FÖRRÅD - Praktiskt förvaringsutrymme inne i bostaden. Inredd med fristående garderober.

BADRUM - Nyligen renoverat. Stilfullt och modernt inrett med vita helkaklade väggar och gråmönstrad våtrumsmatta. Duschhörna med glasdörrar, toalett, handfat med kommod under och spegelskåp med belysning ovan. Tvättmaskin.

KÖK - Härligt och ljust kök i öppen planlösning med vardagsrummet. Här finns utgången till balkong. Vita köksfronter och arbetsbänk i laminat med vitt kakel ovan. Kyl/frys, spis med häll och fläkt ovan. Allt i vitt.

VARDAGSRUM - Härligt ljusinsläpp med stora fönsterpartier mot föreningens innegård. Här finns utgång till balkongen som även den vetter mot gården. Parkettgolv och ljusa väggar. Gott om plats för matbord, soffgrupp och lättare möblemang. Sovalkov. Ekparkett och målade väggar.

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

BV av 3, hiss finns

Avgift

3 130 kr inkl värme, vatten och kabel-tv

Andel i föreningen

0,6564%

Byggnad

Byggnadstyp

Flerfamiljshus

Byggnadsår

2004

Uppvärmning

Fjärrvärme

Energideklaration

Utförd. Utfärdat den 9 juni 2008
Energiprestanda: 129 kWh/m² (Atemp) och år

Byggnadssätt

Fönster: 3-glas

Allmänt om fastigheten

Förening

Namn

Brf Kronan

Om föreningen

Föreningen består numera av 50+50 lägenheter. Parkeringsplats och garage går att hyra via föreningen med separat avtal(res för ev kö). Grannföreningarna Brf Myntet och Brf Kronan är sammanslagna. Detta skedde 2008-01-01. Fördelningen är 30 st 1rok, 47 st 2 rok och 23 st 3 rok. Driftskostnad för hushållsel tillkommer på månadsavgiften. Egen elmätare finns till varje lägenhet. Egna el-centraler med jordfelsbrytare. Alla el-uttag är jordade. Kabel-TV anläggning i lägenheten. Internetuppkoppling är förberett och kan tecknas via kabel-TV leverantör.
Föreningen har genomfört spolning av samtliga stammar. Föreningen förvaltas av Emvix Förvaltning och byggservice AB.

Om området

Tumba Park

Tumba är en del av Botkyrka kommun och gränsar mot Tullinge och Vårsta. Tumba har ett mycket stort utbud av affärer, banker, restauranger samt övrig samhällsservice. Tumba har både ett par sporthallar och simhall. Här finns flertalet stora skolor och förskolor. I den anrika Hågelbyparken som ligger ett par min från Tumba C finns idag restaurang, café och stora naturområden att ströva i. Befolkningen anses som ganska ung(jämfört med grannkommuner) och största arbetsgivaren är just Botkyrka kommun.

Kommunikation

Tumba har mycket goda kommunikationsmedel med pendeltåg som tar dig från Tumba station till både Stockholm Central och Södertälje på ca 25-30 min samt flertalet busslinjer som kopplar ihop dig både mot Tullinge, Rönninge/Salem, Alby/Fittja, Hallunda samt Huddinge. Direktbuss finns från Skäcklinge till Fridhemsplan. Lättast att nå E4:an är via Hågelbyleden.

Närservice

Tumba Centrum erbjuder allt från restauranger, banker, systembolag till hårvård och en egen hemsida finns med mycket bra information http://tumbacentrum.se/
Stort utbud av barnomsorg erbjuds i Tumba, både kommunal och i privat regi och bäst information från man om man tar direktkontakt med kommunen på 08-530 610 00 eller går in på deras egna hemsida http://www.botkyrka.se

I närheten

Finns i närheten

Detta är en tjänst från Hitta.se som automatiskt mäter upp avstånd till olika platser. Vissa avvikelser kan förekomma då uträkningen bygger på luftväg och inte på det faktiska vägnätet. Det betyder att det inte tas hänsyn till naturliga hinder så som vatten, berg etc. Till exempel kan en affär på andra sidan sjön vara den närmsta enligt uträkningen.

Uppgifterna bygger på offentlig adressinformation. Det innebär att viss information kan saknas eller vara gammal.

Hör av dig till Johannah Fredricson för mer information!

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag – kostnadsfritt!

Boendekostnad

SEB erbjuder bolån. Och mer.

Period Aktuell ränta Din ränta
3 mån 2,04 % 1,54 %
3 år 2,04 % 1,54 %
Ansök om lånelöfte