Myntvägen 24

Bilder

  • Såld!

Myntvägen 24 , Tumba Park , Botkyrka

Härlig tvåa med stor uteplats mot grönska och lugn men med närhet till allt vad Tumba centrum har att erbjuda med utbud och kommunikationer. Modernt och stilrent med öppen planlösning stora fönsterpartier och sobra färgval. Stort badrum med klinkers, helkaklade väggar samt tvättmaskin och torktumlare.

63 kvm, 2 rok

Månadsavgift:
3 938 kr Värme, Vatten, Kabel-TV, Internet
Typ:
Lägenhet
Boarea:
63 kvm
Våning:
0, hiss finns
Byggår:
2013/14

Mer information

Visa objekt på karta

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

2 rum

Boarea

63 kvm

Rumsbeskrivning

HALL - Välkommen in! Precis innanför dörren finns praktiskt förråd inrett med hyllor och stänger. Vid entrén finns plats hänga av sig och ställa skor. En garderob med vit slät dörr. Ekparkett och ljusa väggar.

VARDAGSRUM - Stort och härligt vardagsrum öppet mot köket och dess matplats. Stora fönster och utgång till lägenhetens fina uteplats. Ekparkett och ljusa väggar.

KÖK - Stilrent med vita släta fronter, arbetsbänk i mörk laminat med grått kakel ovan. Kyl/frys, diskmaskin, spis med häll och fläkt, allt i vitt. Plats för matbord 4-6 personer.

SOVRUM - Sovrum med plats för dubbelsäng. Bra förvaring i garderobsvägg med vita släta dörrar. Ekparkett och ljusa väggar.

BADRUM - Stort badrum med helkaklade väggar i vitt och grått, svart klinkergolv med komfortvärme. Tvättmaskin och torktumlare med bänk ovan.

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

0 av 2, hiss finns

Avgift

3 938 kr Värme, Vatten, Kabel-TV, Internet

Andel i föreningen

1,71195%

Byggnad

Byggnadstyp

Flerfamiljshus

Byggnadsår

2013/14

Uppvärmning

Fjärrvärme

Energideklaration

Ej utförd.

Byggnadssätt

Fönster: Isolerglas

Övrigt

Brf. Sedelpressen byggs på en grund av stabil betong, vilket i sin tur står pålad på berget under.
Husets stomme byggs väderskyddat inne på fabrik, av materialen betong och stål, och transporteras sedan för montage på byggarbetsplatsen.
Fasaden är i puts och för extra stabilitet kommer fasaden även att ha stålpelare. Entrédörrarna till huset är av metall och balkongfronterna är också av metall för att ge din balkong lite extra rymd.
Våtutrymmen byggs med ny teknik för att tåla fukt så bra som möjligt. Tamburdörren är inbrottssäker. Inne i din lägenhet installerar vi släta vita innerdörrar och innerväggarna byggs av miljövänliga stabila träreglar och modernt gipsmaterial.
Alla fönster är av trä och får utvändigt en beklädnad av aluminium. Självklart utrustas varje lägenhet med jordfelsbrytare och brandvarnare.

Husets värms upp genom fjärrvärme. Värmen i ventilationsluften återvinns och används för att värma huset vilket gör ditt nya boende både smart och energisnålt.

Allmänt om fastigheten

Förening

Namn

Brf Sedelpressen

Om föreningen

Brf Sedelpressen består av 60 st lägenheter i varierande storlekar från 1:or på ca 39 kvm till fyror på ca 93 kvm. Fördelningen är 7 st 1:or, 34 st 2:or, 17 st 3:or och 2 st 4:or. Varje trappuppgång har gemensamt trapphus samt hiss till varje våningsplan. Tv och bredband levereras via Telia Trippel play och är trådlöst i bostaden. Parkeringsplatser(ca 31 st) samt garageplatser(ca10 st) väster om bostadsområdet. Biluppställningsplats ingår ej i bostadsrätten. Sophus finns placerat på gården för hushållssopor. Föreningens bostadshus är byggda med sk PGS-system. Husen kom i färdiga moduler från fabrik.

Äkta/oäkta

Föreningen är en äkta bostadsrättsförening

Överlåtelseavgift

1120 kr

Pantsättningsavgift

448 kr

Om området

Tumba Park

Tumba är en del av Botkyrka kommun och gränsar mot Tullinge och Vårsta. Tumba har ett mycket stort utbud av affärer, banker, restauranger samt övrig samhällsservice. Tumba har både ett par sporthallar och simhall. Här finns flertalet stora skolor och förskolor. I den anrika Hågelbyparken som ligger ett par min från Tumba C finns idag restaurang, café och stora naturområden att ströva i. Befolkningen anses som ganska ung(jämfört med grannkommuner) och största arbetsgivaren är just Botkyrka kommun.

Kommunikation

Tumba har mycket goda kommunikationsmedel med pendeltåg som tar dig från Tumba station till både Stockholm Central och Södertälje på ca 25-30 min samt flertalet busslinjer som kopplar ihop dig både mot Tullinge, Rönninge/Salem, Alby/Fittja, Hallunda samt Huddinge. Direktbuss finns från Skäcklinge till Fridhemsplan. Lättast att nå E4:an är via Hågelbyleden.

Närservice

Tumba Centrum erbjuder allt från restauranger, banker, systembolag till hårvård och en egen hemsida finns med mycket bra information http://tumbacentrum.se/
Stort utbud av barnomsorg erbjuds i Tumba, både kommunal och i privat regi och bäst information från man om man tar direktkontakt med kommunen på 08-530 610 00 eller går in på deras egna hemsida http://www.botkyrka.se

I närheten

Livsmedelsbutiker
Tuna Närbutik
430 m
Geraldines Blomstercafé HB
450 m
Daghem, Förskolor & Fritidshem
Förskola Tunnlandsgården
60 m
Falken Fritidshem
220 m
Kollektivtrafik
Tumba bruk
200 m
Samaritvägen
400 m
Grundskolor
Tunaskolan
220 m
Björkhaga Skola
470 m
Gymnasium
Tumba Gymnasium
410 m
Xenter Botkyrka
450 m
Banker
SEB
460 m
Nordea Bank AB
510 m
Sport- & Idrottsanläggningar
Idrottshuset
290 m
Tumba Idrottshus
410 m
Simhallar & Utomhusbad
Storvretsbadet Simhall
1,5 km
Möllebadet
2,9 km

Finns i närheten

Detta är en tjänst från Hitta.se som automatiskt mäter upp avstånd till olika platser. Vissa avvikelser kan förekomma då uträkningen bygger på luftväg och inte på det faktiska vägnätet. Det betyder att det inte tas hänsyn till naturliga hinder så som vatten, berg etc. Till exempel kan en affär på andra sidan sjön vara den närmsta enligt uträkningen.

Uppgifterna bygger på offentlig adressinformation. Det innebär att viss information kan saknas eller vara gammal.

Hör av dig till Johannah Fredricson för mer information!

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag – kostnadsfritt!

Boendekostnad

SEB erbjuder bolån. Och mer.

Period Aktuell ränta Din ränta
3 mån 2,04 % 1,54 %
3 år 2,04 % 1,54 %
Ansök om lånelöfte