Munkhättevägen 27A, 1 tr

Bilder

Utgångspris

1 875 000 kr

Bevaka slutpriset

Munkhättevägen 27A, 1 tr , Tumba Park , Botkyrka

Välplanerad gavel 2:a om 68 kvm som kan göras om till en 3:a i populära Tumba Park. Mysigt sovrum mot lugna innergården. Matplats för ca 6-8 personer med härligt ljusinsläpp. Hela bostaden ger ett ljust och modernt intryck. Här bor man med närhet till allt. Tillträde enligt överenskommelse.

68,5 kvm, 2 rok

Månadsavgift:
5 294 kr inkl värme, vatten och kabel-tv
Typ:
Lägenhet
Boarea:
68,5 kvm
Våning:
1, hiss finns
Lägenhetsnummer:
8613
Byggår:
2003
Driftskostnad:
316 kr/månad
Utgångspris:
1 875 000 kr

Mer information

Visa objekt på karta

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

2 rum

Boarea

68,5 kvm

Rumsbeskrivning

HALL - Ljus och välkommande hall i vinkel. Här finns yta för ytterkläder direkt till höger vid entrén. Parkettgolv och vita väggar. I hallens förlängning finns möjligheter för möblemang som byrå eller dylikt.

SOVRUM - Lugnt beläget med vy mot innergården. Parkettgolv och vita väggar med brytande mörk fondvägg. Här finns yta för dubbelsäng samt mindre övrigt möblemang.

KLÄDKAMMARE/FÖRRÅD - Praktiskt placerat inne i bostaden. Här finns mediacentralen placerad samt hylla och klädstång.

BADRUM - Modernt renoverat badrum (2013) med mörkt klinkergolv och ljust kaklade väggar. Badrummet är utrustat med wc, tvättställ, tvättmaskin, torktumlare samt avlastningsbänk. Badrummet ger klassiskt och fint intryck.

KÖK - Ljust och luftigt kök med öppen planlösning mot vardagsrummet. Här möts man av ett härligt ljus från det stora fönsterpartiet. Rymlig matplats för den stora familjen. Vit skåpinredning som bryter snyggt mot det mörka kaklet ovan arbetsbänkarna samt rostfria vitvaror i form av kyl, frys, diskmaskin, spishäll, spisfläkt samt diskmaskin. Parkettgolv och vita väggar.

VARDAGSRUM - Lättmöblerat vardagsrum som kan delas av till extra mindre sovrum om behov finns. Parkettgolv och ljus färgsättning av väggarna. Stort fönsterparti som ger ett härligt ljus och öppen planlösning med köket. Här finns utgången till balkongen också.

BALKONG - Mysig och kanske områdets största balkong i soligt söderläge där man kan avnjuta många sommartimmar.

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

1 av 3, hiss finns

Pris

1 875 000 kr Utgångspris

Avgift

5 294 kr inkl värme, vatten och kabel-tv

Andel i föreningen

1,1101%

Tillträde

Enligt överenskommelse

Byggnad

Byggnadstyp

Flerfamiljshus

Byggnadsår

2003

Uppvärmning

Fjärrvärme

Energideklaration

Utförd. Utfärdat den 9 juni 2008
Energiprestanda: 129 kWh/m² (Atemp) och år

Byggnadssätt

Fönster: Isolerglas

Övrigt

Driftskostnad för hushållsel tillkommer på månadsavgiften. Egen elmätare finns till varje lägenhet. Cykelparkering finns på innergården.

Allmänt om fastigheten

Driftskostnad

3 800 kr/år

Driftskostnad, varav

El: 2 800 kr
Försäkring: 1 000 kr
Beräknat antal personer: 1

Övrigt

Mysig och väl tilltagen balkong i härligt och söderläge med många soltimmar. Lägenheten har säkerhetsdörr. Morgontidningen fås vid dörren och posten lämnas i postfack vid entrén. Cykelparkering på gården. Gemensamt förråd för barnvagn och rullstol finns i varje entré. Kallgarageplats finns att hyra för 300 kr/mån och parkeringsplats finns att hyra för 100 kr/mån(res för ev kö). Fastigheten är ansluten till Com Hem.

Förening

Namn

Brf Kronan

Om föreningen

Föreningen består numera av 50+50 lägenheter. Parkeringsplats och garage går att hyra via föreningen med separat avtal(res för ev kö). Grannföreningarna Brf Myntet och Brf Kronan är sammanslagna. Detta skedde 2008-01-01. Fördelningen är 30 st 1rok, 47 st 2 rok och 23 st 3 rok. Driftskostnad för hushållsel tillkommer på månadsavgiften. Egen elmätare finns till varje lägenhet. Egna el-centraler med jordfelsbrytare. Alla el-uttag är jordade. Kabel-TV anläggning i lägenheten. Internetuppkoppling är förberett och kan tecknas via kabel-TV leverantör.
Föreningen har nyligen genomförd spolning av samtliga stammar. Föreningen förvaltas av Emvix Förvaltning och byggservice AB.

Om området

Tumba Park

Tumba är en del av Botkyrka kommun och gränsar mot Tullinge och Vårsta. Tumba har ett mycket stort utbud av affärer, banker, restauranger samt övrig samhällsservice. Tumba har både ett par sporthallar och simhall. Här finns flertalet stora skolor och förskolor. I den anrika Hågelbyparken som ligger ett par min från Tumba C finns idag restaurang, café och stora naturområden att ströva i. Befolkningen anses som ganska ung(jämfört med grannkommuner) och största arbetsgivaren är just Botkyrka kommun.

Kommunikation

Tumba har mycket goda kommunikationsmedel med pendeltåg som tar dig från Tumba station till både Stockholm Central och Södertälje på ca 25-30 min samt flertalet busslinjer som kopplar ihop dig både mot Tullinge, Rönninge/Salem, Alby/Fittja, Hallunda samt Huddinge. Direktbuss finns från Skäcklinge till Fridhemsplan. Lättast att nå E4:an är via Hågelbyleden.

Närservice

Tumba Centrum erbjuder allt från restauranger, banker, systembolag till hårvård och en egen hemsida finns med mycket bra information http://tumbacentrum.se/
Stort utbud av barnomsorg erbjuds i Tumba, både kommunal och i privat regi och bäst information från man om man tar direktkontakt med kommunen på 08-530 610 00 eller går in på deras egna hemsida http://www.botkyrka.se

I närheten

Livsmedelsbutiker
ICA Kvantum
180 m
LiDL
220 m
Daghem, Förskolor & Fritidshem
Tumba Öppna Förskola
220 m
Fritidsgården Southside
300 m
Kollektivtrafik
Gröndalsvägen
210 m
Tumba station
220 m
Grundskolor
Björkhaga Skola
460 m
Tunaskolan
460 m
Gymnasium
Xenter Botkyrka
280 m
Tumba Gymnasium
300 m
Banker
SEB
180 m
Swedbank
220 m
Sport- & Idrottsanläggningar
Tumba Idrottshus
200 m
Idrottshuset
240 m
Simhallar & Utomhusbad
Storvretsbadet Simhall
1,2 km
Möllebadet
3 km

Finns i närheten

Detta är en tjänst från Hitta.se som automatiskt mäter upp avstånd till olika platser. Vissa avvikelser kan förekomma då uträkningen bygger på luftväg och inte på det faktiska vägnätet. Det betyder att det inte tas hänsyn till naturliga hinder så som vatten, berg etc. Till exempel kan en affär på andra sidan sjön vara den närmsta enligt uträkningen.

Uppgifterna bygger på offentlig adressinformation. Det innebär att viss information kan saknas eller vara gammal.

Bli kontaktad av mäklaren

* Obligatoriskt

Jag vill komma på visning

* Obligatoriskt

Jag vill bevaka slutpriset

* Obligatoriskt

Hör av dig till Martin Eriksson för mer information!

Martin Eriksson

Martin Eriksson

Botkyrka / Salem

Fastighetsmäklare / Franchisetagare

Ansvarig mäklare

070-776 46 60

08-530 388 80

martin.eriksson@husmanhagberg.se

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag – kostnadsfritt!

Boendekostnad

SEB erbjuder bolån. Och mer.

Period Aktuell ränta Din ränta
3 mån 2 % 1,65 %
3 år 2 % 1,65 %
Ansök om lånelöfte