Munkhättevägen 27 D, 3 tr

Bilder

  • Såld!
  • Exteriörbild

Munkhättevägen 27 D, 3 tr , Tumba Park , Botkyrka

Stilfull 2:a om ca 68 kvm högst upp i huset som kan göras om till en 3:a vid behov i populära Tumba Park. Rymligt sovrum mot lugna innergården. Matplats för ca 8 personer med härligt ljusinsläpp. Hela bostaden ger ett ljust och stilfullt intryck. Centralt läge med närhet till allt. Tillträde Februari 2017 eller ök.

68,5 kvm, 2 rok

Månadsavgift:
5 293 kr inkl värme, vatten och kabel-tv
Typ:
Lägenhet
Boarea:
68,5 kvm
Våning:
3, hiss finns
Lägenhetsnummer:
8331
Byggår:
2003
Driftskostnad:
589 kr/månad

Mer information

Visa objekt på karta

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

2 rum

Boarea

68,5 kvm

Rumsbeskrivning

HALL - Stilfull hall i vinkel. Här finns yta för ytterkläder direkt till vänster vid entrén. Klinkergolv vid entrén samt parkettgolv i hallens förlängning och ljusa väggar i gråa och vita toner. I hallens förlängning finns möjligheter för möblemang som byrå eller dylikt.

SOVRUM - Lugnt beläget med vy mot innergården. Parkettgolv och väggar i lugna och varma toner med brytande fondvägg. Här finns yta för dubbelsäng samt mindre övrigt möblemang.

BADRUM - Klassiskt inrett med klinkergolv (värmeslingor) och kaklade väggar i ljusa toner. Badrummet är utrustat med wc, tvättställ, tvättmaskin (2015), torktumlare (2015), duschhörna med väggar samt avlastningsbänk. Badrummet ger klassiskt och fint intryck.

KLÄDKAMMARE/FÖRRÅD - Praktiskt placerat inne i bostaden. Här finns mediacentralen placerad samt hyllor och garderober för praktisk förvaring. Klinkergolv och målade väggar.

KÖK - Påkostat och smakfullt inrett kök som ger en ombonad känsla. Öppen planlösning mot vardagsrummet. Här möts man av ett härligt ljus från det stora fönsterpartiet vilket ger rummet rymd. Rymlig matplats för den stora familjen. Vit skåpinredning som bryter snyggt mot kaklet ovan arbetsbänkarna samt vitvaror i form av kyl (2016), frys (2016), diskmaskin, spishäll (2016), spisfläkt samt diskmaskin. Klinkergolv (värmeslingor) vid arbetsytorna och parkettgolv i förlängningen och ljusa väggar.

VARDAGSRUM - Lättmöblerat vardagsrum som kan delas av till extra mindre sovrum om behov finns. Parkettgolv och ljus färgsättning av väggarna. Stort fönsterparti som ger ett härligt ljus och öppen planlösning med köket. Här finns utgången till balkongen också.

BALKONG - Här njuter man av balkongen högst upp i huset. Soligt söderläge där man kan avnjuta många sommartimmar.

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

3 av 3, hiss finns

Avgift

5 293 kr inkl värme, vatten och kabel-tv

Andel i föreningen

1,1101%

Tillträde

Mitten av Februari

Byggnad

Byggnadstyp

Flerfamiljshus

Byggnadsår

2003

Uppvärmning

Fjärrvärme

Energideklaration

Utförd. Utfärdat den 9 juni 2008
Energiprestanda: 129 kWh/m² (Atemp) och år

Byggnadssätt

Fönster: Isolerglas

Övrigt

Driftskostnad för hushållsel tillkommer på månadsavgiften. Egen elmätare finns till varje lägenhet. Cykelparkering finns på innergården.

Allmänt om fastigheten

Driftskostnad

7 070 kr/år

Driftskostnad, varav

El: 4 800 kr
Försäkring: 2 270 kr
Beräknat antal personer: 2

Övrigt

Balkongen ligger högst upp i huset och i soligt söderläge där många sköna sommardagar kan avnjutas. Lägenheten har säkerhetsdörr. Morgontidningen fås vid dörren och posten lämnas i postfack vid entrén. Cykelparkering på gården. Gemensamt förråd för barnvagn och rullstol finns i varje entré. Kallgarageplats finns att hyra för 300 kr/mån och parkeringsplats finns att hyra för 100 kr/mån (res för ev kö). Fastigheten är ansluten till Com Hem.

Förening

Namn

Brf Kronan

Om föreningen

Föreningen består numera av 50+50 lägenheter. Parkeringsplats och garage går att hyra via föreningen med separat avtal(res för ev kö). Grannföreningarna Brf Myntet och Brf Kronan är sammanslagna. Detta skedde 2008-01-01. Fördelningen är 30 st 1rok, 47 st 2 rok och 23 st 3 rok. Driftskostnad för hushållsel tillkommer på månadsavgiften. Egen elmätare finns till varje lägenhet. Egna el-centraler med jordfelsbrytare. Alla el-uttag är jordade. Kabel-TV anläggning i lägenheten. Internetuppkoppling är förberett och kan tecknas via kabel-TV leverantör.
Föreningen har genomfört spolning av samtliga stammar. Föreningen förvaltas av Emvix Förvaltning och byggservice AB.

Om området

Tumba Park

Tumba är en del av Botkyrka kommun och gränsar mot Tullinge och Vårsta. Tumba har ett mycket stort utbud av affärer, banker, restauranger samt övrig samhällsservice. Tumba har både ett par sporthallar och simhall. Här finns flertalet stora skolor och förskolor. I den anrika Hågelbyparken som ligger ett par min från Tumba C finns idag restaurang, café och stora naturområden att ströva i. Befolkningen anses som ganska ung(jämfört med grannkommuner) och största arbetsgivaren är just Botkyrka kommun.

Kommunikation

Tumba har mycket goda kommunikationsmedel med pendeltåg som tar dig från Tumba station till både Stockholm Central och Södertälje på ca 25-30 min samt flertalet busslinjer som kopplar ihop dig både mot Tullinge, Rönninge/Salem, Alby/Fittja, Hallunda samt Huddinge. Direktbuss finns från Skäcklinge till Fridhemsplan. Lättast att nå E4:an är via Hågelbyleden.

Närservice

Tumba Centrum erbjuder allt från restauranger, banker, systembolag till hårvård och en egen hemsida finns med mycket bra information http://tumbacentrum.se/
Stort utbud av barnomsorg erbjuds i Tumba, både kommunal och i privat regi och bäst information från man om man tar direktkontakt med kommunen på 08-530 610 00 eller går in på deras egna hemsida http://www.botkyrka.se

I närheten

Livsmedelsbutiker
ICA Kvantum
180 m
LiDL
190 m
Daghem, Förskolor & Fritidshem
Tumba Öppna Förskola
230 m
Fritidsgården Southside
270 m
Kollektivtrafik
Tumba station
180 m
Gröndalsvägen
240 m
Grundskolor
Sverige-Finska Skolan i Botkyrka
440 m
Tunaskolan
460 m
Gymnasium
Xenter Botkyrka
240 m
Tumba Gymnasium
270 m
Banker
SEB
180 m
Swedbank
200 m
Sport- & Idrottsanläggningar
Tumba Idrottshus
160 m
Idrottshuset
210 m
Simhallar & Utomhusbad
Storvretsbadet Simhall
1,2 km
Möllebadet
3 km

Finns i närheten

Detta är en tjänst från Hitta.se som automatiskt mäter upp avstånd till olika platser. Vissa avvikelser kan förekomma då uträkningen bygger på luftväg och inte på det faktiska vägnätet. Det betyder att det inte tas hänsyn till naturliga hinder så som vatten, berg etc. Till exempel kan en affär på andra sidan sjön vara den närmsta enligt uträkningen.

Uppgifterna bygger på offentlig adressinformation. Det innebär att viss information kan saknas eller vara gammal.

Hör av dig till Martin Eriksson för mer information!

Martin Eriksson

Martin Eriksson

Botkyrka / Salem

Fastighetsmäklare / Franchisetagare

Ansvarig mäklare

070-776 46 60

martin.eriksson@husmanhagberg.se

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag – kostnadsfritt!

Boendekostnad

SEB erbjuder bolån. Och mer.

Period Aktuell ränta Din ränta
3 mån 2 % 1,5 %
3 år 2 % 1,5 %
Ansök om lånelöfte