Fagerlidsvägen 1, 3 tr

Bilder

  • Såld!
  • Balkong i söder

Fagerlidsvägen 1, 3 tr , Tullinge , Botkyrka

Ljus och modernt inredd lägenhet högst upp i huset i soligt läge med 2 balkonger. En mot lugna innergården samt en i härligt söderläge. Två ljusa sovrum mot innergården. Bredband ingår i mån avg. Hela bostaden ger ett stilfullt och ljust intryck. Här bor man i centralt läge i Tullinge med närhet till allt.

75 kvm, 3 rok

Månadsavgift:
4 244 kr inkl Värme, k-tv, bredb, ip-telefoni
Typ:
Lägenhet
Boarea:
75 kvm
Våning:
3, hiss finns
Byggår:
2013/14
Driftskostnad:
483 kr/månad

Mer information

Visa objekt på karta

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

3 rum

Boarea

75 kvm

Rumsbeskrivning

HALL - Ljus och luftig hall med slitstarkt klinkergolv vid entrén i ljus ton samt parkettgolv i hallens förlängning där även klädkammaren finns samt här finns mindre yta för lättare möblemang. Hallen ger ett modernt intryck och har genomgående vita väggar.

BADRUM - Vit inrett badrum med klinkergolv (värmeslingor) i mörka toner samt vit kaklade väggar. Här finns badkar direkt till vänster och tvätthörna med tvättmaskin och torktumlare till höger där även förvaringsskåp och avlastningsbänk finns.

KÖK - Ljust och luftigt kök från Myresjökök med öppen planlösning med vardagsrummet. Rymlig matplats direkt vid fönstren som vetter mot söder och som ger ett bra ljus. Skåpinredning i vita toner, parkettgolv samt vita väggar. Köket är utrustat med induktionshäll, inbyggd micro och inbyggd ugn, kyl och frys i fullhöjd samt diskmaskin och spisfläkt.

VARDAGSRUM - Mysigt och ljust vardagsrum med parkettgolv och vita väggar och ett härligt ljusinsläpp. Här finns även utgången till balkongen i söder. Öppen planlösning mot köket som ger en extra känsla av rymd.

KLÄDKAMMARE - Praktiskt förvaringsutrymme inne i bostaden och som är belägen med närhet till det privata sovdelarna.

SOVRUM - Det stora sovrummet som även har en egen balkong mot innergården. Här ryms dubbelsängen och här finns praktisk garderobsvägg med skjutdörrar. Parkettgolv och vita väggar.

SOVRUM - Det mindre sovrummet som även det vetter mot innergården. Även detta sovrum är inrett med vita väggar och parkettgolv.

BALKONGER - Fantastiskt läge på denna härliga trea som dessutom har dubbla balkonger vilket här till ovanligheten.

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

3 av 3, hiss finns

Avgift

4 244 kr inkl Värme, k-tv, bredb, ip-telefoni

Andel i föreningen

1,4576%

Tillträde

Mitten Juni

Byggnad

Byggnadstyp

Flerfamiljshus

Byggnadsår

2013/14

Uppvärmning

Fjärrvärme

Energideklaration

Utförd. Utfärdat den 9 oktober 2014
Energiprestanda: 73 kWh/m² (Atemp) och år

Byggnadssätt

Fönster: Isolerglas

Allmänt om fastigheten

Driftskostnad

5 800 kr/år

Driftskostnad, varav

El: 2 000 kr
VA: 2 000 kr
Försäkring: 1 800 kr
Beräknat antal personer: 2

Övrigt

Bostaden har dubbla balkonger i bra storlekar och högt upp i huset. En med utgång från vardagsrummet i härligt söderläge där man kan avnjuta många soltimmar samt en balkong med utgång från det stora sovrummet som vetter mot den skyddade innergården och här avnjuter man lugnet. Förråd tillhörande lägenheten finns på vinden i huskroppen. Bostaden har säkerhetsdörr. Parkeringar (ca 300 kr/mån) och carport (ca 600 kr/mån) finns att hyra men tillhör ej lägenheten utan hyrs separat via föreningen. Separat cykelparkering finns under tak på innergården. Barnvagnsrum finns i trapphuset. Föreningen kommer genomföra garantibesiktningar prel i Aug 2016. Föreningen gör gemensamma avläsningar för hushållsel och vatten som sedan debiteras på månadsavgiften. Föreningen har tecknat bostadsrättstillägg för medlemmarna.

Förening

Namn

Brf Tullingedal

Om föreningen

Föreningen består av Två huslängor bestående av 4 våningar. Hiss finns i samtliga byggnader.
Antal bostäder: 72 st. Storlekar: 1-4 r.o.k., 33-94 kvm. Brf Tullingedal är anslutet till Botkyrka stadsnät som erbjuder dig att välja de tjänster du vill ha.
Bredband (100mbit), och digitalbox med grundutbudet i TV ingår i din månadsavgift. Stadsnätet är ett öppet nät som innebär valfrihet, konkurrens och prispress. I nätet hittar du över 250 tv-kanaler och ultrasnabbt internet med upp till 1000 Mbit/s, från flera leverantörer. Läs mer på botkyrkastadsnat.se
Digitalboxen hyrs av Botkyrka stadsnät. Vid fel kontakta kundtjänst 0771-700 100. Föreningen har tecknat en kollektiv bostadsrättsförsäkring för alla medlemmar. Det innebär att man inte behöver betala för ett extra bostadsrättstillägg i den egna hemförsäkringen. Alla boende ansvarar självklart för att ha en hemförsäkring. Föreningen har 65 st parkeringsplatser. Fastum sköter den ekonomiska förvaltningen HSB Södertörn sköter skötseln av området. Enligt stadgarna debiteras bostadsrättsinnehavaren 1 % av basbeloppet för varje pantsättning som tas (lån) och enligt föreningens stadgar debiteras köparen 2,5 % av basbelopp i överlåtelseavgift(Ca 1150kr)
Föreningen har en egen hemsida med mycket bra information
http://www.tullingedal.se/

Om området

Tullinge

Tullinge är en del av Botkyrka kommun och gränsar mot Huddinge kommun. Tullinge erbjuder mycket i naturväg t ex Lida Friluftsområde som har full aktivitet både sommar som vinter och här planeras det för en ev. skidtunnel. Här finns bad, löp och skidspår, mindre slalombacke för de små, restaurang och café. I Tullinge finns ett flertal stora skolor och förskolor. Befolkningen anses som ganska ung(jämfört med grannkommuner) och största arbetsgivaren är just Botkyrka kommun.

Kommunikation

Tullinge har goda kommunikationsmedel med pendeltåg som tar dig från Tullingestation till både Stockholm Central och Södertälje på ca 25-30 min samt flertalet busslinjer som kopplar ihop dig både mot Tumba samt Huddinge. Lättast att nå E4:an är via antingen Hågelbyleden (via Tumba) eller via Glömstaleden.

Närservice

Tullinge Centrum erbjuder allt från restauranger till hårvård och en egen hemsida finns med mycket bra information http://www.tullingetorg.se
Stort utbud av barnomsorg erbjuds i Tullinge, både kommunal och i privat regi och bäst information får man om man tar direktkontakt med kommunen på 08-530 610 00 eller går in på deras egna hemsida http://www.botkyrka.se

I närheten

Livsmedelsbutiker
Coop Konsum
200 m
Hemköp Matextra Tullinge
200 m
Daghem, Förskolor & Fritidshem
Tullinge Öppna Förskola
160 m
Nyängsgården
160 m
Kollektivtrafik
Tullinge station södra
230 m
Tullinge station
270 m
Grundskolor
Banslättsskolan
380 m
Eklidsskolan
490 m
Gymnasium
Gullviva Gymnasium
140 m
Tullinge Gymnasium
1 km
Universitet & Högskolor
Tandläkarhögskolan
2,4 km
Centrum för Oral Biologi
2,4 km
Banker
Handelsbanken
200 m
Sport- & Idrottsanläggningar
Tullingehallen
1,5 km
Tullinge Tennishall
1,6 km
Simhallar & Utomhusbad
Stendalsbadet Tullingesjön
2,4 km
Vattenhuset AB
2,5 km

Finns i närheten

Detta är en tjänst från Hitta.se som automatiskt mäter upp avstånd till olika platser. Vissa avvikelser kan förekomma då uträkningen bygger på luftväg och inte på det faktiska vägnätet. Det betyder att det inte tas hänsyn till naturliga hinder så som vatten, berg etc. Till exempel kan en affär på andra sidan sjön vara den närmsta enligt uträkningen.

Uppgifterna bygger på offentlig adressinformation. Det innebär att viss information kan saknas eller vara gammal.

Hör av dig till Martin Eriksson eller Johannah Fredricson för mer information!

Martin Eriksson

Martin Eriksson

Botkyrka / Salem

Fastighetsmäklare / Franchisetagare

Ansvarig mäklare

070-776 46 60

martin.eriksson@husmanhagberg.se

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag – kostnadsfritt!

Boendekostnad

SEB erbjuder bolån. Och mer.

Period Aktuell ränta Din ränta
3 mån 2,03 % 1,53 %
3 år 2 % 1,5 %
Ansök om lånelöfte