Bilder

  • Såld!

, Tullinge , Botkyrka

Fint Hjältevadshus om totalt ca 273 kvm som erbjuder det mesta. Stora sociala ytor, gästhus samt väl tilltaget garage. Optimalt planerat för egna företagaren. Här kan man få upp till 5 sovrum plus gästhuset. Stor tomt som ligger i ett högre ogenerat läge. Här njuter man av solen under hela dagen. Huset är besiktigat!

168 kvm, 7 rok

Typ:
1 familjs friliggande
Boarea:
168 kvm
Biarea:
0 kvm
Tomtarea:
2 683 kvm
Byggår:
2002
Driftskostnad:
2 822 kr/månad

Mer information

Visa objekt på karta

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

7 rum varav 4 - 6 sovrum

Boarea

168 kvm

Rumsbeskrivning

HALL - Ljus och luftig hall med extra ljusinsläpp vid sidan av dörren vilket ger extra rymd i hallen. Här finns yta för ytterkläder direkt till vänster och i hallens förlängning finns yta för extra möblemang. Direkt vid entrén finns slitstarkt klinkergolv och i hallens förlängning är det parkettgolv och väggarna går i ljus diskret ton.

BADRUM - Ljus inrett badrum med stort vädringsfönster. Våtrumsmatta och våtrumstapet som går i beige och vit ton. Badrummet är utrustat med badkar, wc, tvättställ samt fönster.

TVÄTTSTUGA - Praktisk tvättstuga med egen utgång till trädgården. Här finns frånluftsvärmepump från NIBE, tvättho, tvättmaskin, torkskåp samt visst förvaringsutrymme. Våtrumstapet och våtrumsmatta i ljus kulör. Centraldammsugare finns installerad i huset.

SOVRUM/KONTOR - Rymligt sovrum beläget på nedre plan och vetter mot baksidan. Parkettgolv och tapeter i ljusa lugna toner.

KÖK - Luftigt kök i lantlig stil med stor öppning mot vardagsrummet vilket ger en luftig känsla. Här ryms den stora familjen vid matbordet och här finns även en praktisk köksö för avlastning eller lättare tilltugg med barhäng. Praktisk extra förvaringsmöjlighet i lådorna i golvsocklarna. Köket är utrustat med kyl, frys, spishäll, diskmaskin, inbyggd ugn och micro samt spisfläkt. Köket har parkettgolv och mönstrade tapeter i ljusa toner.

VARDAGSRUM - Mysigt vardagsrum i ogenerat läge med blick mot grönskan. Ljusinsläpp från tre väderstreck och utgång till trädgården. Öppet mot köket vilket skapar en stor yta för social samvaro. Parkettgolv och väggar beige ton. Här finns även braskamin med installerad fläkt för bättre värmespridning installerad. Här njuter man om kalla vinterdagar framför brasan.

ÖVRE PLAN:

ALLRUM - Stor yta som är övre våningens nav. Här möts man av rymd då det är högt till tak. Rummet kan lätt delas av till extra sovrum vid behov. Parkettgolv och väggar i lila ton samt här finns utgång till den härliga balkongen. Här finns uppgång till vinden ovan badrummet och sovrummet

SOVRUM - Mycket väl tilltaget rum som kan med relativt enkla medel delas av till ett extra sovrum vid behov. Öppet till nock vilket och ljusinsläpp från tre väderstreck skapar en härlig känsla. Här finns två st klädkammare som praktisk förvaringsmöjlighet. Parkettgolv och väggar i ljusgrön ton.

SOVRUM - Mysigt sovrum i ogenerat läge med fönster åt två väderstreck. Parkettgolv och ljusa mönstrade tapeter. Även här ryms dubbelsäng och extra möblemang. Här finns två garderober.

BADRUM/BASTU - Rymligt badrum med det mesta. Här finns duschhörna, handdukstork, rymlig bastu, tvättställ, wc samt fönster i två väderstreck. Kaklade väggar samt klinkergolv i lugna toner. Här finns även yta för framtida badkar eller kan ytan nyttjas som idag för avkoppling.

KÄLLARPLAN:
Förberett i golvet mellan källarplan och entréplan för ev framtida trapp mellan planen.

GARAGE - Rena drömgaraget för den som har bilar som hobby. Mycket väl tilltaget utrymme som även har förrådsdelar, wc samt sovrum/Kontor. Ljusa väggar och betonggolv med värmeslingor.

KONTOR - Ljusa väggar och betonggolv med värmeslingor. Rummet används idag som kontor.

FÖRRÅD - Praktiskt förvaringsutrymme.

WC - Extra lyx med wc i garageplanet. Utrustat med wc och tvättställ.

UTEPLATSER - Huset erbjuder två stora uteplatser i olika sollägen samt en balkong i högt och ogenerat läge.

GÄSTHUS - Optimalt med möjlighet till extra inkomstkälla om man hyr ut huset. Här kan man njuta av solen på den härliga uteplatsen (byggd 06). Huset är fördelat på Farstukvist, mysigt allrum med trägolv och ljusinsläpp från tre väderstreck. (Kakelugnen är ej besiktigad). Mindre arbetskök med spis och kyl/frys samt sovrum. Badrummet är inrett med wc, tvättställ samt här finns yta för duschkabin. Våtrumsmatta och våtrumstapet. Taket och lösullsisolering från 2005 samt huset målades om in och utvändigt under 2003.

Huset är taxerat som boarea 168 kvm. Då är enbart entréplan samt övre plan inräknat.

Byggnad

Byggnadstyp

3-plansvilla

Byggnadsår

2002

Uppvärmning

Frånluftsvärmepump med återvinning

Energideklaration

Utförd. Utfärdat den 8 december 2016
Energiklass: B
Energiprestanda: 40 kWh/m² (Atemp) och år

Byggnadssätt

Grundläggning: Betongplatta
Grundmur: Betong
Stomme: Trä
Fasad: Trä
Fönster: Isolerglas
Bjälklag: Trä
Tak: Betongpannor
Utv. plåtarbete: Målad plåt

Övrigt

Fin Hjältevadshus med mycket rymligt garage med tillhörande förråd och kontor i källarplanet. Optimalt för egna företagaren. Nätverkskablar finns dragna i huset och nuvarande ägare använder sig av parabol och ADSL för bredband. Här bor man nära barnomsorg, kommunikationer samt Huddinge Sjukhus och Södertörns Högskola ligger endast ett par minuter bort. Huset har endast haft en ägare och man har aldrig rökt i huset. Uppfarten asfalterades 2003.

Fastighetsbeteckning

Dymmelkärr 7

Allmänt om fastigheten

Driftskostnad

33 873 kr/år

Driftskostnad, varav

El: 29 317 kr
VA: 2 000 kr
Renhållning: 2 556 kr
Beräknat antal personer: 2

Kommentar

Nuvarande ägare har försäkringskostnad på ca 8900 kr (inkl gästhuset).

Taxeringskod

220

Taxeringsvärde

3 145 000 kr

Summa pantbrev

1 702 000 kr

Tomt

Areal: 2 683 kvm
Tomttyp: Trädgårdstomt

Tomtbeskrivning

Stor härlig fastighet i skyddat läge med sol hela dagen. Här finns gästhus som kan med fördel hyras ut eller låta tonåringen bo för sig själv. Huset har två väl tilltagna uteplatser (från 03/04) samt en härlig balkong i högt läge. Gästhuset (målat 03) har även det en egen trädäckad uteplats. På baksidan finns ett växthus för den med gröna fingrar och på framsidan finns ett utvändigt förråd (byggt 04) med el indragen. Tomten erbjuder plana lek och spelytor samt delar med naturinslag.

Vatten/avlopp

Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp.

Servitut etc

Last, Avtalsservitut: Kraftledning, 01-IM7-18/353
Last, Avtalsservitut: Vattenledning, 01-IM7-23/371
Last, Avtalsservitut: Villa och årlig avgäld, 01-IM7-52/1404

Tillträde

Enligt överenskommelse

Om området

Tullinge

Tullinge är en del av Botkyrka kommun och gränsar mot Huddinge kommun. Tullinge erbjuder mycket i naturväg t ex Lida Friluftsområde som har full aktivitet både sommar som vinter och här planeras det för en ev. skidtunnel. Här finns bad, löp och skidspår, mindre slalombacke för de små, restaurang och café. I Tullinge finns ett flertal stora skolor och förskolor. Befolkningen anses som ganska ung(jämfört med grannkommuner) och största arbetsgivaren är just Botkyrka kommun.

Kommunikation

Tullinge har goda kommunikationsmedel med pendeltåg som tar dig från Tullingestation till både Stockholm Central och Södertälje på ca 25-30 min samt flertalet busslinjer som kopplar ihop dig både mot Tumba samt Huddinge. Lättast att nå E4:an är via antingen Hågelbyleden (via Tumba) eller via Glömstaleden.

Närservice

Tullinge Centrum erbjuder allt från restauranger till hårvård och en egen hemsida finns med mycket bra information http://www.tullingetorg.se
Stort utbud av barnomsorg erbjuds i Tullinge, både kommunal och i privat regi och bäst information får man om man tar direktkontakt med kommunen på 08-530 610 00 eller går in på deras egna hemsida http://www.botkyrka.se

I närheten

Livsmedelsbutiker
Sher-E-Bangla HB
1,2 km
Maa Sultana Livs
1,2 km
Daghem, Förskolor & Fritidshem
Förskola Myrstacken
250 m
Vårängens förskola
820 m
Kollektivtrafik
Dymmelkärrsvägen
300 m
Bokvägen
320 m
Grundskolor
Trädgårdsstadsskolan
250 m
Förskolan Bäverhyddan
540 m
Gymnasium
Tullinge Gymnasium
690 m
IT-Gymnasiet Södertörn
1,3 km
Universitet & Högskolor
Centrum för Oral Biologi
1,2 km
Tandläkarhögskolan
1,3 km
Banker
Handelsbanken Tullinge
1,8 km
Sport- & Idrottsanläggningar
Tullingehallen
370 m
Vattenhuset AB
1,1 km
Simhallar & Utomhusbad
Vattenhuset AB
1,1 km
Stendalsbadet Tullingesjön
2,3 km

Finns i närheten

Detta är en tjänst från Hitta.se som automatiskt mäter upp avstånd till olika platser. Vissa avvikelser kan förekomma då uträkningen bygger på luftväg och inte på det faktiska vägnätet. Det betyder att det inte tas hänsyn till naturliga hinder så som vatten, berg etc. Till exempel kan en affär på andra sidan sjön vara den närmsta enligt uträkningen.

Uppgifterna bygger på offentlig adressinformation. Det innebär att viss information kan saknas eller vara gammal.

Hör av dig till Martin Eriksson för mer information!

Martin Eriksson

Martin Eriksson

Botkyrka / Salem

Fastighetsmäklare / Franchisetagare

Ansvarig mäklare

070-776 46 60

martin.eriksson@husmanhagberg.se

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag – kostnadsfritt!

Boendekostnad

SEB erbjuder bolån. Och mer.

Period Aktuell ränta Din ränta
3 mån 2,03 % 1,53 %
3 år 2,02 % 1,52 %
Ansök om lånelöfte