Entorpsvägen 5

Bilder

  • Såld!

Entorpsvägen 5 , Uttran , Botkyrka

Välkomna till detta rogivande läge mellan sjöarna. Här bor man i högt och soligt läge med naturen som granne med delvis sjöutsikt. Skyddat läge med väl tilltagen balkong/altan som sträcker sig runt huset i sydvästläge, så här njuter man av solen hela dagen. Huset håller hög standard och här finns det mesta. Högt till tak och stora fönsterpartier i de sociala delarna vilket ger en känsla av rymd och gemenskap. Huset har två braskaminer som höjer både värmen och stämningen. Bergvärme med vattenburen golvvärme och fiber finns installerat.

180 kvm, 6 rok

Typ:
1 familjs friliggande
Boarea:
180 kvm
Biarea:
10 kvm
Tomtarea:
1 507 kvm
Byggår:
2000
Driftskostnad:
2 546 kr/månad

Mer information

Visa objekt på karta

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

6 rum varav 4 - 5 sovrum

Boarea

180 kvm

Biarea

10 kvm

Rumsbeskrivning

HALL - Mysig och välkommande hall med braskamin, slitstarkt klinkergolv direkt vid entrén och parkettgolv in mot allrummet. Här får man ljusinsläpp från två väderstreck och den stilfulla trappen med smide och gediget träinslag ger hallen en luftig atmosfär. Här finns avhängningsyta direkt till vänster.

TVÄTTSTUGA - Rymligt och ljust inrett med bra ljusinsläpp och utgång till trädgården. Här finns tvättmaskin, torktumlare, bergvärmepump, tvättho samt fönster. Här finns även visst förvaringsutrymme.

BADRUM - Modernt inrett, renoverat 2008. Kaklade väggar och klinkergolv med värmeslingor. Duschhörna med glasdörr och stilfullt betongglas. Här finns även wc, tvättställ fönster samt spotlights i taket.

SOVRUM - Rummet är optimalt som barn alt arbetsrum. Inrett med parkettgolv och vita väggar. Här fås ljus via det stående fönstret.

SOVRUM - Detta rymliga rum ligger i anslutning till allrummet och här blickar man mot naturen och baksidan. Parkettgolv och ljusa väggar.

SOVRUM - Välkomna in i det största sovrummet på entréplan. Här möts man av ljus från två väderstreck och här ryms dubbelsäng samt mindre möblemang. Parkettgolv och ljusa väggar även här. Här finns en mycket praktisk garderobsvägg. Öppning mot allrummet och praktiska skjutdörrar vilket spar golvyta vid öppning och stängning.

ALLRUM/SOVRUM - Ljust och härligt allrum som är nedre plans nav. Här finns ev möjlighet till ett extra sovrum om man delar av rummet. Parkettgolv och ljusa väggar. Den fina braskaminen är öppningsbar från två håll, med glas mot både allrum och hall.

ÖVRE PLAN:

KÖK - Härligt, stort kök för den kräsne. Här njuter man av ljusinsläppet från till kväll och att det är högt till tak vilket ger en känsla av rymd. Öppen planlösning mellan kök och vardagsrum och synliga takbjälkar med infälld belysning. Köket har vit skåpinredning och här finns goda förvaringsmöjligheter och bra avlastningsytor. Fint ljusinsläpp från tre väderstreck med ljus och rymlig matplats för den stora familjen. Här blickar man ut över grönskan. Utgång via skjutdörrar till den stora balkongenmed markis och fantastisk utsikt över området med delvis sjöutsikt. Parkettgolv vid matplatsen och ljusgrått klinkergolv i köksdelen samt vita väggar.

VARDAGSRUM - Här kan livsnjutaren koppla av i solens glans via de stora glaspartierna och rummets rymd. Här finns utgång till den härliga balkongen och öppet samspråk med köksdelen. Parkettgolv och diskret färgsättning av väggarna. En modern effektiv braskaminen höjer värmen om vintern.

SOVRUM - Rummet är beläget till höger om vardagsrummet och blickar ut mot tallarnas trädtoppar. Här finns stora ytor för dubbelsäng och möbler. Parkettgolv och lugn färgsättning av väggarna. Även här utgång till balkongen med praktisk skjutdörr. I anslutning till sovrummet finns även en walk in closet med god förvaring och genomgång till badrummet.

BADRUM - Övre badrummet som är väl tilltaget och har ett stort hörnbadkar, fönster, wc samt tvättställ. Helkaklade väggar och klinkergolv med värmeslingor.

Byggnad

Byggnadstyp

2-plansvilla

Byggnadsår

2000

Uppvärmning

Bergvärme med vattenburen golvvärme i hela huset

Energideklaration

Utförd. Utfärdat den 23 februari 2017
Energiklass: D
Energiprestanda: 65 kWh/m² (Atemp) och år

Byggnadssätt

Grundläggning: Krypgrund
Grundmur: Betong
Stomme: Trä
Fasad: Trä
Fönster: Isolerglas
Bjälklag: Trä
Tak: Betongpannor
Utv. plåtarbete: Målad plåt

Övrigt

Huset har en väl tilltagen altan med blick mot grönskan och en helt fantastisk och rymlig balkong som sträcker sig runt husknuten och här njuter man av sol hela dagen i goda vänners lag.

Fastighetsbeteckning

Norrbyvret 1:106

Allmänt om fastigheten

Driftskostnad

30 552 kr/år

Driftskostnad, varav

El: 24 534 kr
VA: 3 900 kr
Renhållning: 2 118 kr
Beräknat antal personer: 4

Kommentar

Nuvarande ägare betalar ca 7900 kr för hemförsäkring.

Taxeringskod

220

Taxeringsvärde

3 222 000 kr

Summa pantbrev

4 863 300 kr

Tomt

Areal: 1 507 kvm
Tomttyp: Trädgårdstomt

Tomtbeskrivning

Stor och skyddad tomt i helt ogenerat läge med naturen som granne med delvis sjöutsikt. Här kan man vakna upp till sången från fåglarna och gå ner och ta ett morgondopp i sjön eller besöka naturreservatet invid husknuten. Här njuter man verkligen av lugnet och tar vara på solen hela dygnet. Huset når man både från parkeringen på Entorpsvägen 5 via trappor samt med bil via Örnvägen ända fram till huset. Fastigheten ligger i ett av det högsta positionerna i Uttran och man njuter av vyerna över trädtopparna. Det finns både bilväg och gångväg genom skogen som tar dig ner mot Tumba. Via gångvägen som är betydligt kortare än bilvägen når man bussen ute vid Vattravägen. Fastigheten har parkeringsyta direkt vid husknuten, med plats för många bilar, och här finns även ett praktiskt utvändigt förråd. Tomten erbjuder både naturinslag och plana ytor för t ex kubbmästerskap med familjen. Huset har bergvärme och fiber finns indraget. I krypgrunden finns avfuktare installerad sedan ca 10 år och ger ett bra klimat för grunden.

Vatten/avlopp

Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp.

Servitut etc

Förmån, Officialservitut: Va, 0127-98/17
Förmån, Officialservitut: Väg, 0127-98/17

Tillträde

Juni

Om området

Uttran

Uttran är ett mycket attraktivt område i Tumba som är en del av Botkyrka Kommun. Omgivningen är det som uppskattas allra mest med sin natur som erbjuder promenad/löparspår och närheten till de sjöar som finns på promenadavstånd. Sjöarna tillåter både bad och båtliv.I Tumba finns ett flertal förskolor och grundskolor. I Tumba ligger även kommunens största gymnasieskola.
För fritidssysselsättningar finns ett bibliotek, ishall, sporthall, idrottsplats, fotbollsplaner och fritidsgårdar.
För mer information gå in på www.botkyrka.se

Kommunikation

Skolbussar går ute vid Norrbyvretsvägen/Strandvägen och vid den större vägen Vattravägen avgår buss 715 till Tumba pendeltågsstation och Solbo. Från Tumba C avgår pendeltåg till Stockholm C och Södertälje. Det är lättast att nå E4:an vid Hågelbyleden.

Närservice

Ca 5 minuters bilfärd från Uttran finns Tumba C som erbjuder allt från restauranger, systembolag, apotek, butiker och caféer. På närmare avstånd finns matbutik, pizzeria, Thai/Sushi, Videobutik, Träningscenter, Bensinstationer, Järnhandel m.m.

I närheten

Livsmedelsbutiker
Kennkan Sälj Konsult
1,3 km
Stockholms Fiskauktion
1,6 km
Köpcentrum & Gallerior
My Babys
1,8 km
Daghem, Förskolor & Fritidshem
Evys familjedaghem
1,1 km
Förskolenätet AB Almgården
1,2 km
Kollektivtrafik
Söderby Sjukhusväg
1,3 km
Strandvägen
1,3 km
Grundskolor
Söderby Friskola
1,1 km
Uttrans Skola År F-3
1,2 km
Gymnasium
Rönninge Gymnasium
2,2 km
Xenter Botkyrka
3,3 km
Banker
Swedbank
1,8 km
Handelsbanken Salem
1,9 km
Sport- & Idrottsanläggningar
Broängsplan
1,5 km
Rödstu hage Idrottsplats
1,7 km
Simhallar & Utomhusbad
Möllebadet
410 m
Brotorpsbadet Brosjön
1,7 km

Finns i närheten

Detta är en tjänst från Hitta.se som automatiskt mäter upp avstånd till olika platser. Vissa avvikelser kan förekomma då uträkningen bygger på luftväg och inte på det faktiska vägnätet. Det betyder att det inte tas hänsyn till naturliga hinder så som vatten, berg etc. Till exempel kan en affär på andra sidan sjön vara den närmsta enligt uträkningen.

Uppgifterna bygger på offentlig adressinformation. Det innebär att viss information kan saknas eller vara gammal.

Hör av dig till Martin Eriksson för mer information!

Martin Eriksson

Martin Eriksson

Botkyrka / Salem

Fastighetsmäklare / Franchisetagare

Ansvarig mäklare

070-776 46 60

martin.eriksson@husmanhagberg.se

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag – kostnadsfritt!

Boendekostnad

SEB erbjuder bolån. Och mer.

Period Aktuell ränta Din ränta
3 mån 2,04 % 1,54 %
3 år 2,04 % 1,54 %
Ansök om lånelöfte