Björsgårdsväg 104

Bilder

  • Såld!
  • Nyproduktion
  • Villa kalmar
  • Situationsplan
  • Tomt ungefär inom cirkeln
  • Vy över tomt
  • Välkommen in!

Björsgårdsväg 104 , Kungsbacka - Björsgård -Torpet , Kungsbacka

Nu har vi glädjen att erbjuda en nyproducerad villa i idylliska omgivningar. Här bor du lantligt vackert och ändå med bekvämt avstånd till både Kungsbacka och Göteborg. Tomten har ett avskilt läge i området med naturen som närmsta granne. Gillar du sköna promenader med hunden längs enskilda vägar eller i skogen med porlande bäckar så har du något extra att se fram emot. Du får själv vara med att påverka färger och andra tillval.
Det går att välja valfritt hus ur Smålandsvillans sortiment.
Varmt välkommen att ringa för mer info.

156 kvm

Typ:
Tomt
Boarea:
156 kvm
Biarea:
0 kvm
Tomtarea:
769 kvm
Byggår:
2019

Mer information

Visa objekt på karta

Mer om bostaden

Interiör

Boarea

156 kvm

Rumsbeskrivning

Villa Kalmar är en av Smålandsvillans populäraste husmodeller. Den öppna och moderna planlösningen mellan vardagsrum och kök är mycket omtyckt. Husets ca 37 kvadratmeter i öppen planlösning ger en härlig ljus och rymlig känsla där det är lätt att umgås både när det gäller middagar och läxläsning.
I husets andra halva ligger sovrummen samlade nära både badrum och klädvård. Övervåningen inreder ni nu eller när det passar er. Med inredd övervåning kan huset få upp till åtta rum och kök.
Husets area med inredd ovanvåning är 156 m². Entréplan är på 95 m² vilket är den boarea som husets säljs med. Angiven boarea i annons om 156 m² gäller alltså efter att köparen själ har inrett ovanvåningen.
När huset står på plats och när leverantören slutfört sina åtaganden är det dags för slutbesiktning. Besiktningen utförs av en person som är en helt fristående opartisk byggnadsingenjör.

Huset har ritats av SmålandsVillans egna arkitekter. Det betyder att det är omsorgsfullt planerat för att fylla sin plats och erbjuda optimal funktion på varje kvadratmeter.

Bostaden inreds med 4-stavs, 13 mm, ekgolv i hall, vardagsrum, kök och samtliga sovrum. Som tillval finns ett grövre trägolv i ek eller vitlaserad ek.

Huset är försett med takpannor från Benders. Som standard väljer du mellan röda eller svarta takpannor, som tillval finns mellangrå takpannor.

Varmt välkomna att kontakta oss för att boka tid med en säljare på Smålandsvillan.

Byggnad

Byggnadstyp

1½-plansvilla

Byggnadsår

2019

Övrigt

I bifogad kalkyl kan ni se att alla kostnader så som tomt, markarbeten, grund, vatten, avlopp etc. är medräknat. För det begärda priset får ni ett färdigt hus med oinredd ovanvåning.

Utöver annonspriset så tillkommer kostnad för bygglov, bygglovsritningar etc.
Beroende på hur mycket ni måste låna under byggprocessen och till köpeskillingen så uppkommer även kostnader för pantbrev och räntor. Till sist tillkommer kostnad för lagfart.

För att göra allt mycket enklare så är alla dessa extrakostnader medräknat i den bifogade totalkalkylen som landar på 3.859.600 kr.

En vanligt fråga är vad tomten kostar. Priset för tomten är 1.100.000 kr och är medräknat i det annonserade totalpriset.

Fastighetsbeteckning

Alslöv 3:12

Allmänt om fastigheten

Tomt

Areal: 769 kvm
Tomttyp: Trädgårds-/Naturtomt

Vatten/avlopp

Enskilt vatten året om. Enskilt avlopp.

Servitut etc

Last & Förmån, Officialservitut: Väg, 1384-2018/37

Tillträde

Enligt överenskommelse

Om området

Kungsbacka - Björsgård -Torpet

Anneberg och Älvsåker är beläget i norra delen av Kungsbacka kommun och har goda pendlingsmöjligheter till och från Kungsbacka och Göteborg både med pendeltåg och bil. Det är ett naturskönt område med jordbruksmark, skog och natur och ett antal badsjöar.

Vid Anneberg pendeltågsstation finns kiosk och pizzeria. Matbutiker som Willy:s och Ica Maxi finns ca 3 km mot Kungsbacka. Där har vi även fler butiker i anslutning till Hede Fashion Outlet
För den som åker andra hållet mot Lindome har vi Ica Supermarket och Coop Nära samt butikerna i Lindome centrum.

Älvsåkersskolan är en F-9 skola, det finns tre förskolor med totalt 12 avdelningar i närområdet. Det är Annebergs förskola, Lindströms förskola och Älvsåkers förskola. Det finns även Kottar och Barr som är en fristående förskola samt fristående dagbarnvårdare i närområdet.
För mer info om skola och förskola har Kungsbacka kommun en bra hemsida: http://www.kungsbacka.se/Utbildning-och-barnomsorg/Grundskola/

Kommunikation

Från Anneberg station går tågen mot både Göteborg och Kungsbacka. Tågen går 2 gånger i timman och 4 gånger i timman under rusningstrafik (undantag på natten). För mer information om tågavgångar besök Västtrafiks hemsida.

I närheten

Livsmedelsbutiker
Willy:s
3,4 km
Alternativboden Tuvan
3,8 km
Köpcentrum & Gallerior
FREEPORT Designer Outlet
3,8 km
Kungsmässans Köpcentrum
4,2 km
Daghem, Förskolor & Fritidshem
Klarinettvägens Förskola
3,1 km
Vittra Forsgläntan
3,4 km
Grundskolor
Nova Montessoriskola 6-9
2,9 km
Gullregnsskolan
4,2 km
Gymnasium
Sveriges Ridgymnasium
1,9 km
LBS i Kungsbacka
3,7 km
Banker
FOREX Bank
4,2 km
SEB
4,3 km
Golfbanor & Golfklubbar
Forsgårdens GK
2,9 km
Per Segerström Golf
3,7 km
Sport- & Idrottsanläggningar
Kungsbacka Tennisklubb
4,2 km
Kungsbacka- Hallen
4,8 km

Finns i närheten

Detta är en tjänst från Hitta.se som automatiskt mäter upp avstånd till olika platser. Vissa avvikelser kan förekomma då uträkningen bygger på luftväg och inte på det faktiska vägnätet. Det betyder att det inte tas hänsyn till naturliga hinder så som vatten, berg etc. Till exempel kan en affär på andra sidan sjön vara den närmsta enligt uträkningen.

Uppgifterna bygger på offentlig adressinformation. Det innebär att viss information kan saknas eller vara gammal.

Hör av dig till Joachim Sköld för mer information!

Joachim Sköld

Joachim Sköld

Kungsbacka

Reg. Fastighetsmäklare Franchisetagare

Ansvarig mäklare

0761-99 39 51

joachim.skold@husmanhagberg.se

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad

SEB erbjuder bolån. Och mer.

Period Aktuell ränta Din ränta
3 mån 2,05 % 1,55 %
3 år 2,1 % 1,8 %
Ansök om lånelöfte