Särö Skansenväg 4

Bilder

Särö Skansenväg 4 , Särö - Bukärr , Kungsbacka

På Särö Skansenväg finner vi en genuin enplansvilla på en stor och grönskande tomt. Huset erbjuder ett bekvämt och genomtänkt boende med en öppen planlösning och generösa sociala ytor. Fastigheten erbjuder bland annat ett garage med fina förvaringsutrymmen, tre sovrum i god storlek, en solsäker altan och en naturskön trädgård. För dem som värdesätter ett ypperligt läge nära kommunikationer, skola och annan närservice på en attraktiv adress så kan detta vara villan för er. Från det populära bostadsområdet är det heller inte långt till salta bad och härliga dagar vid havet.

Varmt välkomna att boka er på visning!

126 kvm, 5 rok

Typ:
1 familjs friliggande
Boarea:
126 kvm
Biarea:
0 kvm
Tomtarea:
2 940 kvm
Byggår:
1986
Driftskostnad:
2 538 kr/månad
Pris:
4 990 000 kr

Mer information

Visa objekt på karta

Budgivning pågår

Säljaren, i överenskommelse med mäklaren, väljer på vilket sätt budgivningen ska presenteras på nätet.

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

5 rum varav 3 sovrum

Boarea

126 kvm

Rumsbeskrivning
Hall

Väl innanför ytterdörren välkomnas vi av hallen. Härifrån nås även det rymliga vardagsrummet och köket. Parketten knyter samman hallen och vardagsrummet på ett snyggt sätt. Givetvis finns här plats att hänga upp sina ytterkläder och förvara era skor. Längre ner i hallen finner vi dessutom en rymlig klädkammare med plats fär det mesta i klädväg. Välplanerat var ordet!

Vardagsrum

Husets kanske mest omtyckta utrymme, vardagsrummet, lämnar sällan någon besviken. Stora fönsterpartier släpper in mängder med ljus. Ett säkert recept för att göra vardagsrummet till en plats att trivas och leva i. På golvet vilar en stilren parkett, väggarna går i ljusa toner. Här möblerar man enkelt en stor sittgrupp, TV-möbel och annat som hör vardagsrummet till. Den stilsäkra kaminen ger det där lilla extra. Vardagsrummet knyter samman bostadens utrymmen.

Kök

Kökets placering och dess neutrala färgsättning gör det verkligen till en plats att trivas och umgås i. Maskinparken blir komplett med diskmaskin, ugn och mikro, induktionshäll, kyl och frys i fullhöjd. Det ljusa kaklet bryter snyggt av mot det träfärgade luckorna och spotlightsen i taket. I övrigt finns här goda förvaringsutrymmen och arbetsytor - allt i sann IKEA-anda. På golvet vilar en mörkare klinker med installerad golvvärme. Detta i kombination med en matplats som med enkelhet huserar flertalet personer gör köket till en naturlig och social mötespunkt.

Tvättstuga

En optimalt planerat villa skall givetvis besitta ett rymligt tvättrum, vilket det också gör. Här finns både tvättmaskin, torktumlare och ett torkskåp. I utrymmet står även husets elpanna. Från groventrén in till tvättstugan nås med enkelhet husets utsida och det stora trädäcket - det ska vara smidigt att torka tvätt i sommarbrisen!

Allrum

I anslutning till vardagsrummet finns en generös allrumsyta som kan användas på det sätt som behagas. Med andra ord en mycket tacksam yta för en barnfamilj. Med altandörren som leder ut till den grönskande baksidan och flertalet stora fönster ges möjligheten att bjuda in utomhusmiljön på den varmare delen av året, samtidigt som den skänker rummet ett otroligt fint ljusinsläpp året om. Här finns det plats för både soffa och TV-möbel i ena änden av rummet, samtidigt som den naturliga matplatsen skapar möjligheter att duka upp för stora middagar och flertalet gäster.

Sovrum

Det första sovrummet upplevs som mycket rogivande. Väggarna har målats neutralt vita och på golvet vilar en modern och grå heltäckningsmatta. Ett fönster med ett vackert fönsterbräde skapar en naturlig plats för dina favoritväxter. I rummet ryms en stor säng med tillhörande sängbord och även en byrå för ytterligare förvaring - ett komplett sovrum helt enkelt.

Master bedroom

Bostadens Master bedroom ligger även detta i anslutning till vardagsrummet. De ljusa väggarna i kombination med den nylagda heltäckningsmattan ger ett behagligt intryck. Här finns ett stort fönster och en utgång till altanen som skänker rummet rikligt med ljus. Självklart finns här plats för en stor dubbelsäng och tillhörande sängbord. Rummet är så pass rymligt tilltaget att det även får plats med en mindre sittmöbel och byrå om så önskas. Goda förvaringsmöjligheter i form av en inbyggd garderob.

Badrum

Husets badrum är både praktiskt och funktionellt. Här finns en duschkabin, handfat samt WC. På golvet och väggarna finner vi praktiska våtrumsmattor i ljusblåa färger. Här finns också ett stort badrumsfönster som ger ett naturligt ljus. Badrummet är med andra ord komplett!

Gästrum

Husets tredje sovrum upplevs även detta som rogivande. Här vetter fönstret mot husets framsida. Rummet ger plats för en säng med tillhörande sängbord. Den tillhörande garderoben säkerställer förvaringen. Genomgående för sovrummen är dess vita vägar och härliga heltäckningsmatta.

Byggnad

Byggnadstyp

1-plansvilla

Byggnadsår

1986

Uppvärmning

Vattenburen el samt luft-luftvärmepump

Ventilation

Mekanisk frånluft

Energideklaration

Utförd. Utfärdat den 28 maj 2018
Energiklass: F
Energiprestanda: 99 kWh/m² (Atemp) och år

Byggnadssätt

Grundläggning: Krypgrund
Fasad: Trä
Fönster: Isolerglas
Tak: Betongpannor

Övrigt

Stort altandäck med plats för stora möbel- och loungegrupper.

Fastighetsbeteckning

Bukärr 4:32

Övriga byggnader

Garage med separat förrådsdel samt badrum och bastu. Här finns även ett mindre allrum.

Allmänt om fastigheten

Driftskostnad

30 461 kr/år

Driftskostnad, varav

El: 23 000 kr
VA: 4 733 kr
Renhållning: 1 781 kr
Väg, samf: 550 kr
Sotning: 397 kr
Beräknat antal personer: 1

Kommentar

I kostnaderna för hushållsel ingår även kostnaderna för uppvärmning. Säljarens kostnad för hemförsäkring uppgår till 409kr/mån.

Taxeringskod

220

Taxeringsvärde

4 126 000 kr, varav byggnadsvärde 1 422 000 kr

Summa pantbrev

996 000 kr

Tomt

Areal: 2 940 kvm
Tomttyp: Trädgårds-/Naturtomt

Vatten/avlopp

Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp

Servitut etc

Gemensamhetsanläggning: Kungsbacka Bukärr GA:9

Tillträde

Enligt överenskommelse

Klarlagt

Klarlagt-märkningen på en bostadsrätt innebär säljaren har en försäkring mot s k dolda fel och för en villa att fastigheten är besiktigad och försäkrad mot dolda fel. Läs mer om Klarlagt på husmanhagberg.se/klarlagt eller prata med din mäklare.

Om området

Särö - Bukärr

I området kring Särö finns flera badvikar med både klippor och strand. För båtintresserade finns hamnar och segelklubb. För tennisfrälsta finns en mycket aktiv klubb med utom- och inomhusbanor.
Från 1904 till 1965 fanns en järnväg, Säröbanan, mellan Särö och Göteborg. Banvallen har sedermera gjorts om till cykelled, och stationshuset vid vattnet på Särö är i dag en välbesökt restaurang med namnet Blomstermåla.
Särö har en liten stiftelseägd kyrka, Särö kyrka, invigd 1922. Sedan 1901 finns det en vacker strandpromenad runt hela ön som är populär bland både lokalbefolkningen samt som utflyktsmål för promenadsugna.
För golfare finns Särö Golf Club med kansli, shop, driving range och korthålsbana. Det finns även en 9-håls långhålsbana. Klubben har även en golfkrog i närheten av banan, krogen finns i den gamla doktorsvillan, eller 12:an som den också kallas På Särö-halvön ligger Särö Västerskogs naturreservat.

Kommunikation

Bussar går från Särömotet ner runt Särö för vidare färd mot Göteborg eller Kungsbacka.
Med bil tar det ca 10min in till Kungsbacka och 20min till Göteborg.

Närservice

Vid Särömotet finns det apotek, bensinmack, vårdcentral, matbutik, pizzerior och restauranger. I närheten finns också restaurangen Särögården. Särö Skola ligger inom gång- och cykelavstånd.

I närheten

Livsmedelsbutiker
Hemköp
1,2 km
Rollands Frukt och Grönt AB
4,7 km
Daghem, Förskolor & Fritidshem
Ekenäs Fritidshem
340 m
Föräldrarkooperativet Skalman
590 m
Grundskolor
Föreningen Montessoriskolan Daggdroppen
1,3 km
Björken/Boken/Eken Fritidshem
2,5 km
Banker
Swedbank
3,1 km
Handelsbanken
4,7 km
Golfbanor & Golfklubbar
Särö Golf Club
1,5 km
Kungsbacka Golfklubb
3,7 km
Sport- & Idrottsanläggningar
Tennis Fashion i Göteborg AB
4,6 km

Finns i närheten

Detta är en tjänst från Hitta.se som automatiskt mäter upp avstånd till olika platser. Vissa avvikelser kan förekomma då uträkningen bygger på luftväg och inte på det faktiska vägnätet. Det betyder att det inte tas hänsyn till naturliga hinder så som vatten, berg etc. Till exempel kan en affär på andra sidan sjön vara den närmsta enligt uträkningen.

Uppgifterna bygger på offentlig adressinformation. Det innebär att viss information kan saknas eller vara gammal.

Bli kontaktad av mäklaren

* Obligatoriskt

Jag vill komma på visning

* Obligatoriskt

Jag vill bevaka slutpriset

* Obligatoriskt

Hör av dig till Christoffer Tangen för mer information!

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad

SEB erbjuder bolån. Och mer.

Period Aktuell ränta Din ränta
3 mån 2,05 % 1,55 %
3 år 2,1 % 1,8 %
Ansök om lånelöfte