Svartemossevägen 11

Bilder

  • Såld!
  • Förberett för trädgårdsgångar och garage/carport
  • Ljust och öppet. Här spinger barnen fritt. Inga bilar att se upp för.
  • Låga driftskostnader
  • Planritning

    Viss avvikelse kan förekomma.

    Skala och mått kan avvika från verkligheten.

  • Omgivning

Svartemossevägen 11 , Stråvalla , Varberg

Efter årsskiftet har ni möjlighet att köpa en nyproducerad villa i en helt nytt villaområde. Området är mycket barnrikt och du cyklar lätt ner till Stråvallas berömda strand.
Hör av dig redan idag om du är intresserad.

95 kvm, 3 rok

Typ:
1 familjs friliggande
Boarea:
95 kvm
Biarea:
0 kvm
Tomtarea:
1 017 kvm
Byggår:
2016

Mer information

Visa objekt på karta

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

3 rum varav 2 sovrum

Boarea

95 kvm

Rumsbeskrivning

Vill du förändra ditt liv? Ja frågan är allvarligt ställd. Det som HusmanHagberg här har förmånen att få visa är mer än ett hus. Här får du en ny framtid(!).
Tänk dig ett nytt fint hus med gott om extra tillval i ett område där alla andra också har nya hus och är nyinflyttade. Tänk om alla har barn i samma åldrar. Tänk att alla är öppna för att lära känna dig, bli din goda granne. Det jag talar om är alltså kombinationen av ett nytt fint hus och ett helt nytt område. Här skapar du en ny framtid tillsammans med många andra som är i precis samma situation och ålder som du. Samtliga i närområdet har flyttat in de senaste åren. Det är nästan bara unga familjer. De äldsta barnen är 11-14 år och över nio(!) små barn har fötts bara under de senaste två åren. Här menar jag att du kommer att få nya vänner. Här kommer dina barn att få kompisar för livet.
Bor man här behöver man inte åka på en dyr semester. Här tar man ju bara cykeln ner till Stråvalla strand. Här kommer du inte behöva skjutsa barnen till sina kompisar. Det är bara att öppna dörren.
Känner du att du har passerat just detta steg i livet så passar det ändå. Detta nya fina område är omgärdat av välhållen äldre villabebyggelse. I det större närområdet finns vuxna och barn i alla åldrar.

I denna idyll, längst in på återvändsgatan, har vi nu den stora förmånen att få visa ett hus från Smålandsvillan. Huset är färdigbyggt och endast ca 1 år gammalt.

Detta är en enplansvilla med möjlighet att inreda en övervåning. Allt är förberett så det ska vara lätt att utöka boarean när behoven kommer.

Villa Kalmar har en modern, öppen planlösning mellan vardagsrum och kök. Det skapar en ljus och luftig miljö på ca 37 kvadratmeter. Där är det lätt att umgås. I husets andra halva ligger sovrummen samlade nära badrum.
Huset är inrett med 4-stavs, 13 mm, ekgolv i hall, vardagsrum, kök och samtliga sovrum.

Väggarnas är tapetserade med Boråstapeters moderna kollektion. I badrum och tvättstuga sitter slittåliga våtrumstapeter och på golvet ligger det en våtrumsmatta. Till skillnad från kaklade badrum så är detta mycket mer lättstädat och man behöver inte oroa sig för brister i tätskiktet då detta är synligt.

Huset har 2,50 meter till taket. Det ger en påtaglig skillnad i rumsupplevelsen jämfört med andra nybyggda hus som vanligtvis levereras med en takhöjd på 2,40 meter. Takvinkeln är på 45 grader istället för 38 som är standard. Det ger ett mer luftigt intryck och gör att din övervåning blir upp till 12 m² större.

Huset är försett med takpannor från Benders.

Entréplan rymmer två sovrum, vardagsrum, kök, badrum, hall och grovkök. På planritning och bilder framgår mer information.

Som om inte allt jag redan berättat vore nog så kommer här en lista på all extrautrustning som följer med detta hus.
Huset har försetts med tillvalet liggande panel. Det ger ett modernt och lite kaxigare intryck.
Den finare entrédörren Linjalen. Fönster är monterat i gavelspetsarna. Det är en förberedelse för att inreda ovanvåningen men gör också att huset ser snyggare ut redan nu. Vid groventrén finns en tryckimpregnerad trappa. Det finns även en större tryckimpregnerad trappa vid entrén. Köket är uppgraderat till "Elsa vit". Köket har fått en modern lösning med spishäll, inbyggnadsugn och inbyggnadsmikro. Diskmaskinen är monterad redan från start. Invändig trappa upp till ovanvåning finns redan på plats. Den har vitmålade vangstycken, eklaserade furusteg och rostfria spjälor. Badrummet är uppgraderat med en kommod och tvättställ Free 615. Tvättmaskin finns på plats.
Till sist och verkligen inte minst. Här finns ett solcellspaket monterat till ett värde av 70 000 kr. Det är ett 3 kW paket från Nibe som beräknas ge drygt 3 000 kWh per år vilket halverar den redan låga uppvärmningskostnaden för värme och varmvatten.
För mer info om husets energiberäkning finns info under "Viktiga dokument". Se även Nibes info om solenergi.
http://www.nibe.se/Produkter/Solenergi/Solel/ klicka dig vidare till "så mycket kan du spara".

Så vad säger du? Vill du flytta till Stråvalla? Jag lovar dig att när du om några år ser tillbaka på ditt beslut så kommer du att med glädje säga att du förändrade ditt liv när du köpte huset på Svartmossevägen 11.
Varmt välkommen på visning!

Byggnad

Byggnadstyp

1½-plansvilla

Byggnadsår

2016

Uppvärmning

Frånluftsvärmepump.

Ventilation

Frånluft med återvinning

Byggnadssätt

Grundläggning: Krypgrund
Stomme: Trä
Fasad: Trä
Fönster: 3-glas
Bjälklag: Trä
Tak: Betongpannor
Utv. plåtarbete: Lackerad plåt

Fastighetsbeteckning

Stråvalla-Kärra 1:131

Allmänt om fastigheten

Taxeringskod

210

Taxeringsvärde

562 000 kr

Summa pantbrev

3 240 000 kr

Tomt

Areal: 1 017 kvm
Tomttyp: Trädgårdstomt

Vatten/avlopp

Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp.

Servitut etc

Last, Ledningsrätt: Vatten och avlopp, 1383K-2001/111

Om området

I närheten

Livsmedelsbutiker
Konsumentföreningen Frillesås Ek för
1,8 km
Windeli HB
5,1 km
Daghem, Förskolor & Fritidshem
Föräldrakooperativ Småvalla
1,6 km
Skattkammaren
1,9 km

Finns i närheten

Detta är en tjänst från Hitta.se som automatiskt mäter upp avstånd till olika platser. Vissa avvikelser kan förekomma då uträkningen bygger på luftväg och inte på det faktiska vägnätet. Det betyder att det inte tas hänsyn till naturliga hinder så som vatten, berg etc. Till exempel kan en affär på andra sidan sjön vara den närmsta enligt uträkningen.

Uppgifterna bygger på offentlig adressinformation. Det innebär att viss information kan saknas eller vara gammal.

Hör av dig till Joachim Sköld för mer information!

Joachim Sköld

Joachim Sköld

Kungsbacka

Reg. Fastighetsmäklare Franchisetagare

Ansvarig mäklare

0761-99 39 51

joachim.skold@husmanhagberg.se

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad

SEB erbjuder bolån. Och mer.

Period Aktuell ränta Din ränta
3 mån 2,05 % 1,55 %
3 år 2,1 % 1,8 %
Ansök om lånelöfte