Bommen 7

Bilder

Begärt Pris

12 000 000 kr

Bevaka slutpriset

Bommen 7 , Onsala , Kungsbacka

Med en vid utsikt över havet visar vi nu denna villa om 360 m² med dubbelgarage. Här finns både pool, spa, jacuzzi och salta bad. Allt är väl genomtänkt och byggt med omsorg och känsla för kvalité.

360 kvm, 8 rok

Typ:
1 familjs friliggande
Boarea:
360 kvm
Biarea:
0 kvm
Tomtarea:
2 161 kvm
Byggår:
2007
Driftskostnad:
3 898 kr/månad
Begärt Pris:
12 000 000 kr

Mer information

Visa objekt på karta

Visningar

Ring eller mejla för enskild visning.

Visa på karta

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

8 rum varav 4 - 5 sovrum

Boarea

360 kvm

Rumsbeskrivning

Med ett drömläge i Draget strax söder om Gottskärs hamn och med en bedårande utsikt över havet finner vi denna fantastiska villa. På vägen passerar vi en grind och finner det avskilda villaområdets lugn och samtidigt den omedelbara närheten till salta bad. Här har HusmanHagberg nu nöjet att presentera en fastighet långt utöver det vanliga med såväl pool som spa, soldäck och ett härligt läge lummigt omgärdat av gammalt uppvuxet villaområde. Den som ansvarat för att bygga denna villa förstod verkligen vikten av kvalité samt att planera utifrån fastighetens läge. Huset är arkitektritat så du finner det ingen annan stans och här har arkitekten med sitt skickliga hantverk kombinerat hög standard med en välavvägd balans och harmoni.

Från bostaden har vi en fantastisk utsikt över havet. Detta tack vare bostadens höga läge i området. Det är ljust och fräscht interiört tack vare det öppna läget och fönstren åt alla väderstreck som ger solen fritt spelrum hela dagen. Du som letar efter en villa i det här området inser säkert hur sällsynt det här tillfället är. För trots att jag berättat om ett soldränkt trädäck, en fantastik utsikt, pool och spa så har jag ändå inte nämn det bästa ännu. Själva pärlan är bostaden! Här kommer en kort beskrivning som kompletteras med fina beskrivande bilder. Om du som jag älskar vad du ser och vill uppfylla din dröm om en stor och unik villa vid havet så är du välkommen att kontakta mig för en enskild visning.

Nuvarande ägare har ägt huset sedan det var nytt och tagit mycket väl hand om det. Inför försäljningen har man gjort allt för att du som ny ägare ska få överta ett hus i absoluta toppskick. Det innefattar allt från att man har bytt poolduk, tvättat taket, målat om i vissa rum, bytt parkettgolv där det gamla fått ett märke till att ventilkåpor bytts ut för att allt ska se fräscht ut. Huset har inför försäljningen besiktigats. De få anmärkningar som besiktningsmannen hade har säljaren med självklarhet åtgärdat (se protokoll under ”Viktiga dokument”.

Vi går in i bostaden via en stor välkomnade dubbeldörr. Väl inne har vi en rymlig, möblerbar entréhall med en enorm garderobsvägg där alla ytterkläder, skor och mer därtill får plats.

Här på entréplan har vi tre stora sovrum. Två av rummen har flera garderober och det tredje en klädkammare. Allrummet på entréplan är inrett till ett biorum där många härliga filmkvällar väntar.

Här finns så klart ett badrum med dusch, wc och dubbla handfat. Badrummet är stilrent med vitt kakel och grått klinkergolv.

Bredvid badrummet har vi ett mediarum eller kanske ett passande hemmakontor. När vi passerar det så kommer vi in i bostadens gym och teknikrum här håller du dig själv i trim och härifrån får hela bostaden sin värme via bergvärmepumpen. Hela bostaden har förövrigt vattenburen golvvärme, även på ovanvåningen.

Innan vi lämnar entréplan så har vi en rymlig tvättstuga med ny fin både tvättmaskin och torktumlare. Här finns gått om arbetsbänkar och skåpsförvaring. Alldeles intill har vi dessutom ett rymligt förråd.

Nu går vi upp till plan två. Trappen är centralt placerad mitt i huset och det kan tilläggas att bjälklaget mellan de två våningsplanen är i betong. Det innebär att vi får ett tyst hus där ljud från exempelvis fotsteg på övre plan inte hörs på nedre plan som i vanliga hus med träbjälklag.

Nu har vi kommit till bostadens härliga sociala ytor. Här har vi ett stort vardagsrum med halvöppen planlösning mot matplats och kök. På golvet har vi ett vackert enstavigt parkettgolv i ek. Ljus kommer in från alla väderstreck och vi kan gå ut till både pooldäck och till balkongen med den underbara utsikten.

Köket är levererat av Lidhult. Det är ett kök med klass. Byggt på plats och målat på plats. Hur vackert det är överlåter jag till bilderna att beskriva. Där kan du även se utrustningen som även inkluderar en vinkyl.
Matplatsen intill köket rymmer det där stora matsalsbordet som sig bör i ett hus av denna storlek. Här dukar du upp till både stora och små sällskap. Som ett stort smycke i detta rum har vi den pampiga eldstaden.

I husets östra del har vi en privat avdelning med ett stort badrum som rymmer både jacuzzi och dusch och ändå har plats över för en liten relaxhörna. Intill badrummet har vi först ett rum som idag fungerar som kontor men som lika gärna kan vara ett sovrum eller det lilla biblioteket. Därefter når vi master bedroom. Här finns mycket gott om plats inte bara för en dubbelsäng. Hur vill du möblera din sängkammare? En loungegrupp? Eller en soffa? Ja, här finns plats att förverkliga dina drömmar. Och apropå drömmar. När du vaknar går du direkt ut från sovrummet och tar ett friskt morgondopp. Poolen är så pass stor att du faktiskt kan simma några längder. Här finns även en dusch utomhus så att du med en riktigt frisk känsla sedan kan hämta en kopp kaffe i köket slå dig ner på balkongen och njuta av havet.

Varmt välkomna att boka en visning.

Några korta fakta:
Huset är inte motfyllt. Det innebär att du kan gå runt huset på entréplan. Alltså även på baksidan. Framförallt så har du inget fuktryck mot ytterväggen som annars är det vanliga i suterränghus.
Huset står dessutom på sprängsten. Det innebär att det är extremt svårt för någon fukt att nå bottenplattan underifrån.

I nästan alla rum i huset finns högtalare infällda i innertaket.

Huset är utrustat med en trådbunden larmanläggning.

Fiber finns installerat.

Trådbundet nätverk är draget i huset.

Byggnad

Byggnadstyp

Souterränghus

Byggnadsår

2007

Uppvärmning

Bergvärme

Ventilation

Mekanisk

Energideklaration

Utförd. Utfärdat den 7 maj 2018
Energiklass: C
Energiprestanda: 43 kWh/m² (Atemp) och år

Byggnadssätt

Grundläggning: Betongplatta
Grundmur: Betong. Ej motfylld grund.
Stomme: Trä och betong
Fasad: Trä. Målad 2016.
Fönster: 3-glas
Bjälklag: Betong
Tak: Betongpannor
Utv. plåtarbete: Lackerad plåt

Övrigt

Arkitektritad villa.

Fastighetsbeteckning

Bratterås 1:137

Övriga byggnader

Isolerat dubbelgarage.

Allmänt om fastigheten

Driftskostnad

46 781 kr/år

Driftskostnad, varav

El: 40 000 kr
VA: 5 000 kr
Renhållning: 1 781 kr
Beräknat antal personer: 3

Kommentar

Ovanstående elkostnad är en uppskattning utifrån en faktisk förbrukning av 30 000 kWh/år. Då ingår även uppvärmning av pool. I energideklarationen kan vi se att förbrukningen i förhållande till husets storlek är låg.

Taxeringskod

220

Taxeringsvärde

6 143 000 kr, varav byggnadsvärde 4 428 000 kr

Summa pantbrev

6 000 000 kr

Tomt

Areal: 2 161 kvm
Tomttyp: Trädgårds-/Naturtomt

Vatten/avlopp

Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp.

Servitut etc

Andel i samfällighet/GA: Skällared GA:2 (Gottskär-Dragets samfällighetsförening).

Tillträde

Enligt överenskommelse

Klarlagt

Klarlagt-märkningen på en bostadsrätt innebär säljaren har en försäkring mot s k dolda fel och för en villa att fastigheten är besiktigad och försäkrad mot dolda fel. Läs mer om Klarlagt på husmanhagberg.se/klarlagt eller prata med din mäklare.

Om området

Onsala

Onsala är en gammal lantbruks- och sjöfararbygd som förvandlats till ett modernt samhälle, ett samhälle som kombinerar tätortens bekvämlighet med landsbygdens idyll. Inte minst närheten till havet sätter sin prägel. Onsala är en halvö, Onsala centrum ligger 12 km från Kungsbacka centrum och ca 35 km söder om Göteborg. För 30 år sedan var Onsala mest landsbygd med färre än 2 000 invånare. Idag bor här 14 000 människor. I området finns ca 500 företag.

Kommunikation

Från Onsala har vi goda kommunikationer med buss som går till Kungsbacka Resecentrum. Busstiderna är anpassade så att man med kort väntetid kan ta pendeltåget till Göteborg.
Inom några år kommer det att finnas en ny Onsalaväg som kommer att gå från Gottskärsvägen till Forsbäck.

Närservice

I Onsala har du tillgång till förskola och skola upp till årskurs 9, vårdcentral, tandläkare mm. I Onsala centrum finns också livsmedelsbutik, apotek, restaurang, bankomat, frisör, klädbutiker mm.

I närheten

Livsmedelsbutiker
Gottskär Food AB
980 m
Hemköp
3,9 km
Daghem, Förskolor & Fritidshem
Dannebacka Förskola
1,7 km
Montessoriförskolan Majblomman
1,7 km
Grundskolor
Montessoriskolan i Onsala
1,4 km
Fjordskolan
2,2 km

Finns i närheten

Detta är en tjänst från Hitta.se som automatiskt mäter upp avstånd till olika platser. Vissa avvikelser kan förekomma då uträkningen bygger på luftväg och inte på det faktiska vägnätet. Det betyder att det inte tas hänsyn till naturliga hinder så som vatten, berg etc. Till exempel kan en affär på andra sidan sjön vara den närmsta enligt uträkningen.

Uppgifterna bygger på offentlig adressinformation. Det innebär att viss information kan saknas eller vara gammal.

Bli kontaktad av mäklaren

* Obligatoriskt

Jag vill komma på visning

* Obligatoriskt

Jag vill bevaka slutpriset

* Obligatoriskt

Hör av dig till Joachim Sköld för mer information!

Joachim Sköld

Joachim Sköld

Kungsbacka

Reg. Fastighetsmäklare Franchisetagare

Ansvarig mäklare

0761-99 39 51

joachim.skold@husmanhagberg.se

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad

SEB erbjuder bolån. Och mer.

Period Aktuell ränta Din ränta
3 mån 2,05 % 1,55 %
3 år 2,1 % 1,8 %
Ansök om lånelöfte