Lundegrens Gata 21C

Bilder

Lundegrens Gata 21C , Kungsbacka , Kungsbacka

Med ett underbart läge längst in i området där det är som lugnast finner vi detta helrenoverade radhus. Här har man inte nöjt sig med den enkla renoveringen utan gått hela vägen och ändrat till en modern planlösning. Entrén är tillbyggd och ger dig gott om plats för avhängning av ytterkläder. Köket har byggts ut och fått en öppen planlösning mot hall och vardagsrum. Utanför vardagsrummet har vi ett rejält uterum där du kan duka upp långbord till många vänner utan att behöva möblera om i vardagsrummet. Detta radhus är något utöver det vanliga. Varmt välkommen på visning för att se och uppleva på plats.

121 kvm, 5 rok

Typ:
Radhus
Boarea:
121 kvm
Biarea:
18 kvm
Tomtarea:
161 kvm
Byggår:
1960
Driftskostnad:
2 290 kr/månad

Mer information

Visa objekt på karta

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

5 rum varav 4 sovrum

Boarea

121 kvm

Biarea

18 kvm

Rumsbeskrivning
Entréhall

Entréhallen i detta radhus är tillbyggd. Det ger en rymlig hall med mycket förvaringsmöjligheter. Här är det klinkergolv med golvvärme. I detta hus har den aktiva barnfamiljen möjlighet att ha ordning och reda på ett sätt som hade varit svårt utan denna tillbyggnad. Intill entrén finns även ett isolerat uteförråd som kan nyttjas till förvaring för allt från cyklar och barnvagnar till mopeder etc.

Grovkök

Från entréhallen når vi grovköket med tvättmaskin och torktumlare. Tvättmaskinen är från 2011 och torktumlaren från 2005. Här har vi också husets värmesystem i form av en luft/vatten värmepump från 2011.

Gästtoalett

Från hallen når vi gästtoaletten som är helkaklad med klinkergolv.

Kök

Köket är något alldeles extra. Här har man tagit bort de gamla väggarna och öppnat upp till en modern planlösning. Med detta gjort har vi idag ett stort kök och även plats för hela familjen och några till vid ett rejält matbord. Köket har en ljusgrå stilren köksinredning, kaklad vägg upp till tak, påkostad granitbänk, rostfria vitvaror och infällda spotlights. Kyl/frys från 2016, keramikhäll, mikro och spisfläkt från 2004.

Vardagsrum

Efter köket kommer vi till vardagsrummet. Här finns gått om plats för hela familjen att slappna av. Många hus av denna typ brukar möblera dessa rum med både soffgrupp och matbord. Men då detta hus har plats för ett rejält matbord redan i köket plus ett i uterummet så ger det dig friheten att få ha ett trivsamt vardagsrum en en luftig modern inredning.

Uterum

Uterummet ger dig möjlighet att förlänga sommarkvällarna och hela sommarsäsongen. Rummet är på 18 kvm och är snyggt utfört med vitmålade panelväggar och grått klinkergolv med golvvärme (el). Det här rummet ger dig möjlighet att bjuda det större sällskapet på middag. För de riktigt varma sommardagarna har vi även en öppen altan där du kan sola och framför allt grilla den goda maten åt dina vänner.

Sovrum

På övre plan har vi fyra sovrum. I det större föräldrasovrummet har vi en större skjutdörrsgarderob. I rummet intill det större har vi två garderober samt en utgång till balkongen i söder. I hallen har vi rejäl plats för klädförvaring i den stora garderoben. Här har ett av de mindre rummen sina kläder.

Badrum

Badrummet på övre plan är snyggt renoverat 2015. Det är helkaklat och går i vitt och svart. Här är ny inredning som handfatskommod med tillhörande spegelskåp, takdusch med härdade glasväggar och infällda spotlights. Klinkergolvet har golvvärme.

Vind

Nedfällbar trappa till vind i hall på övre plan. Här finns stor yta för förvaring.

Renoveringar

1995 Utbyggnad/Ombyggnad förråd och hall. 1999 Ombyggnad altan. 2000 - 2006 Utbyte av fönster till 3-glas (2006 byttes fönster i vardagsrum, kök, sovrum och altandörr). 2001 Toaletten på entréplan renoveras. 2004 -2005 Nytt kök. 2005 Stora sovrummet renoverat. 2006 Vissa radiatorer byttes. 2008 Resterande 3 sovrum renoveras. 2011 Nytt värmesystem installeras. 2015 Renovering av badrum. 2016 Relining av hela avloppssystemet. 2016 Nuvarande ägare köper huset. 2017 Kompressorn till värmepumpen byts ut till ny.

Byggnad

Byggnadstyp

2-plans radhus

Byggnadsår

1960

Uppvärmning

Luft/vatten-värmepump.

Energideklaration

Utförd. Utfärdat den 1 mars 2016
Energiklass: E
Energiprestanda: 69 kWh/m² (Atemp) och år

Byggnadssätt

Grundläggning: Betongplatta med flytande golv.
Stomme: Betong/trä
Fasad: Trä
Fönster: 3-glas
Bjälklag: Betong
Tak: Plåt

Övrigt

Följande gäller för yttertaket:
Varje hushåll äger sitt eget tak, föreningen gör en besiktning var 3:e år och mindre åtgärder som t. ex. byte av en skruv, korrigering av en plåt el liknande åtgärdar besiktningsmannen med en gång och det står föreningen för.
Skulle det behövas större åtgärder får man göra det själv. Man får var sitt besiktningsprotokoll och kan utefter det anlita vilken takfirma man vill för att göra jobbet.

Fastighetsbeteckning

Snäppan 4

Allmänt om fastigheten

Driftskostnad

27 480 kr/år

Driftskostnad, varav

El: 15 000 kr
VA: 4 800 kr
Väg, samf: 7 680 kr

Kommentar

Elkostnaden är en uppskattning utifrån en förbrukning av ca 10 000 kWh/år enligt föregående ägare. Detta då nuvarande ägaren inte har bott i huset i fullt ett år. I samfällighetsavgiften ingår drift och skötsel av de gemensamma utrymmena och området. Det ingår även kabel-tv med basutbud, fiber 100 mb samt sophämtning/hantering. Det är Bredbandsbolaget som är leverantör av tv/internet.

Taxeringskod

220

Taxeringsvärde

1 749 000 kr

Summa pantbrev

2 363 500 kr

Tomt

Areal: 161 kvm

Vatten/avlopp

Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp.

Tillträde

Enligt överenskommelse.

Tryggad

Tryggadmärkningen på en bostadsrätt innebär att bostaden är besiktigad. Tryggadmärkningen på en villa innebär att fastigheten är besiktigad och försäkrad mot dolda fel. Läs mer om Tryggad på husmanhagberg.se/tryggad eller prata med din mäklare.

Om området

I närheten

Finns i närheten

Detta är en tjänst från Hitta.se som automatiskt mäter upp avstånd till olika platser. Vissa avvikelser kan förekomma då uträkningen bygger på luftväg och inte på det faktiska vägnätet. Det betyder att det inte tas hänsyn till naturliga hinder så som vatten, berg etc. Till exempel kan en affär på andra sidan sjön vara den närmsta enligt uträkningen.

Uppgifterna bygger på offentlig adressinformation. Det innebär att viss information kan saknas eller vara gammal.

Hör av dig till Joachim Sköld för mer information!

Joachim Sköld

Joachim Sköld

Kungsbacka

Reg. Fastighetsmäklare Franchisetagare

Ansvarig mäklare

0761-99 39 51

joachim.skold@husmanhagberg.se

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag – kostnadsfritt!

Boendekostnad

SEB erbjuder bolån. Och mer.

Period Aktuell ränta Din ränta
3 mån 2,04 % 1,54 %
3 år 2,04 % 1,54 %
Ansök om lånelöfte