Sparvvägen 4

Bilder

  • Såld!

Sparvvägen 4 , Anneberg , Kungsbacka

Villa om ca 160 m² bostadsyta inklusive inredd källare. Allt i ett lugnt kvarter med gångavstånd till både skola och pendeltåg i Anneberg. Trädgården gränsar till stor allmänning med lekplats och fotbollsplan. Kan läget bli mer perfekt för dig med små barn? Varmt välkomna på visning.

83 kvm, 6 rok

Typ:
1 familjs friliggande
Boarea:
83 kvm
Biarea:
80 kvm
Tomtarea:
1 032 kvm
Byggår:
1963
Driftskostnad:
2 830 kr/månad

Mer information

Visa objekt på karta

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

6 rum varav 3 - 4 sovrum

Boarea

83 kvm

Biarea

80 kvm

Rumsbeskrivning

Varmt välkomna till en riktigt trevlig familjevilla. Vare sig barnen är små eller stora är det svårt att tänka sig ett bättre läge. Du sitter lugnt på altanen och har full uppsikt över de små barnen på lekplatsen. Ingen oro för bilar. De lite större barnen spelar fotboll på fotbollsplanen som du också ser från din egen trädgård. Till skolan går de själva på några minuter och när det blir lite större tar de kanske samma pendeltåg som du in till Göteborg på ca 20 minuter.
I området finns det gått om andra barn i alla åldrar. Ovan nämnda skola är en F-9 skola och här finns 4 dagis i närområdet. Är du sugen på något snabbt och gott att äta så är det bara ca 500 meter till Annebergskiosken. För dig som jobbar hemifrån eller bara vill ha bra uppkoppling till tv:n så är fiber framdraget i gatan. Anslutning görs av köparen.
Innan vi går närmare in på rumsbeskrivningen så kan jag berätta att huset dränerades om 2003, fick nya fönster 2008, nytt tak 2008. Köket är från 06-07 inklusive vitvaror och badrummet från 07-08.
Nu går vi in i huset. Först har vi en välkomnade entréhall och intill det har vi ett av sovrummen som idag används som hemmakontor. Här finns två garderober. Nästa rum är det så kallade master bedroom. Här finns tre garderober. Sedan kommer vi till badrummet. Det är helkaklat med golvvärme.
Sedan har vi köket till vänster. Ett ljust och trevligt kök med inredning i ek. Här finns gått om skåp och plats för ett matbord. Innanför köket har vi det tredje sovrummet på entréplan.
Innan vi lämna entréplan tittar vi in i det mysiga vardagsrummet. Här är det ljust tack vare de stora fönsterpartierna och väldigt mysigt med den öppna spisen i den tegel klädda väggen. Ut till altan och trädgård tar vi oss via den fina dubbeldörren.
I källaren finns det två rejäla rum. Ett som idag används som ett allrum/tv-rum och ett som fungerar som ett stort sovrum. Perfekt för tonåringen som vill breda ut sig och vara lite ifred. Sedan kommer vi till den stora fördelen med källarhus. Här finns ett stort förråd, en matkällare, ett litet förråd, ett pannrum med förvaringsmöjligheter och en rymlig tvättstuga. Till sist så finns det även på detta våningsplan en toalett.
Hoppas att du känner dig sugen på att titta på detta fina hus. På bilderna och planritningarna får du en mer detaljerad beskrivning av bostaden.
Varmt välkommen på visning!

Byggnad

Byggnadstyp

1-plansvilla med källare

Byggnadsår

1963

Uppvärmning

Vattenburen värme. Pelletspanna/el.

Energideklaration

Utförd. Utfärdat den 19 maj 2017
Energiklass: F
Energiprestanda: 175 kWh/m² (Atemp) och år

Byggnadssätt

Grundläggning: Betongplatta
Grundmur: Betongsten
Stomme: Trä
Fasad: Tegel
Fönster: 3-glas
Bjälklag: Betong
Tak: Betongpannor
Utv. plåtarbete: Lackerad plåt

Fastighetsbeteckning

Lerberg 2:61

Övriga byggnader

Vidbyggt garage. Lekstuga finns också.

Allmänt om fastigheten

Driftskostnad

33 962 kr/år

Driftskostnad, varav

Uppvärmning: 6 000 kr
El: 19 000 kr
VA: 5 000 kr
Renhållning: 1 662 kr
Väg, samf: 1 500 kr
Sotning: 800 kr
Beräknat antal personer: 4

Kommentar

Ovanstående elkostnad baseras på en elförbrukning av 13 809 kWh/år. Uppvärmningskostnaden är en uppskattning av Pellets förbrukningen.

Taxeringskod

220

Taxeringsvärde

2 389 000 kr

Summa pantbrev

2 475 000 kr

Tomt

Areal: 1 032 kvm
Tomttyp: Trädgårdstomt

Vatten/avlopp

Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp.

Servitut etc

Last, Avtalsservitut: Kraftledning mm, 13-IM2-34/434
Last, Avtalsservitut: Kraftledning mm, 13-IM2-35/2692
Last, Avtalsservitut: Kraftledning mm, 13-IM2-45/723
Inskrivning, Nyttjanderätt tele, 40/463

Tillträde

Enligt överenskommelse

Om området

Anneberg

Anneberg är beläget i norra delen av Kungsbacka kommun och har goda pendlingsmöjligheter till och från Kungsbacka och Göteborg både med pendeltåg och bil. Det är ett naturskönt område med jordbruksmark, skog och natur och ett antal badsjöar.

En bit ifrån pendeltågsstationen finns kiosk och pizzeria. Matbutiker som Willy:s och Ica Maxi finns ca 3 km mot Kungsbacka. Där har vi även fler butiker i anslutning till Freeport.
För den som åker andra hållet mot Lindome har vi Ica Supermarket och Coop Nära samt butikerna i Lindomecentrum.

Älvsåkersskolan är en F-9 skola, det finns tre förskolor med totalt 12 avdelningar i närområdet. Det är Annebergs förskola, Lindströms förskola och Älvsåkers förskola.
För mer info om skola och förskola har Kungsbacka kommun en bra hemsida: http://www.kungsbacka.se/Utbildning-och-barnomsorg/Grundskola/

I närheten

Finns i närheten

Detta är en tjänst från Hitta.se som automatiskt mäter upp avstånd till olika platser. Vissa avvikelser kan förekomma då uträkningen bygger på luftväg och inte på det faktiska vägnätet. Det betyder att det inte tas hänsyn till naturliga hinder så som vatten, berg etc. Till exempel kan en affär på andra sidan sjön vara den närmsta enligt uträkningen.

Uppgifterna bygger på offentlig adressinformation. Det innebär att viss information kan saknas eller vara gammal.

Hör av dig till Joachim Sköld för mer information!

Joachim Sköld

Joachim Sköld

Kungsbacka

Reg. Fastighetsmäklare Franchisetagare

Ansvarig mäklare

0761-99 39 51

joachim.skold@husmanhagberg.se

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag – kostnadsfritt!

Boendekostnad

SEB erbjuder bolån. Och mer.

Period Aktuell ränta Din ränta
3 mån 2,04 % 1,54 %
3 år 2,04 % 1,54 %
Ansök om lånelöfte