Parkgatan 14

Bilder

  • Såld!
  • Välkommen till Parkgatan!
  • Rymlig hall med förvaringsutrymme
  • Rymligt andra sovrum
  • Sovrum med goda förvaringsmöjligheter
  • Smart avskärmning

Parkgatan 14 , Kungsbacka Centralt , Kungsbacka

I hjärtat av Kungsbacka, i den mycket omtyckta stadsdelen Söderstaden, finner vi en toppvåning med högt i tak som badar i ljus. Från högsta våningen har vi utsikt som sträcker sig långt över takåsarna. Tre väldisponerade rum med charmiga vinklar och en stor balkong med kvällssol. Ett boende med genomgående hög materialstandard och ett centralt läge som slår det mesta. Välkomna på visning!

75,3 kvm, 3 rok

Månadsavgift:
4 577 kr I månadsavgiften ingår värme, sophantering och VA. Obligatoriskt tillägg om 399kr/mån för bredband och digital-TV via Telia.
Typ:
Lägenhet
Boarea:
75,3 kvm
Våning:
6, hiss finns
Byggår:
2010
Driftskostnad:
438 kr/månad

Mer information

Visa objekt på karta

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

3 rum

Boarea

75,3 kvm

Rumsbeskrivning
Hall

Ljus och välkomnande hall med praktisk mörk klinker och avhängningsmöjligheter. Härifrån nås även lägenhetens förråd på ett smidigt sätt. Den vitlaserade ekparketten leder dig vidare in i lägenheten.

Badrum

Lägenhetens sobra och helkaklade badrum är centralt placerad i lägenheten och nås från hallen. Exklusivt kakel och klinker i mörka toner på både golv och väggar. Duschvägg i glas med regndusch samt WC. Stort handfat i vitt porslin som snyggt bryter av mot det mörka kaklet. Kommod, handdukstork och badrumsskåp med spegel gör utrymmet komplett. I badrummet finns både kvalitativ tvättmaskin och torktumlare från Siemens. Inredningen kommer från Vedum. Praktisk arbetsbänk med diskho och överskåp finns också att tillgå. Att det dessutom finns golvvärme installerat gör sällan någon besviken.

Sovrum

Läckert sovrum med generösa ljusinsläpp och garderobslänga. Här finns möjligheter att placera både säng, ett skrivbord och samtidigt ha plats över för annat. Vitmålade väggar och en sobert mönstrad tapet i kombination med den vitlaserade ekparketten gör hela rummet mycket rogivande.

Kök

Kökets placering och dess neutrala färgsättning gör det verkligen till en plats att trivas och umgås i. Köksluckor i lantlig stil från Vedum och genomgående högkvalitativa vitvaror i mörkt utförande från Siemens. Maskinparken blir komplett med diskmaskin, ugn och micro i arbetshöjd, spishäll, kyl och frys i fullhöjd. Det läckra svarta bryter av snyggt mot det lantligt vita. I övrigt finns här goda förvaringsutrymmen och arbetsytor. Detta i kombination med en matplats som med enkelhet huserar sex personer gör köket till en naturlig och social mötespunkt. Från köket har du en delvis öppen planlösning mot vardagsrummet - något som brukar vara en uppskattad lösning. Balkongen nås även den från köket.

Vardagsrum

Det öppna vardagsrummet med ett generöst ljusinsläpp och charmiga vinklar fulländar bostaden. De ljusa väggarna och den vitlaserade ekparketten gifter sig mycket väl. Här finns utrymme för en stor soffgrupp och TV-möbel. Även annat möblemang som lämpar sig för ett vardagsrum kan även det få utrymme. Utsikten från de avlånga fönsterna sträcker sig långt över takåsarna och fortsätter hela vägen bort mot Hammerö. Vi blir återigen påminda om att vi befinner oss längst upp i huset. Från vardagsrummet nås Master Bedroom.

Master Bedroom

Master Bedroom badar verkligen i ljus. När det blir dags att sova fälls med enkelhet en mörkläggningspersienn ned. Här inne finns en något ljusare ekparkett som dessutom har fått ett annat, mer rogivande, utförande. I sovrummet finns garderob, plats dubbelsäng med tillhörande sängbord och byrå. På det vackra fönsterbrädet finns plats för dina favoritväxter. Den vackert mönstrade tapeten bringar ett rogivande helhetsintryck.

Balkong

Den väl tilltagna balkongen med kvällssol som vätter mot innergården är verkligen en plats för sena grillkvällar och mysiga middagar utomhus.

I hjärtat av Kungsbacka, i den mycket omtyckta stadsdelen Söderstaden, finner vi en toppvåning med högt i tak som badar i ljus. Från högsta våningen har vi en utsikt som sträcker sig långt över takåsarna. Tre väldisponerade rum med charmiga vinklar och en stor balkong med kvällssol. Ett boende med genomgående hög materialstandard och ett centralt läge som slår det mesta. Den direkta närheten till matbutiker, restauranger, skola, sim- och ishall och pendlingsstation gör Söderstaden till en plats att trivas på och leva i. Välkomna på visning!

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

6 av 6, hiss finns

Avgift

4 577 kr I månadsavgiften ingår värme, sophantering och VA. Obligatoriskt tillägg om 399kr/mån för bredband och digital-TV via Telia.

Driftskostnad

5 261 kr/år

Driftskostnad, varav

El: 3 771 kr
Försäkring: 1 490 kr
Beräknat antal personer: 2

Kommentar

Överlåtelseavgift om 1 120 kr betalas av säljaren. Pantsättningsavgift om 448 kr betalas av låntagaren (köparen).

Andel i föreningen

1,11094%

Andel av årsavgiften

1,10868%

Reparationsfond

0 kr

Tillträde

8/5-17 eller enl ö.k.

Byggnad

Byggnadstyp

Bostadsrättslägenhet

Byggnadsår

2010

Uppvärmning

Fjärrvärme

Ventilation

Mekanisk

Energideklaration

Utförd. Utfärdat den 13 februari 2013
Energiklass: -
Energiprestanda: 133 kWh/m² (Atemp) och år

Byggnadssätt

Fönster: 3-glas

Fastighetsbeteckning

SÖDERCENTRUM 4

Förening

Namn

Brf Södercentrum 4

Om föreningen

Brf Södercentrum 4 i Kungsbacka omfattar fastigheten med beteckning Kungsbacka Södercentrum 4.
Föreningen består av 89 lägenheter som upplåts med bostadsrätt samt ett antal lokaler i markplan.

Föreningens ekonomi förvaltas av SBC, Göteborg.

I Markplan finns tillgång till cykelrum, barnvagnsförråd och miljörum med källsortering.
För föreningens medlemmar finns en lokal att hyra där man kan ha kalas eller övernattande långväga gäster.

Föreningen har en egen innergård med planteringar och stenlagda gångar.
Pergola med grillplats för föreningens medlemmar samt mindre sandlåda för de allra minsta. I anslutning till Söderstaden finns även en större lekplats.

Organisationsform

Bostadsrätt

Antal lägenheter

89

Antal lokaler i föreningen

7

Ekonomi

Föreningen beslutade att höja avgifterna 2017-01-01 med 2% enligt den ekonomiska planen. Inga större underhåll är planerade de närmsta åren.

Äkta/oäkta

Föreningen är en äkta bostadsrättsförening

Överlåtelseavgift

1120 kr

Pantsättningsavgift

448 kr

Om området

Kungsbacka Centralt

Söderstaden ligger strax söder om Lindens torg i centrala Kungsbacka. Härifrån är det promenadavstånd till allt vad Kungsbacka innerstad har att erbjuda och flera affärer ligger alldeles intill. Området gränsar till Kungsbackaån och strandpromenaden på ena sidan och nya parker och en stor lekplats på andra sidan. Det är endast ett stenkast till Resecentrum varifrån pendeltåget till Göteborg går. Kungsbacka Teater, som huserar i Aranäsgymnasiet, ligger alldeles intill, likaså sim- och ishall. Söderstaden ligger verkligen i hjärtat av Kungsbacka!

Kommunikation

Bussar trafikerar hela innerstaden med anslutningar till Kungsbacka station. Från bostaden promenerar du med enkelhet till Kungsbacka station, därifrån går pendeltåg till Göteborg på ca 20min och du har även pendlingsmöjligheter söderut.

Parkering

Boendeparkering i området finns att tillgå för 200kr/mån från kommunen.

I närheten

Livsmedelsbutiker
Hemköp Kungsbacka Torget
240 m
Fruit & Berry Station AB
360 m
Köpcentrum & Gallerior
Kungsmässans Köpcentrum
930 m
FREEPORT Designer Outlet
3,3 km
Daghem, Förskolor & Fritidshem
Fritidshemmet Skansen
200 m
Elevhem Fritidshem Korttidshem KungsbackaKommun
740 m
Grundskolor
Fyrens bibliotek
720 m
Gullregnsskolan
1,2 km
Gymnasium
Drottning Blankas Gymnasieskola i Kungsbacka
180 m
Flexgymnasiet
370 m
Banker
Swedbank
90 m
Nordea Bank AB
500 m
Golfbanor & Golfklubbar
Per Segerström Golf
1,3 km
Forsgårdens GK
1,8 km
Sport- & Idrottsanläggningar
Kungsbacka- Hallen
900 m
Kungsbacka Tennisklubb
1,1 km

Finns i närheten

Detta är en tjänst från Hitta.se som automatiskt mäter upp avstånd till olika platser. Vissa avvikelser kan förekomma då uträkningen bygger på luftväg och inte på det faktiska vägnätet. Det betyder att det inte tas hänsyn till naturliga hinder så som vatten, berg etc. Till exempel kan en affär på andra sidan sjön vara den närmsta enligt uträkningen.

Uppgifterna bygger på offentlig adressinformation. Det innebär att viss information kan saknas eller vara gammal.

Hör av dig till Christoffer Tangen för mer information!

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad

SEB erbjuder bolån. Och mer.

Period Aktuell ränta Din ränta
3 mån 2,05 % 1,55 %
3 år 2,1 % 1,8 %
Ansök om lånelöfte