Västergatan 25

Bilder

Västergatan 25 , Kungsbacka Centralt , Kungsbacka

Äntligen en tvårumslägenhet i centrala Kungsbacka där ni inte behöver kompromissa med något. Ypperligt centralt läge, utsikt över Kungsbackaån från kök och vardagsrum, rymligt sovrum och badrum, genomgående hög materialstandard och en liten trevlig uteplats som vetter mot den lugna innergården. Vill ni hellre sitta inomhus hyser vardagsrummet även en fransk balkong. Låg avgift i en stabil förening med hiss i en fastighet som uppfördes år 2013. Varmt välkomna att anmäla er på visning!

56,9 kvm, 2 rok

Månadsavgift:
2 471 kr Obligatoriskt tillägg om 299kr/mån för TV och bredband.
Typ:
Lägenhet
Boarea:
56,9 kvm
Våning:
3, hiss finns
Lägenhetsnummer:
1201
Byggår:
2013
Driftskostnad:
750 kr/månad
Pris:
2 250 000 kr

Mer information

Visa objekt på karta

Visningar

 • Tis 2 maj 17:15-18:15

  Boka här

  Välkomna att boka er på visning!

 • Ons 3 maj 12:00-12:45

  Boka här

  Välkomna att boka er på visning!

 • Ons 3 maj 17:15-18:15

  Boka här

  Välkomna att boka er på visning!

Visa på karta

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

2 rum

Boarea

56,9 kvm

Biarea

2 kvm

Rumsbeskrivning
Hall

Innanför dörren möts vi av en välkomnande hall där en praktisk grå klinker lagts in. Hallen känns rymlig med flertalet funktionella avhängningsytor samt en lång garderobslänga för ytterligare förvaring. Från hallen nås lägenhetens sovrum.

Sovrum

Lägenhetens sovrum upplevs som mycket rogivande och har ett stort fönster som vetter mot innergården. I sovrummet finns dessutom en mycket tacksam klädkammardel som också kan användas som förråd. Rummet har vitmålade väggar och den genomgående parketten gör sig påmind även här. Sovrummet är så pass rymligt tilltaget att det ger plats för ett skrivbord eller annat möblemang, utöver en dubbelsäng och tillhörande sängbord.

Badrum

Från hallen når vi lägenhetens helkaklade badrum. Kakel och klinker har med omsorg valts i neutrala toner. Golvet har en gråskiftande nyans medans väggarna är fräscht vita. Dusch med vikvägg i glas, WC, handfat, kommod, badrumsspegel och handdukstork. Här finns också tvättmaskin och torktumlare från Siemens. Badrummet har även utrustats med ett praktiskt överskåp och en arbetsbänk - funktion och stil i en svårslagen kombination.

Kök

Köket, som kommer från Vedum, går i liknande neutrala toner som den övriga bostaden. Det svarta läckra kaklet bryter snyggt av mot de annars vita köksluckorna. En stor arbetsyta med god förvaring skapar goda förutsättningar för att skapa härliga middagar. Samtliga vitvaror i rostfritt utförande, undantaget köksfläkten, kommer från Siemens. Varmluftsugn, spishäll, diskmaskin, kombinerad kyl och frys och mikro i arbetshöjd - allt som skall finnas i ett modernt kök är på plats! Detta i kombination med en matplats som med enkelhet huserar flertalet personer gör köket till en naturlig och social mötespunkt. Från köksfönstret har man dessutom utsikt över Kungsbackaåns porlande vatten.

Vardagsrum

Den öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum har verkligen skapat ett rum att trivas och leva i. Med en fransk balkong ges möjligheten att bjuda in utomhusmiljön på den varmare delen av året, samtidigt som den skänker rummet ett otroligt fint ljusinsläpp året om. Här finns plats för en stor soffa, TV-möbel och även annat möblemang som hör till ett vardagsrum. De vitmålade väggarna gör det enkelt för den inredningsintresserade att skapa ett rum efter eget tycke och smak.

Uteplats

Precis utanför ytterdörren finner vi en mysig uteplats där man kan placera en café-grupp. Uteplatsen vetter mot innergårdens lugn som stänger ute stadens puls på andra sidan fasaden.

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

3 av 4, hiss finns

Pris

2 250 000 kr

Avgift

2 471 kr Obligatoriskt tillägg om 299kr/mån för TV och bredband.

Andel i föreningen

5,57%

Andel av årsavgiften

5,54%

Reparationsfond

0 kr

Tillträde

7/8 eller enl. ö-kommelse

Byggnad

Byggnadstyp

Bostadsrättslägenhet

Byggnadsår

2013

Uppvärmning

Fjärrvärme

Byggnadssätt

Fönster: 3-glas

Fastighetsbeteckning

Kungsbacka Norrbro 5

Allmänt om fastigheten

Driftskostnad

9 000 kr/år

Driftskostnad, varav

El: 9 000 kr
Beräknat antal personer: 2

Övrigt

Kostnad för hemförsäkring för nuvarande ägare är 147 kr/mån.

UTRUSTNING KÖK:
Spis: Siemens, 2013, Spisfläkt: Fläktwoods, 2013, Kombinerad kyl & frys: Siemens, 2013, Diskmaskin: Siemens, 2013, Mikrovågsugn: Siemens, 2013, Ugn: Siemens, 2013. Inredning: Vedum

UTRUSTNING BADRUM:
Tvättmaskin: Siemens, 2013, Torktumlare: Siemens, 2013
Inredning: Vedum

Förening

Namn

Brf Å-sidan

Organisationsform

Bostadsrätt

Äkta/oäkta

Föreningen är en äkta bostadsrättsförening

Överlåtelseavgift

1100 kr

Pantsättningsavgift

440 kr

Om området

Kungsbacka Centralt

Centrala Kungsbacka sträcker sig från det moderna Kungsmässan som erbjuder hela 90 butiker under ett och samma tak, via biblioteket Fyren, till Kungsbacka innerstad som är en småstad av medeltida ursprung, präglad av handel och hantverk. Innerstadens bebyggelse från 1800-talets andra hälft och början av 1900-talet, karaktäriseras av sin småskalighet.

Kul att veta:
Kungsbacka stad antas ha vuxit fram under tidig medeltid. Den äldsta kartan över Kungsbacka, som troligen upprättades strax efter 1645, visar en mellan åarna organiskt framvuxen stadsplan med kvarter, gator, kyrka, kyrkogård och torg. Dagens rätvinkliga stadsplan tillkom efter en förödande brand 1846. Från tiden före branden härrör idag endast tre byggnader.

Kommunikation

Från bostaden promenerar du med enkelhet till Kungsbacka station. Under högtrafik går det fyra gånger per timma. Vill du stanna länge inne i Göteborg så är det inga problem. Med Öresundståget kan man även pendla söder ut. Bussar trafikerar hela innerstaden med anslutningar till Kungsbacka station.

Närservice

Från centrala Kungsbacka har du gångavstånd till allt. Här finns över 100 butiker på bekvämt promenadavstånd.

Parkering

Boendeparkering i området finns att tillgå för 200kr/mån från kommunen. Centrala Kungsbacka har gott om parkeringsplatser där man antingen parkerar gratis med P-skiva eller från två kronor per timme.

I närheten

Livsmedelsbutiker
Bröderna Nilsson
110 m
Hemköp Kungsbacka Torget
260 m
Köpcentrum & Gallerior
Kungsmässans Köpcentrum
440 m
FREEPORT Designer Outlet
2,8 km
Daghem, Förskolor & Fritidshem
Dungen Fritidshem
200 m
Ängen Fritidshem
200 m
Kollektivtrafik
Kungsbacka Torget
220 m
Kungsbacka station
270 m
Grundskolor
Alléskolans Fritidsklubb
200 m
Kulturskolan
220 m
Gymnasium
Flexgymnasiet
180 m
Beda Hallbergs gymnasium
260 m
Banker
Handelsbanken Kungsbacka
40 m
Nordea Bank AB
90 m
Golfbanor & Golfklubbar
Forsgårdens GK
1,5 km
Sport- & Idrottsanläggningar
Kungsbacka Tennisklubb
610 m
Tingbergshallen Idrottshall
630 m
Simhallar & Utomhusbad
Kungsbacka Simhall
750 m

Finns i närheten

Detta är en tjänst från Hitta.se som automatiskt mäter upp avstånd till olika platser. Vissa avvikelser kan förekomma då uträkningen bygger på luftväg och inte på det faktiska vägnätet. Det betyder att det inte tas hänsyn till naturliga hinder så som vatten, berg etc. Till exempel kan en affär på andra sidan sjön vara den närmsta enligt uträkningen.

Uppgifterna bygger på offentlig adressinformation. Det innebär att viss information kan saknas eller vara gammal.

Bli kontaktad av mäklaren

* Obligatoriskt

Jag vill komma på visning

* Obligatoriskt

Jag vill bevaka slutpriset

* Obligatoriskt

Hör av dig till Christoffer Tangen för mer information!

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag – kostnadsfritt!

Boendekostnad

SEB erbjuder bolån. Och mer.

Period Aktuell ränta Din ränta
3 mån 2,04 % 1,54 %
3 år 2,04 % 1,54 %
Ansök om lånelöfte