Bellisgatan 9

Bilder

Som Utgångspris

6 495 000 kr

Bevaka slutpriset

Bellisgatan 9 , Hålabäck , Kungsbacka

Denna generöst tilltagna familjevilla har nära till allt, skolor, förskolor, golfbana och övrig service. I populära Hålabäck finner vi denna fint renoverade enplansvilla med källare och ett lyxigt medelhavsinspirerat poolområde där stenläggningar och mur belagts med sandsten. Välkomna på visning!

159 kvm, 8 rok

Typ:
1 familjs friliggande
Boarea:
159 kvm
Biarea:
145 kvm
Tomtarea:
652 kvm
Byggår:
1966
Driftskostnad:
2 138 kr/månad
Som Utgångspris:
6 495 000 kr

Mer information

Visa objekt på karta

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

8 rum varav 4 - 5 sovrum

Boarea

159 kvm

Biarea

145 kvm

Rumsbeskrivning
Hall

Ljus inbjudande hall med vackert ljusinsläpp från takfönster. Bra plats för avhängning av ytterkläder. Klinkergolvet som är både snyggt och praktiskt övergår i vitpigmenterat ekgolv.

Badrum

Helkaklat badrum från 2012 i klassiska färgval. Stora kakelplattor i vitt som blandats upp med antracitgrå klinkergolv och detaljer i mosaik, snyggt och sobert. Vattenburen golvvärme och handdukstork samt ångduschkabin med extra allt.

Kök

Öppna ytor och ljusa färgtoner ger ett härligt kök att trivas i. Stor spishäll och en diskret och snygg fläkt från Fjärås kupan pryder sin plats. Utformningen har valts för att maximera ytorna och få in mycket ljus. Form och funktion i kombination har resulterat i ett mycket smakfullt kök. Högblanka vitlackerade köksluckor med integrerade handtag från Kungsbacka Kök och Beslag AB. Ljusa bänkskivor i silestone på arbetsytorna och svart silestone på bardelen ger fina kontraster som kompletterar varandra. Idag har familjen en loungehörna i köket då det stora bordet står i vardagsrummet. Här får gott och väl plats ett matbord om så önskas. Witt induktionshäll 2015, spisfläkt från Fjäråskupan 2015, Electrolux kyl 2009, Electrolux frys 2009, Asko diskmaskin, De Dietrich ICS-multifunktionsugn med pyrolys 2015, De Dietrich kombiugn/mikrovågsugn 2015.

Badrum

Helkaklat badrum med hörnbubbelbadkar. Kakel och klinkers i snyggt klassiskt svart och vitt. Ny inredning från 2016. Här finns även ett eluppvärmt värmegolv.

Sovrum 1, 2 & 3

Tre sovrum i bra storlek med plats för säng och skrivbord. Dessa har använts av som barnrum respektive arbetsrum. Rummen går i ljusa toner och har vitlaserat ekgolv som stilmässigt stämmer väl överens med övriga rum.

Vardagsrum

Det stora vardagsrummet är en generöst tilltagen sällskapsyta som erbjuder flertalet funktioner. Matsalsdelen mot köket kan vara öppen eller stängas till med dubbla skjutdörrar beroende på tillfälle. Vardagsrumsdelen mot hallen kan även den vara öppen eller stängas med dubbla franska dörrar om så önskas. Här i vardagsrummet hittar vi den öppna spisen mot matsalsdelen som ger extra värme och trivsel. En rejäl soffgrupp finns idag mot föräldrasovrummet och hallen. De belysta nischerna i murstocken blir ett fint inslag och själva murstocken skärmar av från matsalsdelen utan att stänga in eller begränsa den öppna känslan. Stora fönsterpartier och takfönster ger ordentliga ljusinsläpp. Fönster och utgång till poolområdet ger ett härligt blickfång såväl dag som kväll då belysningen ger en vy utöver det vanliga.

Sovrum 4

Intill vardagsrummet har vi föräldrasovrummet med garderobsvägg och fönster mot den gröna trädgården.

Hall 2

Från övre hallen vid entrén leder den vitmålade trappan ner till den möblerbara hallen på nedre plan.

Allrum

Allrummet är stort även det, här finns ytterligare sällskapsyta, mycket lämpligt som väl tilltaget TV- rum eller barnens lek- och spelrum. Här är ljust, rymligt och trivsamt. Det finns också här en öppen spis med kassett som höjer mysfaktorn om man så tycker. Ljusa väggar och ett klinkergolv som ser ut som trägolv.

Gästtoalett

Från hallen kommer vi till gästtoaletten, bra placerad intill gästrummet.

Gästrum

Gästrummet med samma typ av golv som allrum och hall har en klädkammare intill.

Tvättrum

Tvättrummet är helkaklat och har ordentligt med svängrum. Här finns torkplats, tvättställ samt dusch. Väl genomtänkt då trappan upp till poolen ligger i nära anslutning. Tvättmaskin 2011 och torktumlare 2008. Kakel och klinker 2006.

Gym

Familjens gym hittar vi här på nedre plan. Lyxigt att kunna träna hemma vilket sparar in på både restid och årskort och möjliggör att kunna träna när tillfälle ges. Trevligt också att ha duschen i rummet bredvid och poolen en trappa upp.

Förråd/Klädkammare

Två förråd eller klädkammare är placerade här på nedre plan mellan allrum och gym.

Pannrum

Här samsas bergvärmeaggregat och poolens sandfilter fint med varandra. Det finns också förrådsutrymme.

Allmänt

Renoveringar: Gavlar och grund målad 2016. 2015 Villan målades om invändigt och golv har lades om i hall, kök, vardagsrum och i 3 av 4 sovrum. Vitlaserad ek från Tarkett, Salsa, vilket går att slipa om ifall behov skulle uppstå längre fram. Kök påbörjades 2015 och slutfördes 2016. Köksstommar från Länghemskök och luckor från Kungsbacka kök och beslag. Silestonebänkskivor och läcker fläkt från Fjäråskupan. Ugnar och häll från De Dietrich. Smart placerade vattenburna konverktorelement under fönstren kompenserar för de stora fönstren via luftning i underskåpens socklar. Alla spotlights i kök och hall är hidealite med LED. Golv i 3 av 4 sovrum, kök, matrum samt vardagsrum på éntreplan från vitpigmenterad ek, Tarkett Salsa, Badrum vid entrén 2012. Betongpannor bytta 2012, papp + vindskivor. Bergvärme från IVT 2008. Kakel och klinker i tvättstuga 2006. Dränering 2002 isolerat med cellplast. Under muren 2011 och under poolen 2010. Fönster bytta 2002, 3-glas fönster från Traryd, alla fönster undantaget källarfönster. Badrum nedre plan 2002 och toalett 2002.

En härlig familjevilla med stora ytor för familjen som söker det lilla extra.

Byggnad

Byggnadstyp

1-plansvilla med källare

Byggnadsår

1966 Ombyggt 2002

Uppvärmning

Bergvärme

Energideklaration

Utförd. Utfärdat den 11 september 2016
Energiklass: B
Energiprestanda: 34 kWh/m² (Atemp) och år

Byggnadssätt

Grundläggning: Källare
Stomme: Trä
Fasad: Putsat tegel
Fönster: 3-glas
Bjälklag: Betong
Tak: Betongpannor

Övrigt

Poolområdet som klätts med sandsten har gott om plats för både sittgrupper och loungegrupper.

Fastighetsbeteckning

Vindruvan 5

Övriga byggnader

Garage med elport, porten är från 2011.
Pool från Miamipool från 2010, 9 m lång då den utgörs av två cirklar med radier om 5 respektive 4 m. Jetstream för att kunna simma lite längre på stället. Extra dränering gjordes under poolen 2010.

Allmänt om fastigheten

Driftskostnad

25 664 kr/år

Driftskostnad, varav

El: 18 859 kr
VA: 4 883 kr
Renhållning: 1 728 kr
Sotning: 194 kr
Beräknat antal personer: 5

Kommentar

Elkostnaden avser uppvärmning, hushållsel och uppvärmning av pool. Sotningsintervall vart 4:e år, 388 kr per eldstad.

Taxeringskod

220

Taxeringsvärde

2 794 000 kr

Summa pantbrev

2 250 000 kr

Tomt

Areal: 652 kvm
Tomttyp: Trädgårdstomt

Tomtbeskrivning

Lättskötta gräsytor och ett härligt medelhavsinspirerat poolområde med tillhörande mur i sandstensbeklädnad. Läcker belysning, både i stenläggningen och vid muren. Insynsfri oas där solen dröjer sig kvar. Här kan hela familjen njuta av både lek och rekreation beroende på vad som önskas. Den fina fontänen blir tillsammans med planteringarna och belysningen pricken över i. I som inspirerande.

Vatten/avlopp

Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp

Servitut etc

Avtalsservitut Kraftledning Mm
Nyttjanderätt Tele

Tillträde

Enligt överenskommelse

Tryggad

Tryggadmärkningen på en bostadsrätt innebär att bostaden är besiktigad. Tryggadmärkningen på en villa innebär att fastigheten är besiktigad och försäkrad mot dolda fel. Läs mer om Tryggad på husmanhagberg.se/tryggad eller prata med din mäklare.

Om området

Hålabäck

Bor du i Hålabäck har du nära till det mesta. Du går till skola, dagis, bussen och motionsslingan. Från Bellisgatan 9 har du nära till Kokosnöten förskola och Blomstergatans förskola och grundskolan Hålabäcksskolan som ligger ca 450 m från huset. Andra grundskolor i närområdet är Gullregnsskolan och friskolorna Vittra Forsgläntan och Nova Montessoriskola.

Närmsta butik är Hemköp ca 550 m bort. På lite längre promenadavstånd har du Inlag med bland annat simhall och ishall. Här har vi dessutom en av Kungsbackas större matvarubutiker Coop Forum. Efter ytterligare några minuter är du framme vid Kungsbacka innerstad. Bor du i Hammerö kan du med andra ord promenera till över 100 butiker och många fina restauranger och krogar.
Avstånd till: Kungsbacka station 1,5 km (17 min), Forsgårdens golfbana 1,5 km, Kungsbacka sjukhus 1,3 km, Kungsbacka centrum ca 1,7 km (18 min).

Kommunikation

Från Kungsbacka tar man sig till Centrala Göteborg snabbt och smidigt med pendeltågen. Under högtrafik går det fyra gånger per timma. Vill du stanna länge inne i Göteborg så är det inga problem. Sista tåget hem går 03.15 och du är hemma på 25 minuter.
Med Öresundståget kan man även pendla söder ut.

I närheten

Livsmedelsbutiker
Hålabäcks Matcenter
460 m
Hemköp Hålabäck
460 m
Köpcentrum & Gallerior
Kungsmässans Köpcentrum
1,3 km
Daghem, Förskolor & Fritidshem
Allergiförskolan Nyckelpigan
260 m
Forsgläntans Förskola
260 m
Kollektivtrafik
Bellisgatan
150 m
Astergatan
250 m
Grundskolor
Hålabäcksskolan
370 m
Gullregnsskolan
770 m
Gymnasium
Drottning Blankas Gymnasieskola i Kungsbacka
940 m
Beda Hallbergs gymnasium
1 km
Banker
Danske Bank
940 m
Nordea Bank AB
1 km
Golfbanor & Golfklubbar
Forsgårdens GK
920 m
Myra Golf
3,5 km
Sport- & Idrottsanläggningar
Kungsbacka Bowling o. Squash center
1,2 km
Aranäshallen
1,2 km
Simhallar & Utomhusbad
Kungsbacka Simhall
1,2 km

Finns i närheten

Detta är en tjänst från Hitta.se som automatiskt mäter upp avstånd till olika platser. Vissa avvikelser kan förekomma då uträkningen bygger på luftväg och inte på det faktiska vägnätet. Det betyder att det inte tas hänsyn till naturliga hinder så som vatten, berg etc. Till exempel kan en affär på andra sidan sjön vara den närmsta enligt uträkningen.

Uppgifterna bygger på offentlig adressinformation. Det innebär att viss information kan saknas eller vara gammal.

Bli kontaktad av mäklaren

* Obligatoriskt

Jag vill komma på visning

* Obligatoriskt

Jag vill bevaka slutpriset

* Obligatoriskt

Hör av dig till Jenny Kihlberg Hoffblad för mer information!

Jenny Kihlberg Hoffblad

Jenny Kihlberg Hoffblad

Kungsbacka

Reg. Fastighetsmäklare Franchisetagare

Ansvarig mäklare

0761-99 39 52

jenny.k.hoffblad@husmanhagberg.se

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag – kostnadsfritt!

Boendekostnad

SEB erbjuder bolån. Och mer.

Period Aktuell ränta Din ränta
3 mån 2 % 1,65 %
3 år 2 % 1,65 %
Ansök om lånelöfte