Förlandavägen 870

Bilder

Utgångspris

2 425 000 kr

Bevaka slutpriset

Förlandavägen 870 , Fjärås - Förlanda , Kungsbacka

Välkomna till denna vackra villa i natursköna omgivningar. 1½-plansvillan med mansardtak ger ett imponerande intryck med herrgårdsvibbar. 111 kvm i entréplan kan blir nästan det dubbla då övervåningen finns kvar att färdigställa efter eget tycke och smak. Intilliggande tomten ingår. Badsjöar i närheten, bär- och svampskog inpå knuten. Välkomna på visning!

111 kvm, 3 rok

Typ:
1 familjs friliggande
Boarea:
111 kvm
Biarea:
0 kvm
Tomtarea:
4 521 kvm
Byggår:
2007
Driftskostnad:
2 302 kr/månad
Utgångspris:
2 425 000 kr

Mer information

Visa objekt på karta

Visningar

  • Mån 26 sep 18:30-19:30

    Boka här

    Välkommen att boka er på visning!

Visa på karta

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

3 rum varav 2 sovrum

Boarea

111 kvm

Rumsbeskrivning
Hall

Välkomnande hall med rejält svängrum och en härlig öppen känsla. Fina ljusinsläpp i både fönster och i dubbeldörr. Klinkergolvet är både snyggt och praktiskt. Hallen leder vidare mot alla rum på entrévåningen. Trappan upp mot vinden är vackert utformad och pryder sin plats. Spotlights i taket.

Kök

Det stora luftiga lantköket gör sig väldigt fint och är både smakfullt och väl tilltaget. Mycket bra med skåpsutrymmen och arbetsytor. Skåpen går ända upp i tak och det charmiga skafferiet bidrar till den rätta känslan. Matplatsen vid fönstret har också en generös storlek och rymmer ett rejält bord att samlas vid. Även här samma typ av snygga klinkergolv som i hallen och spotlights i tak.

Vardagsrum

Takhöjden och ljusen genom de stora fönsterpartierna tillsammans med dubbeldörrarna mot de två omgivande rummen bjuder på en härlig känsla. Här sprider den öppna spisen både värme och extra trivsel. Dubbeldörr ut mot altanen som har gott om plats för utegrupper och härliga grillkvällar. Parkettgolv och ljusa väggar.

Sovrum 1 & 2

Rummen som ligger i fil med vardagsrummen fungerar idag som sovrum då man inte nyttjar övervåningen. Det är två bra rum i god storlek som är mycket väl lämpade som exempelvis bibliotek/arbetsrum respektive matrum eller vad man nu önskar. Det har varit lyxiga sovrum med vackra ljusinsläpp och dubbeldörrar ut mot uteplatsen och trädgården.

Badrum

Helkaklat badrum med stort fönster. I vitt och grått med läcker detalj i golv och vägg. Dusch med vikvägg ger mer rymd och den vattenburna golvvärmen värmer fötterna. Även här har vi spotlights i tak.

Tvättstuga

Tvättstugan har även en groventré och här ryms förutom frånluftsvärmepump, hydrofor och vattenfilter. Tvättho och bänk Klinkergolvet matchas med vävtapet och bra förvaring i garderoberna.

En Mjöbäcksvilla från 2007 om 111 kvm idag. Takhöjden på entrévången är 2,70 m vilket ger en härlig rymd. Vattenburen golvvärme gör att värmen kommer underifrån och man slipper radiatorerna. Spotligths i tak och Vindsvåningen är idag inte inredd men det finns förberett för vatten och avlopp.

Byggnad

Byggnadstyp

1½-plansvilla

Byggnadsår

2007

Uppvärmning

Frånluftsvärmepump med återvinning från Nibe samt öppen spis

Energideklaration

Utförd. Utfärdat den 11 augusti 2016
Energiklass: E
Energiprestanda: 89 kWh/m² (Atemp) och år

Byggnadssätt

Grundläggning: Betongplatta
Stomme: Trä
Fasad: Trä
Fönster: 3-glas
Bjälklag: Trä
Tak: Betongpannor

Övrigt

Stor altan med utgång från vardagsrum och sovrum.

Fastighetsbeteckning

Roppe 1:17 & 1:18

Allmänt om fastigheten

Driftskostnad

27 633 kr/år

Driftskostnad, varav

El: 20 562 kr
VA: 2 000 kr
Renhållning: 1 728 kr
Sotning: 343 kr
Övrigt: 3000
Beräknat antal personer: 3

Kommentar

Övrigt avser serviceavtalet med Callidus som har hand om vattenbrunnen. VA är slamsugningen av tre-kammarbrunnen.

Taxeringskod

220

Taxeringsvärde

1 495 000 kr

Summa pantbrev

2 300 000 kr

Tomt

Areal: 4 521 kvm
Tomttyp: Trädgårds-/Naturtomt

Tomtbeskrivning

Tomten som består av två tomter är både gräsyta och naturtomt i form av skogsdungar. På hösten finns svamp och på våren blommar liljekonvaljer. Vill man går det att sälja ena tomten, dagens ägare har tyckt att det är skönt att använda båda som en stor tomt.

Vatten/avlopp

Enskilt vatten året om, det är en djupborrad brunn ca 75 m med mantlat borrhål. Det är riktigt med vatten, ingen brist någon gång under 10 år. Vattnet har en god smak, filtret renar då vattnet är något järnhaltigt. Ägarna har serviceavtal med Callidus som kommer varje år och rengör filtret, servar anläggningen och ser till att allt funkar som det skall. Enskilt avlopp, nyanlagd tre-kammarbrunn med infiltration. Kommunalt VA kommer att komma då kommunen håller på att bygga ut från Fjärås mot Gällinge.

Servitut etc

Andel i samfällighet/GA: Roppe GA:1
Förmån, Officialservitut: Väg, 1384-92/66
Last, Avtalsservitut: Väg, 13-IM2-89/15610
Last, Avtalsservitut: Avloppsanläggning, 13-IM2-89/15611
Förmån, Avtalsservitut: Infiltrationsanläggning mm, 13-IM2-94/19584

Tillträde

Enligt överenskommelse

Tryggad

Tryggadmärkningen på en bostadsrätt innebär att bostaden är besiktigad. Tryggadmärkningen på en villa innebär att fastigheten är besiktigad och försäkrad mot dolda fel. Läs mer om Tryggad på husmanhagberg.se/tryggad eller prata med din mäklare.

Viktiga dokument

Om området

Fjärås - Förlanda

Härliga natursköna omgivningar med skog och mark inpå knuten. Badsjöar och vackra strövområden. Detta är en stor del av härliga Förlanda. Lanthandeln i Gällinge finns på nära hand och det är inte långt till Kungsbacka, Åsa eller Fjärås utan både via bil och buss tar man sig snabbt och smidigt när som. Samma sak med havsbad, Tjolöholm, Åsa eller Hanhals finns inom räckhåll om så önskas. Annars finns fina badplatser vid Björksjön och vid Gällinge. Närmsta förskola finns i Förlanda och till skolan i Gällinge går skolbussen mer eller mindre utanför dörren.

Kommunikation

Västtrafiks bussar går precis utanför mot Kungsbacka och vidar samt även mot Horred där tåget ansluter mot Borås eller Varberg.

Närservice

Närnsta är lanthandeln i Gällinge samt Tempo i Fjärås. Flertalet stora matbutiker finns i Kungsbacka.

I närheten

Daghem, Förskolor & Fritidshem
Gällinge/Förlanda Öppen Förskola
1,6 km
Olasgården Förskola
2,8 km
Kollektivtrafik
Klavekulla
230 m
Hallalund
340 m

Finns i närheten

Detta är en tjänst från Hitta.se som automatiskt mäter upp avstånd till olika platser. Vissa avvikelser kan förekomma då uträkningen bygger på luftväg och inte på det faktiska vägnätet. Det betyder att det inte tas hänsyn till naturliga hinder så som vatten, berg etc. Till exempel kan en affär på andra sidan sjön vara den närmsta enligt uträkningen.

Uppgifterna bygger på offentlig adressinformation. Det innebär att viss information kan saknas eller vara gammal.

Bli kontaktad av mäklaren

* Obligatoriskt

Jag vill komma på visning

* Obligatoriskt

Jag vill bevaka slutpriset

* Obligatoriskt

Hör av dig till Jenny Kihlberg Hoffblad för mer information!

Jenny Kihlberg Hoffblad

Jenny Kihlberg Hoffblad

Kungsbacka

Reg. Fastighetsmäklare Franchisetagare

Ansvarig mäklare

0761-99 39 52

jenny.k.hoffblad@husmanhagberg.se

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag – kostnadsfritt!

Boendekostnad

SEB erbjuder bolån. Och mer.

Period Aktuell ränta Din ränta
3 mån 2 % 1,65 %
3 år 2 % 1,65 %
Ansök om lånelöfte